peseu 2: am draci azi.
lipsa de shlitz

(scuzemoa da nu m-am putut aptzine

fluffy* scrie:acu suflu si-n ciorba
Oribilul Mosh scrie: Acolo era halva la orice mic dejun, doar ca era din susan. Romanii o fac din floarea soarelui. Halva Unirea facuta la Iasi. E buna. Iesenii fac multe lucruri marfa, printre care si vinurile de Cotnari sau Panciu.
Oribilul Mosh scrie:cum o sa ma imput ? miercurea merg la piscina, joia stau cam o ora in jacuzzi, vinerea ma spal la lighean...iar sambata fac baie generala. martzea...doar dush
fluffy* scrie:la ce piscina mergi?
Scris initial de OM
Am fost la biserica, urmand traditia cu care am fost invatzat in copilarie. Aceea de a lua lumina si de a asculta slujba. Din nou am fost dezamagit de poporul acestei tari, iar mi-a fost rusine ca sunt roman. Slujba pe fond de galagie, manele, nesimtire. Oameni fara nici o tangentza cu cele sfiinte au venit in fatza bisericii ca la un show oarecare. Slujbele pe care le vedeam in copilarie parca mi le amintesc alt fel. Parca oamenii erau altfel atunci, sau poate ca doar eu ii vedeam asa.
Parca si eu imi amintesc ca gramatica limbii romane era in altfel.
Je vois ca toata lumea se ureaza pe-aici, ca tot romanashul inimos, asa ca urez si eu: Pasteti fericite, oitele Domnului!
pese: monsieurul care este nu este sau tre' sa mai cresc umpic ca sa mi se adreseze? mersic encore une fois
cica maine ar fi meci de fotbal in Bucuresti, undeva pe la periferia cinematografului Lira. o fi, nu zic nu, dar nu stiu pe ce stadion, ca din ce am vazut in Gazeta de azi, suprafata aia delimitata de niste scaune arata ca o orezarie. sau s-o juca pool sau cum se numeste sportul ala cu oameni pe nishte cai care se chinuie sa treaca o sfera mica printre niste betze? da in cazu asta de ce zice lumea ca e fotbal? sa-i ia dracu, ca nu mai intzeleg nimic.
Weet-weet scrie:Era la misto, si nu era de bine, in nici un caz :rolleyes:
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori