Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
mdeah...am stat si am tocit o seara intreaga la latina,ca azi,sa ma scoata la tabla si cand eram si eu la finalul excercitiului(care era facut perfect),s-o aud pe profa zicand-mi cu o voce usor plictisita :
-Mdeah.,dragutza..hai treci la loc,scrii prea incet si ma enervezi.
p.s.
-Mdeah.,dragutza..hai treci la loc,scrii prea incet si ma enervezi.
p.s.

- Catzelusha
ca de cand o inceput scoala fwt buha toata ziua si ca nu mi ajunge timpu de nik.si ma enerveaza ca nu mi-o facut mama de mancare.si ca o fo inchisa mashina de inghetata azi dimineata si ca nu imi gasesc pijamaua
tralallalalalallalaaaa
-

matzaa - Junior Member
tot felul de indivizi cu pretentii de mari intelectuali dar care la o adica au comportament si atitudini de adolescenti frustrati.
-

Daimon - Mesaje: 5074
cretinii, misheii, persoanele a caror coloana vertebrala e facuta din jelly incat sa le permita sa se aplece sa suga pula atunci cand au nevoie de un favor, cei care mushca mana care i-a ajutat da' o ling pe cea care poate, candva candva le va fi de folos, idiotzi a caror pareri sunt cele imprumutate pentru ca le e frica sa gandeasca pentru ei. cei care-shi imagineaza ca nietzsche joaca pentru poli timishoara iar socrate vinde ziare la intrarea la opera...
shi asta e numai un inceput.
ce pula mea sa inventezi tot felu de chestii, inventeaza o alifie care sa vindece prostia shi eshti milionar!...
shi asta e numai un inceput.
ce pula mea sa inventezi tot felu de chestii, inventeaza o alifie care sa vindece prostia shi eshti milionar!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
-

sa-ntzeleg ca a-i inceput sa scrii o carte contzinand toate gandurile pe care le ai? daca da, uite un sfat: e posibil sa lashi 2-3 pagini goale da e bine sa scri ceva incepand cu a 4a
am lasat suficiente semintze pentru cel care retinizeaza, sper. sa-shi mai faca shi el o laba intelectuala
am lasat suficiente semintze pentru cel care retinizeaza, sper. sa-shi mai faca shi el o laba intelectuala
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
sunetu ala najpa care sare de dupa coltz cand deschizi feceu...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-

diablo_pECi - Junior Member
am ajuns la exasperare...imi urasc cuptorul, mi-am ars azi bunatate de pizza!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
-

-

maxx1nsane - Mesaje: 713
-

cutuma© - Mesaje: 3047
userii fc care inca mai puarta dialoguri si nu icnora pe retardatu gigizeroplm
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Titina scrie:proshtii shi incuiatzii care fac o fata curva numai dupa felul in kre se imbraca :| n-au pik de minte,chiar nu gandesc logic k n-are nici o legatura!!!!!!!!!!!!
Acum nu te supara da' chiar asha e.
Altminteri, undeva in trecutul tau glorios te declarai o....."ushuratica" pe forumurile de sex & co.

-

Love2Fly - Junior Member
titina, no offence da love2fly are dreptate in ceea ce priveste imbracamintea....
haina face pe om contrar proverbului
)
pe mine ma calca pe nervi ai mei ca ma cert non stop cu ei... nashpa sa depinzi de cineva
haina face pe om contrar proverbului
)
pe mine ma calca pe nervi ai mei ca ma cert non stop cu ei... nashpa sa depinzi de cineva
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-

Ramuna - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma