Ati vazut "Academia Vedetelor" ?
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ati vazut "Academia Vedetelor" ?
Cum vi s-a parut emisiunea si "prestatzia" lui Mihai?
Intreb...
Intreb...
- Florin Hi-Q
- Junior Member
E foarte bine
Initial trimis de Florin Hi-Q
Cum vi s-a parut emisiunea si "prestatzia" lui Mihai?
Intreb...
Florin.. cred ca a avut o prestatie destul de buna...
chiar foarte buna as putea spune .. bancul cu kitty
a fost tara de tot pacat ca s-a cam suparat dar o
sa-i treaca ..

lol
In rest ce sa-ti spun ... vreau sa te vad si pe tine pe
scenele "Academiei Vedetelor"
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
emisiunea de saptamana aceasta n-a fost prea diferita de cele de pana acum singurul element picant(in afara de rochia lui kity) a fost neastamparata prezenta a lui mihai care a fost ca un copilash zglobiu si dragalash:)
daca nu era el emisiunea n-ar fi avut farmec
daca nu era el emisiunea n-ar fi avut farmec
- RAMIRA_RO
- Junior Member
super
cred ca daca nu era Mihai acolo nu ar fi avut nici un farmec
iar bancul spus de Mitza a fost traznet chiar super
mi-a placut.........astept "prestatzia" ta Florin..
)
cred ca daca nu era Mihai acolo nu ar fi avut nici un farmec
iar bancul spus de Mitza a fost traznet chiar super
mi-a placut.........astept "prestatzia" ta Florin..

Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Asta e exemplul perfect de subiect plin de mesaje goale
Ce v-a placut domne asa mult, a zis si omu' un banc bravo lui, de faza cu acvariile vad ca nu comentati!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Bah... faza cu ramele a fost putin nesimtita...
Mihai are fatza si stofa de moderator al unei emisiuni... poate o sa faca cariere si din asta
Cat despre gagica aia blonda... super tare... emisiunea vreau sa zic
PS: Florine incearca sa faci un upgrade la camera aia foto... nu de alta... dar nu scoate prea mult din ea :cry:
Mihai are fatza si stofa de moderator al unei emisiuni... poate o sa faca cariere si din asta

Cat despre gagica aia blonda... super tare... emisiunea vreau sa zic

PS: Florine incearca sa faci un upgrade la camera aia foto... nu de alta... dar nu scoate prea mult din ea :cry:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
deschis, vazut, inchis
reactia la ce am vazut a fost ..................................................................................................................................................................................................................................dar........................................................................... si ................., ........................................................................................................ ;B
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
mi-a placut...
[......pai ce sa spun in rest fiindca a fost f. frumos ....faza cu bancul mi-a placut cel mai mult,dar si cand a dansat pe saltea,si cu acvariile.....totul a fost frumos......
- VyOreLa
- Junior Member
Se putea si mai bine...
Eu cred ca se putea si mai bine ... Ce ziceti ce prestatie a avut Lucian Viziru (GPF) la AV?
Faza cu Mihai..? Era ca un copil..si ce daca a fost la
Av? Nu a fost singurul , au fost multi inaitea lui, asa ca ce mare brinza?
Gata!

