Do you wanna get high?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde MushroomTrip » Mar Sep 06, 2005 8:58 pm

E pai acum chiar nu te mai inteleg, daca vorbesc de fumat, zici ca te instig, daca te sfatuiesc sa nu fumezi, iarasi nu-i bine.

Oricum daca te duci sa borasti, Bafta. :U :U :U :U :U
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Sep 10, 2005 12:59 pm

bre, io va dau un sfat. nu discutati chestii ilegale pe un forum.

sica wine --> cum a zis si whatever, se scrie "skunk". nu ai cum sa stii in ce trip vei intra pana nu fumezi, n-ai cum sa stii cum vei reactiona. poti sa fumezi o data si sa te simti super bine, sa fumezi a doua oara si s-o dai in paranoia.

si cu asta, punct.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde MushroomTrip » Sâm Sep 10, 2005 1:18 pm

Wild Rose scrie:bre, io va dau un sfat. nu discutati chestii ilegale pe un forum.

sica wine --> cum a zis si whatever, se scrie "skunk". nu ai cum sa stii in ce trip vei intra pana nu fumezi, n-ai cum sa stii cum vei reactiona. poti sa fumezi o data si sa te simti super bine, sa fumezi a doua oara si s-o dai in paranoia.

si cu asta, punct.

In primul rand nu ai cum sa intri intr-un trip pentru ca nu e lsd ci iarba.
In al doilea rand, marijuana iti scoate din subconstient tot felul de lucruri. Deci daca intri in paranoia, paranoia aia tot de la tine din cap vine. Deci este o problema de-a ta. Nu zic ca e bine sa intri in paranoia. Dar in acest fel iti dai seama ce probleme te framanta fara sa-ti dai seama - daca ele au stat pana atunci in subconstient - si poate reusesti sa ti le rezolvi. Sau macar sa incerci. Si cu alcoolul e aceeasi chestie - poate sa te binedispuna sau sa iti dea o stare rea, alcoolu mai mult - te poate face violent. Ceea ce iarba nu face.
Iar oricum parania aia de care zici nu tine, nu ramai cu sechele, in schim poate sa te faca sa te gandesti cum poti rezollva ceea ce te deranjeaza.
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Sep 10, 2005 1:34 pm

in schimb poate sa te faca sa te gandesti cum poti rezolva ceea ce te deranjeaza.

drept pentru care propun ca in sedintele de guvern si sesiunile parlamentare sa existe zilnic o sedinta de fumat marihuana in plen astfel ca problemele tarii sa-si gaseasca urgent rezolvarea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde MushroomTrip » Sâm Sep 10, 2005 1:45 pm

My.... my..... my....... cum de nu m-am gandit la asta pana acum? :doh:
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Sep 10, 2005 9:23 pm

vezi ca tot trip ii zice, nu e acaparat termenul doar de LSD.
mai zic odata : eu vreau sa se legalizeze drogurile usoare in Romania/toata Europa/toata lumea. Si daca o sa se intample asta, o sa am atunci in jur de 90 de ani.
drept urmare ma duc acuma sa fumez. si nu mai am lucky strike rosu.
whatever

Mesajde 120dB » Dum Sep 18, 2005 5:51 pm

intradevar, de la iarba nu potzi avea un "trip"
de catziva ani buni eu fac parte din cei pentru si nu vad nici un motiv de ce ar trebui sa fie illegala, dar asta e doar parerea mea
inca ceva, mi se pare cam ciudata impresia unor lume de "skunk"...doar pentru ca are un alt termen nu inseamna ca e diferita de iarba normala..da, este mai tare dar nu inseamna ca are alte efecte
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Sep 18, 2005 6:36 pm

rectific. Tot trip ii zice.
whatever

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 18, 2005 10:02 pm

Iar io supt scriu la ce zice whatever --> tot trip e.

120dB, ce ti se pare ciudat? De super skunk ai auzit? Ak47? White widow? Purple haze? Bla bla bla... Nu d'alta dar sa stii ca exista anumite diferente. Si cu asta, punct.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Lupyter » Dum Sep 18, 2005 11:39 pm

Din cati consumatori de iarba si hasis am vazut...si i-am vazut fiind unul dintre ei...nici unul nu mi-a parut ca poate renunta cand vrea...nici unul nu se purta normal dupa...o data cu trecerea timpului nu mai putea sa se simta bine fara marfa...si nici cu marfa nu se mai simteau bine la un moment dat...parerea mea e ca iarba si hasul te transforma in leguma,ca si heroina...iar ca sa aveti o parere despre droguri,ma refer aici la toti(consumatori sau nu) , dar mai mult la consumatori...trebuie sa vedeti un film bun "Fear and loathing in Las Vegas" cu Jonny Depp si Benicio Del Torro...eu personal am motivele mele pt care am renuntat la toate..inclusiv tutun si cafea(nu si la Jack , din cand in cand) dar nu sunt de acord cu iarba si hasul,consider ca te lenevesc si fac din tine literalmente un prost,sunt de acord cu amfetaminele , m.d.m.a. consumate cu mare precautie...la ocazii,ceva coca..dar nu pt.copii , pt.ca sigur ii ia maimutza de cap si ii prinde roata...si cam atat cu sfaturile baieti...dar care va stiti slabuti si viciosi din fire...daca si asa aveti o situatie materiala precara...stati cuminti,faceti intai bani..si pe urma permiteti-va senzatii tari.Ciupy...e bine ca ai deschis acest subiect..oricum cand ma gandesc inapoi nu-mi pare rau de nimic...dar asta e parerea mea sincera actuala.Bafta la toti !
Lupyter
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Sep 18, 2005 11:41 pm

mai, wild rose, eu zic sa nu mai postam aici, ca o sa ne creada lumea niste drogati ordinari :D
whatever

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 18, 2005 11:59 pm

noi?? ha!
da' ai dreptate. my lips are sealed.

pese: Lupyter 'abar n-are despre ce vorbeste sau mi se pare mie?
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Sep 19, 2005 12:13 am

io stiu ... nu ii place marijuana dar e de acord cu cocaina. Mdeah. Io nu mai zic nimic. Vezi ca avem o intelegere aici, asa ca shhhhhh :D
whatever

Mesajde Lupyter » Lun Sep 19, 2005 12:26 am

Daca habar n-am ce vb.?...poate pt.clubul ierbivorelor...sa incep sa insirui termeni de droguri si tipuri de nutretz din toata lumea(ca sa conving)?...inutil...my motto : "why do you need a WILD ROSE for ,if anytime you hear a difrent opinion than yours U go:WHATEVER !!!"
Bring me all I need
I'll be a sensless pig
Bring me the pain
I'll be the best again
Lupyter
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Sep 19, 2005 12:59 am

ce spiritual esti :D
io ma duc sa fumez. aveti grija.
whatever

Mesajde MushroomTrip » Lun Sep 19, 2005 2:57 pm

Wild Rose scrie:Iar io supt scriu la ce zice whatever --> tot trip e.

120dB, ce ti se pare ciudat? De super skunk ai auzit? Ak47? White widow? Purple haze? Bla bla bla... Nu d'alta dar sa stii ca exista anumite diferente. Si cu asta, punct.

Da, intr-adevar este o diferenta intre toate astea. Skunk-ul, tipurile de haze, durban poison sunt mai mult sativa sau in totalitate. Dupa aia vin cele de genul northen lights, G13, bubblegum,etc care sunt indica sua hibrizi predominant indica.
Sativa iti da un high cerebral iar indica un stoned.
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Sep 19, 2005 7:05 pm

Lupyter scrie:...nici unul nu mi-a parut ca poate renunta cand vrea...nici unul nu se purta normal dupa...o data cu trecerea timpului nu mai putea sa se simta bine fara marfa...si nici cu marfa nu se mai simteau bine la un moment dat...parerea mea e ca iarba si hasul te transforma in leguma,ca si heroina...

Generalizezi si gresesti. Nu stiu peste ce persoane ai dat tu insa te asigur ca 1) iarba nu te transforma intr-o leguma (decat in cazul in care ajungi sa-ti doresti ceva mai tare si o dai pe alte alea) si 2) iarba si heroina n-au ce cauta in aceasi propozitie. Dar cred ca asta stii si tu.

...eu personal am motivele mele pt care am renuntat la toate..inclusiv tutun si cafea(nu si la Jack , din cand in cand) dar nu sunt de acord cu iarba si hasul,consider ca te lenevesc si fac din tine literalmente un prost,sunt de acord cu amfetaminele , m.d.m.a. consumate cu mare precautie...la ocazii,ceva coca..dar nu pt.copii , pt.ca sigur ii ia maimutza de cap si ii prinde roata...

Esti constient sper ca alcoolul poate duce spre mai multa violenta decat marijuana. Hai s-o luam asa: cati oameni au murit pentru ca au fumat 2-3 joint-uri? In cazul in care nu stii raspunsul iti spun eu : zero. Cate accidente au fost provocate de niste persoane care aveau cam mult alcool in sange? Extraordinar de multe. Cat despre faptul ca iarba si hasul "te lenevesc si te fac literalmente un prost" nu pot sa spun ca din nou generalizezi si gresesti. Si-n ultimul rand, inainte sa afirmi ca iarba dauneaza mai mult decat cocaina eu zic ca ar trebui sa te mai gandesti putin. Si gandeste-te ca nu varsta conteaza, la urma urmei poti sa incepi sa tragi coca pe nas sau sa-ti injectezi heroina pe la 30 de ani... asta nu inseamna ca nu vei deveni dependent. Evident nu din prima... In schimb poti fuma joint-uri ani intregi pentru a te lasa intr-o zi pentru ca asa ai tu chef. Intelegi diferenta? Intelegi de ce am spus ca nu prea stii ce spui in postul respectiv?
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde driana_r01 » Lun Sep 19, 2005 8:05 pm

Mah, dar ce vedeti voi la drogurile astea, fie ca sunt ele si usoare? SUNT ILEGALE!!! credeti ca sunt asa fiindca nu are politia romana ce face? toate, fie ca sunt usoare sau nu, tot droguri se numesc! si toate dau dependenta.....ca te simti bine si mai vrei, asta nu e oare tot o dependenta? chiar credeti ca aia de la antidrog alearga asa degeaba dupa consumatori? sau ce parere aveti de ei? (ii intreb mai ales pe astia care consuma)..acum nu ma injurati doar ca mi-am spus parerea...
driana_r01
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Sep 19, 2005 9:56 pm

si totusi driana, marijuana nu este ilegala peste tot...

+ stiati ca mai nou in Romania daca un gabor te prinde fumat nu-ti poate face nimic? doar asa, in caz ca va interesa.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Sep 19, 2005 11:55 pm

driana, serios ca nu prea le stii. Si mai stii cum poti sa mori din cauza de LSD ? Cand pica 2 tone pe tine. Acelasi lucru merge si cu marijuana, si altele.

am auzit de chestia aia cu politstii, dar nu comentez nimic. Nu as baga mana in foc ca se va petrece asa cum ar vrea cel prins.
whatever

Mesajde MiG29 » Mar Sep 20, 2005 12:00 am

stiati ca mai nou in Romania daca un gabor te prinde fumat nu-ti poate face nimic?

si punem pariu ca nu e chiar asa
da ma rog, daca nu credeti, incercati.pentru consum se poate lasa numa cu dosar penal si cateva luni cu suspendare.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde 120dB » Mar Sep 20, 2005 3:24 am

si totusi, iarba nu provoaca un trip deoarece nu creeaza halucinatzii...
Wild Rose, stiu ca exista mai multe tipuri dar nunseamna ca sunt mult diferite, tot aceeasi chimicala au in ele si tot highul ala e (in anumite limite). mandoiesc ca ai fumat ceva macar apropriat de ce ai zis tu acolo asa ca nu cred ca ai cum satzi dai seama
iar pentru cei care sunt impotriva nu vatzi intrebat vreodata de ce iarba totusi creste natural pe cand maj altor droguri precum si alcoolul nu? ar trebui sa va zica ceva
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mar Sep 20, 2005 9:05 am

120dB scrie:nu vatzi intrebat vreodata de ce

la biblie zice clar,crede si nu cerceta
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Sică » Mar Sep 20, 2005 9:10 am

marijuana nu provoaca dependenta si asta se stie, o tigara de iarba este echivalentul la 2 pachete de tigari normale si de dependenta poti spune ca este ca la tigari nu cred ca daca ai incerca sa stai fara sa fumezi o tigara o luna nu ai putea, dar ia sa fii dependent de prafuri sa vezi cum dupa o saptamana maxim scoti spume pe gura ca nu mai poti
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Sep 20, 2005 9:28 am

120db : ce fac eu nu te priveste. ce am fumat si daca am fumat vreodata cu atat mai putin. nu despre asta este vorba pe acest subiect.

e trip pentru ca e trip, pentru ca toata lumea il numeste trip si pentru ca pot exista anumite asa zise halucinatii... sunt cazuri si cazuri. oricum termenul de trip nu este asociat doar cu LSD. daca tu vrei sa-l asociezi doar cu LSD chestia asta te priveste asa ca inceteaza sa ma futi pe mine la cap, ok?

atat am avut de spus, in ceea ce ma priveste consider acest subiect incheiat.

pese: stiti melodia aia cu "what if God smoked canabis..."
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 20, 2005 9:51 am

o tigara de iarba este echivalentul la 2 pachete de tigari normale

ca pretz sau ca ce? bah ce tanpenii debitati... ~p
eyewitness

Mesajde Shaki » Mar Sep 20, 2005 9:57 am

nu vreau sa ajung prea sus k nu shtiu daca am sau nu rau de inaltzime...
drogurile: ori teribilism adolescentin, ori curiozitatea de a incerca senzatzii noi... eu zic pas
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Sică » Mar Sep 20, 2005 10:36 am

eyewitness scrie:ca pretz sau ca ce? bah ce tanpenii debitati... ~p

inseamna ca si acei oameni de stiinta din sua care au spus asta inseamna ca erau tampenii bine ca stii tu eye, eu nu vb niciodata despre ceva decat daca sunt sigur pe acel lucru niciodata nu iventez, lucru acesta l-am citit acum o luna de zile pe apropo.ro o sa ma uit sa vad daca pot sa il mai citesc poate au arhiva si o sa ti-l pun sa il vezi si tu si apoi sa vezi ce tampenii debitez
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 20, 2005 11:14 am

crestine, hai sa-ti zic io cum ie cu cercetatorii ajtia.
in adevaru dintr-o sancbata din anu asta, la suplimentu de sanatate se spunea ca cercetatorii americani considera ca pepenele rosu ajuta la slabit si erau date tot felu de argumente. in aceiasi zi, in suplimentu de sanatate al altui ziar tot un articol in care se spunea ca cercetatorii japonezi si chinezi au ajuns la concluzia ca pepenele rosu ingrasa si erau date iar nijte argumente beton.

in consecinta ma lasa rece afirmatiile din ziare sau de pe net cu stiri de genu "cercetatorii/uamenii de stiinta...." , da? in plus este un forum si tocmai prin definitie aici discutam cu pareri si opinii personale nu copi/pastam de pe net tuate inbecilitatile.

si revin cu intrebarea : in ce sens exista echivalenta 1 tigara iarba= 2 pachete tigari?
pret, cantitatea de nicotina sau ce?
eyewitness

Mesajde Sică » Mar Sep 20, 2005 11:21 am

cantitatea de nicotina, la asta se referea
Sică
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma