A, exista si un film, facut de Nikita Mihalkov prin anii '70, poate-l gasesti pe DC++

Andrada The Dev scrie:pe mine m-au marcat mai multe carti:
Despre Soareci shi oameni (John Steinbeck)
Crima shi pedeapsa (Dostoievski)
Alchimistul (Paulo Coelho)
A citit cineva Fratii Karamazov (Dostoievski)? Cum e? Dar Anna Karenina?
Mihai VDF scrie:Am un subiect despre Fowels ..... si pe mine m-a influentat Magicianul ....si in afara de ea, cred ca Pandora - Frank Herbert.
Iar ca poezie - Minulescu ... nu shtiu de ce ...a creat un fel de rezonanta ciudata in Mine!
toate artele sunt pe cale de disparitie
older scrie:Ce carte m-a influentat... pai prima despre care pot spune cu tarie ca si-a lasat amprenta a fost "Zoey" a lui J D Salinger... Am citit-o acum vreo 4 ani si, la momentul respectiv, imi venea sa-mi bag capul in nisip si sa nu-l mai scot de acolo...mi-era rusine de semicultura cu care ma laudam (chiar daca doar in sinea mea...). De cand am terminat-o si pana in zilele noastre de cate ori ma ia gura pe dinainte si ma apuc sa dau sfaturi in materie de literatura (caci mi se mai intampla) intr-un colt din minte imi spun ca ar fi mai bine sa tac si sa-mi vad de lungul nasului...
Apoi, "Leul Rosu" al Mariei Szepes. Mi-a deschis gustul pentru mistic.
Apoi, memoriile lui Grigore Ghica... ma gandesc ca din cauza lor anul trecut am citit aproape exclusiv memorii si jurnale...
Mai sunt multe altele, dar amprenta lor a mai palit...
fly` scrie:O prietena mi-a recomandat cartea dar aici n-o gasesc pe nicaieri...Shtii cumva de unde as putea s-o iau in format digital?
Deprimarea shi complexele de inferioritate sunt poate doi tovarashi de viatza ce-mi vor fi alaturi pana in ultimul moment ( nu ca ash recunoashte asta fatza de alte persoane )
sa intzelegi , sa te identifici cu ceva ce nu a existat decat in mintea unui scriitor...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori