Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
mdeah...am stat si am tocit o seara intreaga la latina,ca azi,sa ma scoata la tabla si cand eram si eu la finalul excercitiului(care era facut perfect),s-o aud pe profa zicand-mi cu o voce usor plictisita :
-Mdeah.,dragutza..hai treci la loc,scrii prea incet si ma enervezi.
p.s.
-Mdeah.,dragutza..hai treci la loc,scrii prea incet si ma enervezi.
p.s.

- Catzelusha
ca de cand o inceput scoala fwt buha toata ziua si ca nu mi ajunge timpu de nik.si ma enerveaza ca nu mi-o facut mama de mancare.si ca o fo inchisa mashina de inghetata azi dimineata si ca nu imi gasesc pijamaua
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
tot felul de indivizi cu pretentii de mari intelectuali dar care la o adica au comportament si atitudini de adolescenti frustrati.
-
Daimon - Mesaje: 5074
cretinii, misheii, persoanele a caror coloana vertebrala e facuta din jelly incat sa le permita sa se aplece sa suga pula atunci cand au nevoie de un favor, cei care mushca mana care i-a ajutat da' o ling pe cea care poate, candva candva le va fi de folos, idiotzi a caror pareri sunt cele imprumutate pentru ca le e frica sa gandeasca pentru ei. cei care-shi imagineaza ca nietzsche joaca pentru poli timishoara iar socrate vinde ziare la intrarea la opera...
shi asta e numai un inceput.
ce pula mea sa inventezi tot felu de chestii, inventeaza o alifie care sa vindece prostia shi eshti milionar!...
shi asta e numai un inceput.
ce pula mea sa inventezi tot felu de chestii, inventeaza o alifie care sa vindece prostia shi eshti milionar!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
-
sa-ntzeleg ca a-i inceput sa scrii o carte contzinand toate gandurile pe care le ai? daca da, uite un sfat: e posibil sa lashi 2-3 pagini goale da e bine sa scri ceva incepand cu a 4a
am lasat suficiente semintze pentru cel care retinizeaza, sper. sa-shi mai faca shi el o laba intelectuala

am lasat suficiente semintze pentru cel care retinizeaza, sper. sa-shi mai faca shi el o laba intelectuala
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
sunetu ala najpa care sare de dupa coltz cand deschizi feceu...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
am ajuns la exasperare...imi urasc cuptorul, mi-am ars azi bunatate de pizza!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
-
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
-
cutuma© - Mesaje: 3047
userii fc care inca mai puarta dialoguri si nu icnora pe retardatu gigizeroplm
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Titina scrie:proshtii shi incuiatzii care fac o fata curva numai dupa felul in kre se imbraca :| n-au pik de minte,chiar nu gandesc logic k n-are nici o legatura!!!!!!!!!!!!
Acum nu te supara da' chiar asha e.

Altminteri, undeva in trecutul tau glorios te declarai o....."ushuratica" pe forumurile de sex & co.

-
Love2Fly - Junior Member
titina, no offence da love2fly are dreptate in ceea ce priveste imbracamintea....
haina face pe om contrar proverbului
)
pe mine ma calca pe nervi ai mei ca ma cert non stop cu ei... nashpa sa depinzi de cineva
haina face pe om contrar proverbului

pe mine ma calca pe nervi ai mei ca ma cert non stop cu ei... nashpa sa depinzi de cineva
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma