Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Feb 21, 2005 1:29 pm

plm, fa-le pe amindoo, da nu tzine in tine ca nu-i bine. :)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Lun Feb 21, 2005 9:03 pm

Necko,ma bucur ca ai revenit...foarte reusita ultima intrare.
Darky,felicitari si tie...esti una dintre putinele adolescente de varsta mea de la care chiar am ce invata.
Jasmine,tine-o tot asa ca merge!
Catzelusha

Mesajde gaga » Mar Feb 22, 2005 11:57 am

si-a facut jiji jurnaaaaaal ~p~p~p~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mar Feb 22, 2005 12:21 pm

beton! :D

domnu jiji, doream numa sa va spun ca io ma regasesc in ce atz scris colosha, care shi io is racita zob, shi deci in asentimentu de care spuneatz. nushtu nici io ce cauta un om bolnav ca je la munci, sau un om in general, da' asta ie unpic alta treaba.

jasmino, da' mneata de ce nu strivesht corola aia de minuni in dublu ecsemplar? saracu blaga, tumbe face prin mormant.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Necko » Mar Feb 22, 2005 12:29 pm

jiji, asa? esti pe primu loc la tuate alea? ei las, ca-ncepe formula :D
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 22, 2005 9:02 pm

baixole...felicitari pentru jurnal....si pentru ca refuzi premiul la cupele europene ! acum chiar ca tin cu tine :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 23, 2005 1:19 am

au trecut 3 ore...deci am voie sa fac consecutiv :

monk scrie:am citit jurnalu lu moshu, katzy, catharsis si baixu... si am realizat ca in timp ce ei scriu mii de pagini filozofice

care a fost filozofia ? ca e racit si ca nu se uita la Real - Juve ? :rolleyes:

monk scrie:a insteles dupa vreo 3 saptamani ca NU MAI VREAU SA FIU CU EA

ce inchipuiri am eu cu Hades ca suntem in 1914....dar nici tu nu esti departe. nici acum nu concepi ca te-a parasit ? iti place sa iti inchipui ca i-ai dat tu papucii si ea nu concepe asa ceva ? p00la mea....mai ii fuge mintea omului...dar nici asa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Feb 23, 2005 1:37 am

prefer sa nu comentez ultima afirmatie a lu moshu si o iau ca si cum e scrisa de un idiot.. adica chiar el .. cati oameni cunoasteti care sa creada ca e 1914 ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Cristy » Sâm Feb 26, 2005 8:10 pm

am citit din jurnalul lui sephinoroth intrarea de pe 18 .. doamne .. am ras , sa cad pe jos .. incredibil ~p
Moved away.
Cristy

Mesajde Love2Fly » Sâm Feb 26, 2005 10:05 pm

Imi rezerv dreptu' sa inchid jurnalul: "Filozofia Iubirii - Manifestul Anarhist" al tanarului nostru Raz van Helsing pe motiv de "elucubratzie nesimtzita" care n-are nici o treaba cu ceea ce ar trebui sa fie un jurnal.
Maine poimaine o sa-mi public si eu cursul de termotehnica pe utopicul jurnal in scopul de "a face o lume mai buna" A-)
Ah....si una bucata avertisment pt. Raz van Helsing pt. "nesimtzirea" de a fi "scris" trei posturi consecutive in 3 minute!!! :rolleyes:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde theOffender » Sâm Feb 26, 2005 10:10 pm

love2fly, te rog eu frumos sa nu faci chestia asta.
Intr-un fel se poate spune ca exista egoismul negativ

sunt anumite partzi atat de frumos concepute
Interesant modul in care percepe scriitorul de telenovele Hegel arta

ar fi pacat...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Raz van Helsing » Sâm Feb 26, 2005 10:15 pm

Intreaga discutie asupra moralei tine de perceptia asupra egoismului... Si da, atata timp cat Iubirea poate insemna doar dorinta de a avea o posesiune, atunci devine egoista... Si era un intreg context.
Bine, atunci scenaristul Hegel... Eu ce sa fac daca in inceputul scrierilor sale este redat si sfarsitul (dupa o lunga serie de peripetii cu raufacatorii empiricului)? ...
Si da, nu e un jurnal. Dar chiar faceti ce vreti. Pa
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Feb 26, 2005 10:18 pm

~p
Deci nu! ar fi indicat totusi sa deschida un subiect pe stiintze sau o dezbatere ceva.....
Ar suna de-a dreptu' MIRACULOS o dezbatere cu titlul:
egoismul negativ-mit sau certitudine?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Sâm Feb 26, 2005 10:21 pm

Nu draga, altruismul este un mit, pe care l-a mai intretinut si Schopenhauer in acceptiunea ca esti altruist atunci cand te transpui in alta persoana si incerci sa ii reduci suferinta, ca si cand ar fi a ta (ceea ce e, in definitiv, tot egoism...)
Deci exista numai egoism si poate e stupida clasificarea in pozitiv sau negativ (era doar o ipoteza), dar exista un context
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde theOffender » Sâm Feb 26, 2005 10:22 pm

love2fly: hai ma nu fi rau, in fiecare din noi zace un nietzsche neintzeles
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Love2Fly » Sâm Feb 26, 2005 10:26 pm

Raz van Helsing scrie:Nu draga, altruismul este un mit, pe care l-a mai intretinut si Schopenhauer in acceptiunea ca esti altruist atunci cand te transpui in alta persoana si incerci sa ii reduci suferinta, ca si cand ar fi a ta (ceea ce e, in definitiv, tot egoism...)
Deci exista numai egoism si poate e stupida clasificarea in pozitiv sau negativ (era doar o ipoteza), dar exista un context

Bah, nu stiu....sunt un biet profan, nu stiu ce zici tu acolo.
Tot ce stiu e ca IUBIREA e ANCESTRALA domle'! [-(

Offendere, in mine zace o tona de lene si nu ma mai plang...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Sâm Feb 26, 2005 10:29 pm

Da, ascultati-i pe batrani... Au mai mult mishto in ei...
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Feb 26, 2005 11:24 pm

In urma unor plangeri ale unor useri de pe forum (probabil masoni+offenderul) ~p am hotarat sa redeschid jurnalul lu' Raz van Helsing care ne va schimba universul interior si ni-l va umple de iubire si filosofie! :D
p.s: da' avertul tot ramane! :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde theOffender » Sâm Feb 26, 2005 11:41 pm

cel putzin eu nu port fusta. well, nu-i tocmai exact caci am un kilt. in pura traditzie scotziana. fara underwear.

ontopic: succes, van helsing. ashtept cu nerabdare o analiza pt berkeley shi hume.
theOffender

Mesajde Love2Fly » Sâm Feb 26, 2005 11:48 pm

cel putzin eu nu port fusta

Pardon! Shortz! :D

Io astept doar capitolu' cu dragostea aia ancestrala :rolleyes:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde ROXANA » Dum Feb 27, 2005 8:09 pm

ptr. monk: lasa jurnalele lui baixu, katzy,catharis, MOSHU... ca al tau e bestial :) tine-o tot asa.....cu jurnalu:)si la cat mai multe pagini!
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde gaga » Lun Feb 28, 2005 3:18 pm

bah voi radeti, radeti dar acu' cred ca e vina mea pseudojurnalu helsingnian ca ce a pus acolo am sio ezapt cuvant cu cuvant pe PM de m-am crucit si nu mi-a venit a crede ca e real si daca nu i-am raspuns probabil ca i-a venit ideea asta...

io ma bucur ca sa aiba de patimit si sburatoru, nu numa forumu de literatura. sa muara si capra vecinului ce palaria mea.
gaga

Mesajde Djinn » Lun Feb 28, 2005 3:28 pm

ti-a trimis pe pemeu toate alea?! ~p oi doamne, grea-i meseria de moda si multe-s riscurile iei....
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Lun Feb 28, 2005 4:10 pm

:cry: da sa muara pic si poc ca mi-o cazut si restu' de dantura la fiecare deschidere de PM
gaga

Mesajde Djinn » Lun Feb 28, 2005 4:18 pm

~p aulio era sa caz de pe scaun si alta nu.... si pe mine m-or pus pacatele sa studiez giornalu dansului deci iti dai seama ca ne vedem la dentist :D

bine c-a dat de forumu de jurnale, poate lasa literatura in pace ca oricum nu prea are nici in clini nici in maneci cu ea :p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Love2Fly » Mar Mar 01, 2005 1:08 am

danone scrie:io ma bucur ca sa aiba de patimit si sburatoru, nu numa forumu de literatura. sa muara si capra vecinului ce palaria mea.

Domle, eu am vrut sa-l inchid da' mi-au sarit "altzii" la gat in frunte cu Offenderul! tzk! tzk! cum as putea sa inchid sau sa sterg o asha capodopera? o asha stralucire de GENIU!? ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mar 01, 2005 3:36 pm

zozo scrie:tre sa mai fac una-alta ca pierd vremea si maine-poimaine fac dooj de ani.

da bai vali si te-ai gasit sa faci praf toate threaurile mijto de pe forum.
gaga

Mesajde vali » Mie Mar 02, 2005 12:21 pm

am treaba, vino maine
some people deserve to die
vali

Mesajde Weet-weet » Joi Mar 03, 2005 4:20 pm

Excelent, Necko! Dupa o ciocolata calda, pagina ta de jurnal m-a uns pe suflet. Ce frumos! Parca vedeam tot ce descriai tu acolo. Multumesc :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 04, 2005 12:09 am

outwatcher...excelent ti-ai descris dimineatza ! esti un fin detalist. astept cu interes urmatoarele pagini. aceste tipuri de jurnale imi plac mie...in care oamenii povestesc intamplari simple ! nota 10 pana acum !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale