mdea, pai sa vedeti, ala e ala, alalalt e ala, restu, pana mea, nu mai stiu ca le-am sters, sunt organizator da ce conteaza mi-e somn ;b uanderful
fluffy* scrie:(cred ca a mai intrebat si gabuba asta).

foarte interesant, ma bucur ca avem cu totii o viata sociala zburdalnica, insa pe mine ma interesa de ezgxzemplu cine e borboroth, nu de alta da mi-a placut lucrarea (inmulteala si imparteala ma intere mai putin, la o adica se refac calculelele si gata).
ca si solaris si ca si mine dealtfel a fost aseara la bere si la chestii

fluffy* scrie:ce fel de medii is alea?
aiu a rotunjit

bre terminatz ca apare omu afecs cant s-o trezi si va lamureshte, io cu cifrele nu prea le am si nici nu vreau sa le am

ma sperii, zau :p
m-a pus pe ganduri diferenta de stil si valoare intre lucrarea lui older de la proba 1 si cacatu trimis la proba 2
Bre, ce ne-am imputinat

danone scrie:apare omu afecs cant s-o trezi si va lamureshte,

boboroth e mirela

"am pus eu medii la literatura? nu am pus totaluri?" loooooooooooooooooooooolz bre organizatoru fuse depasit si juratu biat
misto.
borboroth
gabuba scrie:as dori ca ..., nbm ... sa isi explice notele cu care au punctat lucrarea mea si de ce au considerat ca alte lucrari sunt mai bune, pe rand, cu calm. multumesc.
, cu care sunt total de acord.
- dar, evident ca nu asta era motivul depunctarii, ci faptul ca mi se pare cam clisheisticdanone scrie:am vorbit cu iel la telefon si nu-si aminteste nimic"am pus eu medii la literatura? nu am pus totaluri?" loooooooooooooooooooooolz bre organizatoru fuse depasit si juratu biat
misto.

Înapoi la Concursuri creatii literare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori