Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)

Mesajde MiG29 » Mar Iun 21, 2005 12:50 am

locatia On Plonge, in portul Tomis din Constanta.
nu stiu daca s-a mai discutat pe aici de ea

Am zis io acum vreo 2 pajini despre onplonj:D.servire execrabila si mancare buna numa uneori.berea ie ieftina totuj.si in afara de cartofii taranesti, sa nu carecunva sa va puna dracu sa luatz pizza.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Wild Rose » Sâm Iun 25, 2005 3:01 pm

Tonic (de data asta mai multe info.)

Preparate de pasare/porc/vita + sandwich-uri + salate + desert...
Preturi foarte acceptabile. Am mancat acum cateva zile ciocanele cu susan (sunt servite cu dressing de iaurt mexican, dressing de chilli, cartofi prajiti si salata de sezon) - 170 k . Salatele sunt de la 80 k pana la 120 k.
Portii foarte mari dpmdv. Servire foarte buna.

La desert recomand waffle-ul cu inghetata...

Ciresica (in Olimp)

Ie dragut localul. Servire buna. Nu astepti o mie de ani pana iti ia cineva comanda. Muzica execrabila cand ie "live performance" dar in rest acceptabila. Mancarea? Buna, si asta conteaza. Am apucat sa mananc mamaliguta cu branza si smantana (foarte bun, putin rece), pui a la dracula, o rulada de pui (am uitat numele exact) si papanasi (deliciosi!)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iun 27, 2005 9:52 am

revenire la templul soarelui unde nu mai era chelnerul "ACELA" deci se asteapta ceva mai mult, mai raman farfurii in plus pe masa dar cu toate minusurile, bucatarul, acelasi, face aceeasi mancare remarcabila. plus ca orezul cu creveti beneficiaza de crevetzi maricei.

in 4 oameni din care doi barbatzi infometati s-a servit asa: doo portii pachetele, doo portii chiftelute cu susan, vita cu 5 miresme, porc pe plita incinsa, vinete prajite pane, porc dulce si acru, 4 oreze cu creveti, curry, ou, yang zou, doo halbi de caciula (sau 3 nu mai stiu), trei cafelutze si cam atat (creca nu am uitat ceva). suma totala un milion jumate. aeru conditionat functiona inpecabil, super.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Wild Rose » Joi Iun 30, 2005 12:16 am

Davvero Ristorante - Pizzeria

Bd. Tineretului nr 55

Mancare foarte buna. Pizza este delicioasa. Preturile sunt foarte acceptabile. Localul este ingrijit, atmosfera placuta, servirea impecabila. Putin cam prea luminos si cu traditionala lumanare asezata frumusel pe mijlocul mesei. Oricum, io de fapt doream sa va spun ca merita incercat.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iun 30, 2005 8:21 am

Preturile sunt foarte acceptabile

mai exact? ca acceptabil nu se incadreaza la aceleasi sume la toata lumea. cat e o pizza? cat e o bere?
gaga

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 02, 2005 7:11 pm

Pizza Quatro Stagioni - 90 k
Pizza Margherita - 60 k

Cea mai scumpa pizza este 163.000 insa majoritatea sunt sub 100.000. Cat despre bere... nu stiu, nu s-a consumat in seara respectiva.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Iul 15, 2005 10:17 am

La Bucur este o crashma destul de populara in tineretului (e vis a vis de shaormeria de langa baza militara) si ieri am mancat pentru prima oara ceva acolo.
http://www.afterhours.ro/restaurant_La_Bucur.html
Mai intai un minus este ca nu au bere decat bergen, stella si becks, becksul la halba este groaznic de proasta, dar bergenul e rece si merge. chelnerii sunt umpic mai greu de prins alearga care incotro de zici ca arde dar nu prea imi dau seama pentru ce.
la nota de plata am asteptat fo ora si am amenintat ca plecam pana au adus-o.

partea buna este insa mancarea, cum consumasem la pranz pana la refuz diverse pescarii la all you can eat, am luat doar un shnitzel si cash pane garnisite cu ciuperci cu smantana.

partea proasta e ca anumite preparate, cum ar fi salata de ardei coptzi si aripioarele se terminasera.

partea buna este ca mancarea este superbuna, ciuperci din alea vii nu conserva iar portiile sunt nesimtit de mari. in meniu m-am uitat si gramajele erau in general peste 250-300 grame. ciolanul cu fasole avea 750 grame!!!!!!

partea proasta e ca dureaza cam multicel pana vine papa.

partea buna este ca preturile sunt superok, portia de cash pane in jur de 5 lei.

revin cu un edit cu mici treburi najpa legate de verdi si plusuri legate de all you can eat.
===

editul despre pizzeria verdi unde am patin niste patanii neplacute adica:
- prosciuto crudo de la antipasto verdi mirosea si avea gust pronuntat de mucegai
- misto di frutti di mare, cel mai scump fel de pe meniu, fata de prima degustare continea cantitati de 3 ori mai mici, somonul cel putin era jenibil de putin, iar sosul care imi placuse prima oara, un soi de sos cocktail, era inlocuit de un sos de rosii care mi s-a parut total nepotrivit.

la polul opus crajma pentru luat pranzul, repeat all you can eat a avut ieri zi dedicata preparatelor din peste si pt aceeasi suma aveai de ales (sau puteai lua din toate) intre: ciorba de peshte, saramura de crap, calamari pane, mulitos, rulouri de peste cu salvie, file de merlucius meuniere cu capere, macrou la cuptor si un peste marinat excelent, cu garnituri la alegere: mamaliguta, cartofi natur, orez cu fructe de mare.

mentionez ca in ziua dinainte dintre tot ce aveau a excelat o tocanitza de vita si un orez cu multa sunca, porumb si parmezan absolut delicios.

brava lor.
gaga

Mesajde Amaterasu » Vin Iul 15, 2005 12:54 pm

dana scrie: partea proasta e ca anumite preparate, cum ar fi salata de ardei coptzi si aripioarele se terminasera

zii mersi ca n-aveau aripioare. aripioarele de la La Bucur nu sunt bune. DELOC.
In schimb, mai au "pui cu smantana La Bucur" care este exceptional. Cu smantana, piept de pui, sunca, ciumperci si piure (d`ala real!) si papanasi - adica UN papanas enorm pe farfurie, cu frisca si gem . Foarte bun si ala. Salatele (cu ton sau pui) sunt de asemenea gigantice.
Daca-mi mai amintesc ceva va mai spun. In orice caz ideea e ca se mananca (asa cum a spus si gaga mai sus) super bine..
deci da.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Aripioare

Mesajde Petrecaretul » Lun Iul 18, 2005 10:54 am

Apropo de aripioare

Am fost recent la ziua unui prieten avocat la restaurnatul Xanadu ( Mintuleasa intersectie cu Carol).
Au aripioare umplute foarte bune, mai ales cu piureu wasabi.
Alte feluri interesante coaste lacuite si un ficat de vitel f. bun.

Si orientativ de preturi: pt cele 12 persoane cu diveres feluri comandate si deserturi ( toate f bune), sangria, vinuri si diverse altele, stat vreo 4 ore de bautura si discutii, a fost 6.2 milioane nota totala
Petrecaretul
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 18, 2005 11:21 am

poti da mai multe detalii si mai amanuntite? ambiantza, etc
am gasit ceva comentarii in 7 seri
http://www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=2738

de exemplu e cu tinuta obligatorie?
gaga

mai multe detalii

Mesajde Petrecaretul » Lun Iul 18, 2005 1:20 pm

gaga scrie:poti da mai multe detalii si mai amanuntite? ambiantza, etc
am gasit ceva comentarii in 7 seri
http://www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=2738

de exemplu e cu tinuta obligatorie?

Nu e de loc sclifosit, ci e o atmosfera relaxata cu muzica cubaneza si africana, ceva englezi si francezi, dar n-am vazut de ex pe nimeni la costum.
Mincarea e mediteraneana cu condimente asiatice, citeva feluri chiar deosebite. La etaj e spectaculos, dar toata lumea momentan sta pe terasa.