Faza cu Mihai..? Era ca un copil..si ce daca a fost la
Av? Nu a fost singurul , au fost multi inaitea lui, asa ca ce mare brinza?
Gata!
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
De unde atat suflu nou? ca emisunea aia s-a cantonat in a aduce in fata noastra acelasi tip de vedete, una esuata, una care vinde bine, una frumoasa, alta desteapta dar fara succes!
-
si mesajul asta era necesar pentru ca...?:con:
Nu are sens sa dai argumente? parca ai fi tu ala invatatu' care sa dea sfaturi, daca nu spui un mesaj care sa fie formate din cuvinte si care sa aiba sens cand le pui cap la cap, mai bine abtine-te!
Initial trimis de Gabytu
nashpa... mah... nashpa.... [zgub nu stau sadau argumente, pt. ca nu are sens] de aceasta data nu imi voi justifica parerea.
Nu are sens sa dai argumente? parca ai fi tu ala invatatu' care sa dea sfaturi, daca nu spui un mesaj care sa fie formate din cuvinte si care sa aiba sens cand le pui cap la cap, mai bine abtine-te!
-
asa si asa
Zgubilici esti cam rautacioasa, sau poate ca doar vrei sa pari asa, dar oricum las`o mai moale
cat despre emisiune, pe mine m`o enervat la culme, si sincera sa fiu nu stiu ce v`o placut chiar asa de mult
si cika.... suflu nou la emisiune, Mihai dragalsh si dulce si alte abureli.......mie mi se pare ca mai mult s`o maimutarit si o vrut sa iasa in evidenta, si o iesit intr`adevar numai ca nu in bine... o fost cel mai aiurea dintre invitati ...
si inca ceva... despre bancu` ala de care se face atata caz... era bun bancu` daca nu se lega de ceilalti invitati... asta o fost naspa din partea lui
iar in general... cred ca o fost o prestatie destul de proasta, se putea si mai bine MIhai
cat despre emisiune, pe mine m`o enervat la culme, si sincera sa fiu nu stiu ce v`o placut chiar asa de mult
si cika.... suflu nou la emisiune, Mihai dragalsh si dulce si alte abureli.......mie mi se pare ca mai mult s`o maimutarit si o vrut sa iasa in evidenta, si o iesit intr`adevar numai ca nu in bine... o fost cel mai aiurea dintre invitati ...
si inca ceva... despre bancu` ala de care se face atata caz... era bun bancu` daca nu se lega de ceilalti invitati... asta o fost naspa din partea lui
iar in general... cred ca o fost o prestatie destul de proasta, se putea si mai bine MIhai
- mely
Mi-a placut la nebunie emisiunea, si asta, desigur, fiindca i-am vazut pe Miahi,Florin si Dana!Altceva as vrea sa spun acum!Mi s-a parut revoltator comportamentul lui Kitty ,,baby''(cand o aud cu baby mi se ridica parul de pe cap)!Miahai a facut un banc simpatic si ea s-a suparat ca o scolarita, insinuand dupa aceea ca HI-Q sunt favorizati de juriu,de parca ala era un concurs pe bani(era,dar banii erau in scop umanitar)!,,Am sa-mi fac si eu o trupa...''parca o aud si-mi vine sa-i astup gura !Nu inteleg,fratilor,nu s-a dus acolo sa se distreze,sa se simta bine si sa-si arate putin,,podoabele''?De ce facea atat caz la gluma lui Mihai?Se cam simte,,blonduta''!
In rest,va salut pe toti de pe site si v-as ruga pe ceilalti care au vazut emisiunea sa-si dea si ei cu parerea!Vreau sa eu sa vad daca exagerez sau nu!Poate sunt nebuna!(asta nu se poate)
Pupici!!!!
In rest,va salut pe toti de pe site si v-as ruga pe ceilalti care au vazut emisiunea sa-si dea si ei cu parerea!Vreau sa eu sa vad daca exagerez sau nu!Poate sunt nebuna!(asta nu se poate)
Pupici!!!!
- Papushica
- Junior Member
hmmm
Papushica
Despre kitty ce sa spun .. cand am vazut prima emisiune mi s-a parut a fi simpatica ... insa dupa cateva emisiune urmarite la McM mi se pare a fi o mataita... (parerea mea....) are un comportament ciudat si desi ea arata bine, felul cum se comporta strica totul
Despre kitty ce sa spun .. cand am vazut prima emisiune mi s-a parut a fi simpatica ... insa dupa cateva emisiune urmarite la McM mi se pare a fi o mataita... (parerea mea....) are un comportament ciudat si desi ea arata bine, felul cum se comporta strica totul

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Initial trimis de sly
ce sa mai spun....eu avea o parere destul de buna despre kitty babe dar felul in care a venit imbracata shi cum s-a comportat m-au dezamagit profund...mihai a adus un suflu nou emisiunii...
ce-ai ma ca era imbracata misto!
nu va mai dati atata de ceasu' morti ca mihai in sus si-n jos, am vazut si emisiuni mai reusite!
-
Iar incepeti ca sa va certati ?
Ufff vad ca .. cu voi nu se poate discuta .. MIhai a fost tzuper .. ( se putea si mai bine ) cand a fost Dana invitata.. dar stai asa .. voi nu credeti ca orice emisiune cu anumiti invitati isi are farmecul ei ?
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Zgubilici
Sa stii ca felul in care te imbraci spune multe despre tine(despre orice persoana in general)si,desi Kitty era imbracata fain si modern(recunosc,ca si eu sunt o impatimita a modei )nu se potrivea cu acel concurs.Nu ai vazut-o presupun pe saltele cum sarea sau pe spatele lui Negru!
Anyway,nu prea are scrupule tipa!
In rest,va salut pe toti de aici si va pup dulce!Sunteti toti cool si imi face placere sa vorbesc cu voi(desi as prefera personal)!
Pupici
Sa stii ca felul in care te imbraci spune multe despre tine(despre orice persoana in general)si,desi Kitty era imbracata fain si modern(recunosc,ca si eu sunt o impatimita a modei )nu se potrivea cu acel concurs.Nu ai vazut-o presupun pe saltele cum sarea sau pe spatele lui Negru!
In rest,va salut pe toti de aici si va pup dulce!Sunteti toti cool si imi face placere sa vorbesc cu voi(desi as prefera personal)!
Pupici
- Papushica
- Junior Member
Initial trimis de Papushica
Zgubilici
Pupici
Da, modul in care te imbraci reflecta personalitatea ta, la fel si felul ucm te porti, dar nu au legatura una cu alta in cazul de fat(z)a.
-
Initial trimis de Zgubilici
Da, modul in care te imbraci reflecta personalitatea ta, la fel si felul ucm te porti, dar nu au legatura una cu alta in cazul de fat(z)a.
nu asi fi chiar de acord cu acest lucru chiar daca in majoritatea cazurilur este adevarat. in ultima vreme apar tot felul de apocaliptici macho man si femeiusi imbracati (te) care mai de care, insa nimic din ce se vede pe ei (ele) nu se reflecta si in personalitate. zi acum pe bune, hainele mele vorbesc atat de mult despre mine? nu cred, eu doar ma deghizez

K-gula. :b
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
K-Gula!
Initial trimis de K-gula
nu asi fi chiar de acord cu acest lucru chiar daca in majoritatea cazurilur este adevarat. in ultima vreme apar tot felul de apocaliptici macho man si femeiusi imbracati (te) care mai de care, insa nimic din ce se vede pe ei (ele) nu se reflecta si in personalitate. zi acum pe bune, hainele mele vorbesc atat de mult despre mine? nu cred, eu doar ma deghizez
K-gula. :b
K-Gula ai un 10 de la mine pentru exprimarea facuta

Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
nu va mai certatzi fratilor atata dca n-are nici un sens......fiecare cu parerea lui.......nu? d-aia a fost facut acest fan-club......eu raman la parerea mea...suuuupperrrrr
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
- forever_clo
- Junior Member
K0r3ckt!
Initial trimis de forever_clo
nu va mai certatzi fratilor atata dca n-are nici un sens......fiecare cu parerea lui.......nu? d-aia a fost facut acest fan-club......eu raman la parerea mea...suuuupperrrrr
Mey .. K0rekt .. niki eu nu sunt de accord cu injuraturile si cu faze de genu asta.. sau cu mesajele postate asa alandala

Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2