Ati vazut "Academia Vedetelor" ?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Cum a fost Mihai la "Academia Vedetelor" ?

Chestionarul s-a închis pe data de Mie Mai 22, 2002 12:51 am

Super tare!
10
48%
A fost OK
2
10%
Hm! Se putea si mai bine
3
14%
Slab de tot
4
19%
N-am vazut emisiunea
2
10%
Care "Academie"? Eu stiam de "Scoala Vedetelor" :-)
0
Niciun vot

Voturi totale : 21

Ati vazut "Academia Vedetelor" ?

Mesajde Florin Hi-Q » Lun Apr 22, 2002 12:48 am

Cum vi s-a parut emisiunea si "prestatzia" lui Mihai?

Intreb...
Florin Hi-Q
Junior Member

E foarte bine

Mesajde sandrino » Lun Apr 22, 2002 7:35 am

Initial trimis de Florin Hi-Q
Cum vi s-a parut emisiunea si "prestatzia" lui Mihai?

Intreb...

Florin.. cred ca a avut o prestatie destul de buna...
chiar foarte buna as putea spune .. bancul cu kitty
a fost tara de tot pacat ca s-a cam suparat dar o
sa-i treaca .. :)
lol
In rest ce sa-ti spun ... vreau sa te vad si pe tine pe
scenele "Academiei Vedetelor"
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Lun Apr 22, 2002 10:03 am

a fost super!!
FLORIN FII PE FAZA!! e randul tau...cred ca dan iti va face o invitatie...
sly

Mesajde RAMIRA_RO » Lun Apr 22, 2002 7:53 pm

emisiunea de saptamana aceasta n-a fost prea diferita de cele de pana acum singurul element picant(in afara de rochia lui kity) a fost neastamparata prezenta a lui mihai care a fost ca un copilash zglobiu si dragalash:)

daca nu era el emisiunea n-ar fi avut farmec
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde forever_clo » Lun Apr 22, 2002 9:29 pm

super
cred ca daca nu era Mihai acolo nu ar fi avut nici un farmec
iar bancul spus de Mitza a fost traznet chiar super
mi-a placut.........astept "prestatzia" ta Florin..:))
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Asta e exemplul perfect de subiect plin de mesaje goale

Mesajde Zgubilici » Lun Apr 22, 2002 9:38 pm

Ce v-a placut domne asa mult, a zis si omu' un banc bravo lui, de faza cu acvariile vad ca nu comentati!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 23, 2002 2:51 am

Bah... faza cu ramele a fost putin nesimtita...

Mihai are fatza si stofa de moderator al unei emisiuni... poate o sa faca cariere si din asta :D

Cat despre gagica aia blonda... super tare... emisiunea vreau sa zic ;)

PS: Florine incearca sa faci un upgrade la camera aia foto... nu de alta... dar nu scoate prea mult din ea :cry:
Sopra Tutt1
Junior Member

deschis, vazut, inchis

Mesajde K-gula » Mar Apr 23, 2002 12:18 pm

reactia la ce am vazut a fost ..................................................................................................................................................................................................................................dar........................................................................... si ................., ........................................................................................................ ;B

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

mi-a placut...

Mesajde VyOreLa » Mar Apr 23, 2002 2:00 pm

[......pai ce sa spun in rest fiindca a fost f. frumos ....faza cu bancul mi-a placut cel mai mult,dar si cand a dansat pe saltea,si cu acvariile.....totul a fost frumos......
VyOreLa
Junior Member

Se putea si mai bine...

Mesajde djdiu » Mar Apr 23, 2002 4:18 pm

Eu cred ca se putea si mai bine ... Ce ziceti ce prestatie a avut Lucian Viziru (GPF) la AV? :)
Faza cu Mihai..? Era ca un copil..si ce daca a fost la
Av? Nu a fost singurul , au fost multi inaitea lui, asa ca ce mare brinza?
Gata!
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Florine

Mesajde AnDrEi » Mar Apr 23, 2002 6:34 pm

Upsss.sorry .. dar cred ca se putea si mai bine.. lasa ca o sa avem parte de o emisiune tzuper .. cand o sa fii tu inviat!:)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Mar Apr 23, 2002 7:25 pm

deci cand a fost dana invitata la academia vedetelor de 2 ori a fost best, mihai a adus un suflu nou emisiunii shi cred ca FLORIN ar aduce shi el ceva nou emisiunii respective...
sly

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 23, 2002 9:57 pm

De unde atat suflu nou? ca emisunea aia s-a cantonat in a aduce in fata noastra acelasi tip de vedete, una esuata, una care vinde bine, una frumoasa, alta desteapta dar fara succes!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Apr 23, 2002 10:28 pm

nashpa... mah... nashpa.... [zgub nu stau sadau argumente, pt. ca nu are sens] de aceasta data nu imi voi justifica parerea.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde allidda » Mie Apr 24, 2002 12:12 am

mihai a fost dragut...ca de obicei.....
emisiunea....draguta pt ca a fost mihai...dar se putea si mai bine
si totusi...asteptam si prestatia lui florin
allidda
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Apr 24, 2002 6:49 am

si mesajul asta era necesar pentru ca...?:con:
Initial trimis de Gabytu
nashpa... mah... nashpa.... [zgub nu stau sadau argumente, pt. ca nu are sens] de aceasta data nu imi voi justifica parerea.

Nu are sens sa dai argumente? parca ai fi tu ala invatatu' care sa dea sfaturi, daca nu spui un mesaj care sa fie formate din cuvinte si care sa aiba sens cand le pui cap la cap, mai bine abtine-te!
Zgubilici
Junior Member

asa si asa

Mesajde mely » Mie Apr 24, 2002 9:55 am

Zgubilici esti cam rautacioasa, sau poate ca doar vrei sa pari asa, dar oricum las`o mai moale
cat despre emisiune, pe mine m`o enervat la culme, si sincera sa fiu nu stiu ce v`o placut chiar asa de mult
si cika.... suflu nou la emisiune, Mihai dragalsh si dulce si alte abureli.......mie mi se pare ca mai mult s`o maimutarit si o vrut sa iasa in evidenta, si o iesit intr`adevar numai ca nu in bine... o fost cel mai aiurea dintre invitati ...
si inca ceva... despre bancu` ala de care se face atata caz... era bun bancu` daca nu se lega de ceilalti invitati... asta o fost naspa din partea lui
iar in general... cred ca o fost o prestatie destul de proasta, se putea si mai bine MIhai
mely

Mesajde Papushica » Joi Apr 25, 2002 12:13 am

Mi-a placut la nebunie emisiunea, si asta, desigur, fiindca i-am vazut pe Miahi,Florin si Dana!Altceva as vrea sa spun acum!Mi s-a parut revoltator comportamentul lui Kitty ,,baby''(cand o aud cu baby mi se ridica parul de pe cap)!Miahai a facut un banc simpatic si ea s-a suparat ca o scolarita, insinuand dupa aceea ca HI-Q sunt favorizati de juriu,de parca ala era un concurs pe bani(era,dar banii erau in scop umanitar)!,,Am sa-mi fac si eu o trupa...''parca o aud si-mi vine sa-i astup gura !Nu inteleg,fratilor,nu s-a dus acolo sa se distreze,sa se simta bine si sa-si arate putin,,podoabele''?De ce facea atat caz la gluma lui Mihai?Se cam simte,,blonduta''!
In rest,va salut pe toti de pe site si v-as ruga pe ceilalti care au vazut emisiunea sa-si dea si ei cu parerea!Vreau sa eu sa vad daca exagerez sau nu!Poate sunt nebuna!(asta nu se poate)
Pupici!!!!
Papushica
Junior Member

Mesajde sly » Joi Apr 25, 2002 7:19 am

ce sa mai spun....eu avea o parere destul de buna despre kitty babe dar felul in care a venit imbracata shi cum s-a comportat m-au dezamagit profund...mihai a adus un suflu nou emisiunii...
sly

hmmm

Mesajde sandrino » Joi Apr 25, 2002 7:28 am

Papushica
Despre kitty ce sa spun .. cand am vazut prima emisiune mi s-a parut a fi simpatica ... insa dupa cateva emisiune urmarite la McM mi se pare a fi o mataita... (parerea mea....) are un comportament ciudat si desi ea arata bine, felul cum se comporta strica totul :(
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 25, 2002 10:01 am

Initial trimis de sly
ce sa mai spun....eu avea o parere destul de buna despre kitty babe dar felul in care a venit imbracata shi cum s-a comportat m-au dezamagit profund...mihai a adus un suflu nou emisiunii...

ce-ai ma ca era imbracata misto!
nu va mai dati atata de ceasu' morti ca mihai in sus si-n jos, am vazut si emisiuni mai reusite!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Joi Apr 25, 2002 8:08 pm

mai era imbracata misto nu zic asta dar nu era potrivita tinuta aia pt emisiune....
sly

Iar incepeti ca sa va certati ?

Mesajde AnDrEi » Sâm Apr 27, 2002 3:39 pm

Ufff vad ca .. cu voi nu se poate discuta .. MIhai a fost tzuper .. ( se putea si mai bine ) cand a fost Dana invitata.. dar stai asa .. voi nu credeti ca orice emisiune cu anumiti invitati isi are farmecul ei ?
Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Papushica » Dum Apr 28, 2002 10:33 pm

Zgubilici
Sa stii ca felul in care te imbraci spune multe despre tine(despre orice persoana in general)si,desi Kitty era imbracata fain si modern(recunosc,ca si eu sunt o impatimita a modei )nu se potrivea cu acel concurs.Nu ai vazut-o presupun pe saltele cum sarea sau pe spatele lui Negru!
Anyway,nu prea are scrupule tipa!
In rest,va salut pe toti de aici si va pup dulce!Sunteti toti cool si imi face placere sa vorbesc cu voi(desi as prefera personal)!
Pupici
Papushica
Junior Member

Mesajde ruxi » Lun Apr 29, 2002 9:06 am

Mie mi-a placut mult prestatia lui Mihai la Academia Vedetelor. In legatura cu imbracamintea lui Kitty sunt de acord cu Papushica, pentru ca nu mi se pare potrivita cu imprejurarile.
ruxi
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Apr 29, 2002 12:21 pm

Initial trimis de Papushica
Zgubilici
Sa stii ca felul in care te imbraci spune multe despre tine(despre orice persoana in general)si,desi Kitty era imbracata fain si modern(recunosc,ca si eu sunt o impatimita a modei )nu se potrivea cu acel concurs.Nu ai vazut-o presupun pe saltele cum sarea sau pe spatele lui Negru!
Anyway,nu prea are scrupule tipa!
In rest,va salut pe toti de aici si va pup dulce!Sunteti toti cool si imi face placere sa vorbesc cu voi(desi as prefera personal)!
Pupici

Da, modul in care te imbraci reflecta personalitatea ta, la fel si felul ucm te porti, dar nu au legatura una cu alta in cazul de fat(z)a.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Apr 29, 2002 1:55 pm

Initial trimis de Zgubilici

Da, modul in care te imbraci reflecta personalitatea ta, la fel si felul ucm te porti, dar nu au legatura una cu alta in cazul de fat(z)a.

nu asi fi chiar de acord cu acest lucru chiar daca in majoritatea cazurilur este adevarat. in ultima vreme apar tot felul de apocaliptici macho man si femeiusi imbracati (te) care mai de care, insa nimic din ce se vede pe ei (ele) nu se reflecta si in personalitate. zi acum pe bune, hainele mele vorbesc atat de mult despre mine? nu cred, eu doar ma deghizez ;)

K-gula. :b
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

K-Gula!

Mesajde AnDrEi » Mar Apr 30, 2002 8:14 pm

Initial trimis de K-gula

nu asi fi chiar de acord cu acest lucru chiar daca in majoritatea cazurilur este adevarat. in ultima vreme apar tot felul de apocaliptici macho man si femeiusi imbracati (te) care mai de care, insa nimic din ce se vede pe ei (ele) nu se reflecta si in personalitate. zi acum pe bune, hainele mele vorbesc atat de mult despre mine? nu cred, eu doar ma deghizez ;)

K-gula. :b

K-Gula ai un 10 de la mine pentru exprimarea facuta :)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde forever_clo » Mar Apr 30, 2002 9:29 pm

nu va mai certatzi fratilor atata dca n-are nici un sens......fiecare cu parerea lui.......nu? d-aia a fost facut acest fan-club......eu raman la parerea mea...suuuupperrrrr
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

K0r3ckt!

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 01, 2002 2:07 am

Initial trimis de forever_clo
nu va mai certatzi fratilor atata dca n-are nici un sens......fiecare cu parerea lui.......nu? d-aia a fost facut acest fan-club......eu raman la parerea mea...suuuupperrrrr

Mey .. K0rekt .. niki eu nu sunt de accord cu injuraturile si cu faze de genu asta.. sau cu mesajele postate asa alandala :P

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hi-Q