Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 3:28 pm

ala de`si zice sica scrie:de acum cand voi spune ceva off topic voi pune si ce on topic deci:
on topic: eu cred ca mai mult as prefera ca o fata sa nu fie virgina dar nu as inclina mult spre preferinta asta numai ca nu as vrea sa am in pat numai virgine

Am inteles. Tot.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde pacha » Mie Sep 28, 2005 3:40 pm

Gigi nr. dixit

1."ti-am zis nu ma surclasez la nivelul tau financiar"
Mah baiatule ,nici in gluma

2."Perceptia ta este un pic dezorientata. Ar trebui sa privesti in mai multe directii!..."
De aceea ameteste omul si se "dezorienteaza"
pacha

Mesajde Sică » Mie Sep 28, 2005 3:56 pm

Amaterasu scrie:Am inteles. Tot.

ma refeream ca atunci cand voi spune ceva off topic pe langa off topic-ul ala voi pune si ceva on topic mai jos :)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde nbm » Mie Sep 28, 2005 4:10 pm

Ramuna scrie:atata timp cat tu il respecti pe cel de langa tine probabil te astepti sa te respecte si el pe tine, atata timp cat tu pui suflet si dai tot intr-o relatie ( indiferent daca e o relatie de prietenie sau de altceva) probabil astepti si din partea celuilalt incredere nu sh... cum sa iti explic? daca el gaseste la orice ora din zi si din noapte sprijin din partea ta, nu e normal ca chestia asta sa fie reciproca... ori daca vezi k nu e asha, e clar ca nu se numeste prietenie...concluzia: degeaba esti tu in stare sa porti o prietenie daca nu se merita. PAREREA MEA

am incercat sa citesc si cu voce tare tot mesaju si n-am inteles nimik. ramuno, regleaza punctuatia ca se pierde sensu...

pies: sica, vezi ca si aici esti off-topic, comentariile la aberatia zilei se fac in alta parte, mai precis aici
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 4:13 pm

Citat:
Originally Posted by ala de`si zice sica
de acum cand voi spune ceva off topic voi pune si ce on topic deci:
on topic: eu cred ca mai mult as prefera ca o fata sa nu fie virgina dar nu as inclina mult spre preferinta asta numai ca nu as vrea sa am in pat numai virgine

ma refeream ca atunci cand voi spune ceva off topic pe langa off topic-ul ala voi pune si ceva on topic mai jos :)

acum sunt cu adevarat luminata. multumesc.
~p cine le-a dat drumul astora mah?!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Sică » Mie Sep 28, 2005 5:56 pm

pai cum sa fii luminata daca nu stii sa aprinzi becul in capusorul ala mic al tau ?
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Sep 29, 2005 5:38 am

sica wine= avertisment pentru postare de comentarii pe acest tred

multumesc
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde pacha » Mar Oct 04, 2005 4:28 pm

"j'ai mon fiche de el"dixit Gigi nr.
L-am prins.Ori este cum spun mai mult de doi forumisti ori nu stie deloc franceza,dar o foloseste.
pacha

Mesajde diablo_pECi » Sâm Oct 08, 2005 5:55 pm

Crist1na scrie:eram in club cu 3 prieteni (1 baiat si o fata)

...deci da...n-ar trebui saz dea voie ajtia pe net in stare de ebrietate...dak te-mpiedici de vreun popup shi da unu cu linku peste tine...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Oct 09, 2005 2:44 pm

pe tredurile de psihoterapie si neurochirurgie deschise de pacientii sanatoriului de la timishu de jos aflam chestii interesante precum :

Andreino scrie:Hehe,eshti la un bun pas ,asta este prima fazí  a practicii.
Bine,lí sand glumita la o parte pot sa-ti spun ca sunt multe cí i de-a iesi din corpul fizic.
Am sí -ti spun o practicí  relativ mai simplí . Se numeste practica "R".
E bine sí  incepi seara intr-o camerí  linishtití  , curatí  si aerisití  , dací  ai posibilitatea e bine sí  fi singur.
Faci o relaxare complectí  a corpului (5-10 minute) dupí  care trebuie sí  pronunti litera "R" continuat , adicí  rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Trebuie sí  pronunti rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr precum un motor.
In timp ce pronunti rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trebuie sí  simti corpul cum vibreazí  ca un motor.
Vibratia nu trebuie sí  se manifeste doar in cap ci in tot corpul.
La inceput , aceasta vibratie o sí  fie ft. slabí  dar cu timpul se va accentua.
Cu timpul , corpul va acumula multí  energie datorití  vibratiilor produse de aceastí  practicí .
Cí nd corpul o sí  ajungí  la un anumit stat vibrational , iesirea din corpul fizic va fi spontaní .
Sunt persoane care au reushit sí  iasí  afarí  din corpul fizic dupí  2-3 sí ptí mí ni iar alte dupí  cí teva luni de zile.
Totul depinde de vointa personalí .
Succes !

este clar ca metoda are un caracter discriminatoriu
ma intreb ce plm face un asiatic in situatia asta? un chinez, un japonez sau un tailandez? el saracu n-are in limba lui sunetu/litera "R" si atunci, cum plm vibreaza el?

uite, ma gandesc la un tzaran chinez de prin zona xingangului. vine omu seara obosit de la plantat de orez si vrea sa vibreze, sa iasa din corpu material si s-o futa pe vecina de peste drum fara sal simta nevasta si cei 47 de copii. cum plm sa "raraie" omu la nesfarshit ca sa vibreze daca iel nu poate sa pronunte "R"? creca solutia ar fi, fie sa se ruaje lu budha sa-i dea frun cutremur de fro 9 grade pe scara richter ori sa-si ia o dacie berlina model 1986 :D
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Oct 13, 2005 8:37 am

si pe threadul care ma facea pana mai deunazi sa rad au aparut cei din seria noo de lutze care fac praf toate subiectele. asta nu e banc e de aberatzia aberatziilor zilei. sami bag pla cum strica 3 idiotzi ce au cladit altii de atata vreme.

ombucuros scrie:Pe un bloc se vad 12 luminite. 2 se inchid. Ce reprezinta?
5 motani vor sa faca o posta si pisica inchide ochii de groaza.
Pe alt bloc se vad 4 luminite care se sting. Ce reprezinta?
Un motan si o pisica fac sex si inchid ochii de placere.
Pe al treilea bloc se vad 2 luminite dintre care una se stinge. Ce
reprezinta?
Un motanel face laba si inchide un ochi de placere!

nbm unde eshti? :((
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde piskeshu » Vin Oct 14, 2005 12:16 pm

Lixandru scrie:Am creat si un puiutz fan Proconsul, hranit cu muzica Proconsul de la conceptie si pana la cei aproape 2 anisori pe care ii are.

L-ai nenorocit pe viata! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde stefan » Sâm Oct 15, 2005 10:01 am

Marchizul scrie:Cand ele se vor lasa agatate pe strada cu o linie gen "Vrei sa vii cu mine acasa?", de abia atunci we're getting somewhere.

Ce meserie e baiatu asta, agatza fetele cu linia; oare cu echeru s-o descurca? Da cu compasu? :D Sau era o linie de prafuri?

("line" se traduce mult mai bine prin "text", zic io)
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 17, 2005 9:03 am

din ciclul Galatzi returns, despre Marilyn Manson se zice ca:

anarhyaavapk scrie:nu prea stiu ce sa zic.... nu pot s zic ca-mi place dar nici nu-mi displace e un artist destul de bun si cu un succes f.mare.....nu stiu ce sa zic, nu prea imi place machiajul lui, in schimb ce-mi place e comportamentul lui pe scena si in general, cand i se ia un interviu sau ceva de genu....in rest am inteles ca e ateu asa a declara el intr-un interviu ca nu se declara un sclav a lui dumnezeu sau ceva de genu..pentru asta il judeca prea multa lume si mereu se vb de el ca e satanist ceea ce nu exista.....multi retardatzi il considera satanist doar pentru machiajul lui... ma rog.....ce mai stiu basa am inteles ca o arde mai mereu cu eminem si dr.dre mi s-a parut cam ciudat..ma rog e destul de tare.

~p ma rog, care niste chestii pe acolo, nu prea stie da' zice, ma rog tofelu bla yada yada
gaga

Mesajde cubu » Lun Oct 17, 2005 7:59 pm

Sica_wine scrie:in tarile est europene mai ales germania

Ii spun eu sau ii spuneti voi? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Sică » Lun Oct 17, 2005 8:06 pm

bine am gresit, Germania face parte din cetru Europei.
Nu are voie omul sa greseasca ca imediat il si taxati :(
Sică
Junior Member

Mesajde mikutzul » Lun Oct 17, 2005 8:09 pm

Sica.....ce zici de vest?
mikutzul
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 17, 2005 8:12 pm

-sica
-micutzu

1/ cititi cu atentie primul post de pe acest tred
2/ loati-va notite
3/ daca vreti sa comentati folositi : http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12810

multumesc

continuati
eyewitness

Mesajde Sică » Lun Oct 17, 2005 8:12 pm

bine trebuia sa spun ca Germania face parte din centrul europei dar imi era sila sa mai scriu 2-3 cuvinte, imediat ma taxati nu are voie omul sa greseasca un cuvant :(
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 17, 2005 8:15 pm

sica - avertisment
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Oct 20, 2005 8:40 am

dementiale aparitiile pe literatura ~p
bre pe acolo nu mai trece nimeni cu IQ de peste 50 sau s-a deschis sezonu la telenovele si nu se mai citesc carti?

madame scrie: pt domnu'brumaru

--------------------------------------------------------------------------------

pt domnu' Brumaru(daca tot scrie la forum)
1)Zice la ziar ca s-a gasit un greier tomnatic care sa vacante versurile iar albumul va aparea in noiembrie.V-ati asculta in varianta lui tic petrosel sau a unui rocker somer?V-ati asculta?
2)Va topiti dupa mihaela radulescu si nicoleta lucriu iar absurdica ofteaza in suplimentul de cultura(prost interviu)ca va are la inima.Chiar ca o nebunie tripla
gaga

Mesajde nbm » Lun Oct 24, 2005 7:29 pm

o olteanca se lauda:
Ramuna scrie:in rest... sa va spun ce descoperire am facut: oltenii vb cel mai corect romaneste, ati auzit de prezentu simplu, care mai nou devenise accent al oltenilor? se numeste gramatica. A vorbi romaneste...

fato, arata-ne si noua manualul ala de gramatica de care povestesti, in care este mentionat prezentul simplu. gramatica romaneasca, sa fim inteleshi...
si ca tot veni vorba, ce treaba accentu in aceasta fraza?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde diablo_pECi » Lun Oct 24, 2005 7:59 pm

Ramuna scrie:am o colega care chiar considera rockul un refugiu... tipa se interiorizeaza super mult, nu mai vb cu nimeni, a devenit super violenta si nu mai e aceeasi... nu imi plac rockerii ( care asculta disperati numai rock, care arata jalnic doar fiindca se cred cool, care scuipa lumea pe strada doar pt ca sunt mai violenti datorita muzicii pe care o asc, care se bazeaza pe " god does not exist" si care cred ca daca se aduna toti in aceeasi oala lumea e a lor ) ... ascult si eu rock, nu de-ala salbatic, dar sunt cateva balade rock care imi plac la nebunie....

deci ... se interiorizeaza mult nu??
te crezi asha de interesanta sa vina saz povesteazca ce-a facut ieri la 15:21 fics?
intai gandeshte-te la tine dak meritzi sa vb cu tine...din cate am observat raspunsu ie negativ...

arata jalnic?? dupa ce standarde?? dezvolta ... parerea mea ie ca tu aratz jalnic

shi cu cine ai vrea fie prietena?? cu tine?? poate cand oi avea haichiuu peste nivelu marii... ia bre d-aci sa vez ce inseamna prietenie dak nu jtiai...

se bazeaza pe "god doesn't exist"...aici nu mai zic nik...ai zis tu deja...
pies: s-a eliberat un post de maicutza la tanacu..gg...fuji...run forrest...ca poate-l pierzi shi itz ratezi cariera...

...in rest ie numai zgomot...da ai intzeles bine...suna a gol...da...capshoru tau suna a gol...ai grija sa nuz ploo-n gat
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde Ramuna » Lun Oct 24, 2005 8:30 pm

nbm , daca ar fi sa tinem cont de articole aici pe forum, am face o carte de gramatica, ori sa-ti zic un secret... Nu esti in masura sa ma corectezi... tocmai tu mah? n-as putea....

cat despre diablo_peci.... tu cine te certi pe aci? ca tot n-am inteles...
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 24, 2005 8:42 pm

ramuna = avertisment pentru post offtopic pe acest tread. daca catadicseai sa citesti macar primul post de pe acest tred ai fi aflat usor unde se insereaza comentariile , dar cum domnia vuastra posteaza alandala pe unde apuca, banuiesc ca acest nesignifiant aspect a fost trecut cu vederea.

deci comentarii pe acest tred aici : http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12810

multumesc

continuati
eyewitness

Mesajde pacha » Joi Oct 27, 2005 9:11 am

Gigi dixit:Draga PAcha..in loc sa-mi vorbesti de helix hortensis, am auzit ca e specialitatea ta, te "consumi cu impulsuri electrice" fara o "tensiune indusa" ce sa denote o relevanta acestei discutii si o conduita tipica..Never mind..

Ce dracu se intampla in fraza aceasta?.
P.S. Am retinut rugamintea
pacha

Mesajde gaga » Vin Oct 28, 2005 9:48 pm

ramuna forever da' de bonbonics boyz (de ce si-o zice un poponar boy? ca nu e dezvoltat sexual ... ori?)

ianics boi scrie:Gigele, tata, ai atins un subiect foarte interesant.. nu pot spune ca analizez fiecare detaliu vestimentar, dar nici ca ignor modul cum se imbraca cei din jurul meu. imi sare in ochi desigur atat prostul gust de a se imbraca, dar si o persoana bine imbracata...
personal, pot s aspun ca imi place sa ma imbrac pentru mine, asa cum imi place mie, cum imi sta mai bine si nu tin cont de nici o moda sau standard... deasemenea, trec foarte repede, in concordanta cu nevoile, de la stilul clasic, serios, la stilul sport, trandy sau chiar "crazy". ador hainele de firma, desi nu sunt un reprezentant al categoriei care isi permite prea mult... cand am un ban in plus alerg intr-un mall si imi iau ceva, fie si un cercel sau o cravata de calitate....
so... imi place ce imi sta bine, in general ma orientez spre ceva spot, imbinat cu elegantul, dar care sa aibe si ceva sarit de pe fix in combinatie... ceva foarte putin, ceva care sa nu sara in ochi, normal...
deasemenea ma bucura faptul ca oamenii devin din ce in ce mai atenti cu modul de a se imbraca, mai ales in ceea ce ii priveste pe baieti, pentru ca pana nu demult, majoritatea... considerau ca moda este pentru femei si ca stilul savage, aiurea si dezordonat este special barbatesc... eeee uite ca nu e asa.... chiar si stilul ala savage , gen nebarbierit si nepieptanat, are nevoie de niste retusuri.... pentru ca.... sa fii natural "savage" este pura ignoranta...
bye bye si astept si alte pareri...

trecand peste faptul ca gigelcifre a atins un subiect interesant (sau o coarda sensibila cu poznele de gay si pleosc, dragoste la prima vedere) si "nu ignor dar imi sare in ochi", trebuie sa remarc cumulul homosexualitate - narcisism: ma imbrac pt mine. acum ma intreb, de ce naiba iese din casa daca defileaza pt el ... dracu stie (mare mester caragiu).

in mall fuga fuga fete si fetitzoi, e trendi, so ... ii sta bine, amalgam de romana cu engleza (bine ca nu pica la moda germana), ca fertig ce minune de conglomerat aveam ...

ianics tata, de mult, tare de mult, din vremuri apuse si ramase istorie moda nu era pt femei, voi bonboneii va laudati cu faptul ca sunteti de cand lumea, dar de filtrat ce scoateti pe goarna e greu.

cei mai radicali sunt cei mai infierati de radicali, bye bye, asteapta ...
gaga

Mesajde Shaki » Vin Noi 04, 2005 10:25 am

cip07 scrie:Citind si postarile tale pe alte forumuri am vazut ca ai "p00la" mai tot timpul pe buze - pardon in varful degetelor (presupun ca asa tastezi).

eye, sa ma invetzi shi pe mine cum se tasteaza cu buzele ~p ~p ~p
cirip, vezi k aiu s-ar putea sa aiba shi un ban in varfu degetelor... ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde pacha » Lun Noi 07, 2005 10:28 am

Ei,care e problema?.Unii stau mai bine de-acasa.
pacha

Mesajde eyewitness » Lun Noi 14, 2005 6:49 pm

acu vazui post mai vechi:

am vazut filmul cand aveam vreo 7-8 ani. in acel moment al vietii mele nu am inteles "substratul" filmului....am revazut acum 2 zile filmul si am ramas la fel de impresionata ca prima data numai ca acuma am inteles ceea ce vroia ornwell sa evidentieze

ori nici acu fata n-anteles substratu filmului, ori varsta de 8 anishori a serbat-o acu 2 zile
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma