Despre A.T.B.

Forum Dedicat Celor Ce Sunt Cu Adevarat In Lumea Muziki House

Mesajde Matrashita » Mie Feb 09, 2005 2:19 am

Eu am fost la al doilea concert ATB live in Kristal anul trecut(primul concert a fost la Timisoara si n-am fost),a fost o atmosfera de nedescris.Nu vreau sa ratez ocazia sa il vad din nou!!!! :D
Suntem 3 deja,care se mai anunta?poate reusesc sa fac cumva sa adun mai multi fani ATB din Bucuresti(si din tzara)...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde cosmicX » Vin Feb 11, 2005 6:09 pm

Matrashita : care 3? vretzi sa zici , o sa fitzi 2 :) ca eu nu mai vin....
P.S : cand iti dai seama cine sunt sa imi dai mesaj :)))
cosmicX
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Feb 12, 2005 11:47 am

Hausticule,stiu cine esti...normal!
3-eu,Cai Lun si Maxx1nsane care posteaza pe Forum.De ce anume nu vii?
Stiu,stiu...prea comercial pt urechile tale! :)
Matrashita

Mesajde cosmicX » Sâm Feb 12, 2005 5:33 pm

Matrasita : pai o sa fiu plecat peste hotare...si chiar daca eram in tzara nu ma duceam , poate daca era moca..in rest nu ma duceam....imi dau seama ce oameni or sa vina...80% or sa fie numai terminatzi care au auzit la tveu de atb si vin si ei sa vada cum e :P apoi mai sunt 10 % din "clientii" Kristal..cei care stau mereu pe canapea si beau whisky ...iar restu de 10 % sunt compusi din voi..cei care mai stiti ce ascultati si veniti acolo pt ce baga nu pt renumele lui.
cosmicX
Junior Member

Mesajde FlyGuy » Lun Mar 21, 2005 7:21 pm

matrashita,gresit,atb vine pe 8 aprilie si nu in mai,deci peste aproape 3 sapt.
eu sunt disperat ca nu stiu cat costa biletu si de unde imi pot lua.
daca stie cineva sa posteze cat mai repede ca sa ne putem lua bilete si noi,astia din provincie.
FlyGuy
Junior Member

Mesajde quentin » Mie Mar 30, 2005 3:00 pm

ATb va veni mai "devreme" in Romania. Il veti purtea asculta cu un set exclusiv in cadrul emisiunii NextLEVEL prezentata de http://www.tranced.ro la Radio 21 in fiecare vineri incepand cu ora 23.00

Mai multe detalii:

http://www.tranced.ro
http://www.tranced.ro/stiri.php?id=81

;)
quentin
Junior Member

Concert ATB Timisoara in Aprilie !

Mesajde kinga » Vin Apr 01, 2005 9:26 am

:G
Mesaj pt. Ionut si fanii ATB !
Ati auzit de concertul care va avea loc in Timisoara in Aprilie ?
AM nevoie de mai multe informatii cat de curand.
Va multumesc.
Astept raspunsul tau Ionut.
Pa
~)
kinga
Junior Member

Mesajde kinga » Vin Apr 01, 2005 9:39 am

E adevarat ca vine ATB sambata 9 Aprilie la Park Palace Club Timisoara. Cat e un bilet ? De unde se poate cumpara ca eu stau in Reghin si suntem mai multi care ar dori sa mearga.
kinga
Junior Member

I'm Baaaaccckkk

Mesajde maxx1nsane » Joi Apr 14, 2005 10:56 am

Sal 2 all, shi in special pe Martashita, care nu mai vrea sa vb cu mine :rolleyes:
Deci, cine nu a fost la ATB* pe 8 luna asta, nu are ce cauta aici, pentru ca a pierdut cel mai tare show!
Matrashita, tu ai fost??? :con: A-)
Shi acum inca imi tziuie urechile :D
Nu am cuvinte sa descrui ce a fost acolo...cine a fost, shtie....;)
Special Thanx to CaiLun, cu care am fost in Kristal!
Zi lume parerea despre data de 8 aprilie - Kristal Club
Aaaaa, shi Matrashita, imi pare rau ca nu am mai vb, ca poate mergeam totzi 3..:( faceam poze cu ATB* totzi:((( asha, nu am decat eu cu ATB* shi CaiLun cu tot cu ATB*....daca erai shi tu poate era mai frumos ;-) ~)
Oricum, daca ai fost, sper sa te fi distrat, ca un adevarat fan ATB*
shi poate ca data viitoare cand va veni, sper cat mai curand, sa mergem totzi 3, ce zici?
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Matrashita » Lun Apr 18, 2005 12:31 pm

Maxx,nu am fost...din pacate!
Intentia a fost dar nu am avut cum sa ajung din cauza job-ului si a faptului ca biletul de avion Londra-Bucuresti era in jur de 300£ :(
Posteaza si tu pozele cu ATB aici pls...nu am altceva de facut decat sa sper ca apuc sa-l vad data viitoare sau in august in Ungaria.
Sper ca v-ati distrat si pt mine!
Matrashita

Mesajde maxx1nsane » Mar Apr 26, 2005 8:15 am

Cum sa nu ne distram mey, a fost super, shi sa shtii ca ne-am distrat shi pentru tine ;-) , cum era sa te uit :rolleyes:
Ash vrea sa pot pune cat de curand pozele pe forum, dar momentam am ceva..... ;a ;a ....adica n-am, la calculator....adica procesor....am reushit in cele din urma sa il ard, bravo mie, de cand ma chinuiam ;b
Sper sa imi iau shi eu cat de curand procesor, shi sa pot pune pozele aici.
Din pacate nu am cum sa ajung shi eu un august in ungaria....:(((
Sper sa ajungi tu macar, shi sa te distrezi shi tu pentru noi ;)
da?
Hai, ai grija de tine, shi sa nu uitzi ca ATB* rulez A-) :rolleyes: ;b
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Mesajde Matrashita » Mie Apr 27, 2005 3:41 pm

Am vazut poze de la ATB pe diferite site-uri romanesti si parerea mea sincera este ca oamenii care au fost acolo nu stiu nici pe departe ce e cu ATB...(sa fiu si mai sincera? In majoritate mi s-au parut manelisti,prost imbracati si cu chef de ceva "cool").
Nu zic ca au fost numai din astia dar in comparatie cu anul trecut s-a redus calitatea publicului.
Prespupun ca el a fost in mare masura asha cum il stim, si a dat tot ce a avut mai bun dar pentru cine oare?
Cand reusesti sa iti scanezi pozele si sa faci rost de un nou procesor(sa-ti imprumut eu unul?) pls pune-le aici.
Matrashita

Mesajde maxx1nsane » Mar Mai 17, 2005 8:46 am

nu e vb de scanat pozele ca le-am facut cu un aparat digital, da treaba este ca le am pe hdd shi nu am cum sa le iau decat sa ma duc la cine shtie cine ca sa le scot de pe hdd...shi treaba e ca nu multzi din amicii mei au net, shi imi este un pic greu, singura poza care nu o am pe pc e a mea cu atb, shi o am pe telefon, daca ai un telefon cu ecran color, poate tzi-o trimit...da mai intai sa vad daca pot trimite mms-uri de pe cartela. :D
Din cate am auzit, nu prea se poate... :T ;a
... A-) shi ce ziceai de imprumuta un procesor? A-)
Shi eu cred ca multzi au fost acolo doar asha de fatzada....oricum atb a scos tot ce avea in maneca, a facut o atmosfera, cum rar vezi.
seeya
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Mesajde Cai Lun » Mie Mai 18, 2005 1:30 am

Ia stati asa! :dir: Stati ca mi-am adus si io aminte de fanclub.ro... :sal:
...'da vaz ca numai matrashita si cu maxx ce se mai "dueleaza" p-aci...
Dom'le, va zic io cum sta treaba si va impac pe amandoi... am sa pun io pozele de la atb* pe forum... da' nu acum, in curand... intai sa invat cum... :yD
Am avut niste probleme cu accesarea site-ului (ca sa stie si cei ce se ocupa cu astea)... in mai multe randuri nu am putut sa intru, si asta cre' ca a cam durat aproape o luna... o fi de la provideru' meu de net... sau poate de la voi?... :(
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Cai Lun » Mie Mai 18, 2005 1:35 am

...a! ...ca am uitat sa spun... normal ca au fost si o carutza de manelisti in Kristal la atb*... da' cine a venit sa se distreze s-a distrat... ca manelistii orcum nu intelegeau nimic... [bine le-au facut astia cu virusu' antimanele... ;y ] Asa cum e la noi, cu manelisti, cu rockeri si hip-hoperi, toti de ocazie... mergem inainte... vorba aia.. apa trece, pietrele raman... si deasupra tuturor va fi mereu atb*!!!!!!!!!!!! :rulz:

See U again! ~)
Cai Lun
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Joi Mai 19, 2005 8:12 am

Sperand ca domnu CaiLun va avea mai mult timp decat mine, shi un procesor :rolleyes: A-) sper sa puna el pozele pe forum, pentru ca aceleashi le am shi eu ;-) .
Shi pana la urma, nici un semn de viatza nu mai dai domnuuu Cai......tot io sa te sun... ;a [-( no way man..... A-)
Hai, C yaaa guys and girls....
FX47 - wish | more
maxx1nsane

atb* in Kristal Club

Mesajde Cai Lun » Sâm Mai 28, 2005 11:27 pm

In sfarsit am reusit [cu ajutorul lu' Maxx :hi: ] sa dibuiesc treaba cu atasarea pozelor... Asa ca incep sa arunc cu poze pe forum, sa vada tot fanu' impatimit de atb*, care n-a ajuns in Kristal pe 8 aprilie, ce si cum a fost...

Here we go:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Life without knoledge is death in disguise!...
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Cai Lun » Sâm Mai 28, 2005 11:34 pm

...still goin'...
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Cai Lun » Sâm Mai 28, 2005 11:36 pm

...and goin'...
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Cai Lun » Sâm Mai 28, 2005 11:45 pm

...and goin'.... goin'...
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Cai Lun » Sâm Mai 28, 2005 11:53 pm

...and.. that's it!! A-)
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Cai Lun » Dum Mai 29, 2005 12:06 am

...de fapt, vroiam sa pun si pozele pe care le-am facut eu si Maxx cu Andre :t , da' ma gandeam ca prea se oftica lumea dupa aia si isi baga unghia in gat...[sau ceva de genu' asta>> ;a ]. Asa ca raman doar astea...

PS> Matrashita, am si niste clipuri tot din Kristal... daca te intereseaza (si daca se poate) ma angajez sa le postez pe forum... :yD tu doar da un semn... :sal:

That's it! Enjoy the pictures, I'm out of here!... :bye:
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Mai 31, 2005 2:12 pm

Da,poti sa pui un clip...nu mai multe daca se poate.
Pune si pozele cu tine si Andre.
Foarte mijto pozele!
Matrashita

Mesajde Cai Lun » Mar Mai 31, 2005 11:03 pm

Matrashita scrie:Da,poti sa pui un clip...nu mai multe daca se poate.
Pune si pozele cu tine si Andre.
Foarte mijto pozele!

...pai vezi ca a fost frumos? A-) Nu am prea inteles de ce ai spus ca a scazut calitatea publicului fata de anul trecut... adica, inteleg ca tu ai fost atunci, dar nu si acum... si deci, cand ai fost tu a fost mai frumos... [-( ba io cred ca acum a fost mai frumos!.. - asta ca sa vezi ca nu ai de unde sa califici calitatea publicului doar daca nu ai fost acolo si o faci numai dupa niste poze... in fine.

PS> aparatul foto a fost manevrat de Maxx, asa ca si pentru poze si pentru clip tre' sa il gratulezi pe el... :o - clipurile nu surprind momentele "cele mai" din acea noapte, pentru ca ar fi insemnat ca Maxx sa nu se mai distreze deloc, insa au prins cateva momente culminante din acea seara... o seara de neutait, ce sa mai... :-X

A!... ce zici de pozele noastre?? :D Ghici care e Maxx si care-s eu? :w

That's all. :sal:

De fapt, uite ca nu pot sa uploadez nici un clip!!!!... ;a imi zice invalied file tipe!! :nope:
...ate ete... sorry, I tryed !...
Cai Lun
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Mie Iun 01, 2005 10:30 am

So.... in fine pozele au ajuns acolo unde trebuie :rolleyes:
Ii raman dator lui CaiLun pentru ca a avut amabilitatea sa poseze pozele, dar nu rator pana peste cap, ci acolo o leaca, pentru ca eu l-am ajutat sa le puna A-) ;b
Matrashita, ashteptam sa ghiceshti care este IO shi care este CaiLun ;b
Sper ca v-au placut pozele, shi ashtept un cec in alb pentru poze :T ;b ;-)
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Mesajde Cai Lun » Vin Iun 17, 2005 11:37 am

Matrashita.. m-am chinuit atat sa pun pozele pe forum.. si tu nici macar nu iti dai o parare... al'data n-am sa mai fiu asa de receptiv...
Cai Lun
Junior Member

Mesajde Busy_Child » Vin Iun 17, 2005 11:47 am

imi pare rau ca-ti stric lumea ta perfecta dar nu ATB este cel mai tare dj!
Ca compozitor/producator intradevar este in top 10 dar la mixaj mai are de lucrat! Oakenfold e mult mai sus la mixat si nici el nu-i in top 5!

Incearca sa asculti si tu Nu Breed-urile si Global Underground-urile si vorbim apoi :)

si la muzica trance/dance/breaks Deepsky bate tot !

bye bye now :)

ah inca ceva...ultima piesa de la ATB - Believe in Me aia...kinda sucks iunno ?! big times
Busy_Child
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Vin Iun 17, 2005 3:52 pm

Shtii ceva, gusturile n use discuta, asha ca aia e parerea ta, mie imi place ca shi altor zeci de mii, daca nu sute, so, daca tzie nu itzi place asta nu inseamna ca e nasol, da?
Fiecare asculta ceea ce ii place.
Seeya
FX47 - wish | more
maxx1nsane

...si marmota mixa ciocolata cu staniolul...

Mesajde Cai Lun » Vin Iun 17, 2005 10:59 pm

Bí¤i domnilor ;e ... io chiar nu va intzeleg... adica... asa, ca idee: intri pe sectiunea DESPRE ATB ..si tu incepi sa imi spui cat de bun si de talentat e Oakenfold... ~g Pai sa fie sanatos domnu' Oakenfold si sa traiasca mult si bine... da' daca il apreciezi asa de mult, de ce nu ii dedici matale o noua sectiune?... lasand la o parte ca atunci cand va aud cu muzica... "comerciala" marca atb* si cu teorii de genu': "e bun CACOmpozitor/producator dar la mixaj mai are de lucrat" imi dau seama ca nici nu are rost sa intru in polemica... Am impresia ca ceea ce nu prea va place voua la atb* e structura incarcata a versurilor... [apropo de "belive in me"] lucru pe care nu prea il mai gasiti la altii... si tocmai asta e ideea: stilul mixajelor evolueaza... si doar piesele valoroase raman... (so I BELIVE in atb*!...) Vorbim peste cativa ani A-) ... sau poate facem un compromis.. il punem pe Oakenfold sa mixeze piesele lui atb*... e? ;k
Cai Lun
Junior Member

Mesajde cosmicX » Joi Iul 14, 2005 12:27 pm

Busy_Child puneti la punct genurile si apoi posteaza. Si vezi ca aici e plin de fani atb cu idei fixe carora nu le poti spune sa asculte si altceva ca te injura..ei doar atb au in fata okilor asa ca o sa te bati cu morile de vant. Trust me i know ! :) numai bine !

Cai Lun : "structura incarcata a versurilor"???:))hai ca asta a fost buna..ce alte vocal trance ai mai ascultat? se pare ca nici unul daca il consideri pe atb f tare in versuri & stuff..:)

btw se zvoneste ca atb va mai veni in Ro...iar piesa "Believe in me" a pus-o in premiera la noi..in caz ca nu stiati.bafta tuturor!
cosmicX
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la House