kant emir scrie:duamne fereste, n-am vrut sa te suprasolicit! am cerut sa dezvolti
sa nu intram in ce ai zis tu ca am zis eu, dar n-am inteles si dupa aia trebuia sa zici, dar ai zis altceva si pentru asta zau, m-am cam bosumflat. mi s-a parut suficient de clar ce am zis eu, nu aveam ce sa dezvolt atat timp cat erau simple sesizari.
- da' nu-i bai, ne descurcam si fara: intoleranta mea (asa, dedusa cum e ea) fata de intoleranta altora ar trebui inlocuita cu ce?
nu-i problema mea. nu ma intereseaza,
dar totusi in mintea mea se prefigureaza ceva asa, o metoda constructiva de indreptare. e just ca adevaratele schimbari in mai bine sau mai rau s-au produs cu schimburi de violenta contra violenta, insa la nivelul asta al nostru, nu-i cazu' de electroshocuri, deci ne limitam si noi la ce avem. daca nu ne ostenim mai mult de a intolera intoleranta si asa mai departe, e problemu' nostru ca ne aventuram in discutii despre mediul social - asta la modu' general.
atunci cand nu poti sa-ti exprimi mai mult decat dezaprobul, parerea mea sincera e ca e suficient sa bifezi intr-o condica.
E loc pentru toata lumea, nu tin ca tu (de ex) sa asculti ce-mi place mie, nu tin sa te vad imbracat intr-un anume fel, nu ma intereseaza daca mergi la biserica (sau la care anume) - (and so on......)
sincer, nu ma intereseaza nici cat negrul sub unghie ce pe tine (nu) te intereseaza vis-a-vis de mine, de opiniile mele, de muzica mea, de ceilalti, de razboaie si asa in general.
vezi, suntem doi ignoranti, dar de fapt cui ii pasa sa-i fie de bine.
esti liber sa zici ce vrei, sa te bagi in seama unde vrei, iar eu la randul meu sunt indreptatit sa sesizez ce am eu chef.
deci, cum e? toti plini de prostie?

Concret (si aici ma ostenesc sa ma repet): sunt gata sa tolerez (in jurul meu) orice, dar nimic din ce ar putea sa ma sileasca (pe mine sau pe altii) la ceva.
si ca sa ma contrazic pana la capat

: da, perfect de acord, insa pentru cine spui asta? asa, sa te cunoastem noi mai bine? eu doar sesizam si atat, mai departe nu-mi pasa.
sunt de parere ca discutiile in general despre libertate, drepturi egale, toleranta nu ajung la nici o finalitate tocmai prin statul lor de notiuni subiective si , jur, ca-mi cade rangu', pipota si ca ma suprasolicit neuronalo-nervoso-si-cu-nervii cand am senzatia ca spun vorbe deja fumate si rasfumate de alti fumati inaintea mea.
cu Dumnezeu inainte. amin.