http://www.afterhours.ro/restaurant_Bugatti_2000.html
De la ultima recenzie, decorul s-a imbunatatit vizibil dupa renovare. Desi marcat de inerentele kitsch-uri, per total arata mai bine, de la intrare pana la toaleta. din pacate pt ai casei, bancutele de lemn nu mai sunt, au cedat locul unor mese, dragute, tot de lemn ... (ofteaza melancolic)
staff-ul a ramas acelasi (bucatar, chelneri, pizzaiol), meniul a suferit modificari importante. multe preparate cu peste si fructe de mare, mai multe pizza, suna bine. stiind ca e acelasi bucatar nu am incercat tartarul biftec dar:
am servit in deschidere un tartar de somon (in doi insi jumate ca a gustat un pic si al treilea comesean) absolut senzational, delicios, demential.
bere la halba nu aveau dar ursusul era extrem de rece si bun (stiu, ce tzarani, peste cu bere, bre teoria nu e tot una cu practica, da?).
s-a servit una bucata chateaubriand (din nefericire pt sangerosul carnivor devorator de asa ceva bucatarul nu stapaneste notiunea de "in sange" si "medium", carnea fiind buna dar bine bine facuta).
urmatorul preparat a fost pastrav cu un sos recomandat de chelner, alegere buna pt peste pe baza de branza albastra si capere, care iar a fost delicios, excelent, deosebit (garnitura salata verde si cartofi coptzi)
eu am servit spre disperarea celui comesean (va dati seama cine e daca zic ca nu e amaterasu?

bugatti are o noua fatza dar aceleasi personaje in spatele cortinei, sau cum ar spune eminovici alta scena, aceleasi masti (el saracu de un' sa stie ca pe vremea lui era bolta rece, nu bugatti). recomandata de danone