Oricum daca te duci sa borasti, Bafta.

Moderator: anjin-san
Wild Rose scrie:bre, io va dau un sfat. nu discutati chestii ilegale pe un forum.
sica wine --> cum a zis si whatever, se scrie "skunk". nu ai cum sa stii in ce trip vei intra pana nu fumezi, n-ai cum sa stii cum vei reactiona. poti sa fumezi o data si sa te simti super bine, sa fumezi a doua oara si s-o dai in paranoia.
si cu asta, punct.
in schimb poate sa te faca sa te gandesti cum poti rezolva ceea ce te deranjeaza.
Wild Rose scrie:Iar io supt scriu la ce zice whatever --> tot trip e.
120dB, ce ti se pare ciudat? De super skunk ai auzit? Ak47? White widow? Purple haze? Bla bla bla... Nu d'alta dar sa stii ca exista anumite diferente. Si cu asta, punct.
Lupyter scrie:...nici unul nu mi-a parut ca poate renunta cand vrea...nici unul nu se purta normal dupa...o data cu trecerea timpului nu mai putea sa se simta bine fara marfa...si nici cu marfa nu se mai simteau bine la un moment dat...parerea mea e ca iarba si hasul te transforma in leguma,ca si heroina...
...eu personal am motivele mele pt care am renuntat la toate..inclusiv tutun si cafea(nu si la Jack , din cand in cand) dar nu sunt de acord cu iarba si hasul,consider ca te lenevesc si fac din tine literalmente un prost,sunt de acord cu amfetaminele , m.d.m.a. consumate cu mare precautie...la ocazii,ceva coca..dar nu pt.copii , pt.ca sigur ii ia maimutza de cap si ii prinde roata...
stiati ca mai nou in Romania daca un gabor te prinde fumat nu-ti poate face nimic?
o tigara de iarba este echivalentul la 2 pachete de tigari normale
eyewitness scrie:ca pretz sau ca ce? bah ce tanpenii debitati...
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator