comentarii impertinente la poze
Titi,
Pai cum numai doua poze????....numai atatea ai facut de ziua ta?, sau astea-s cele mai reushite?:p......

Ma bate gandu sa-mi trag si Io un piercing (ce-s domne cu zambaretii astia retarzi??).mi-a disparut limbutu....fuk.
			Pai cum numai doua poze????....numai atatea ai facut de ziua ta?, sau astea-s cele mai reushite?:p......
Ma bate gandu sa-mi trag si Io un piercing (ce-s domne cu zambaretii astia retarzi??).mi-a disparut limbutu....fuk.
That's my ShiT
		- 

Nanuka
titino,ce p\=-a mea,fata,tu chemi oameni la chef la corbeanca si le dai skol si tuborg la cutie?pei ori faci un party ori nu!une-i salitosu si lefe-ul de altadata?
			bravo baixule!
		- 

marian jan
titina, f bine k pui mai putzine poze... cand o sa micshorezi shi cantitatea de roz de pe tine, o sa fie shi mai bine (aici se vroia un zanbaretz care sa faca cu ochiu... da in zanberetzi ie o varaza, nu k m-ar surprinde...)
			aliatzi, right? 

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
- 

Shaki
 ) avand in vdr k prin prejma(chiar dak in casa alaturata...la monk...) erau ai mei,zic k a fost OK cu tuborg shi skol .... dar cred ca ar fi mers cu orice,nimeni nu se supara,shtiind k d ex mama a venit la noi sa ne spuna : "dak fumati,fumati afara,k sa nu cumva ardeti vreo canapea prin casa,ok?"
) avand in vdr k prin prejma(chiar dak in casa alaturata...la monk...) erau ai mei,zic k a fost OK cu tuborg shi skol .... dar cred ca ar fi mers cu orice,nimeni nu se supara,shtiind k d ex mama a venit la noi sa ne spuna : "dak fumati,fumati afara,k sa nu cumva ardeti vreo canapea prin casa,ok?"
eh....shi tot s-au bagat unii la martini shi whisky...fara sa ceara voie...mai ales k astea erau la bar,in ksa,shi avand in vdr ca erau ale parintilor mei nu prea cred ca aveau voie

- Titina
- Junior Member
problema e ca azi sunt invitat la un gratar la snagov si pt evenimentu asta mi-am luat si tricou nou,p==1a mea,sper sa nu-mi dea bere la cutie.macar bere ceheasca.
			bravo baixule!
		- 

marian jan
Titina scrie::)) k d ex mama a venit la noi sa ne spuna : "dak fumati,fumati afara,k sa nu cumva ardeti vreo canapea prin casa,ok?"
Titi, nu multi au parte de o asha mama model, sa fie lasati sa fumeze la numai 15 anishori.
 ......sa stii ca multi te invidiaza~p
 ......sa stii ca multi te invidiaza~pThat's my ShiT
		- 

Nanuka
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=15458
Titino, fata, cat face bretelele alea?

Titino, fata, cat face bretelele alea?
- _Matei_
Hai ca am trait sa o vad si pe asta...Bai baieti...ce dracu' ? ce va deranjeaza in mod special ??? faptul ca se vad chiloteii sau ce ??? ca sunteti tare ciudati  
EDIT : Titino...esti buna rau vorba Moshului de "acu 10 ani" ... o poze cu tzatzele tale pe cand ?
 vorba Moshului de "acu 10 ani" ... o poze cu tzatzele tale pe cand ? 

EDIT : Titino...esti buna rau
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
		- 

Red_Mustang