comentarii impertinente la poze
Titi,
Pai cum numai doua poze????....numai atatea ai facut de ziua ta?, sau astea-s cele mai reushite?:p......
Ma bate gandu sa-mi trag si Io un piercing (ce-s domne cu zambaretii astia retarzi??).mi-a disparut limbutu....fuk.
Pai cum numai doua poze????....numai atatea ai facut de ziua ta?, sau astea-s cele mai reushite?:p......
Ma bate gandu sa-mi trag si Io un piercing (ce-s domne cu zambaretii astia retarzi??).mi-a disparut limbutu....fuk.
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
titino,ce p\=-a mea,fata,tu chemi oameni la chef la corbeanca si le dai skol si tuborg la cutie?pei ori faci un party ori nu!une-i salitosu si lefe-ul de altadata?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
titina, f bine k pui mai putzine poze... cand o sa micshorezi shi cantitatea de roz de pe tine, o sa fie shi mai bine (aici se vroia un zanbaretz care sa faca cu ochiu... da in zanberetzi ie o varaza, nu k m-ar surprinde...)
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089

eh....shi tot s-au bagat unii la martini shi whisky...fara sa ceara voie...mai ales k astea erau la bar,in ksa,shi avand in vdr ca erau ale parintilor mei nu prea cred ca aveau voie

- Titina
- Junior Member
problema e ca azi sunt invitat la un gratar la snagov si pt evenimentu asta mi-am luat si tricou nou,p==1a mea,sper sa nu-mi dea bere la cutie.macar bere ceheasca.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Titina scrie::)) k d ex mama a venit la noi sa ne spuna : "dak fumati,fumati afara,k sa nu cumva ardeti vreo canapea prin casa,ok?"
Titi, nu multi au parte de o asha mama model, sa fie lasati sa fumeze la numai 15 anishori.

That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=15458
Titino, fata, cat face bretelele alea?
Titino, fata, cat face bretelele alea?
- _Matei_
Hai ca am trait sa o vad si pe asta...Bai baieti...ce dracu' ? ce va deranjeaza in mod special ??? faptul ca se vad chiloteii sau ce ??? ca sunteti tare ciudati
EDIT : Titino...esti buna rau
vorba Moshului de "acu 10 ani" ... o poze cu tzatzele tale pe cand ? 

EDIT : Titino...esti buna rau

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979