Oribilul Mosh is on your ignore list

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Shaki » Sâm Noi 05, 2005 2:21 pm

sigur, dupa care l-am loat shi la mine acasa ~p
nu, love. in ceea ce priveshte forumu mie una mi-e indiferent daca moshu ie aici sau nu, shi nu sunt de acord cu tine, crek absentza lui n-ar fi resimtzita cine shtie ce (cel putzin nu de mine). cand am avut semnatura, l-am avut pe ignore shi pe mess shi aici... iar in ce priveshte prietenia, eu una nu vad cum putetzi fi voi prieteni cu moshu, pt k are proprietatea sa faca deseori faze de tot najpa extremu. dovada k pana shi prietenii lui de pe loco ajung sa se planga pe-aici de iel.
in fine, pe fiecare il priveshte personal care-i sunt prietenii. dar park tzin io minte pe cineva care spunea k nu potzi fi prieten shi cu uamini de treaba shi cu altzii mai de calitate inferiuara, sau ceva de genu.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Sâm Noi 05, 2005 2:30 pm

Shaki scrie: in fine, pe fiecare il priveshte personal care-i sunt prietenii. dar park tzin io minte pe cineva care spunea k nu potzi fi prieten shi cu uamini de treaba shi cu altzii mai de calitate inferiuara, sau ceva de genu.

cel mai bine ie sa fii prieten cu roacheri cu cm-isti. nu?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 05, 2005 2:31 pm

Shaki scrie:iar in ce priveshte prietenia, eu una nu vad cum putetzi fi voi prieteni cu moshu, pt k are proprietatea sa faca deseori faze de tot najpa extremu [...]

Opusul ignorarii nu este prietenia. Eu il accept pe moshu asha cum e pt. ca in ciuda lucrurilor de care il acuzati, are si lucruri f. bune si personal pot spune ca, cel putin in domeniul muzicii/filmului, am invatzat multe de la el. :)
Sigur, nu pot sa vorbesc de prietenie pt. ca el insushi nu stie ce e aia prietenie atat timp cat pt. el faptul ca ii dai doi mici si o bere te face "de treaba" si un amic excelent.

tzin io minte pe cineva care spunea k nu potzi fi prieten shi cu uamini de treaba shi cu altzii mai de calitate inferiuara, sau ceva de genu.

Nu vad cine e de "calitate inferioara" aici.
Ah...si inca o chestie, nu mai vorbitzi despre un om pe care nici macar nu l-ati cunoscut personal/sau l-ati cunoscut f. putzin. Cu atat mai mult e foarte urat sa spui lucruri nashpa despre un om doar pt ca asha ai auzit la altzii...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Noi 05, 2005 2:32 pm

catushi de putzin nu, cel mai bine e k fiecare sa fie prieten cu cine doreshte, dupa afinitatzi. las k shtie love unde am vrut sa bat :)

Shaki

Mesajde nocturna » Sâm Noi 05, 2005 2:55 pm

io nu pricep o chestie, de ce citesc in engleza pe un sait care se vrea a fi in romana ? ie derutant. Nu războiului - The first casualty of war: truth

altcumva, sper ca suntetzi totzi bine, sanatoshi ceea ce dorim la toata lumea.

shi cel mai bine ie sa fii prieten cu vameshu', cel putzin pana treci puntea !

shi in mare legatura cu sujectu' dar intr-o absoluta coincidentza, realmente, peste ce dau io in pleilst: Die Vernichtung Des Gabriel. ~p ~p cine shtie nemtzeshte cunoashte ce se zice acolo.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cr3tz » Sâm Noi 05, 2005 7:24 pm

este exterminare atunci cand i se sterge contul :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Shaki » Sâm Noi 05, 2005 7:27 pm

sau cand i se pune in dreptu numarului de posturi cifra 0 ~p

Shaki

Mesajde cr3tz » Sâm Noi 05, 2005 10:35 pm

ala e sacrilegiu :D
cr3tz

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 06, 2005 12:34 am

cr3tz, well done bre, ia vezi, baga un CV pe CM, poate te primesc si pe tine :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cr3tz » Dum Noi 06, 2005 1:03 am

ja,ja,ja si asa ma trag de sireturi cu aiu gaga sau memtu...clar,cm-ul e viitorul meu.

fiti domne seriosi,nu mai cautati kkt unde nu este,daca va pute voua e partea a 2 a. :D
cr3tz

Mesajde cubu » Dum Noi 06, 2005 9:41 am

Love2Fly scrie:baga un CV pe CM, poate te primesc si pe tine :)

Ai dreacu struguri, is cam acri...
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Dum Noi 06, 2005 10:17 am

cr3tz scrie:cm-ul e viitorul meu.

acum să nu crezi că greşeala pe care am făcut-o cand am primit-o pe supermouse se va repeta şi a doua oară.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cr3tz » Dum Noi 06, 2005 10:19 am

nu stiu ce vorbesti acolo,si nici nu vreau sa aprofundez...avand in vedere k nu am facut nici o cerere pe adresa cm-ului nu ai de ce sa ingrijorezi . :D

p.s. stau cumva rau cu ironiile? :(
cr3tz

Mesajde baixinho© » Dum Noi 06, 2005 10:22 am

cr3tz scrie:nu am facut nici o cerere pe adresa cm-ului

e, dacă vreodată te gandeşti să faci cerere, adu-ţi aminte de precedentul meu post.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sică » Dum Noi 06, 2005 10:32 am

eyewitness scrie:in plus, de pupaturi in chiur m-am saturat la locu de munca, nu-mi mai trebe si pe forum

si ce vrei sa zici acum ca nu iti plac ???? sau vrei si limbi :D:
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Noi 06, 2005 5:56 pm

sica, incet, incet, incepi sa gandesti pozitiv ~p

bre uamini buni, ce n-ati inteles voi, cemeu nu este o favoare acordata forumijtilor ci un drept al forumijtilor destoinici de a intra in cemeu. iote, uameni capabili, muncitori, truditori si perspicaci precum cubu sau pijkej, a intrat in cemeu si a plecat la fel cum a intrat, nu le-a placut, asta e, ie treaba lor, nimeni nu s-a suparat, nimeni n-a fost lezat, insa iei ramane prietenii cemeului si inplicit ai forumului.

sica, zii tu, am dreptate sau nu? ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cr3tz » Dum Noi 06, 2005 6:13 pm

nu cred k sica trebuie sa fie solicitat prea mult :D

k sa nu mai existe dubii pe acest subiect(eu si cm-ul), am raspuns ironic la adresa invitatiei lui love2fly si nimic mai mult. :P
cr3tz

Mesajde Sică » Dum Noi 06, 2005 6:21 pm

eyewitness scrie:sica, zii tu, am dreptate sau nu?

ai dreptate pot sa te contrazic :)
is si eu intr-o dilema de la ce vine cm ?? vad ca tot vorbiti de el
Sică
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 06, 2005 6:22 pm

cemeu nu este o favoare acordata forumijtilor ci un drept al forumijtilor destoinici de a intra in cemeu

"Sa fii mason nu e o favoare ci un drept al oamenilor de a fi parte integranta din masonerie. De a intra in Lumina..."
~p
....si am zis eu de la inceput ca esti mason :D

Eye-ule? da' imi spui si mie de ce au simtzit cei n oameni nevoia de a forma un grup separat de restu' forumului unde nu oricine are posibilitatea sa posteze?

Chestia asta nu poate decat sa destabilizeze forumul pt. ca, astfel, comunicarea nu mai se face la acelashi nivel in care s-ar face daca toata lumea ar pleaca de pe pozitzii de egalitate (fara a mai avea n-shpe oameni in spate care sa-ti sara in ajutor indiferent de...)
Sigur, pana la urma "un grup" de prieteni este ceva frumos si puternic da' nu pe forum ci in realitate.
Ma uit la o sumedenie de forumuri (NU LOCOMANIA :P ) unde exista doar un simplu subiect dedicat celor care "posteaza pe forum de la serviciu" si atat (In rest, clasa muncitoare ajunsa acasa devine una cu ceilaltzi useri) eh si pe aceste forumuri nivelul discutiilor este mult, da' MULT mai sus decat aici pt. ca nu exista idei tampite care pun ">" sau "<" intre forumisti sau intre forumisti si "grup de apartenentza" (acum nu ma intreba de ce nu plec de pe fc daca ma apasa situatia asta ca ma plictiseste intrebarea asta, tot ce pot sa spun e ca lucrez la plecare, mai am cateva posturi de pus pana la 3500 ~p )
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cr3tz » Dum Noi 06, 2005 6:44 pm

love2fly u ai fost locomotiva? :D
cr3tz

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 06, 2005 6:55 pm

Am fost pt. ca a fost o perioada cand forumul se impartzea in doua, cm-ul si locomotivele ~p
Turnul de Est si Turnul de Vest. Anyway, daca o sa citesti cateva din posturile de p'atunci de pe subforumul locomotive ai sa vezi ca eram si atunci impotriva conceptului de "grup aparte" pe un forum :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Noi 06, 2005 7:42 pm

Si atunci de ce ai facut parte din unul din acele "grupuri aparte"? Te-a fortat miraculosu?
indescifrabil
cubu

Mesajde Sică » Dum Noi 06, 2005 7:54 pm

cm-ul asta e un grup format din mai multi forumisti de pe acilea sau ce ?
Sică
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Noi 06, 2005 8:00 pm

Din cate am vazut io da :D CM e acronim -Clasa Muncitoare de pe Muzica/rock Multe chestii interesante se zic p-acolo ==D
incoherent
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Noi 06, 2005 8:01 pm

n-ai inţeles, sică. cemeul este un grup format din useri exclusiv (adica "numai") de pe alte forumuri.
ANTI

baixinho©

Mesajde Sică » Dum Noi 06, 2005 8:31 pm

am inteles in mare parte, faza cu de pe alte forumuri m-a cam dus in eroare, adica nu poastea si acilea pe fanclub ???
Sică
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Noi 06, 2005 8:36 pm

nu. le este interzis.
ANTI

baixinho©

Mesajde Sică » Dum Noi 06, 2005 8:58 pm

nasol dar asta este treaba lor nu a mea, ms ca mi-ai explicat
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Noi 06, 2005 9:42 pm

ento, io intotdeauna am zis ca tu nu iejti baiat prost ci duar treci printr-o perioada mai najpa. se pare ca periuada aia a trecut si ma bucur nespus pentru tine, chiar posturile tele au inceput sa aiba cat de cat ceva consistenta insa vis a vis de cemeu esti inca novice. acel cemeu pe care tu ii atribui nuanta masonica ( dilimandreaua ta, nu te acuz :D), urat si adulat de multi, exista si va exista multa vreme fie ca vor fi sau nu, locomotive sau asociatii de lutze progresive.

cemeu este visu orcarui forumist, reprezinta turnu de fildes al celor alesi, piatra de hotar a valorii personale, nu poti razbate in viata fara sa fi trecut prin cemeu, este un sinbol, o incercare, o rascruce a destinului ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sică » Dum Noi 06, 2005 9:52 pm

eyewitness scrie:cemeu este visu orcarui forumist, reprezinta turnu de fildes al celor alesi, piatra de hotar a valorii personale, nu poti razbate in viata fara sa fi trecut prin cemeu, este un sinbol, o incercare, o rascruce a destinului

~p gata mi-am gasit un vis in viata pe care neaparat trebuie sa il implinesc si acela e sa ajung in..............cemeu ~p
Sică
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii