Oare mai exista prieteni adevarati?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 14, 2004 11:39 pm

Serbane , tu ai auzit vreodata de parinti ce si-au abandonat copiii ? Sau de parinti ce si-au batut copiii pana i-au omorat ? Uite ca eu am auzit si nu cred ca acesti parinti pot fi considerati cei mai buni prieteni ai unor copii . Nu generaliza , oamenii din lumea asta sunt atat de diferiti ! Si vezi ca nu e voie sa dai quote integral mesajului anterior ;)

Da , exista prieteni adevarati , trebuie sa avem grija cui ne confesam , cui ne plangem , pe cine iubim ca prieten adevarat . Tata imi spunea sa numesc bun prieten pe cel langa care am mancat un sac de sare ( intre noi fie vorba , la cata sare mananc , nu ar insemna mult timp :p ) si cred ca are dreptate , pentru ca un om sa-ti fie prieten , trebuie sa il vezi cam in toate situatiile , sa-i vezi reactiile .. dar viata e prea scurta pentru a vedea toate astea si ne bazam si pe instinct :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Red_Mustang » Mie Sep 15, 2004 6:24 am

Cum spunea Serban, la UNII copii si adolescenti cei mai buni prieteni ar fi parintii, iar pe locul 2 s-ar situa prietenii care te ajuta la greu si care au si ei curajul sa isi spuna problemele in fata ta...Parerea mea este ca inca mai exista dar se gasesc mai greu...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde old lord » Sâm Noi 27, 2004 12:17 pm

si io am aceiasi parere ,mai exista dar se gasesc foarte greu
de multe ori am luat tepe de la bunii mei prieteni si nu prea mai cred in prieteni adevarati , dar niciodata nu se stie
oamenii difera si ce se aseamana se aduna

subscriu la ce au zis the_curse si serban ,dar nu as paria ca parintii sunt adevarati prieteni .de ce ? pentru ca ei fac pentru noi ce cred ei ca este bine pentru noi si nu ce credem noi ca este bine pentru noi ,si la o faza ca asta ne intorc spatele

totusi eu cred ca mai exista prieteni adevarati
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Black Eyes » Lun Noi 29, 2004 9:40 pm

Exista prieteni adevarati, insa sunt cam rari.
Oricum, cea mai buna prietena a mea este mama. Fiind singura la parinti, intotdeauna mii-a trebuit o persoana in fata careia sa ma pot destainui, si in care sa pot avea incredere , care sa stiu ca o sa ma ajute la bine si la greu. Chiar daca uneori ma mai ciondanesc eu cu ea, pana la urma imi dau seama ca ea nu o sa ma tradeze niciodata. Intre prieteni mai exista invidia, barfa, minciuna...
Am avut si eu o prietena foarte buna. O cunoasteam de 8 ani, eram nedespartite, si mi-a facut niste faze foarte aiurea cu care m-a dezamagit total.
Momentan mi-am dat seama ca am o prietena pe care o cunoasc de 8 ani, insa in generala nu prea am avut tangente cu ea, insa dat fiind faptul ca am intrat la acelasi liceu, suntem in aceeasi clasa, si stam si in aceeasi banca, ne-am apropiat mai mult si am devenit chiar f bune prietene. Partea buna e ca nu e genul cu barfe,parsivitate si asa mai departe. Si la liceu mi-am facut niste prietene, insa le cunosc de destul de putin timp ca sa-mi dau seama daca imi sunt prietene cu adevarat.
O alta prietena e K@tzy, pe care am cunoscut-o de curand, dar cu care am fost f apropiata inca de la inceput, mai ales ca ne-am facut noi "destainuirile" noastre pe net. :)
In general ma inteleg foarte bine cu baietii. Si in generala stateam numai cu baietii, chiar imi povesteam unele probleme lor. In rest...am foarte multi amici. :)
In concluzie, prietenii adevarati exista, insa sunt cam rari, si iti ia ceva timp sa ajungi sa-i cunosti si sa-ti dai seama daca poti sa ai sau nu incredere in ei.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde Samy » Lun Noi 29, 2004 10:39 pm

Da,exista prieteni adevaratzi,dar dupa cum au spus cam totzi,aceshtia se gasesc foarte greu...
Am spre exemplu o prietena pe care o cunosc de pe la 4-5 ani pt ca sta langa usha bunicilor mei,shi cum ii vizitam zilnic,mergeam shi pe la ea shi ne jucam cu papushile,dar tot din cauza papushilor ne shi certam cel mai des pt ca amandoua vroiam ca papushile noastre sa se numeasca Thalia...~p
O alta prietena de-a mea este colega mea de banca pe care o cunosc din clasa I shi pana acum nu ne-am certat decat o singura data,dar a doua zi ne-am shi impacat.In ea pot avea deplina incredere shi ii pot spune orice fara sa-mi fie teama ca a doua zi va afla tot orashul,iar ea la randul ei la fel...:ham:
In rest cel mai bine ma intzeleg cu baietzii pt ca majoritatea fetelor sunt pline de fitze,ishi dau numai aere de vedete shi sunt invidioase shi barfesc toata ziua...;B
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Da shi nu...

Mesajde Aurolacul » Mar Noi 30, 2004 12:40 am

Dupa mine, prietenii ti-i faci cand tu shi cu o alta persoana aveti ceva in comun. Doar de asta se imprietenesc oamenii, ca au ceva in comun. Odata ce prietenii aia ii gasesti in alte situatii precum ar fii colegi de camera, se schimba total tipul de prietenie.

De exemplu, eu cu Vasile suntem prieteni buni zic eu, dar de cand sta el cu mine in aceeasi casa, ne este greu ca sa mai avem ceva de vorbit in comun, deoarece ne vedem in fiecare zi, normal, shi subiectele de discutie devin epuizate.

Daca vreti prieteni buni, dupa mine, nu va mutati cu ei in casa. :ham:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde matzaa » Dum Dec 05, 2004 2:11 am

exista..da..dar eu nam intalnit pan'acuma.bine ca la inceput asai crezi pan ce le comportamentul in diferite ocazii..am prieteni buni dar nu adevaratzi..si asta poate ca nici eu nam fo una adevarata la randul meu.caci de fiecare data cand am de reprosat la cineva ceva imediat'imi da raspunsul unde am gresit si eu.deci s-ar putea sa fim si noi de vina aici...
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde ElMundo » Sâm Dec 11, 2004 12:42 pm

Exista prieteni adevarati, dar in general ii poti numara pe degetele de la o mana... NU poti afirma ca toti prietenii sunt prieteni adevarati pentru ca exista o diferenta mare intre a fi doar "prieten" cu cineva sau a fi "prieten adevarat" cu cineva. Chiar am avut o serie de discutii pe tema asta cu anumite persoane, dar au fost de prisos.
Eu zic ca pentru a afirma de o persoana ca iti este intr-adevar prieten adevarat (ca asa multi se dau a fi) trebuie sa se ajunga sa existe o incredere reciproca si sa se fi trecut deja prin anumite situatii, pe care le putem numi critice, in care acea persoana a fost alaturi de tine si a demonstrat ca nu te-a parasit la greu.... sa nu mai vorbim de interesele personale ca ne lungim prea mult...

Inchei cu un citat dintr-o melodie mult cunoscuta de unii (si nu vreau sa aud comentarii "impertinente" asupra melodiei in cauza ca nu ma intereseaza absolut deloc):
"Atunci cand iti merge rau/Nimeni nu mai este-n jurul tau,/Cand iti merge bine/Toti sunt langa tine/Ai prieteni pe oricine...."
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde matzaa » Dum Dec 12, 2004 12:17 pm

asta cam asha e.... ;P
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde Ramuna » Mar Sep 27, 2005 5:39 pm

nu cred ca exista prieteni adevarati. Imposibil sa nu-i treaca celui mai bun prieten al tau un gand rau despre tine, sa fie invidios sau pe interes.
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 27, 2005 5:45 pm

Ramuna scrie:Imposibil sa nu-i treaca celui mai bun prieten al tau un gand rau despre tine, sa fie invidios sau pe interes.

aici ai dreptate. de exemplu unii e individiosi ca altii castiga de exemplu in fatza lor da' nu au ce face si trebuie pentru interesu' de a dormi moca sa se faca ca pierd la hant. obisnuieste-te, asta e viatza.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Ramuna » Mar Sep 27, 2005 5:48 pm

pai tocmai... clar nu exista prieten adevarat! uite, eu o consideram prietena mea cea mai buna pe fata pe care o cunosteam de la 2 ani, si acum aflu ca imi ascunde niste chestii, printre care si faptul k ii place de prietenul meu... nu intru in detalii... cu toate astea eu imi pun usor increderea in oameni si nu ma invat niciodata minte... si iar imi iau tzeapa...
Ramuna
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 27, 2005 5:49 pm

ramuna, prieteni n-ai , secs nu, oral nici atat iar de anal nici nu mai vorbesc, prietene deasemeni ca-s "pe interes" si au "ganduri rele despre tine" deci singura solutie ar fi manastirea de maici din ciolpani
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Ramuna » Mar Sep 27, 2005 5:53 pm

ce sa mai... sunt singura pe lume... ma gandeam sa imi pun capat zilelor. goodbye cruel world...
si ce vina am eu in toata chestia asta? adica baga-ti capsoru un pic in priza si cat te tzine bateria incearca sa gandesti... lumea uneori e prea nesimtita...

iar cat despre sex... doar nu te astepti sa iti povestesc tie viata mea intima pe forum.
Ramuna
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 27, 2005 6:13 pm

nu, pt inceput incearca pe pm :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Mar Sep 27, 2005 7:23 pm

Ramuna scrie:iar cat despre sex... doar nu te astepti sa iti povestesc tie viata mea intima pe forum.

bre ramunico, pentru postat ie nevoe de 10-10000 caractere; "povestea" ta postata ar fi cam asa: "0 (si caracterele)"
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Mar Sep 27, 2005 7:26 pm

pai kant emir, de ce nu o povestesti tu pe a ta? suntem ochi si inbox :zambet:
............................
sin ella

Mesajde kant emir » Mar Sep 27, 2005 7:33 pm

Mah tiptilisto, dupa ce ca stai ascunsa si pandesti pe tot crestinu, pe langa ca nu dai nica la share, tat unbli sa capeti moca povestile altora! poi e fromos? Ia baga si tu fro poveste convingatuare, si p'orma mai vedem noi, puate mai rascolim nitel sacu, k?
La topic (nu c-ar avea frun rost, dar pentru ramunica fac si efortul asta): da, exista si prieteni adevarati. Dar trebe satz pui intrebarea (asta nu-i rautacizm, vorbesc serios): meriti? esti in stare sa porti o prietenie? nu te strange pe nicaieri?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Ramuna » Mie Sep 28, 2005 3:40 pm

"nu c-ar avea frun rost, dar pentru ramunica fac si efortul asta"
ma simt flatata... sincer!

iar cat despre intrebarea ta... atata timp cat tu il respecti pe cel de langa tine probabil te astepti sa te respecte si el pe tine, atata timp cat tu pui suflet si dai tot intr-o relatie ( indiferent daca e o relatie de prietenie sau de altceva) probabil astepti si din partea celuilalt incredere nu sh... cum sa iti explic? daca el gaseste la orice ora din zi si din noapte sprijin din partea ta, nu e normal ca chestia asta sa fie reciproca... ori daca vezi k nu e asha, e clar ca nu se numeste prietenie...concluzia: degeaba esti tu in stare sa porti o prietenie daca nu se merita. PAREREA MEA
Ramuna
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Sep 28, 2005 3:53 pm

iar cat despre sex... doar nu te astepti sa iti povestesc tie viata mea intima pe forum.

adica tu te futi? nare cum. te rog io nu asa ceva.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 3:56 pm

bah mie chiar mi-e mila de ramuna asta. chiar ma gandesc sa fac cumva si s-o infiez si sa fiu io mentora si parintelele si profesoara de arte :D pt ea...

ce zici mituto?! interesata?
eye o sa fac program special de vizite si pt matale... :p
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde memetshot » Mie Sep 28, 2005 3:58 pm

sa io prezinti lu jiji ca amundoi ie asa mai sensibilosi.
poate se fute si ei
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 4:07 pm

noo, ca dupa ce o sa termin io cu ala n-o sa mai aibe cu ce sa futa.
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Sică » Mie Sep 28, 2005 4:08 pm

prieteni adevarati...........?? cred ca sunt pe cale de disparitie acest fel de oameni :) acum cam toti isi urmaresc interesul lor si nu se uita daca ranesc pe cineva :) eu am fo dezamagit de un preten bun de al meu si sincer de atunci nu ma mai incred in oameni asa mult si va recomand sa faceti la fel :)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 4:16 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori) Ramuna, Sica_wine

iete cu cine o cuplez. numai bitangi gigi si aurolacea ar iesi din ajtia doi...

on topic: nu bre nu mai exista. s-au terminat toti. i-a cumparat Ion pe ultimii doi ca ie ieftini in perioada asta...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Ramuna » Mie Sep 28, 2005 4:27 pm

cel mai naspa e sa primesti lovitura de la cine te astepti cel mai putin
Ramuna
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Sep 28, 2005 4:53 pm

pai dduuuuuuuuuuuuh cine plm sa te raneasca cel mai nashpa daca nu aia la care te astepti cel mai putin si eventual cei la care tii cel mai mult, ca de restu ti se rupe si esti pregatit.

amaterasu, ce revenire in forta;)
Daimon

Mesajde Sică » Mie Sep 28, 2005 5:53 pm

Amaterasu scrie:iete cu cine o cuplez. numai bitangi gigi si aurolacea ar iesi din ajtia doi...

si cine spune ca din tine nu o sa iasa niste E.T. sau vre-un yeti ??
dar la cum candesti se vede ca esti o persoana care se crede cea mai desteapta si cea mai inteligenta am noutati pt tine nu e asa :dir: nu zic ca eu sunt mai inteligent sau mai destept decat tine dar cel putin eu nu ma trezesc vorbind aiurea.
on topic: ii bine sa iti faci un "cerc" restrans de persoane pe care sa ii consideri prieteni cei care crezi tu ca iti sunt cu adevarat prieteni iar ceilalti care ii dai de o parte sa fie simple cunostinte si te vei descurca de minune in viata.
Sică
Junior Member

Mesajde nbm » Mie Sep 28, 2005 6:02 pm

bre sica, tu ai auzit vreodata de folosirea semnelor de punctuatie?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Sică » Mie Sep 28, 2005 6:11 pm

m-am grabit la scris si am uitat sa pun vreo 2 :blush:
Sică
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma