vezi semnatura

Un eseu pe o tema de actualitate – in functie de perioada (turul doi al alegrilor de la primarie intre videanu si vanghelie, alegeri anticipate, calificarea Romaniei la CM de fotbal, mai stiu si eu

NBM:
Eventual, o proba de viteza, sa-i spunem. Adica se stabileste de comun acord o durata limita, de gen o ora-doua, in care concurentul sa predea o poezie scurta cu finalul furnizat de organizatori, de exemplu. Iar aceasta proba poate fi trimisa prin pm, pt a evita problemele de natura orelor de intrare pe net.
shi daca tot facem reguli preferentziale, ma gandeam sa fie obligatoriu ca, sh-anume concurentzii sa nu uziteze de perfectul simplu in prezentza lui danies. 

inca doo aprecieri de genu asta din partea ta catre iel sh-o sa timorezi copilu de n-o sa mai fie in stare nici sa priveasca spre icran, daramite sa mai conpuna oareshce.
cu ceva reverberatzii az' dimineu, c-am scapat un pletos simpatic si ochios ;a ce mai, superba zi. Da' deja fiecare firisor din blanitza imi indica venirea primaverii :rolleyes: deci da.

shi sa nu uitam, din shaishpe concurentzi, cam 4 is din ceme.
)
)

eu asteptam fluierul oficial de deschidere a jocurilor, in care caz am presupus ca s-o reposta regulamentu cu modificarile aparute intre timp (if any). Si da, mai sunt si zapacita :pÎnapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori