Coma

Totul despre muzica rock

Mesajde gaga » Joi Iul 08, 2004 3:11 pm

cubu. du-te pe http://www.allmusic.com, selecteaza buton cu "style" si scrie hair-metal apoi da go si te duce unde trebuie.

rocket, treaba e asa:

1. ma nerveaza treaba cu "nu-metal", nush, cand aud "nu-metal" parca ar suna a manea si nu a rock.
2. pai fa o lista completa cu ce zici tu ca e nu-metal (parca suna mai bine post grunge :D )
3. lui SOD sigur ii place slipknot :D

sincer nu-mi vine acum in minte vreo trupa care sa pot spune ca imi place.

gugalind am gasit ceva haios despre nu-metal
http://www.metal.nu/
dati click pe "The 101 Rules of Nu-Metal" si pe "Form your own Nu-Metal band" is cacatuare ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Joi Iul 08, 2004 4:00 pm

brh daca e ceva de criticat la o trupa, la o chestie publica, poa sa critice oricine.
depinde cat de pertinent si bazat o face. parerea mea
gaga

Mesajde vali » Sâm Iul 10, 2004 5:54 pm

asha ziceam si eu...nu sa aberam pe alte teme
si un mesaj pentru expertii lu peste: daca vrei sa discutam de hair-metal, o facem pe un subiect separat...
some people deserve to die
vali

Mesajde hardbeat » Sâm Iul 17, 2004 3:04 am

e usor sa fii vorbitor de vorba goala
sa nu taci si sa nu faci marea scofala
fii real in continuare
fa ca-n orice-mprejurare
marea ta scofala sa ne puna in valoare

hair-metal? nu pot decat sa rad in hohote cand vad ce discutii aveti.
adio!
hardbeat
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Iul 17, 2004 3:29 am

hop si io inainte de culcare:
nu sunt fan Coma, dar i-am vazut la Periam live si tot ce pot zice e: RESPECT.
Adica baietzii suna super-bine live, (ceea ce nu pot spune despre Firma si multe alte trupe).
Oamenii (coma) canta bine si stiu sa "miste" multimea, ceia ce ie fuarte inbucurator ca se intanpla la o trupa din noul val.
human being/being human
basstard
Junior Member

First message

Mesajde Killfoth » Joi Iul 22, 2004 11:18 am

Singurul motiv pt care Coma nu suna bine live este aparatura jalnica a romanilor, si faptul ca razvan canta un pic fals. cu toate ca nu sunt deloc originali, totusi muzica lor "suna bine". :rulz:
nu se compara cu deftones sau korn totusi in momentul de fata mi se par una din trupele rock cele mai bune din romania. stiu ce sa copieze baietii.
cum asta e primul mesaj al meu va aduc la cunostinta :) ca in mod foarte ciudat, eu sunt fan black metal (Ex: Dimmu Borgir), industrial (Ex:Rammstein), hardcore (Ex:Deftones), heavy metal (Ex: Metallica), gothic (Ex: Crematory), death (Ex:Six Feet Under) si mai presus de toate formatia Samael, cu tipul lor propriu de muzica in ultimul timp.
deci cum eu am ascultat cam toate genurile de rock si culmea, imi plac aproape toate (Mai putin gen Manowar. They r gay! ) inseamna ca pot avea o parere pertinenta despre situatie. asa ca trust me, coma fac ceva pt rockul romanesc.
forever rock.

"Sentiment imprison and leave, their victims without defence / Love is a poison which flourishes in the heart of the weak"
Killfoth
Junior Member

Mesajde rocketman » Joi Iul 22, 2004 1:20 pm

Care Razvan canta fals? Unul e la tobe si altul e la turntable! La voce e Dan Costea si Catalin Chelemen!
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Iul 22, 2004 9:50 pm

pentru domnul Lepaca, cine a zis ca trupa NU suna bine live ?
whatever

R.A.M is what i need

Mesajde Killfoth » Vin Iul 23, 2004 9:24 am

Imi pare rau pt. faza cu Razvan. Era vorba de Dan :) Silly me. Trupa mie imi pare ca nu suna bine live, din ce am auzit pana acum. Oricum ideea este ca imi place Coma iar demourile alea de pe noul album sunt chiar marfa.

________
Tiamat: Whatever that hurts! ;j :))
Killfoth
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Iul 23, 2004 12:42 pm

Killfoth scrie:...Trupa mie imi pare ca nu suna bine live...

LA Periam a sunat super ok .. .trust me .

..nici mie nu imi place "coma" .. dar asta e broblema mea.. cineva zicea mai sus ca .. "trupa asta stie CE sa copieze de dincolo si o fac f bine" ... intr-adevar... ce-i a lor e a lor: suna f bine live, albumul e misto si el ... parerea mea e ca sunt destui care copiaza si copiaza degeaba . coma o face profi macar si tre' apreciati ptr asta.

..ma voi ati uitat de "tarisoara noastra - cuibusor de manelii " ..de acum vreo 2 - 3 ani ... dati-i cezarului ce e al zarului..

bafta.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde tequila » Dum Iul 25, 2004 7:17 pm

a fost concert in vama veche...coma,ocs, e.m.i.l, si nu mai stiu inca cateva trupe...daca a fost careva...poate ceva pareri? :B
vara asta am sa beau toata marea si am sa-i pun sarea langa un shot de tequila;)
tequila
Junior Member

Mesajde rocketman » Lun Iul 26, 2004 11:42 am

N-a fost nimic, NSR-ul s-a amanat!
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde tequila » Lun Iul 26, 2004 10:02 pm

pe ce motiv?
astia la cantare la e.m.i.l si pistol cu capse spuneau ca va sigur ~a
vara asta am sa beau toata marea si am sa-i pun sarea langa un shot de tequila;)
tequila
Junior Member

Mesajde iceey » Lun Iul 26, 2004 11:19 pm

aveti idee cand o sa ajunga NSR`ul si prin Brasov ???
light that shit, smoke that shit, pass that shit!!!
iceey
Junior Member

Mesajde hardbeat » Mie Aug 11, 2004 1:51 am

eu am vazut doar ocs si zebre in vama veche. oribil!
pana una alta tocmai ascult un set marca aquasky si e excelent. lasati-va ma copii de rockareli coz' drum&bass is the real shit.
you want nu-metal? try http://www.breakbeat-terrorism.co.uk
hardbeat
Junior Member

coma

Mesajde merkaba » Joi Ian 20, 2005 3:14 am

wutt? ...

i cannot believe ca sunt ppl care sa dissagree aja mult/puternic cu Coma ... like parerea mea :

1. au sunat foarte bine live la Periam, stiu k stateam pe scena (aka prelungirea ei semicirculara) si au sunat super bine ... pe mine una m`au dat p spate .. no offence ..
2. stiu sa mijte multimea ...
3. skimba melodiile , improvizeaza , aduc noutate ... ceea ce nu pot zice de multe trupe aka iris bal bla , din romania ... improvizatziile live sunt intotdeauna un mare plus la o trupa ..
4. .. like nu va mai luatzi d firma :P (nuj cine ce`a zis da au sunat bine la periam si la altele .. deskide mai bine urelike )
5. .. da .. au zis ca`s fani deftones? so ? wutt ze phuk? bravos lor ... desi mi se pare umpik trasa d limba comparatzia cu linkin park sau cu cine au mai fost ...
6. wutt trecere de la ska? like alea sunt 2 pese pe album .. toate or fo facute pt albumu ala .. erau pese facute la shto ma!! .. geezus oameni ... erau facute intentionat ... nu cred ca si`or propus sa faca asta .. stiu ei ff bine ce canta si probabil dac lumea ar asculta muzica si they wud just enjoy it ca ceva bun , si nu s`ar potigni sa`i categoriseasca si sa le gaseasca defecte , si`ar da seama ca coma is una din trupele cu care io una ma pot mandri in afara linijtita , si una din trupele cele mai bune la mom asta sau de cand sunt , din romania ...

cred k am terminat de zis .. desi i might forget sumtin` ...

anywhuz , i heart coma , abia ajtept sa`i revad live pe undeva soon ....

peace dudz. and chill .. just enjoy da music man ...
asculta aripile cum bat ....
merkaba
Junior Member

Mesajde hardbeat » Mar Ian 25, 2005 12:20 pm

ska burger (ska punk) + daft allison (alternative) = coma( nu... shit?). asta ca sa vezi ca alea doua piese nici nu-s intamplatoare, nici nu-s la misto
hardbeat
Junior Member

Mesajde Soare » Mar Mar 15, 2005 1:35 pm

n-as putea sa spun daca copiaza sau nu, cert e ca mi-a ajuns in pretioasele maini un album de-al lor ( de altfel si singurul) care a avut parti bune si parti rele pe care n-am de gand sa le exemplific ... si mi-a mai picat in gherute si o melodie care habar n-am de unde a aparut si ce-i cu ea... ideea e ca mi s-a parut geniala... de unde si motivul pentru care va scriu. piesa se numeste "Culori" si vreau sa-mi spuna cineva povestea ei. merci!
Soare
Junior Member

Mesajde dril » Mar Mar 15, 2005 4:58 pm

salut Killfoth !

nu shitu cat d bnie ai studiat tu trupa coma shi membrii ei, dar nu se falseaza......nu se copie nimic....nici macar nu se incearca....cine a zis ca nu trebuie sa ai un idol.....
coma suna foarte bine...chiar super bine....jos palaria...
nu se compara cu vita-de-vie

nu au acelashi stil ca shi Deftones,
shi daca gandeshti...nici korn....
chiar daca iti place creatiza unei trupe...nu inseaman ca te apuci sa cantzi acleashi stil, pe acelashi ton....
pt ca daca faci asa...nu mai e spiritul de rock-er.....parca era ceva legat de originalitate....nu...sau in tine nu e trezit asa ceva......

ascultzi destul de multe....nu prea se impaca.....black metal cu deftones....

dar sper sa-l vad pe vreodata pe Abe cantand in locul lui Lars Ulrich, sau pe Chino cantand black.........

so, shut da fak ap
dril
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mar 15, 2005 5:04 pm

dril scrie:
so, shut da fak ap

fara atacuri la persoana din primul mesaj, rogu-va pastrati threadul curat si placut uscat si limitati-va la a va raporta la continut si nu la omul din spatele nick-ului, daca se repeta sanctionam. multumesc.
gaga

Mesajde the_glue » Dum Mai 22, 2005 8:07 pm

cred ca e cea mai buna trupa din tara.imi plac la nebunie...
somebody angry BROKEN
'''I've carried this weight for too long... o ooooo
disasociated,,,
,,,unapreciated
'''and everything I've hated,,000
keeping me so jaded,,,
I look 222 into the mirror and I''' hate what I see,,,
0LP all my lifes 00 000 disfunction
'''ALIVE in front of me,,,
the_glue
Junior Member

Sal

Mesajde Bucinela » Dum Mai 22, 2005 9:26 pm

Nu am vazut concerte live co trupa Coma, in afara de cel de le Motorrock-Bucov-Ploiesti, stiam ca suna bine, dar am fost dezamagit de prestatia lor live, nu am nimika personal cu ei, poate au prins o zi mai proasta, dar sincer mie nu mi-au placut live deloc.Mai au de munca, ca multe alte trupe din Romania.
Bucinela
Junior Member

Mesajde zabi » Mie Mai 25, 2005 6:56 pm

pai uite care-i treaba: un concert in aer liber nu se compara cu ce-ai putea auzi intr-un club de exemplu, sau la tine acasica... mie mi s-a parut fain la motorrock, de fapt daca stau sa ma gandesc, daca era si un pic mai intuneric (adica noapte..:p) ar fi iesit foarte bine, ar fi fost atmosfera. ei canta bine. mergi dupa ei in cluburi, sa vezi acolo.. sa auzi cum le iese muzica, e fantastic. cel putin in underworld au fost geniali. io una ma inclin..
vous liriez ma lettre avec les levres
zabi
Junior Member

Mesajde rocketman » Mie Mai 25, 2005 8:30 pm

Subscriu; eu nici macar n-am fost la concertul din Under, dar am vazut inregistrarea si pana si pe video a iesit super si asta e destul de greu.
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde paiacec » Joi Mai 26, 2005 8:54 am

zabi scrie:pai uite care-i treaba: un concert in aer liber nu se compara cu ce-ai putea auzi intr-un club de exemplu, sau la tine acasica

Deci, din asta eu intzeleg ca nu e bine sa compari live-ul din aer liber cu live-ul dintr-un club.Buuuuuuuuun!
Acuma io zic ashea: la motorRock Coma au fost Varza cu gasca expirata,la fec ca shi H8 shi altzii care au cantat genul asta cu urlete intortochiate.Sh-unii sh-altzii au cantat live.
Au urcat dup-aia pe scena punkerii aia din Arad(al caror nume imi scapa) shi, pentru mine unul, au facut senzatzie ca sa spun ashea.Trooper la fel.

Ei bine, totzi ashtia au cantat live shi cu aceiashi sonorizare.
Coma de ce sux shi ailaltzi OK?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Joi Mai 26, 2005 9:37 am

dar am vazut inregistrarea si pana si pe video a iesit super si asta e destul de greu.

din contra :D
imi amintesc de festivalul de la moscova cu o galeata de trupe, g'n'r, ozzy, multi. ozzy era ranga si a cantat ca o vita injunghiata. si sa vezi ce material s-a difuzat la teveu ... "live" de "live"

cel putin in underworld au fost geniali. io una ma inclin..

daca stai pe treptele de la buda poate auzi altfel :D

edit: paiacec si kesh, mijurile fatzishe care nici macar nu contin ceva legat de subiect dati-le pe pemeie va rog. si liviutz nu mai face pe istetzul ca nu iti sta bine, ne pare rau, poate la anu .... ~p
gaga

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Joi Mai 26, 2005 12:27 pm

paiacec scrie:Deci, din asta eu intzeleg ca nu e bine sa compari live-ul din aer liber cu live-ul dintr-un club.Buuuuuuuuun!
Acuma io zic ashea: la motorRock Coma au fost Varza cu gasca expirata,la fec ca shi H8 shi altzii care au cantat genul asta cu urlete intortochiate.Sh-unii sh-altzii au cantat live.
Au urcat dup-aia pe scena punkerii aia din Arad(al caror nume imi scapa) shi, pentru mine unul, au facut senzatzie ca sa spun ashea.Trooper la fel.

Ei bine, totzi ashtia au cantat live shi cu aceiashi sonorizare.

pen' ca iejti prost.
:cool:
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde paiacec » Joi Mai 26, 2005 2:38 pm

Vai deshteptaciunea ta!Ma scuzi!Nu shtiam ca exista shi uamini deshteptzi pa lume!
Asha ca rogu-te, du-te shi da-tzi muie cat mai ai timp!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde zabi » Joi Mai 26, 2005 4:46 pm

paiacec scrie:Ei bine, totzi ashtia au cantat live shi cu aceiashi sonorizare.

treaba cu prima comparatie ai inteles-o tu, dar ti-a scapat un "mic" amanunt la a doua.
nu poti sa compari trooper sau punk-ul cu ce canta coma. nu stiu daca ai ascultat cu atentie, dar, desi tie ti se par doar "urlete", piesele lor au o melodicitate aparte, in trupa sunt doua voci de tonalitati foarte diferite, iar intreruperile de ritm si intensitatile variate fac piesele lor nu chiar usor de cantat. pariez ca daca ai canta traditionalul deja refren "tari ca niste zei/tari ca muntii", ti-ar iesi ireprosabil, dar incearca tu cateva versuri din "morphine" sau "3 minute", sa vezi daca e la fel de usor.
vous liriez ma lettre avec les levres
zabi
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Joi Mai 26, 2005 5:34 pm

danone scrie: ne pare rau, poate la anu .... ~p

that was cruel and unusual :)

postu meu se vroia la fel de inteligent ca si cel caruia ii raspundeam, si ma bucur ca mi-a iesit :O
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock