cemeu nu este o favoare acordata forumijtilor ci un drept al forumijtilor destoinici de a intra in cemeu
"Sa fii mason nu e o favoare ci un drept al oamenilor de a fi parte integranta din masonerie. De a intra in Lumina..."
....si am zis eu de la inceput ca esti mason
Eye-ule? da' imi spui si mie de ce au simtzit cei n oameni nevoia de a forma un grup separat de restu' forumului unde nu oricine are posibilitatea sa posteze?
Chestia asta nu poate decat sa destabilizeze forumul pt. ca, astfel, comunicarea nu mai se face la acelashi nivel in care s-ar face daca toata lumea ar pleaca de pe pozitzii de egalitate (fara a mai avea n-shpe oameni in spate care sa-ti sara in ajutor indiferent de...)
Sigur, pana la urma "un grup" de prieteni este ceva frumos si puternic da' nu pe forum ci in realitate.
Ma uit la o sumedenie de forumuri (NU LOCOMANIA

) unde exista doar un simplu subiect dedicat celor care "posteaza pe forum de la serviciu" si atat (In rest, clasa muncitoare ajunsa acasa devine una cu ceilaltzi useri) eh si pe aceste forumuri nivelul discutiilor este mult, da' MULT mai sus decat aici pt. ca nu exista idei tampite care pun ">" sau "<" intre forumisti sau intre forumisti si "grup de apartenentza" (acum nu ma intreba de ce nu plec de pe fc daca ma apasa situatia asta ca ma plictiseste intrebarea asta, tot ce pot sa spun e ca lucrez la plecare, mai am cateva posturi de pus pana la 3500

)