Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Cristy » Sâm Noi 19, 2005 6:15 pm

Surviving Christmas

Premiza : Drew Latham ( Ben Affleck ) e un milionar singuratic si excentric care nu e deloc prins de spiritul Craciunului, si nu a fost niciodata, dar acum conteaza mai mult deoarece prietena lui ( Jennifer Morrison) l-a parasit deoarece nu vroia sa petreaca Craciunul cu familia, asa ca isi inchiriaza o familie reala pentru sarbatori . <!--more-->
Tatal nimeni altul decat James Gandolfini, care ie un batran barbos,irascibil, ce se cearta mereu cu sotia sa - Catherine O'Hara, care a imbranit mult, abia o recunoastem ca fiind aceeasi figura parentala din Beetle Juice sau Home Alone ; fiica frumoasa,inteligenta si cu mari sperante in viata - Christina Applegate , iar fiul adolescent care sta mereu in camera lui cu ochii cufundati in computer din cauza problemelor vietii - oarecum necunoscutul Josh Zuckerman .
Un film in care se vorbeste de mania americanilor [ in mod deosebit ] pentru Craciun si in cea mai mare parte rade de famiile tipice americane si obiceiurile lor, ba chiar si filmul It's a wonderful life [ despre care voi vorbi mai pe larg intr-un amplu articol despre filmele clasice de Craciun pe care-l voi face pentru revista liceului ] e parodiat .
Actorii sunt decenti, doar James Gandolfini a reusit cat de cat sa intre in pielea personajului si e comic - atat pe cat ii permite scenariul .
Filmul are momentele lui bune [ 3 sau 4 ? nu stiu, inca procesez :) ] dar in rest e un esec - scenariul e oribil, povestea mult fortata, clisee peste tot, dialoguri proaste,personaje uni-dimensionale iar Ben Affleck e un actor jenant [ watch Team America : World Police , e o replica pe acolo ceva de genul "Eu am nevoie de tine asa cum Ben Affleck are nevoie de lectii de actorie" :D ] .
Pe scurt : filmul e o catastrofa - a cincea consecutiva pt Ben - care nu trece de nota 3 . Sorry Ben , better luck next time !
Moved away.
Cristy

Mesajde tzache » Sâm Noi 19, 2005 6:43 pm

Mr. Ben Meclă să mălance nişte orez de la al său Uncle şi poate poate next time o ieşi ceva!
Acuma stau si ma intreb... ce-ar putea să iasă altceva decat "shit" ~p
tzache

Mesajde Love2Fly » Sâm Noi 19, 2005 6:55 pm

Vecinii de retea ma tot intreaba ce filme am in calculator si eu le raspund cum ca am X, Y,Z, W la care ei continua cu: "din ce an sunt?" si eu le raspund: "din '72, '90, 2002, 2003" la care ei: "ah! nashpa!.
In conceptia lor tot ce nu e din 2005 e nashpa si trecut deci nu merita atentia lor.

Eh, am inceput cu fraza asta pt. ca azi (si ieri) am vazut doua filme din 1999.
Primul este Notting Hill pe care am vrut sa-l vad la vremea lui pt. ca a fost foarte mediatizat dar pe care nu am apucat sa-l vad decat abia azi (mai bine mai tarziu :P )
In fine, Notting Hill primeste doar 6.5/10 din partea mea pt. ca mi s-a parut prea siropos si ireal.
Sigur, i-a avut pe Julia Roberts (mai frumoasa ca niciodata in filmul asta deshi nu ma dau in vant dupa actritza asta), Hugh Grant si un umor englezesc f. misto.
Sunt cateva pasaje foarte frumoase acompaniate de o muzica la fel de frumoasa insa per total mi-a cam dat momente de plictiseala in care ma mai uitam la player ca sa vad cat mai e din film.
Sfarshitul e ca intr-un basm cu ilene cosanzene si fetzi frumoshi! :)

Si-al doilea film (care continua seria filmelor in care Lisa Gerrard a ales sa-si imortalizeze vocea) este The insider cu Al Pacino si Russell Crowe.
Povestea unui angajat al unei companii de tutun (R.C) care este concediat si care se hotaraste sa vorbeasca despre minciuna magnatilor industriei tabacului din america. Cel care il ajuta si care ii "instiga" in a spune adevarul este un jurnalist de la CBS (A.P). In rest, probleme, probleme si iar probleme care apar in viata ex-angajatului Russell Crowe pt. ca banii invart lumea.
Filmul tine 2 h 50 de min ceea ce mi se pare enorm de mult pt. un asemenea subiect care putea fi ushor transhat.
8/10 pt. "The insider".
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Noi 19, 2005 8:50 pm

love2flz, trebuie sa iti cunosti clientii. eu am filmele impartite in filme noi si filme bune.

Cinderella Man (2005)
Dacă nu aş fi văzut Ragging Bull, aş fi crezut că e cel mai tare film despre box şi viaţă. Crowe face un rol mare ca de obicei, Paul Giamatti e acelaşi om hotărat pe care il ştim de 10 ani, Renée e mai simpatică decat de obicei. Am vărsat cateva lacrimi pe alocuri. Un film excelent.

Animal House (1978)
Mama comediilor cu studenţi. John Belushi a fost un actor mare.

Elvis The Early Years (2005)
După ce citeşti 2 cărţi despre Elvis, orice film ţi se pare aiurea. Cel de faţă nu face excepţie. E un film decent, actorul e bine ales, regia şi povestea lasă insă de dorit.

Cool Runnings (1993)
O comedie uşoară.

Santa’s Slay (2005)
Ideea nu e rea, dar filmul e de mana a doua.

