Oribilul Mosh scrie:Pentru cei care au facut 2 nominalizari : respectivii pe care voi ia-ti votat vor imparti punctul acordat. 0,5 & 0,5 !
ia-tzi o carte de gramatica

Oribilul Mosh scrie:Pentru cei care au facut 2 nominalizari : respectivii pe care voi ia-ti votat vor imparti punctul acordat. 0,5 & 0,5 !
danies scrie:Da-ti si voi
mai reveniti pe la noi
o sa incerc sa mai fac greseala
medicamente care nu le-ai luat
Dany_S scrie:nu stiu toate copiraiturile (ar trebui?)
eternul si mereu fascinantul aurolac scrie:E o dulcica cand am vorbit pe YM.
a pierdut un meci datorita
Oribilul Mosh scrie:[...]Doar ca la mine a avut repercusiuni asupra mea..si nu asupra tabloului.
Mtz scrie:eu am citit primele 4 volume in 7 zile...si sunt la volumul 5 de care am facut mai greu rost (10x a lot dark_soul)....imi place cum scrie tipa si in general prefer imaginatia bogata in locul cartzilor serioase...Sper sa nu treaca prea jult timp pana apare si la noi volumele 6 si 7 si sa am si de la cine sa le imprumut...mi-e aiurea sa dau 500 000 pe o carte pe care o citesc in 3 zile, cum a fost in cazul volumului 5. Nu pot spune ca sunt fan...doar sunt genul asta de citittor...prefer Coelhio cu orice carte in locul lui Harry
riverflow scrie:Asaaaaaaaa.... Am studiat problema cu verbul "a fi " (si nu numai)
Ideea este urmatoarea: in limba romana, cand avem de-a face cu modul imperativ negativ, dupa "nu", la persoana a II-a singular, verbul se pune la infinitiv. Asadar,avem: nu fi obraznic!, nu "pleca !, nu sta , nu veni! (infinitivele verbelor fiind respectiv: a fi, a pleca, a sta, a veni etc.)
[snip more details]
meaculpa scrie:e de fapt un fest anual din cate stiam io...organizat de ozzy insasi...
exista chiar un paradox prin care sunt unii care demonstreaza ca d-zeu e imperfect. spre exemplu dumnezeu nu poate creea un zid atat de inalt pe care sa nu-l poata sari.
Oribilul Mosh scrie:si cam cat a costat o masa p'acolo ? sunt preturi scumpe ?
fata aia din poza cu castelu, Luiza, cine e ? matusha ta ?
shi pe urma cred ca era vremea cand cineva va arata indivizilor de felul celor de azi (invincibilului shi baiatului cu ochii albashtrii) ca cemeul nu e o societate secreta, exclusivista, ci mai degraba o societate a oamenilor cu bun simtz.
theOffended scrie:
si nici un grad de rudenie cu tsunami.
aurolacus scrie:Aprorpo, azi am facut genoflexiuni cu 170kg.
ofendeR scrie:ce-i predispushi la gresheli nu trebuie iertatzi.
Invincible scrie:sa sti ca
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 0 vizitatori