Deserturi orice ati alege e senzational, sangria e f. buna si in plus de ce am zis mai devreme scoicile aratau bine si vita cu lapte de cocos o incercasem anterior si era reusita.
Petrecaretul
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 18, 2005 2:06 pm

Am vazut o cronica a localului interesanta facuta de Imre in capital si poate o sa incerc, mai ales dupa inca o recomandare calduroasa, mi-e destul de clar ca specificul bate in fusion.
gaga

Mesajde nbm » Lun Iul 18, 2005 2:10 pm

gaga scrie:Am vazut o cronica a localului interesanta facuta de Imre in capital

puate in ZF, dana ;)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde tzache » Lun Iul 18, 2005 2:35 pm

Am fuost in Terminus, la subsol, acu cateva seri cu y0ung_h0va (sintem coleji de serbici) si cu gajicile. Am ascultat vreo 15 pese cu Michael Jackson :D Frappe-u cica a fost misto, berea importata direct din Danemarca. Ambianta placuta. Liniste. Nu-s fel si fel de weirdo pe acolo. Decoruri ingeniuase. Si mi-a mai placut ca nu te serveshte nimeni la masa, asa ca nu se mai pune problema de spaga :D E la 5 minute de mers pe jos de la Romana. Ca bani... acceptabil. 2 frappe-uri, un guinness si un carlsberg 320.000.

Vrei sa o duci pe gajica intr-un loc mai linistit? Yellow Pub la Universitate, pe Edgar Quinet, vizavi de Edgar`s Pub (misto si acolo da prea aglomerat). In Yellow mi-a placut servirea si perdelele alea pe langa mese, numa ca a trebuit sa ma scarmanesc de bani mai multi.
tzache

Mesajde baixinho© » Lun Iul 18, 2005 2:41 pm

Petrecaretul scrie:sangria e f. buna

si ce pret are?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Iul 18, 2005 2:55 pm

puate in ZF, dana

da, ai dreptate, ziarul financiar, azi is cam gaga
gaga

Mesajde gaga » Mar Iul 19, 2005 8:54 am

upgrade la Don Taco. Mancarea aproape neschimbata, multe feluri interesante dar scumpe (cu ficat de gasca si mai stiu eu ce), chelnerii ca de obicei foarte prompti, atenti fara sa deranjeze. Pacat ca nu au aer conditionat in functiune in interior.

Am consumat o salata de avocado cu creveti, picanta, ok dar nu ceva deosebit, oua in maioneza cu ciuperci foarte bune, ardei copti, umpluti cu branza si cartofi, interesanti si specialitatea don taco, plus bere goser la halba si tuborg la sticla foarte bune, doua cafelute = 750k.

bine, ca ne-am aruncat la crevetzi, altfel poti iesi mult mai rezonabil.
gaga

Mesajde Wild Rose » Joi Iul 21, 2005 8:52 pm

Crazy (in Constanta, pe langa Irish Pub).

Au preturi ceva mai mari decat la I.P. in schimb servirea este absolut extraordinara, mancarea la fel, plus ca (dpmdv) arata ceva mai bine. Lipsa gandaci (au invadat litoralul). Deschis cam pana la ora 1. Pe timp de vara este deschisa doar terasa.

Si, ca tot a venit vorba de Irish Pub si ca tot vorbeam intr-un post anterior despre preturile acceptabile, na cateva exemple:

Crochete din piept de pui marinate cu condimente orientale : 80 k
Pulpe de pui dezosate la gratar : 80 k
File de somn cu salata de legume calde si dressing de lamaie: 200 k
Cuburi din piept de pui cu sos de blue cheese si cartofi gratinati: 190 k
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde tzache » Lun Iul 25, 2005 8:54 am

Sambata seara ma plimbam prin Sinaia. Chiar la traversarea de la Hotel Cerbul (pe langa Hotel Sinaia) se afla Old Nick Pub. In viata mea nu am vazut Pub cu manele la maxim. Ma uitam in urma lui stupefiat. Din cauza asta am ajuns in Irish House. Big mistake! Pt ca era 11 si ceva noaptea si bucatarii se grabeau. Asa ca am incercat sa mananc o pizza acolo dar blatul era coca si m-a luat burta. Apoi mi-a adus o balega de inghetzata care era spuma mai mult, si un frappe facut in graba. Pacat ca mi se terminase bateria la aparat sa le pozez. Atmosfera de "Romanaşul", servire de 2 lei, nici buna seara, nici pofta buna nici sa-ti fie de bine. Total 650 mii (2 pizza, o cola mica, o guinness de 400, o salata de fructe, o inghetzata si 2 frappeuri). Din cate stiu eu, totusi, Irish House are un nume. It Sux! Aseara insa fu misto la Old Nick Pub. Am servit un super Irish Coffee (lavazza, johnny si cea mai buna frisca) si Bubu o cafea vieneza (lavazza, inghetzata de vanilie si aceeasi super frisca). Astea doo 130mii. Dar cam cu capu-n nori chelneritzele :)
tzache

Mesajde h0va » Lun Iul 25, 2005 10:44 am

scurt pe doi.

The Harbour, am trecut pe fuga..

S'au consumat urmatuarele:
1/Harbour salad (iceberg, roşii, ardei gras, castravete, ceapa, fasole boabe, porumb, ciuperci, telemea, sos de branza cu mărar)
2/Sweet cheese pie and sour cream
3/ Un Bud la 0.5 shi neshte suc pt inestimabila

total fo 330k cu shpaga cu tot

salata buna, praji cu branza excelenta..multa papica in meniu shi pretzuri ok..ie de mers shi de mancat serios acolo sa videam cum ie shi haleala seriuasa

iote link http://restaurante.culinar.ro/popuprest.php?&rest=2&categ=Meniu

e trecut tot meniul deci putetz sa aruncatz pe iel un ochi maxim doi..

saliu

?!
h0va

Mesajde hxa » Lun Iul 25, 2005 3:01 pm

Terasa La Mitocanu' - Vama Veche

Umbra cat cuprinde. Bere rece. Papa vine in 30 min.
Trecem la ce ne intereseaza-mancarea
Am comandat pui copt in lipie. Pentru 13 lei primesti o portie foarte mare(450 g) si incredibil de buna. Si celelalte feluri de mancare arata f bine dar eu unu' nu am mai putut
In concluzie e un lc fara prea mari pretentii dar unde chiar se mananca bine.
Pentru bucatarie-Bravo lor!
hxa
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Iul 25, 2005 3:21 pm

hxa scrie:Terasa La Mitocanu' - Vama Veche
.....
In concluzie e un lc fara prea mari pretentii dar unde chiar se mananca bine.
Pentru bucatarie-Bravo lor!

asta cind carnea de pui din ciorba nu e verde sau firele de par sunt mai scurte de trei centimetri.

iaodi, dupa vreo trei uichenduri anul asta prin vama, am ajuns la concluzia ca mai bine ma duc sa maninc in 2mai
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Djinn » Mar Iul 26, 2005 3:38 pm

Deci pana la urma fu RedLion :)

placut inauntru, chit ca verziturile insirate pe pereti nu erau naturale ci din plastic, dar temperatura aerului era taman buna, cea a berilor se pare ca suferea umpic de la bere la bere, pizzele gata in 10-15 minute si fuarte bune (cu blat crocant, nu se zgarcesc la ingrediente si am rontait pana si marginile, ceea ce e o raritate :D pizza diavola se pare nu suficient de iute pentru gustul comeseanului ce-si pusese sperantele stomacal-corozive in ea, pizza vegetariana superbuna). Doo pizze mari (30cm), o inghetzata, doo beri la halba, o bere la pahar si un ice-tea = 41,40 lei noi.

mersi, danonina :kiss2:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde tzache » Mar Iul 26, 2005 3:48 pm

Daca e vorba de RedLion`u de la Universitate de langa Spring eu am fost acolo acu un an si n-am mai calcat pe acolo de atunci. Niste cartitze de chelnerite ( nu insinuez nimic special, asa mi-a venit sa le zic). Un local (ca nu se poate numi altfel) de cartier (desi e la km 0 in fix centru bucurestiului) cu angajati din inima cartierului. Acu poate s-o mai fi schimbat si se pune mai mult accent pe confortului clientului.
tzache

Mesajde Alienor » Mar Iul 26, 2005 3:51 pm

E ok red lion, cum am mai scris aici. Pizza buna, berea rece iar personalul mi s-a parut chiar foarte amabil.
Alienor
Junior Member

Mesajde Djinn » Mar Iul 26, 2005 3:55 pm

tzake, poate esti mai snob de felu tau mah... :D ce sa-ti fac, d-aia n-apreciezi cum se cuvine faptu ca oaminii te lasa sa mananci in pace si nu te streseaza cu intrebari la fiecare 5 minute, sa-ti stea dumicatu-n gat, ca aia de la PizzaHut, unde am jurat ca nu mai calc pana nu-si revizuiesc politica asta idioata.

Serviciul a fost chiar ok. Localul nu-i de fitze, deci un punct in plus :D:
ca sa nu mai pomenim de raportul pretz-calitate - si ala bun.
Djinn

Mesajde h0va » Mar Iul 26, 2005 4:03 pm

flufineatzo & stimabila doamna tanti alienor, suptscriu la ce zice tzakutza: RedLion e praf, pizza nashpa, paste nashpa, servire de cacat, mobilier de cacat, aparate de aer conditionat de cacat, mult fum (am fost shi asta iarna shi miroseam ca o scrumiera dupa ce am ieshit de acolo) shi asta spun penca am fost de mai multe ori, de fiecare data amagindu'ma ca o sa fie mai bine :) ..din nefericire e singura locanta medie ca pretzuri din zona une poci sa mananci ceva de jen..except for Pizza(ra)Hut

buhbye

?!
h0va

Mesajde Alienor » Mar Iul 26, 2005 4:04 pm

Flufi, vezi ca si pizza cu ton si porumb e ok, in caz ca n-ai incercat-o.
La RL am ajuns primele dati fie pen-ca eram in preajma si in alte locuri era inchis (sau nu mergea aeru' conditionat sau dimpotriva, iarna, viscolea) iar mai pe urma pentru ca e eftin si bunicel.
Alienor
Junior Member

Mesajde tzache » Mar Iul 26, 2005 4:28 pm

In zona ar mai fi Edgar`s Pub de care am mai vorbit. De preferat este sa se evite aglomeratia de la pranz. Misto sa mergi cu cativa prieteni, pentru ca nu e chiar o atmosfera linistita ca sa vii cu iubita. Avand in vedere ca vizavi e Universitatea mai mereu e cate un grup de studenti galagiosi. Au si mancare insa punctul lor forte este bautura. Barmanu este profesor si la propriu si la figurat (nu stiu daca s-a intors din Anglia). Personalul pentru mine conteaza poate cel mai mult, ei sint primii care creaza atmosfera, abia apoi decorul. Indiscutabil, insa, trebuie sa imi placa ce consum in primul rand si felul in care imi sint prezentate produsele, aspectul lor. Daca vreti sa mancati intr-un loc mai rafinat, retras, cu muzica italiana veche si semiintuneric va recomand acelasi "brand" Trattoria Edgar. La Pizza Quatro Fromaggio chiar se pun 4 tipuri de branza. Eu am lucrat 2 ani in zona Universitate si ii cunosc foarte bine pe cei de acolo si m-am bucurat mereu de un tratament "regesc" caclient fidel.
tzache

Mesajde Djinn » Mie Iul 27, 2005 10:00 am

hovica, cin' se-aseamana s-aduna. ahem. :doh:

n-am fost iarna, nu cunosc, dar in ceea ce priveste pizza si servirea, esti cumplit de carcotash.

Cat despre mobilier si aranjamentele interioare, io nu-s chiar asa pretentioasa. Dar vad ca dvs. va plimbati in ultimul timp prin locante stilate, asadar se pare ca nu discutam de pe pozitii egale. Ma scuzati.

ps - Pizza Hut NU.

Alienor, mersi, da' nu prea ma dau in vant dupa pizza cu aceasta combinatie. :D
Djinn

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe gastronomie