La Bucur este o crashma destul de populara in tineretului (e vis a vis de shaormeria de langa baza militara) si ieri am mancat pentru prima oara ceva acolo.
http://www.afterhours.ro/restaurant_La_Bucur.html
Mai intai un minus este ca nu au bere decat bergen, stella si becks, becksul la halba este groaznic de proasta, dar bergenul e rece si merge. chelnerii sunt umpic mai greu de prins alearga care incotro de zici ca arde dar nu prea imi dau seama pentru ce.
la nota de plata am asteptat fo ora si am amenintat ca plecam pana au adus-o.
partea buna este insa mancarea, cum consumasem la pranz pana la refuz diverse pescarii la all you can eat, am luat doar un shnitzel si cash pane garnisite cu ciuperci cu smantana.
partea proasta e ca anumite preparate, cum ar fi salata de ardei coptzi si aripioarele se terminasera.
partea buna este ca mancarea este superbuna, ciuperci din alea vii nu conserva iar portiile sunt nesimtit de mari. in meniu m-am uitat si gramajele erau in general peste 250-300 grame. ciolanul cu fasole avea 750 grame!!!!!!
partea proasta e ca dureaza cam multicel pana vine papa.
partea buna este ca preturile sunt superok, portia de cash pane in jur de 5 lei.
revin cu un edit cu mici treburi najpa legate de verdi si plusuri legate de all you can eat.
===
editul despre pizzeria verdi unde am patin niste patanii neplacute adica:
- prosciuto crudo de la antipasto verdi mirosea si avea gust pronuntat de mucegai
- misto di frutti di mare, cel mai scump fel de pe meniu, fata de prima degustare continea cantitati de 3 ori mai mici, somonul cel putin era jenibil de putin, iar sosul care imi placuse prima oara, un soi de sos cocktail, era inlocuit de un sos de rosii care mi s-a parut total nepotrivit.
la polul opus crajma pentru luat pranzul, repeat all you can eat a avut ieri zi dedicata preparatelor din peste si pt aceeasi suma aveai de ales (sau puteai lua din toate) intre: ciorba de peshte, saramura de crap, calamari pane, mulitos, rulouri de peste cu salvie, file de merlucius meuniere cu capere, macrou la cuptor si un peste marinat excelent, cu garnituri la alegere: mamaliguta, cartofi natur, orez cu fructe de mare.
mentionez ca in ziua dinainte dintre tot ce aveau a excelat o tocanitza de vita si un orez cu multa sunca, porumb si parmezan absolut delicios.
brava lor.