colegu scrie:o alta lucrare superba,este cantata(?) ioan din damasc a lui sergei taneyev.ultima parte e de o tristete sfasietoare!
te rog sa imi trimiti si mie aceasta piesa.
oribilul.mosh@gmail.com
Iti multumesc anticipat !
Moderator: ghionoiul
colegu scrie:o alta lucrare superba,este cantata(?) ioan din damasc a lui sergei taneyev.ultima parte e de o tristete sfasietoare!
)
. Aici este pagina unde gasesti un concert pentru pian in Mi minor http://www.pianosociety.com/index.php?id=282 poate o sa-ti placa, pe mine m-a surprins prima data intr-un mod placut si am ascultat de mai multe ori.
ca si "clatinarile" de care ziceam. In plus, muzica e absolut sublima. Tot instinctual, cred. Nu mai vorbesc de faptul ca spiritul traditional rus ce sustine atatea capodopere muzicale, literare, dramatice (chiar Boris Godunovul lui Puskin !) ii da din start un avantaj lui Mussorgski, iar acesta profita din plin.
Dar fac o comparatie din punctul de vedere al nestiutorului.
Cam la fel cum ii incurca Colegu pe Parsifal si Gurnemanz =))
Iti ramane in cap, play si replay in strafundurile creierului... Auzi toata orchestra, o dai mai tare, o dai mai incet, mai rapid sau mai lent, asa cum te face exalteaza pe tine...

); 4 - rachmaninov; rapsodia paganini - lugansky, ashkenazy; sonata 2 - horowitz.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori