ramuna forever da' de bonbonics boyz (de ce si-o zice un poponar boy? ca nu e dezvoltat sexual ... ori?)
ianics boi scrie:Gigele, tata, ai atins un subiect foarte interesant.. nu pot spune ca analizez fiecare detaliu vestimentar, dar nici ca ignor modul cum se imbraca cei din jurul meu. imi sare in ochi desigur atat prostul gust de a se imbraca, dar si o persoana bine imbracata...
personal, pot s aspun ca imi place sa ma imbrac pentru mine, asa cum imi place mie, cum imi sta mai bine si nu tin cont de nici o moda sau standard... deasemenea, trec foarte repede, in concordanta cu nevoile, de la stilul clasic, serios, la stilul sport, trandy sau chiar "crazy". ador hainele de firma, desi nu sunt un reprezentant al categoriei care isi permite prea mult... cand am un ban in plus alerg intr-un mall si imi iau ceva, fie si un cercel sau o cravata de calitate....
so... imi place ce imi sta bine, in general ma orientez spre ceva spot, imbinat cu elegantul, dar care sa aibe si ceva sarit de pe fix in combinatie... ceva foarte putin, ceva care sa nu sara in ochi, normal...
deasemenea ma bucura faptul ca oamenii devin din ce in ce mai atenti cu modul de a se imbraca, mai ales in ceea ce ii priveste pe baieti, pentru ca pana nu demult, majoritatea... considerau ca moda este pentru femei si ca stilul savage, aiurea si dezordonat este special barbatesc... eeee uite ca nu e asa.... chiar si stilul ala savage , gen nebarbierit si nepieptanat, are nevoie de niste retusuri.... pentru ca.... sa fii natural "savage" este pura ignoranta...
bye bye si astept si alte pareri...
trecand peste faptul ca gigelcifre a atins un subiect interesant (sau o coarda sensibila cu poznele de gay si pleosc, dragoste la prima vedere) si "nu ignor dar imi sare in ochi", trebuie sa remarc cumulul homosexualitate - narcisism: ma imbrac pt mine. acum ma intreb, de ce naiba iese din casa daca defileaza pt el ... dracu stie (mare mester caragiu).
in mall fuga fuga fete si fetitzoi, e trendi, so ... ii sta bine, amalgam de romana cu engleza (bine ca nu pica la moda germana), ca fertig ce minune de conglomerat aveam ...
ianics tata, de mult, tare de mult, din vremuri apuse si ramase istorie moda nu era pt femei, voi bonboneii va laudati cu faptul ca sunteti de cand lumea, dar de filtrat ce scoateti pe goarna e greu.
cei mai radicali sunt cei mai infierati de radicali, bye bye, asteapta ...