afex, shi io care am crezut c-ai abandonat baricadele. shtiu, unii mai shi munceshte.
miai scrie:nocturno... tu de ce te-ai casatorit? (sau de ce te-ai casatori daca nu ai facut-o inca?) Sa nu-mi spui ca sa faci copii ca astia ies si fara hartia de la sfat...
baa, nu vez ca am numa 3 anishori? de unde dracu sa ma marit la asha varsta frageda?

nu pricep unde-i relevantza ? care-i legatura cu subiectul de care parlam aici? ce treaba are de ce ash vrea io sa ma marit, cu cine, de cate ori shi catz copchii am preconizat pentru viitoru stralucit? fac io parte dintr-o minoritate? am cerut ceva mentziuni speciale inpotriva legii? nu crez. sau, cu alte cuvinte, nu-i treaba matale. nu discutam aici despre o chestie fireasca shi legalizata deja, in scopu ca sa mai treaca tinpu facand conversatzie.
miai scrie:spune-mi si ce ai cu supersoarece de n-o lasi si pe ea sa faca acelasi lucru?
deci sa fie clar, io n-am nimic cu shoricica, cu elton john, cu george michael, deci cu omosecsualii/lesbienele in general. sunt impotriva
legalizarii casatoriei intre persoanele de acelashi secs deoarece treaba constituie o
ANOMALIE! o societate NU TREBUIE sa legalizeze shi deci sa incurajeze o ANOMALIE, o practica nefireasca, devianta, numa pentru ca se gasesc minoritari care sa sustzina shi sa doreasca acest lucru, sau pentru ca, vez duamne, modernismu ne-o impune! pricepi? alfel, se creaza un precedent shi minoritatzi care sa se simta persecutate, intr-un fel sau altul, cu temei sau fara, se pot ivi multe shi in toate privintzele sau directziile, minoritatzi deviante care sa doreasca pe aia shi pe ailalta legalizata. cum s-a mai tot vorbit: sa ne oficializam legal relatzia cu sora, fratele, bunica, pisica, cainele, peshtishorul de casa, oaia (absolut dementzial

) shi asha mai departe. (ce? n-ai auzit de zoofilie?) deci, tz-e clara notziunea de anomalie? cat de cat zic. io accept ca exista anomaliile astea, am capacitatea, da' nu sa dam peste cap un intreg sistem pentru a le incuraja, practic. din punct de vedere logic shi legal nu-i deloc (,) corect or benefic pentru societate.
shoricica scrie:legile shi oranduielile se schimba pentru ca sunt depashite
shi cine stabileshte asta? minoritatea? ma-ndoiesc.
de ce nu protestezi shi schimbarea legilor alora de ziceau ca femeia e proprietatea barbatului?
nu incurca evolutzia cu involutzia.
tzi se pare tzie ca evoluam daca nu ne vom mai reproducem shi vom realiza cupluri intre persoanele de acelash secs? asta sa fie tendintza de mishcare a societatzii? daca da, atuncea ie grav.
shoricico, treaba cu barbatzii care de teama ish resping conditzia de potentziali omosecsuali, pledand cu vehementza impotriva ideii de casatorie intre persoane de acelashi secs, ie mai mult decat deplasata de aplicat pe treadu asta, la persoanele de fatza care sunt iele combatante ale ideii, zic. bunioara sa loam pe rand. presupun ca pe mine shi pe dana ne-ai esclus din lotu asta nefericit. sau nu?

ee, in caz ca nu, n-avem inclinatzii, substrate ascunse in directzia asta sau orice alfel de frustrari de jenu asta. garantat. (dana urashte femeile, nu shtiai?

) mai departe, afex, ochila, nush daca te aventurezi in asha afirmatzii...treaba ta, tanaru hova....hmm...shtiu shi io...voinice, tu zisesh ca-i serioasa treaba cu consuarta, da?

boon. am trecut shi d'asta. pijcheshu, apoi la cat ie asta de obsedat shi io banuiesc ca ascunde oareshce substrat de omosecsual intransu.

bre, nu dadea, glumeam shi noi.

ashadar, concluzia, treaba cu "va ie frica sa recunoashtetzi ca in fond shi VOI avetzi tendintze omosecsuale care ar ptuea ieshi la iveala in eventualitate unei legalizari" ie o diversiune prost regizata (pe care am vazut ca multzi omosecsuali o baga la inaintare, deci ie deja perimata) shi reprezinta chiar o jignire absolut gratuita adusa noua, partenerilor de discutzie + o tendintza de a da inpresia ca minoritatea ie defabt majoritatea. ceea ce nu-i deloc o treaba prea intelighenta or amabila din partea ta. da' pe ofendiciosu nu-l banuieshti ca ar putea avea oareshce inclinatzii absconse? la o adica, sustzine shi ideia...aaa, numa noi fiinca suntem impotriva, nu? care io nu-m aduc aminte sa fi pus sub semnul inrebarii daca tu chiar itz doresht un viitor legalizat alaturi de o femeie sau ie o treaba de teribilism, moda, moment, vreo frustrare cauzata de diverse dezamagiri. pentru ca nu intereseaza pe nimeni cat de lesbiana convinsa ejt tu sau nu. (dave/danielle, treaba ta)
de asemenea, jignire este shi afirmatzia "daca tu chiar crezi ca discutzia ar fi decurs la fel in orice tzara din lume- eshti naiv". deci, dupa ce ai batut un apropos (deloc fin) cum ca noi am avea oareshce inclinatzii nefireshti, da' ne ie frica sa ne afirmam in acest sens, ne mai faci shi incuiatzi, invechitzi shi inapoiatzi coboratzi din epoca de piatra care n-a vazut "parisu" in viatza lor. ei bine, draga shoricica, afla ca in oricare alta parte treaba ar fi stat tot la fel. sau tu vorbeai de tzarile alea care au legalizat treaba? minoritatea argumenteaza tot c-o minoritate, evident. shi nu fi asha de sigura ca acolo treaba ar fi stat simtzitor alfel.
atitudinea asta de victime permanente ce traiesc acut mania persecutziei exteriorizand-o la macsim, atitudine ce o afishatzi, multzi dintre voi minoritarii secsuali, absolut cu orice ocazie, va ofera conotatzii total negative ce duc pana la repulsie din partea noastra. aia ie! prea incercatzi sa va impunetzi ca o fortza de necontestat ce avetz impresia ca suntetz, da' in fond shi la urma urmei, nu suntetzi. parca matale spuneai ca prezintzi oareshce aversiune fatza de evrei, nu? evreii care nu scapa nici o ocazie sa se martirizeze shi victimizeze in fatza intregii lumi. ei bine, treaba asta voi o facetzi de n ori inzecit. cum ar veni, sa ne simtzim noi, majoritatea, vinovatzi din cauza ca vez duamne ce uameni rai shi incuiatzi suntem ca nu va dam voie sa va incadratzi in normal shi sa va intemeiatzi familii ca oricare altu dintre noi hetero. eventoal, in consecintza, sa va dam shi locul pe scaun in tramvai. (bineintzeles, era o metafora) ie vina noastra ca ieshitzi din sfera normalului? nu. va toleram, dar nu va cantam in struna, nu va legalizam, nu va prezentam ca exemple de urmat shi nu va ridicam la rangu de eroi ai societatzii.