Coffee table: (extra)discutziile la concurs

Mesajde nbm » Mar Mar 29, 2005 2:45 pm

daca nici ashea nu merje...
vezi semnatura ;)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde paiacec » Mar Mar 29, 2005 2:45 pm

zi Locu shi calitatea! ;M
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Mar Mar 29, 2005 2:58 pm

Un eseu pe o tema de actualitate – in functie de perioada (turul doi al alegrilor de la primarie intre videanu si vanghelie, alegeri anticipate, calificarea Romaniei la CM de fotbal, mai stiu si eu

pentru cacaturile astea e prea pretentios un eseu, mai buna ar fi o epigrama , se preteaza mai bine :)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Mar 29, 2005 3:11 pm

eo aj propunea un vast eseu despe cel mai neimportant shi plictisitor lucru.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde darkshines » Mar Mar 29, 2005 4:55 pm

am aparut si io intr-un sfarsit! deci ce se intampla ca n-am inteles?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde nbm » Mar Mar 29, 2005 6:41 pm

tat publicu' te dorea inscrisa in juriu.
shi tu aleseshi sa concurezi
rushinica ~p

ps: acu pot sa-mi schimb semnatura :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde darkshines » Mar Mar 29, 2005 8:24 pm

pai atunci ma pot razgandi... asa, subit!
eu 'abar n-am ce caut p-aici :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde _Matei_ » Mar Mar 29, 2005 8:35 pm

NBM:
Eventual, o proba de viteza, sa-i spunem. Adica se stabileste de comun acord o durata limita, de gen o ora-doua, in care concurentul sa predea o poezie scurta cu finalul furnizat de organizatori, de exemplu. Iar aceasta proba poate fi trimisa prin pm, pt a evita problemele de natura orelor de intrare pe net.

Cu asta nu sunt de acord.. eu intru de la prieteni... n-am net acasa... si cand sunt la prieteni, tre sa stau la coada... mesajele pe care le-am postat pana acum, le-am postat de la ei; eram la chefuri... beat-mort, si dupa cum atzi vazut, postam in dodii.
_Matei_

Mesajde Amaterasu » Mar Mar 29, 2005 9:23 pm

pai si conpuneri, poezele cum ai sa faci sa postezi?! Tot de la prieteni intre o bere macsim doo (c) si trei reprize de dat la gaste sau cum?! :)
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Dany_S » Mar Mar 29, 2005 10:25 pm

bre, m-am inscris si io la juriu ca tot se zicea sa fie si din si dinafara cemeului
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Daimon » Mar Mar 29, 2005 11:26 pm

ca sa nu se sperie concurentzii. chiar de o sa fie probe de eseu, eu as propune sa fie cu un numar limitat de randuri/pagini.. asta si pt binele nostru:D
Daimon

Mesajde eyewitness » Mie Mar 30, 2005 7:30 am

[quote="_Matei_"]Cu asta nu sunt de acord.. eu intru de la prieteni... n-am net acasa... si cand sunt la prieteni, tre sa stau la coada... mesajele pe care le-am postat pana acum, le-am postat de la ei]

asa si?
n-ai net , merji in parc si da firimituri la pasarele
n-o sa se faca regulamentu concursului ca putza nea matei intra de le prieteni
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Mar 30, 2005 8:31 am

darky, te ashteptau uamenii ca pe ziua de salariu. :D

motanel tarcat shi unpic agramat, sa-ntzeleg ca intre tinp ai facut rost de o carte de gramatica ? :D shi daca tot facem reguli preferentziale, ma gandeam sa fie obligatoriu ca, sh-anume concurentzii sa nu uziteze de perfectul simplu in prezentza lui danies. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mie Mar 30, 2005 9:04 am

merluc:
danis nu e cam varaza pt juriu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gabuba » Mie Mar 30, 2005 9:13 am

merluc de merluc:
in pana mea, ba da.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Mie Mar 30, 2005 10:03 am

si mai merluc: bine ca voteaza concurentii juriu'

si mai merluc ca merlucu': io nu pricep ceva. daca cemeistii se strang la vot, se ridica voci ca vezi doamne sunt partinitori si mai stiu eu ce. e liber la jurii da din afara cemeului nu se baga nimeni pertinent desi sunt destui care au macar umpic habar, daca nu mai mult (vezi alienor, salma, shakti, plm care or mai fi).
io nu pricep :con:
gaga

Mesajde Djinn » Mie Mar 30, 2005 10:24 am

asadar, nocturna, sa nu mai zici ca de ce vreau juriu diplomat, da? :D

intelesesem ca tre sa avem 4 fioroshi si 4 tarcatzi - caz in care cei 4 tarcatzi ar fi deja inshurubatzi pe scaune, ca altzii n-avem :con:

in lumina celor punctate de danone, io propun sa se voteze altceva: draci concurenti, considerati ca un juriu majoritar cemeist ar fi partinitor? DA sau NU. Pentru ca io n-as vrea sa facem rabat la calificarile pertinente ale juriului finca xulescu sufera de paranoia deconstructiva.

mai e cineva cu mine apropo de asta? :)
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde neatza » Mie Mar 30, 2005 10:30 am

deci daca ie sa propun pe careva din afara cemeului, eo il sustzin cu tarie pe gabitzu. (vez sa nu tzo iei in cap, gabitzule)

shi ca shi juxtificare, deci parerea mea ie ca din juriu ar trebui sa faca parte aia care au dat dovada ca au oarece veleitatz in alaturarea de mai mult de trei cuvinte intr'o propozitzie shi care, in general, nu au probleme cu cuvinte mai mari de 5 cifre.

deci da.

neatza

Mesajde nocturna » Mie Mar 30, 2005 10:33 am

neatzo, gabitzu ie concurent. :D inca doo aprecieri de genu asta din partea ta catre iel sh-o sa timorezi copilu de n-o sa mai fie in stare nici sa priveasca spre icran, daramite sa mai conpuna oareshce. :D

fluffy, cum ne simtzim azi? cum a fost cafeaua? ie bine? ma bucur. :D

care-i faza cu partinitorul? nu era vorba ca se merge pe pseudonime ?

nocturna

Mesajde neatza » Mie Mar 30, 2005 10:35 am

atuncia scuze

neatza

Mesajde Djinn » Mie Mar 30, 2005 10:39 am

nocti, az ne simtzim bine, ieri o fo cumplit, cafea lipsa, un baiet dragutz zambit la mine in lift - io nimic, ca de obicei defazata :D cu ceva reverberatzii az' dimineu, c-am scapat un pletos simpatic si ochios ;a ce mai, superba zi. Da' deja fiecare firisor din blanitza imi indica venirea primaverii :rolleyes: deci da.

ontopic: creca s-a presupus ca pseudonimele or fi transparente, ca s-or face manareli, ca gigel concurent cemeist ii zice lu jenel jurat cemeist: ba vez ca io-s ala, plln, am nevoe de x puncte, ia baga tu acolo si-tz dau o bere, merluc ~p
Djinn

Mesajde nocturna » Mie Mar 30, 2005 10:48 am

pai, daca ie sa mergi pe ratzionamentul acesta, shi pinky concurent din afara cemeului poa ca sa zambeasca galesh shi sa gangureasca frumos la gigel jurat necemist sau da, in lift sau in afara acestuia, shi uite asha sa se faca cu puntaj, no ? shi fie vorba intre noi shi restu sutelor de membri, ieshi mai cashtigat c-o bere. ~p shi sa nu uitam, din shaishpe concurentzi, cam 4 is din ceme.

nocturna

Mesajde neatza » Mie Mar 30, 2005 10:51 am

shi stai ashea umpic. deci bere da toata lumea, nu numa aia care au nevoie de puncte. aia trebe sa se chinuie nitzel mai mult. deja vorbim de la o sticla de uischian in sus..

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Mar 30, 2005 10:54 am

io consider ca actualmente grupul cemeistilor nu mai este in "razboi" nici cu conducerea forumului nici cu alte grupuri sau bisericute fanclubistice, cel putin de cca 8-9 luni incoa , lucrurile evoluand spre bine , fara certuri, scandaluri si banari aiurea , drept pentru care nu vad de ce juriul sa fie impartit in 2 tabere , cemeisti si necemeisti.

in al doilea rand , concursul de suvivor a avut intamplator juriul format din 3 cemeisti si nu cred ca poate cineva sa afirme ca a fost dezavantajat sau frustrat din simplu motiv ca nu a fost cemeist. ar fi aberant . (acu 1 an probabil ca miraculosu ar fi picat cu brio proba de compuneri insa in conditiile prezente parca a avut a doa sau a treia medie :D)

in al treilea rand , concurentii vor evolua supt pseudonim ceea ce implica anonimatul autorului si poate duar stilul creatiei sa tradeze oarecum autorul.

in consecinta propunerea mea este urmatoarea :

din totalul celor care s-au inscris pentru a face parte din juriu , concurentii sa supuna la vot un numar de 6 sau 8 useri, indiferent ca sunt cemeisti sau nu iar imparitatea (al 7lea sau 9lea judecator) sa fie publicul (unde sa fie acceptati ca votanti duar cei cu peste 100 posturi sau cel putin 6 luni de fc)
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Mar 30, 2005 11:03 am

deci io-s de acord cu orice, am ridicat problema deuarece pentruca si fiinca am vazut comentariile de la survivar deci eo zic:

punct a: vazui ca ofendi era banuit ca nush cu cine vorbeste pe iahu nushce si atunci poolah mai conteaza pseudonimele, io poc pt ca sa ma duc la neatzu si sa ii zic "bah dau maine o bere siun jnitzel daca dai pe toata linia zece lu concurentu' sujibendixu" adica mie.
asa paranoiesc aia.

punctu be: au dreptate aiu si faw, de printzip ma pish pe iei de paranoici si oricum cemeu' nu ie si nici nu a fo niciodata in razboi cu nici o lume, duar s-a sustinut pe argumente care e alta treaba. (bine e in razboi cu decrepitu' da' ala nu ie lume deci nu se pune :D )

deci io asta am zis, doar am vrut sa aliniez nishte aspecte pentru a fi subliniate, in rest de acord cu orice vretzi voi.

peseu: neatzule, buna aia cu gabitzu ~p
gaga

Mesajde Djinn » Mie Mar 30, 2005 11:12 am

danone scrie:deci io-s de acord cu orice

auleu, ai grija cu declaratiile astea :D

deci da. pana la urma cand se voteaza juriu si cand apare regulamentu si cand dam drumu la za concurs? :)
Djinn

Mesajde theOffender » Mie Mar 30, 2005 11:19 am

deci in primul rand, in ceea ce priveshte notarea:
exemplu
daca neatza ii da 10 pe linie lu danone la stil timp ce media lui la note e 6.5 iar ceilaltzi ii dau lui danone 8 unde media lor e 8 - 8.5 e limpede ca berea ca s-a strecurat un shnitzel la mijloc, asha ca notele respectivului vor fi analizate sub lupa. ashadar juriul va fi 99% corect. va asigur eu.

iar in cele din urma nu ne erijam in nushce valori literare sa incepem sa punem etichete pe fruntzile oamenilor. va fi un concurs de creatzie asha cum este el shi parerile unor oameni. e un fel de reality feedback.

iar in ceea ce priveshte juriul, lasatzi oamenii sa se inscrie linishtit shi decidem intr-un final apoteotic ce shi cum. adica martzea care vine.

later edit:
sa moara bik shi bok, faw, da e la inceputul threadului de inscrieri cand incepe shi cum se desfashoara. (shtiam eu ca trebuia sa-l fi scris in bold cu litere de-o schioapa).
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Djinn » Mie Mar 30, 2005 11:28 am

las' sa nu mai decedeze nevinovatzi, saracii :D eu asteptam fluierul oficial de deschidere a jocurilor, in care caz am presupus ca s-o reposta regulamentu cu modificarile aparute intre timp (if any). Si da, mai sunt si zapacita :p
Djinn

Mesajde older » Mie Mar 30, 2005 12:36 pm

sunt intr-o ceata totala vizavi de concursul asta... de inscris m-am inscris, dar mai departe ce tre' sa fac?! Cand incepe? Se concureaza si in uichend? Daca se aplica o propunere de pe aici privitor la viteza, stau si ma intreb daca nu cumva tre sa ma retrag (habar nu aveti voi ce calculator am eu si cat stau sa afiseze, asta asa, printre altele...) Care e sistemul de desfasurare pana la urma? etc... cred ca mai am neste intrebari, dar nu mi vin acu' pe loc
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde theOffender » Mie Mar 30, 2005 12:47 pm

cam o saptamana la dispozitzie (in jur de) pentru fiecare proba, incepe miercurea viitoare (sau joi).
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare