monk scrie:in concluzie ... ....
1. geaca nu e a mea
2. NU e din blana naturala
3. poza e la caterinca
4. piskejule....astept sa mori sa-ti fac dedicatii....
Moderator: anjin-san
monk scrie:in concluzie ... ....
mylord scrie:trebuie sa fii de fier sa poti vedea tot filmul
Popescu ar salva 4 gaini in loc de 4 copii..
oameni care habar nu au cum au fost obtinute anumite lucruri
se-ntimpla sa iubesc mai mult animalele decit oamenii, call me a bitch, si, hova, stii cit de putin imi pasa de plozii alora din filmu-asta?!
(Problema s-ar fi pus in sensul celor spuse de tine daca, de pilda, la un incendiu, Popescu ar salva 4 gaini in loc de 4 copii.. e vorba de prioritati si am putea spune ca prioritatile lui au fost anapoda, doar ca pe subiectul asta nu s-a pus o asemenea problema)
Noi ar trebui sa fim in locul saracelor animale...Acei oameni nu merita sa traiasca
Scaunul electric mi se pare o moarte prea ushoara pt. pishatii care macelaresc bietele animale pt. bani
stii cit de putin imi pasa de plozii alora din filmu-asta?!
In sfarsit, nu-i vorba doar de X si Y care jupoaie cu mana lor animalul; e vorba de o intreaga industrie cladita pe asa ceva si de oameni care habar nu au cum au fost obtinute anumite lucruri.
A: Animal research has been the bedrock for most of the medical advances of this century. Here is a short list of breakthroughs that were brought about through animal research:
*Antibiotics for the treatment of bacterial infections;
*Vaccines for smallpox, tetanus, diptheria, polio, measles, lyme disease, hepatitis B and chicken pox, gene therapy, Insulin to control diabetes;
*Anti-coagulants, anesthesia, and neuromuscular blocking agents;
*Chemotherapy for cancer patients;
*Pacemaker implants to treat cardiac patients;
*Discovery of the HIV virus and development of drugs to control the progression of AIDS;
*Organ transplantation techniques.
More than 2.7 million live animal experiments were authorised in Great Britain in 2002. This number has halved in the last 30 years
Geneza (Facerea) 1, 2
(...) 26. Apoi Dumnezeu a zis: "Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele cari se misca pe pamant
28. Dumnezeu i'a binecuvantat, si Dumnezeu le'a zis: "Crestetzi, inmultiti-va, umpletzi pamantul, si supuneti'l; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului, si peste orice vietuitoare care se mishca pe pamant"
"Nobody likes to see undue cruelty to anything, especially in the field of cosmetics or similar egotistical selfish areas. But you show me the animal I have to kill to save my child's life and I'll tear it apart with my bare hands if I have to - no question of doubt in my mind."
shi acuma sa vina anarhistu' sa-mi povesteasca despre ce bun, nobil shi moral ie omu.
daca eshti deja vegetariana, sa ma scuzi.
daca animalele tot trebe omorate atuncea macar s-a o faca dracu rapid si fara suferinta
am plins cu hohote, cum n-am mai facut-o de mult! se-ntimpla sa iubesc mai mult animalele decit oamenii, call me a bitch, si, hova, stii cit de putin imi pasa de plozii alora din filmu-asta?!
in timpu asta eu mai si incerc sa lucrez..
se-ntimpla sa iubesc mai mult animalele decit oamenii, call me a bitch, si, hova, stii cit de putin imi pasa de plozii alora din filmu-asta?!
doamne-dumnezeule, doamne-dumnezeule, doamne-dumnezeule, doamne-dumnezeule...doar atit am putut rosti in timp ce ma rugam sa se termine odata filmul!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator