wutt? ...
i cannot believe ca sunt ppl care sa dissagree aja mult/puternic cu Coma ... like parerea mea :
1. au sunat foarte bine live la Periam, stiu k stateam pe scena (aka prelungirea ei semicirculara) si au sunat super bine ... pe mine una m`au dat p spate .. no offence ..
2. stiu sa mijte multimea ...
3. skimba melodiile , improvizeaza , aduc noutate ... ceea ce nu pot zice de multe trupe aka iris bal bla , din romania ... improvizatziile live sunt intotdeauna un mare plus la o trupa ..
4. .. like nu va mai luatzi d firma

(nuj cine ce`a zis da au sunat bine la periam si la altele .. deskide mai bine urelike )
5. .. da .. au zis ca`s fani deftones? so ? wutt ze phuk? bravos lor ... desi mi se pare umpik trasa d limba comparatzia cu linkin park sau cu cine au mai fost ...
6. wutt trecere de la ska? like alea sunt 2 pese pe album .. toate or fo facute pt albumu ala .. erau pese facute la shto ma!! .. geezus oameni ... erau facute intentionat ... nu cred ca si`or propus sa faca asta .. stiu ei ff bine ce canta si probabil dac lumea ar asculta muzica si they wud just enjoy it ca ceva bun , si nu s`ar potigni sa`i categoriseasca si sa le gaseasca defecte , si`ar da seama ca coma is una din trupele cu care io una ma pot mandri in afara linijtita , si una din trupele cele mai bune la mom asta sau de cand sunt , din romania ...
cred k am terminat de zis .. desi i might forget sumtin` ...
anywhuz , i heart coma , abia ajtept sa`i revad live pe undeva soon ....
peace dudz. and chill .. just enjoy da music man ...
asculta aripile cum bat ....