Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde gaga » Joi Apr 28, 2005 3:42 pm

peseu 2: am draci azi.

lipsa de shlitz ~p

(scuzemoa da nu m-am putut aptzine ~p)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Joi Apr 28, 2005 3:42 pm

nbm, ce sa fac mah, acu suflu si-n ciorba :rolleyes:

Amaterasu, nu bine asa :D ca si mie imi placu, vorba lu pijkeshu ~p da' dupe proba, daca se poate, daca nu oricum n-am ce face :p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Djinn » Vin Apr 29, 2005 9:31 am

Vreau sa-mi cer scuze fatza de Amaterasu pentru faza de ieri... am fost cam cu susu-n jos si poate d-aia mi-a venit sangele la cap in halu asta - ca mintea nu-sh pe unde tot umbla... cu sorcova probabil.

PS:
fluffy* scrie:acu suflu si-n ciorba

sa fiu a naibii, creca mi-era foame ~p
Djinn

Mesajde SOD » Vin Apr 29, 2005 2:31 pm

Oribilul Mosh scrie: Acolo era halva la orice mic dejun, doar ca era din susan. Romanii o fac din floarea soarelui. Halva Unirea facuta la Iasi. E buna. Iesenii fac multe lucruri marfa, printre care si vinurile de Cotnari sau Panciu.

asta pe langa vinurile de Bordeaux si Malaga, sau berea Corona si masinile de cusut Singer.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 29, 2005 2:34 pm

ce fraier esti. Bordeux si Malaga sunt echipe de fotbal..nu vinuri :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Apr 29, 2005 3:03 pm

Oribilul Mosh scrie:Martzea difera fatza de ziua de luni doar prin faptul ca in plus fac dush.

Nu inteleg de ce mai faci dus, oricum te imputi la loc pana martea viitoare...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 29, 2005 3:18 pm

cum o sa ma imput ? miercurea merg la piscina, joia stau cam o ora in jacuzzi, vinerea ma spal la lighean...iar sambata fac baie generala. martzea...doar dush :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Apr 29, 2005 3:20 pm

Oribilul Mosh scrie: miercurea merg la piscina

la ce piscina mergi?
Djinn

Mesajde SOD » Vin Apr 29, 2005 3:32 pm

moshule, iar Corona Extra e o localitate langa Ialomicioara, nu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 29, 2005 3:37 pm

da..iar masinile de cusut Singer...sunt niste acadele.

fluffy ---> evident la Marriott :D

Hai gata...ca ne dau Love2 & k@tzy ban pt. offtopice. :T
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Apr 29, 2005 3:46 pm

tremur tremur tremur...se vede?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Weet-weet » Vin Apr 29, 2005 4:22 pm

Fluffy, vreau si io lacrimioare, pretty please. Sa mai scrii, ca-mi place :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde SOD » Vin Apr 29, 2005 5:05 pm

Gabriel, si eu vreu halva. sa mai scrii da, te rog din suflet , da? mai scrii? promitzi ca mai scrii? ca eu mai vreau halva. te rog! mai scrii? pliz, te rog ! da?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde older » Vin Apr 29, 2005 5:28 pm

~p
asta e pt ultima intrare din jurnalul cu numele Je (parca era vorba ca nu mai scrie nimeni prin jurnale chestii erotice pana cand nu se termina proba de la concursul de literatura...)
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
older

Mesajde mikutzul » Vin Apr 29, 2005 5:36 pm

Lasa older ca vad io de ce perversiuni esti in stare la proba urmatoare si sa vezi atunci hilizeala....~p
mikutzul
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Apr 29, 2005 6:27 pm

D-aia nu-i bine sa ai perdele! mai bine obloane, ii tragi femeii un oblon in gura, nu mai da nici o palma, nici nimic. Sa-ti fie rusine mikutzule, ca tragi cu ochiu *p si mai si razi de necazul altora!
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde nocturna » Vin Apr 29, 2005 9:39 pm

un comentariu inpertienet pentru sin_copa sau cum ii zice la ecs offendicioasa: rautacisme ie copirait hagi, gica hagi.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Sâm Apr 30, 2005 1:49 am

Oribilul Mosh scrie:cum o sa ma imput ? miercurea merg la piscina, joia stau cam o ora in jacuzzi, vinerea ma spal la lighean...iar sambata fac baie generala. martzea...doar dush :D

Duminica si lunea ce faci, iti dai lustru cu scuipinol?
fluffy* scrie:la ce piscina mergi?

Nu de alta, sa ne scutesti si pe noi de un drum la dermatolog...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Dum Mai 01, 2005 12:35 am

Eu nu pot sa deduc decat un singur lucru: moshu are o reala problema cu lucrurile care nu-s exprimate, asa, pe-ntelesu' tuturor :D
in rest...Adevarat a inviat!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 01, 2005 2:49 am

Scris initial de OM
Am fost la biserica, urmand traditia cu care am fost invatzat in copilarie. Aceea de a lua lumina si de a asculta slujba. Din nou am fost dezamagit de poporul acestei tari, iar mi-a fost rusine ca sunt roman. Slujba pe fond de galagie, manele, nesimtire. Oameni fara nici o tangentza cu cele sfiinte au venit in fatza bisericii ca la un show oarecare. Slujbele pe care le vedeam in copilarie parca mi le amintesc alt fel. Parca oamenii erau altfel atunci, sau poate ca doar eu ii vedeam asa.

Ciudata maimutza, turbata la gratii.... ~p
Vezi? sa te mai puna al de sus sa te mai duci la biserica, pardon discoteca/bar de inviere. Tot mai bine e sa stai la o tacla cu nanooky si la o bericica rece in fatza pc-ului sau...in cel mai rau caz, sa bagi o friptura si o votca cu amicii :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde j_arrive » Dum Mai 01, 2005 7:43 pm

Scris initial de OM
Am fost la biserica, urmand traditia cu care am fost invatzat in copilarie. Aceea de a lua lumina si de a asculta slujba. Din nou am fost dezamagit de poporul acestei tari, iar mi-a fost rusine ca sunt roman. Slujba pe fond de galagie, manele, nesimtire. Oameni fara nici o tangentza cu cele sfiinte au venit in fatza bisericii ca la un show oarecare. Slujbele pe care le vedeam in copilarie parca mi le amintesc alt fel. Parca oamenii erau altfel atunci, sau poate ca doar eu ii vedeam asa.

Parca si eu imi amintesc ca gramatica limbii romane era in altfel.

Altfel, Hristos a inviat!
j_arrive
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 01, 2005 7:58 pm

Parca si eu imi amintesc ca gramatica limbii romane era in altfel.

Fara nici o intentie de-a lua apararea p***ului, imi amintesc ca si romana e altfel din cate stiu eu.... :D
Je vois ca toata lumea se ureaza pe-aici, ca tot romanashul inimos, asa ca urez si eu: Pasteti fericite, oitele Domnului!
pese: monsieurul care este nu este sau tre' sa mai cresc umpic ca sa mi se adreseze? mersic encore une fois

Recunosti personajul? :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde j_arrive » Dum Mai 01, 2005 8:04 pm

Je parlais de gramatica limbii romane, nu de cea a limbii franceze. Am gresit cu ceva, formele folosite de OM erau corecte?
Alors, mea culpa. ;-)
j_arrive
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 01, 2005 8:12 pm

N-ai gresit cu nimic dar daca tot te-ai gandit sa atragi atentia asupra lacunelor din gramatica moshiana macar ai putea scrie romaneste, nu un soi de franco-romana :p
Comprenez-vous ? :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde j_arrive » Dum Mai 01, 2005 8:21 pm

Non, monsieur Zburator, cu respect in atitudine si profunda durere in glas va anunt ca je ne comprends pas si ca voi vorbi asa in continuare pana ma voi plictisi de cette maniere de parler. Desolee... :z
j_arrive
Junior Member

Mesajde mikutzul » Lun Mai 02, 2005 12:15 pm

Draga weet(pot sa-ti spun asa?), la bloc nu se poarta obloanele si in ceea ce priveste posibilitatea accidentarii cu un oblon pot sa spun ca sansele sunt foarte mici(mai ales ca obloanele se deschid catre exterior....sau la tine e altfel?:D).Cat dspre trasu' cu ochiul pot sa spun ca natura mea neastamparata nu-mi da pace :).Mai rar gasesti vecine frumoase, singure si coapte iar binoclul este o inventie nemaipomenita. :) (shit,...i'm a voyeur?!?! :D)
mikutzul
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Mai 02, 2005 2:03 pm

Pe unde stau eu, exista obloane, la bloc, si obloane interioare :D deci e posibil dar no, suntem in sudul frantei si tuate-s posibile, chiar si obloanele sa fie date jos rapid.
( si da, poti sa-mi spui asa :) )
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde bhuttu » Mar Mai 03, 2005 12:25 pm

cica maine ar fi meci de fotbal in Bucuresti, undeva pe la periferia cinematografului Lira. o fi, nu zic nu, dar nu stiu pe ce stadion, ca din ce am vazut in Gazeta de azi, suprafata aia delimitata de niste scaune arata ca o orezarie. sau s-o juca pool sau cum se numeste sportul ala cu oameni pe nishte cai care se chinuie sa treaca o sfera mica printre niste betze? da in cazu asta de ce zice lumea ca e fotbal? sa-i ia dracu, ca nu mai intzeleg nimic.

Astea de sus le-a zis bauxitho mai demult, in chiar ajunul celei mai mari victorii a fotbalului romanesc din ultima vreme. Acum, eu stiu ca dezgrop potcoave de cai morti, mai stiu ca simpatiile lui bauxitho pentru cei cu tenul mai inchis decat al nostru sunt cunoscute si sunt acceptate(fiecare om are rataciri), da' n-am putut sa ma abtin de la a-i spune niste lucruri pe care, de altfel, sunt convins ca le cunoaste.
Deci, greselile sunt in felul urmator:
- stadionul se numeste Ghencea, si a fost, de-a lungul vremii, gazda celor mai importante realizari din fotbalul romanesc. Chiar si cu gazonul oribil pe care il are, mi se pare un loc mult mai indicat de disputare al unui meci al nationalei Romaniei decat un stadion care vinde mai putine bilete decat cinematograful Patria;
- lumea zice ca acolo e fotbal pentru ca, in afara de televizor, doar acolo mai poti vedea fotbal in Romania;
- a treia, nu stiu daca e tocmai o greseala, dar nici nu stiu cat de deontologic o fi, ca ziarist, sa te lauzi ca te-ai informat citind in ziare(altele decat al tau).

In sfarsit, n-am nimic cu bauxitho, mi-e chiar simpatic, si am si divagat prea mult. Voiam sa mai zic ca, in afara de jurnalul lui, am citit inceputul lui solaris si mi-a placut. Are un iz de proza scurta de care citeam io in gimnaziu, cu ispravi pionieresti. Si dialogul il face usor de citit.
Am mai incercat sa citesc cate ceva de la Jasmine dar, in cele 3 pagini, singurul post care merita toata atentia mea a fost un citat din vama veche, cap-coada. Ala e urat. Doar ca, vorba lu' darky, nu trebuia sa fure titlu din Blaga.
Si ii mai multumesc lu' darky ca a folosit 2 replici de dialog cu mine intr-o intrare de-a ei. Ma simt onorat, chiar daca nu mi-a cerut voie.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Weet-weet » Mar Mai 03, 2005 12:32 pm

danone scrie:hai sa ne rupem in figuri ~pD

Era la misto, si nu era de bine, in nici un caz :rolleyes:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde gaga » Mar Mai 03, 2005 12:43 pm

Weet-weet scrie:Era la misto, si nu era de bine, in nici un caz :rolleyes:

ibidem bre, ciai? :D

mosh io am fo la aia de lemn din parc si atmosfera, diferit de anu trecut, plina de manelari. de aia credeam ca am fo la aceeasi, da acu in titan sunt 50 de biserici pe cap de locuitor, parca suntem in maramuresh, inseamna ca s-au disipat manelarii.

iote butu :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale