Nu-mi vine sa cred ce trista e viata, nici macar "prietenilor" mei nu le pasa.
Dar asta e, poate ca o sa reusesc sa suport viata asta lipsita de iubire pana la 18 ani cand in sfarsit o sa plec si nu o sa mai privesc niciodata in urma...

! how could i be so stipid! ei nu e asa mare tragedia doar ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti
si stiu ca parintii ma vor ucide
! nu stiu cum ma mai mut eu la alta scoala cu media mea la purtare dar mai bine ma duc la o bauta
si sa mai dau din cap pe metallica
si ma voi gandi maine la ce voi face ca in 'gone with the wind' desi cred ca maine va fi prea tarziu.
seara precendenta era unul de 25, ce repede sar astia. S-a scumpit sucul in keops si eu nu prea mai am bani
dar daca vreau pot sa-mi strang prietenii si sa merg in parc unde e gratis dar sigur o sa facem cheta sa luam tanita sau bucegi. ma simt implinita, ieri am fumat o singura tigara
. Cred ca in clasa a 8-a ma mut la un liceu, vor fi baieti mai mari decat mine asa ca imi convine, poate ca va avea si un psiholog, atunci e si mai bine. te las 
am 4 sacose mari, 2 ghiozdane si 2 genti pline de farduri si bijuterii ( nu e nici una de aur
) Trebuie sa rog cativa prieteni sa ma ajute cu bagajele pt ca singura nu pot sa le car.
o sa mai vb noi. Nu te las asa, te pup 
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori