Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
plm, fa-le pe amindoo, da nu tzine in tine ca nu-i bine. 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Necko,ma bucur ca ai revenit...foarte reusita ultima intrare.
Darky,felicitari si tie...esti una dintre putinele adolescente de varsta mea de la care chiar am ce invata.
Jasmine,tine-o tot asa ca merge!
Darky,felicitari si tie...esti una dintre putinele adolescente de varsta mea de la care chiar am ce invata.
Jasmine,tine-o tot asa ca merge!
- Catzelusha
beton!
domnu jiji, doream numa sa va spun ca io ma regasesc in ce atz scris colosha, care shi io is racita zob, shi deci in asentimentu de care spuneatz. nushtu nici io ce cauta un om bolnav ca je la munci, sau un om in general, da' asta ie unpic alta treaba.
jasmino, da' mneata de ce nu strivesht corola aia de minuni in dublu ecsemplar? saracu blaga, tumbe face prin mormant.

domnu jiji, doream numa sa va spun ca io ma regasesc in ce atz scris colosha, care shi io is racita zob, shi deci in asentimentu de care spuneatz. nushtu nici io ce cauta un om bolnav ca je la munci, sau un om in general, da' asta ie unpic alta treaba.
jasmino, da' mneata de ce nu strivesht corola aia de minuni in dublu ecsemplar? saracu blaga, tumbe face prin mormant.
-
nocturna - Mesaje: 8725
baixole...felicitari pentru jurnal....si pentru ca refuzi premiul la cupele europene ! acum chiar ca tin cu tine :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
au trecut 3 ore...deci am voie sa fac consecutiv :
care a fost filozofia ? ca e racit si ca nu se uita la Real - Juve ? :rolleyes:
ce inchipuiri am eu cu Hades ca suntem in 1914....dar nici tu nu esti departe. nici acum nu concepi ca te-a parasit ? iti place sa iti inchipui ca i-ai dat tu papucii si ea nu concepe asa ceva ? p00la mea....mai ii fuge mintea omului...dar nici asa.
monk scrie:am citit jurnalu lu moshu, katzy, catharsis si baixu... si am realizat ca in timp ce ei scriu mii de pagini filozofice
care a fost filozofia ? ca e racit si ca nu se uita la Real - Juve ? :rolleyes:
monk scrie:a insteles dupa vreo 3 saptamani ca NU MAI VREAU SA FIU CU EA
ce inchipuiri am eu cu Hades ca suntem in 1914....dar nici tu nu esti departe. nici acum nu concepi ca te-a parasit ? iti place sa iti inchipui ca i-ai dat tu papucii si ea nu concepe asa ceva ? p00la mea....mai ii fuge mintea omului...dar nici asa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
prefer sa nu comentez ultima afirmatie a lu moshu si o iau ca si cum e scrisa de un idiot.. adica chiar el .. cati oameni cunoasteti care sa creada ca e 1914 ?
-
monk - Mesaje: 2747
Imi rezerv dreptu' sa inchid jurnalul: "Filozofia Iubirii - Manifestul Anarhist" al tanarului nostru Raz van Helsing pe motiv de "elucubratzie nesimtzita" care n-are nici o treaba cu ceea ce ar trebui sa fie un jurnal.
Maine poimaine o sa-mi public si eu cursul de termotehnica pe utopicul jurnal in scopul de "a face o lume mai buna"
Ah....si una bucata avertisment pt. Raz van Helsing pt. "nesimtzirea" de a fi "scris" trei posturi consecutive in 3 minute!!! :rolleyes:
Maine poimaine o sa-mi public si eu cursul de termotehnica pe utopicul jurnal in scopul de "a face o lume mai buna"

Ah....si una bucata avertisment pt. Raz van Helsing pt. "nesimtzirea" de a fi "scris" trei posturi consecutive in 3 minute!!! :rolleyes:
-
Love2Fly - Junior Member
love2fly, te rog eu frumos sa nu faci chestia asta.
sunt anumite partzi atat de frumos concepute
ar fi pacat...
Intr-un fel se poate spune ca exista egoismul negativ
sunt anumite partzi atat de frumos concepute
Interesant modul in care percepe scriitorul de telenovele Hegel arta
ar fi pacat...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Intreaga discutie asupra moralei tine de perceptia asupra egoismului... Si da, atata timp cat Iubirea poate insemna doar dorinta de a avea o posesiune, atunci devine egoista... Si era un intreg context.
Bine, atunci scenaristul Hegel... Eu ce sa fac daca in inceputul scrierilor sale este redat si sfarsitul (dupa o lunga serie de peripetii cu raufacatorii empiricului)? ...
Si da, nu e un jurnal. Dar chiar faceti ce vreti. Pa
Bine, atunci scenaristul Hegel... Eu ce sa fac daca in inceputul scrierilor sale este redat si sfarsitul (dupa o lunga serie de peripetii cu raufacatorii empiricului)? ...
Si da, nu e un jurnal. Dar chiar faceti ce vreti. Pa
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
Nu draga, altruismul este un mit, pe care l-a mai intretinut si Schopenhauer in acceptiunea ca esti altruist atunci cand te transpui in alta persoana si incerci sa ii reduci suferinta, ca si cand ar fi a ta (ceea ce e, in definitiv, tot egoism...)
Deci exista numai egoism si poate e stupida clasificarea in pozitiv sau negativ (era doar o ipoteza), dar exista un context
Deci exista numai egoism si poate e stupida clasificarea in pozitiv sau negativ (era doar o ipoteza), dar exista un context
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
love2fly: hai ma nu fi rau, in fiecare din noi zace un nietzsche neintzeles
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Raz van Helsing scrie:Nu draga, altruismul este un mit, pe care l-a mai intretinut si Schopenhauer in acceptiunea ca esti altruist atunci cand te transpui in alta persoana si incerci sa ii reduci suferinta, ca si cand ar fi a ta (ceea ce e, in definitiv, tot egoism...)
Bah, nu stiu....sunt un biet profan, nu stiu ce zici tu acolo.
Tot ce stiu e ca IUBIREA e ANCESTRALA domle'! [-(
Offendere, in mine zace o tona de lene si nu ma mai plang...
-
Love2Fly - Junior Member
Da, ascultati-i pe batrani... Au mai mult mishto in ei...
-
In urma unor plangeri ale unor useri de pe forum (probabil masoni+offenderul)
am hotarat sa redeschid jurnalul lu' Raz van Helsing care ne va schimba universul interior si ni-l va umple de iubire si filosofie!
p.s: da' avertul tot ramane! :p

p.s: da' avertul tot ramane! :p
-
Love2Fly - Junior Member
cel putzin eu nu port fusta. well, nu-i tocmai exact caci am un kilt. in pura traditzie scotziana. fara underwear.
ontopic: succes, van helsing. ashtept cu nerabdare o analiza pt berkeley shi hume.
ontopic: succes, van helsing. ashtept cu nerabdare o analiza pt berkeley shi hume.
-
bah voi radeti, radeti dar acu' cred ca e vina mea pseudojurnalu helsingnian ca ce a pus acolo am sio ezapt cuvant cu cuvant pe PM de m-am crucit si nu mi-a venit a crede ca e real si daca nu i-am raspuns probabil ca i-a venit ideea asta...
io ma bucur ca sa aiba de patimit si sburatoru, nu numa forumu de literatura. sa muara si capra vecinului ce palaria mea.
io ma bucur ca sa aiba de patimit si sburatoru, nu numa forumu de literatura. sa muara si capra vecinului ce palaria mea.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga

bine c-a dat de forumu de jurnale, poate lasa literatura in pace ca oricum nu prea are nici in clini nici in maneci cu ea :p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
danone scrie:io ma bucur ca sa aiba de patimit si sburatoru, nu numa forumu de literatura. sa muara si capra vecinului ce palaria mea.
Domle, eu am vrut sa-l inchid da' mi-au sarit "altzii" la gat in frunte cu Offenderul! tzk! tzk! cum as putea sa inchid sau sa sterg o asha capodopera? o asha stralucire de GENIU!?

-
Love2Fly - Junior Member
outwatcher...excelent ti-ai descris dimineatza ! esti un fin detalist. astept cu interes urmatoarele pagini. aceste tipuri de jurnale imi plac mie...in care oamenii povestesc intamplari simple ! nota 10 pana acum !
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale