Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)

Mesajde gaga » Mar Iun 07, 2005 9:26 am

O veche biblioteca, o noua casa de cultura: Bugatti
http://www.afterhours.ro/restaurant_Bugatti_2000.html

De la ultima recenzie, decorul s-a imbunatatit vizibil dupa renovare. Desi marcat de inerentele kitsch-uri, per total arata mai bine, de la intrare pana la toaleta. din pacate pt ai casei, bancutele de lemn nu mai sunt, au cedat locul unor mese, dragute, tot de lemn ... (ofteaza melancolic)

staff-ul a ramas acelasi (bucatar, chelneri, pizzaiol), meniul a suferit modificari importante. multe preparate cu peste si fructe de mare, mai multe pizza, suna bine. stiind ca e acelasi bucatar nu am incercat tartarul biftec dar:

am servit in deschidere un tartar de somon (in doi insi jumate ca a gustat un pic si al treilea comesean) absolut senzational, delicios, demential.

bere la halba nu aveau dar ursusul era extrem de rece si bun (stiu, ce tzarani, peste cu bere, bre teoria nu e tot una cu practica, da?).
s-a servit una bucata chateaubriand (din nefericire pt sangerosul carnivor devorator de asa ceva bucatarul nu stapaneste notiunea de "in sange" si "medium", carnea fiind buna dar bine bine facuta).

urmatorul preparat a fost pastrav cu un sos recomandat de chelner, alegere buna pt peste pe baza de branza albastra si capere, care iar a fost delicios, excelent, deosebit (garnitura salata verde si cartofi coptzi)

eu am servit spre disperarea celui comesean (va dati seama cine e daca zic ca nu e amaterasu? :D) julienne de vita cu spanac. dom'le a fost excelent, picant, iute, sosuri diverse, parca ceva soya, nush reteta dar a fost excelent.

bugatti are o noua fatza dar aceleasi personaje in spatele cortinei, sau cum ar spune eminovici alta scena, aceleasi masti (el saracu de un' sa stie ca pe vremea lui era bolta rece, nu bugatti). recomandata de danone :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mie Iun 08, 2005 12:27 pm

Red Lion
(nu apare in afterhours)

Pe strada academiei vis a vis de blanduzia se afla o pizzerie/spaghetterie cu denumirea Red Lion, la care am oprit "for a quicky one".
Decorul de pub e ok, "terasa" este de fapt acoperita cu sticla si inauntru este cald. Bere rece la halba, pizza banala dar cu ingrediente multe si fara margine, spaghettele destul de neinspirate, preturi normale 90 - o suta si ceva de mii o pizza/paste.

La multe mese erau studenti si nu numai care trageau de o cola sau o bere cu orele.

Per total e dragutz. M-a impresionat la buda; dupa ce mi-a spus partenerul de furculitza ca "neatza was there", am constatat ca si la buda la femei era marcat teritoriul de domnia lui: AKM powered by rocker.ro ~p
gaga

Mesajde Alienor » Mie Iun 08, 2005 2:20 pm

Am mancat acolo pizza acceptabila (cu ton, parca). In rest, e foarte ok de mers la beri, care nu-s scumpe. Personal amabil; prima oara cand am luat pizza acolo am vrut s-o gustam si ne-au pus fara mofturi 5 tacamuri pentru a gusta in grup 2 pizze.

Iarna e f bine pe "terasa", e chiar cald. In plus, ca sa nu inghetzi trecand pe afara, te lasa sa treci prin bucatarie ca s-ajungi mai repede la buda :) .
Alienor
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 08, 2005 2:25 pm

da da, de acord cu personal si ieftin si pizza, nu am vrut sa zic ca e najpa ci ca nu e de fizze, pizza e chiar ok indeed :D
gaga

Mesajde Alienor » Mie Iun 08, 2005 2:38 pm

Pai nu peste tot e Verdi :D
Si, apropos de Verdi, acum c-am gustat (de-a lungul vremii) aproape tot ce-i in meniu, spun din nou, cu mana pe inima si pe stomac : EXCEPTIONAL! Salate imense si delicioase, peste excelent, paste si pizza foarte bune, specialitati (filetto al peppe verde; piept de pui umplut in sos de vin, etc) miam !, sosul de la fructele de mare - in cre di bil de bun, personal ireprosabil.
Alienor
Junior Member

Mesajde Paragusul » Mie Iun 08, 2005 10:27 pm

Na ca aterizez si mois la ora tarzie care este:

Casa Veche sau ... don't ever even try :(

Invitati de o vechie pretina, merg cu una bucata frate si cu distinsa doamna la un pranz meschinos. Nu avem ce lucra si tabaram pe terasa aranjata de pe George Enescu, mai iegzact Casa Veche.
Personalul amabil pana la mancare:
Fratele a primit o pizza pepperoni era facuta cu un salam de vara, probabil cel mai ieftin de la Cora/Carrefour etc.
Doamna a primit o pizza quatro formaggi. Una din branze era branza topita, iar una branza de vaci!!!
Eu am cerut o supa de rosii, dar era un fel de ketchup cu cimbru.
Salata mea avea... pastai verzi nefierte!!!. Iar maslinele din cele taiate vrac, ca-s mai lesnicioase la punga crajmei. Am refuzat-o politicos.
Dracii mi-au venit de-abia cand am primit bruschetele: doua bucati de paine groasa de trei deste (minim 5 centimetri), arse (80% arsuri, daca ierea oamini nu scapa de popa si prosoape), cu niste rosii taiate felii mari (nicidecum tocate marunt), fara busuioc, fara ulei de masline. Arsura cu rosii. Bine ca nu au pus ceapa. Sa fie bruscepe.
Am solicitat parerea sefului de sala. Politicos, dar moale ca o carpa si parca era la sala la exercitii de deltoid si trapez. A dat din umeri pana a facut febra.
Cu tot ce era pe masa, restul mesenilor au reusit sa realizeze boluri alimentare din cele doua trasnai de pizza. Eu nu am reusit sa mananc nimic din ce am primit.
Fara ce am comandat eu, ca nu se putea pune pe nota de plata: 655.000 lei.
Pacat de locatie. L-am intrebat pe seful de sala de ce la ora 13.30 are terasa goala cand toate restaurantele din centru gafaie de clienti. A facut ultima serie de ridicari de umeri si a plecat (probabil dupa steroizi).
Inca o data pacat, am sters-o de pe harta cel putin pentru doi ani.
Casa Veche, ne vedem in 2007, atentie ca vine Europa din dreapta!
Cu mii de pipe si purici,

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde fahrenheit » Joi Iun 09, 2005 11:11 am

Si eu am mancat o pizza execrabila la Casa Veche. Pizza proasta, berea scumpa...nu recomand.
fahrenheit
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Iun 09, 2005 11:37 am

Restaurant Banat (la Rosseti)

Mancare destul de buna (dar nu care sa te imbie sa mai vi inca o data), servire rapida (mai putin la urma, cand am cerut nota). Ciorbele n-au fost cine stie ce, dar felul doi e ok.

Parerea mea: doar daca te grabesti
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iun 09, 2005 12:17 pm

astazi la repeat all you can eat la baneasa a fost joi deci, a fost frantza.
pentru 180.000 lei puteai manca:

supa crema de tzelina (buna), salata caesar, salata de cartofi cu mustar, salata de andive cu nuci coapte si branze, platou cu branzeturi (camambert, brie, roquefort si inca un fel de green cheese).

felul doi: prepelitze in sos de nuci si caramel, cartofi in sos roquefort, pui copt umplut cu cuscus si fructe uscate, sote de morcovi, rulada de vita cu jambon in sos de vin rosu, cartofi dauphiniose, file de peste meuniere.

desert: briose cu fructe de padure, tarte cu mere, foitaj cu fructe si scortisoara.

fac poc :D
gaga

Mesajde gaga » Vin Iun 10, 2005 9:33 am

dupa o bere scurta la "La dud" unde nu am degustat preparatele, dar pot spune ca oferta era interesanta si preturile mari (exceptand meniul zilei, unde felul 1, 2 si desert = 150.000), am purces catre Nicoresti
http://www.afterhours.ro/restaurant_Nicoresti.html

Aceeasi locatie, acelasi decor, aceleasi preturi (adica medii), 30.000 tuborgul. Neschimbat. Mancarea la fel de buna, pagina intai (cine stie cunoaste) avea cele mai diverse haleli: osso bucco, ficat de gasca romaneasca, bitoc de curcan, sorici de curcan, urzici si spanac, pestisori "lacuitzi", nici nu mai tzin minte tot.

din pacate nu aveau scrumbie. asa ca am servit o portie zdravana de pleshcoi cu cartofi tzaranesti si castravetzi acri, excelenti. s-a mai servit un chateubriand (cerut in sange adus mediu dar excelent) care era ditamai peshtele de mushchiuletz, servit cu cartofi natur (la cererea clientului, chelneru a zis ca merge cu cartofi prajiti, ar trebui facut un subiect despre clientela care strica chelnerii).

echipa adversa compusa dintr-un om infometat si o doamna gen "fifi abarnista" a consumat cei mai buni rinichi la gratar pe care i-am gustat vreodata (domnu) si un salau pane bun, normal.

la desert s-a varsat o salata de fructe, un pahar cu bere si apoi s-au consumat urmatoarele: una salata de fructe (banala), o placinta cu branza si stafide, calda, excelenta si celebrul lor tort de ciocolata cu nuci, cum il stiam, super.

mie imi place ca peste ani de zile ramane o crajma la acelasi nivel, macar ai certitudinea ca anumite preparate le vei gasi ok (la nicoresti de exemplu, nu mananc mici, de cateva ori au fost nasoi, cu mult amoniac, desi de fo doua ori erau ok).
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 15, 2005 12:44 pm

Am vizitat Gramy, care este o combinatie de terasa, fast-food si pizzerie. Se afla pe bulevardul Marasesti, cam o statie de la Budapesta spre parcul Carol.

Este foarte cochet, cu mese si bancutze de lemn. Locul este umbros, datorita umbrelelor mari ce acopera toata terasa.
Televizoare suspendate, unde se pot vedea meciuri sau alte chestii.

Au shawerma in jur de 100 mii aia mare, hamburger 30 mii, chesseburger 35 mii.
Aripioare picante, cartofi prajiti, mai multe tipuri de pizza. Pretzuri ok.

Beri ---> eu am servit Becks care costa 35 mii. Berile gen Bergen sau Ursus sunt 30 mii, Stela e 40 mii.
Vin ---> Busuioaca de Bohotin 170 mii (in Cora e cam 90) , Premiat de Jidvei 200 mii (in Cora e cam 110)

Am mancat un chesseburger. Foarte misto facut. O gramada de ingrediente avea. Multe sosuri, legume, carnea era buna. Mi-a placut. Chiar a tinut de foame...nu ca prostiile de la Mc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iun 16, 2005 3:03 pm

mi-a atras atentia tanarul hova ca nu am pus ce s-a servit astazi la repeat, all you can eat asa ca ma conformez:

azi a fost specific romaneasca deci:

- supa crema de tzelina (foarte romaneasca indeed. ~p in schimb delicioasa)
- ciorba de fasole cu ciolan (excelenta)
- corba de perishuare
langa ciorbe smantani, ardei, crutoane de paine cu usturoi

- salata de vara, muraturi, cruditati

- platou rece (slana afumata, toba, ceapa alba, rosie si verde, telemea, oua fierte)

feluri de baza:
- pilaf cu pui
- pulpe de pui crocante la cuptor cu usturoi (excelente)
- carnati subtiri pe gratar, picantzi, buni rau
- ciolan cu fasole
- cartofi tzaranesti
- sarmale in oala de lut (astea nu erau cine stie ce)
- bulz cu burduf si cacicaval si smantana

accesorii: smantana, mustar, ardei iute

desert:
- placinta cu branza
- placinta cu mere
- cozonac
- salata de fructe

mutzumiti copii?
gaga

Mesajde h0va » Joi Iun 16, 2005 3:20 pm

multzumim tovarasha invatzatuare!

mai baga tu multe d'astea shi o sa vin sa'tz balesc la usha la servici, itz balesc romaneshte joia shi frantzuzeshte mercurea :D

deci hua ca n'am unbrela shi'm ploo torentzial in gura :(

?!
h0va

Mesajde Djinn » Joi Iun 16, 2005 3:23 pm

huo idem :plans: dice ne chinui?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde gaga » Joi Iun 16, 2005 3:47 pm

el a vrut-o, am dovezi :D
gaga

Mesajde Djinn » Joi Iun 16, 2005 3:50 pm

young_hova, te sinucid lent daca mai ai idei de-astea :D
Djinn

Mesajde Amaterasu » Joi Iun 16, 2005 4:01 pm

crema de telina a fost si data trecuta bre... ne asteptam si noi la o ciorba de burta, de perisoare, de vacuta.. ce ne iei pe noi cu d`astea?!

p.s: bre noroc cu caru` are unii, iar la unii, vorba aia cu paharu` cum zicea cineva...

:D flafi iesti bine?!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Djinn » Joi Iun 16, 2005 4:06 pm

da, felina, sunt eu insami :P nu stiu daca-i bine, da' asta e.

ca sa nu fiu totalmente offtopic: crutoanele de paine cu usturoi is de specific romanesc?!
Djinn

Mesajde Amaterasu » Joi Iun 16, 2005 4:21 pm

io cred ca italienesc, mai degraba...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Djinn » Joi Iun 16, 2005 4:30 pm

asa ma gandeam si eu, dar oscilam intre italieni si frantzuji....
Djinn

Mesajde eyewitness » Joi Iun 16, 2005 4:32 pm

deh, fetele din zioa de azi, oscileaza in loc sa fie statornice
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Iun 16, 2005 5:06 pm

crutoanele alea nu-s bre nici un specific, ca si supa crema care e frantzuzism ca idee dar sa nu uitam gaspacho spaniol si alte alea. o fac mai des asta de tzelina ca e apreciata, e foarte buna. si io ma asteptam la burta, dar fu perisoare si fasole cu ciolan, aia ie.

i gata cu offtopicele ca mi-e greu sa dilesc aicisa.
gaga

Mesajde Alienor » Joi Iun 16, 2005 5:18 pm

Crutoanele astea exista la mai multe popoare sub diverse forme... iar salata Cesar ( cu usturoi si crutoane) a fost facuta pt prima oara la Tijuana.. asa ca..

si gata, potoliti-va, ca unii mai muncim (ma rog, un fel de-a spune) si ne e foame !
Alienor
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Iun 17, 2005 10:17 am

cand scriam despre crajma asta mi s-a prajit sursa dom'le.

Azi va povestesc despre L'incontro, cea mai "trendy" locatie din cartier. Aflata adanc in inima popularei locatii rezidentiale salajeaaaan, mai precis aproape de intrarea mare de la Billa spre circa 13, este una dintre cele mai interesante locuri in care poti vedea o diversitate uriasa de chipuri si comportamente umane.

Aflata intr-o vila noua construita acum doi trei ani, destul de draguta, mare, cu terasa si interior gen pub, a devenit un loc in care trebuie sa rezervi masa. Poti sta numai la o bere sau poti alege dintre preparate foarte variate si unele interesante, la care voi reveni.

In asteptarea chelneritei care face parte din partidul chelneritelor cu abilitati de volatilizare subita, am admirat de la oameni normali, cu carucioare, plozi si vecine coborati la o bere si un mic, pana la mafioti tatuati (e moda de cativa ani) cu demuazele asemanatoare celor din sinaia (mulat, la vedere, mobil minuscul, vopsea, cercei rotunzi).

cea mai interesanta a fost o masa mare la care s-au adunat oameni mai in varsta galagiosi, batranei in maieuri cu burlicele si bucile expuse, babutze semielegante cu palarii si voci tabacice, shlapi si tocuri intr-o gasca simpatic decrepita care a venit special sa serveasca ursus si papanasi. :)

berea nu e tocmai ieftina (38k ursusul), dar mancarea are preturi corecte.

sa le luam pe rand pe cele gustate (o tzeapa, doo treburi de calitate medie si doo chestii care merita luate neaparat)

- ciuperci haiducesti luate de om din stanga mea: din conserva de ciuperci intregi cu ceva kaizer, nu aveau nici un gust.
- tigaie picanta: bucatile de carne mari intr-un sos picant cu bulion si smantana acceptabile, dar ...
- specialitatea bucatarului: bucati de pui si ficatzei in acelasi sos ca cel de mai sus, dar nu iute, cred ca pt felurile cu sos bucatarul are un sos de baza gata preparat. nu e rau la gust dar ...

si ce a fost bun:
- muschiul de vita la gratar, unul dintre cele mai reusite, desi nu a fost solicitata persoana sa spuna cum il doreste facut, a fost foarte aproape de perfectiune.
- fish & chips: am riscat si am castigat, desi toti spuneau ca o sa fie tzapa, a fost un platou imens (pt mine) de file de peste pane, merluciu, cod, smth si "cartofi speciali" care erau dupa metoda celor "wedges", cu un sos remoulade (maioneza, castraveciori, verdeatza, ou fiert asta am descoperit in el).

s-a mai servit o portie de papanasi, mie mi-au placut, cine i-a comandat a zis ca nu, acu' trebuie sa ii incercati, eu va zic cum sunt serviti: platou oval cu doi papanasi mari asezati pe gem de capshuni cu smantana si ca decor pt fomisti un evantai dintr-o clatita + o cescutza cu gem alaturi, cum ar veni primesti la papanasi bonus o clatita :D

nu mai stiu exact preturile la toate preparatele dar: 6 beri + fish&chips + vita + cartofi natur = 600k care mi se pare super ok.
gaga

Mesajde fahrenheit » Vin Iun 17, 2005 1:28 pm

Merg si eu de ceva vreme la L'incontro. Fish and chips sunt ok, pizza buna dar nu exceptionala, papanasii chiar buni.E placut vara fiindca au terasa. Iarna insa, cel putin la parter (au o sala si la subsol), e foarte mult fum. Per total, mancarea si preturile mi se par decente.
fahrenheit
Junior Member

Mesajde h0va » Dum Iun 19, 2005 10:02 pm

cu burta plina shi cu gandurile aiurea, zic shi eo cum fu az la haleala cu consuarta

locanta: Barka Saffron
personaje: consuarta and je
s'au balotat urmatuarele:
indian:
* lejendara Chicken Tikka Masala shi mai ierea cunva da' n'am retzinut eo iegzact, cu un sos mediu-picant, fuarte shi deosebit de satzioasa, cu greu a fost dovedita de catre halitori
* Jhalfrani pullao, carevasazica orez cu shofran, mijto la gust

thai:
* Pad Thai, adeca Thai-Style Stir-Fried Noodles (paste din orez, cu carne de pui, alune, ou prajit deasupra, neshte usturoi (cuada aia verde) cu sos shi tot felu de spices shi lamaie, atat de mult incat a ramas cam jumate in farfurie
* Indian Salad, cu de tuate: roshii, vinete, ardei gras, castravetz, excelenta, fantastica, fuarte buna..

totul a fost udat cu bere.

nota de plata: 800k

acu despre carciuma: fuarte mijto amenjata, chelnaritza fuarte amabila, muzica excelenta, toaleta ok, cam pustiu cand am ajuns noi, adica pe la ora 19:00 insa am senzatzia ca ie bine sa faci rezervare.

despre papica: intersant, merita incercat. personal nu am devenit un fan shi nici consuarta n'a fost cucerita de bucatele hapaite, insa, dupe cum spuneam merita sa datz o fuga.

alte trebi pe care le'am vazut prin meniu: preparate indiene cu pui, miel shi erau shi pt vegetarieni, supe, mai multe sortimente de orez, fo' 4-5 feluri de salate, ajijderea shi pt thai, aperitive carca, mai erau shi cateva feluri mexicane, indoneziene shi alte asemenea, vin la greu, whiskeane, insa cam subtzire la capitolu' bere (draft de ex n'aveau decat ursus shi stella), desert era shi d'asta da' noi am preferat sa papam in alta parte.

cum ajungi acolosha: cu titiu' nu'i greu de ajuns just ask for directions (ptza victoriei, bd aviatorilor, arcul de triumf, apoi Str. Aviator Sanatescu Nr. 1). cu metroiu pana la romana sau victoriei sh'apoi otubuzu, putetz sa luatz 300 ca va lasa ft appe.

acestea fiind zise, eo ma retrag la somn ca dupe asha ghiftuiala alcva nu poci sa fac oricum :D

?!
h0va

Mesajde gaga » Lun Iun 20, 2005 12:01 pm

La 80
http://www.afterhours.ro/restaurant_La_80.html

intre doo alergari am poposit pt una scurta la 80 langa gradina icoanei unde alaturi de halbele reci reci de carlsberg am si consumat ceva de papa.

si anume de curiozitate am luat un snitel vienez, interesant, era de vita tzapana, cartofii prajitzi buni, vii si de ai nostri. In schimb felul comeseanului era excelent, ii zicea pui spaniol si avea un sos de vin rosu cu portocala si scortisoara absolult demential.

ramane pe lista, mai are multe treburi de incercat si bucatarul promite
gaga

Mesajde Amaterasu » Lun Iun 20, 2005 2:42 pm

hova scrie:lejendara Chicken Tikka Masala shi mai ierea cunva da' n'am retzinut eo iegzact
chicken butter tikka masala, bre! of of :D
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde gabuba » Lun Iun 20, 2005 5:38 pm

despre Valea Regilor...
pai prima impresie fu favorabila, insa personal nu consider un loc prielnic de a-ti petrece timpul liber vara. pe mine ma enerveaza acel miros greoi de acolo, iar imbibat cu o caldura sufocanta e execrabil.
decorul e pe alocuri interesant, dar compromis total de frigiderele cu reclame mari de DORNA si COCA-COLA, care nu se incadreaza in peisajul egiptean...
Ospatarul e un burtos care abia uneste doua mese, daca sunteti multi, iar patronul sta in curu' vostru nu care cumva sa fumeze vreunu' care n-are 18 ani.
Narghileaua e veche si preturile iti stau in gat.
Deci nu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nbm » Lun Iun 20, 2005 8:46 pm

uichendu trecut am trecut, la invitatia unor amici, prin locatia On Plonge, in portul Tomis din Constanta.
nu stiu daca s-a mai discutat pe aici de ea, dar terasa e mishtocutz pozitionata pe dig, duar ca are niste unele probleme.

dupe o asteptare prelungita - in sensu ca ni se lungisera urechile de fuame - am reusit in fine sa plasam comanda unei domnishuare blonde.
noi, doo persoane, am cerut salau pane, cu o usoara diferenta la garnituri, adica io am solicitat cartofi taranesti, iar consuarta cartofi natur.
in plus, iea a mai avut si pretentia sa ceara expres lamiie la peste. care lamiie avea forma unei felii stravezii si uscate din fructu cu pricina, plus a unei sticle din aceea galbene de hellas, al carei continut nici macar nu era nici acru.

precum spuneam, diferenta dintre cele doua garnituri erea aproape insesizabila, adica cartofii taranesti erau cam rosii sau, mai bine zis, colorati cu bulion. in rest, mare diferenta nu era. ca niste adevarati cartofi taranesti, erau fierti, nu aveau nici cea mai vaga urma de slaninutza sau ceapa, in schimb aveau un gust dubios, datorat probabil diluarii sosului de rosii
pestele era totusi ok, nu impresionant, dar corect, iar acoperit din belsug cu mujdei (necomandat, de altfel) era chiar bun. altminteri, cu ajutorul usturoiului, chiar si cartofii pareau ceva mai buni.

deja obisnuiti cu asteptarea, am cerut nota de plata, care a venit dupa ce am rugat vreo trei chelnerite, dar compensa cu prezenta pe ea a mujdeiului (nesolicitat, dar consumat, ce-i drept) si a celor patru chifle (cosuletul de piine - neatins - era o marturie clara a faptului ca nu fusesera decit trei, de asemenea, nesolicitate)

deja "satul" de circiuma cu pricina, nici n-am mai avut chef de discutii pe tema subiectelor in plus si m-am scotocit dupa marunt prin buzunare pentru a nu mai astepta si dupa rest.

in concluzie, pacat de locatie, care e chiar dragutza sau poate is io ghinionist si am nimerit eu o chelnerita ametita si un bucatar cu gindurile in alta parte.
eniuei, nu cereti cartofi taranesti ~p
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe gastronomie