The 2005 International Comedy Festival

Nu e tocmai interesant să pui 20 de comedieni in faţa publicului canadian. Pur şi simplu nu e.
some people deserve to die
vali

Doom & Transporter 2

Mesajde Arthemis » Dum Noi 20, 2005 2:46 pm

Aseara fu muvi taim, ajuns la mall luat bericioaica si belete la doo filme.
Deoarece insotitorul a vrut neaparat sa vada Doom si eu Transporter2 (nu stiu de ce am vrut sa-l vad...cred ca din cauza tipului :D) la alea am mers.
Incepem cu Transporter2 caci ala fu primul, nu am decat un singur lucru de spus: cea mai lunga si mai trasa de par reclama la Audi! Masina aia face de tote, merge pe cladiri, sare prin ziduri, ie impuscata, sare peste diverse obstacole, si nu are nici macar un fir de praf pe ea, ce sa mai zicem de zgareturi.... in caz ca va intrebati daca s-a mai intamplat si altceva in filmul ala in afara de alergatura cu masina.. ei bine, da au mai fost si alte chestii, dar nedemne de mentionat pentru ca au fost tot asa trase de par pana au ramas chele... singurul lucru care a facut atmosfera in sala au fost niste pusti care de fiecare data cand cadea posesorul masinii de pe cladiri, de pe camioane in mers, etc. aplaudau de uitai la ce rahat de film erai. In concluzie najpa si mai urmeaza si partea a 3 a! Feriti-va!
Urmeaza Doom, filmul ce sa va spun.... e o combinatie intre Alien si The night of the living dead de te doare capul,numai ca actiunea se petrece pe Marte, seamana cu jocul mai spre final un pic, cand ai exact acelasi screen ca si in joc si chiar iti da senzatia ca joci Doom pe un ecran urias, senzatie oarecum interesanta, filmul slab si de prost gust, fara sa te faca sa tresari macar un pic, caci totusi se vrea horror si este facut mult prea mult pe tiparul Alien... dar nici nu suporta comparatie astea doua, tinand cont de anii distanta intre ele si faptul ca efectele speciale din primul au fost reusite, spre deosebire de Doom unde erau de-a dreptul dureroase. Anyway lumea e salvata si toata lumea care a mai scapat, adica doi, a trait fericiti pana la adanci batraneti.
Cam atat despre filmele vazute aseara, urmeaza Four Brothers, stay tuned.
PS Daca sunteti la cinematograf si aveti de ales intre Virgin la 40 de ani, Doom si Transporter2, alegeti Virgin la 40 de ani, macar la ala mai radeti, mai faceti o gluma, mai etc.
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde eyewitness » Dum Noi 20, 2005 3:02 pm

In concluzie najpa si mai urmeaza si partea a 3 a! Feriti-va!

vezi nashule, si sa muara miraculosu cu os de pejte in gat daca i-am zis ceva lu arthemis :D deci transporter 2 film de cheche, pacat de statham :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cr3tz » Dum Noi 20, 2005 4:00 pm

am auzit de la tv cum k toate fazele cu masina din transporter 2 sunt pe bune :D bine k nu am vazut filmul la cinema A-)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde MiG29 » Dum Noi 20, 2005 4:05 pm

suptscriu.Jason s-a tampit de tot.Tomna ce am vazut Revolver.Mai rau ie ca s-a tampit si Guy Ritchie. 6/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Arthemis » Dum Noi 20, 2005 4:06 pm

Da lucrurile alea se poate sa fie reale, dar cand tu sari cu masina prin zid, de pe o cladirie pe alta, etc. si masina ta straluceste de parca acum ai iesit de la spalatorie e de kkt. fara nici o zgarietura, fara nici o pana, ca da-o dracu de treaba ce cauciuce are ala pe ea??
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde ValiEnte » Dum Noi 20, 2005 4:09 pm

crash 7,5/10
the legend of zorro 5/10
mai bine nu il mai facea
Torrente 1 9,9/10
torrente 2 9/10
torrente 3 8.9/10
incredibil film de comedie, imposibil sa te plictisesti, mie mi sa parut cel mai bun film de comedie :n:
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde MiG29 » Dum Noi 20, 2005 8:33 pm

Do The Right Thing, probabil cel mai bun film al lui Spike Lee, un fel de manifest anti-rasist. E vorba doare despre o zi fierbinte de vara in Brooklyn... Danny Aiello e magistral, Spike Lee nu-i rau deloc iar Samuel L. Jackson e aproape de nerecunoscut (eventual dupa voce). Coloana sonora inteligenta, cu Public Enemy la loc de cinste. 8/10
MiG29

Mesajde Aliosha » Dum Noi 20, 2005 8:52 pm

Dom'le, cea mai tare faza din Transporter 2 e cand se invarte in aer si zgarie intentionat masina de carligul macaralei aleia.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde cr3tz » Dum Noi 20, 2005 8:54 pm

si aterizeaza fara sa ii sare vreun surub,cauciuc sau mai stiu eu ce :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde incoherent » Mie Noi 23, 2005 3:32 am

In uikend veni o fata din strainatatzi si ne stranseram noi sa vedem...ce?Cum eram 4,am hotarat noiu bietzii sa revedem Eternal sunshine of the spotless mind
Acuma ce sa zic,io cred ca l-am vazut cam a 10-a oara si prietenu meu cam a 8-a sau a 9-a...a reusit din nou sa ma prinda,ca de fiecare data.Muzica,atmosfera ciudata,prestatziile excelente ale lui Carey si Winslet (sustinute de Kirsten Dunst in cel mai bun rol al ei pana acum),amestecul de comedie/romance/satira,cronologia nonlineara,toate fac din susnumitul un film de referintza.
Film cu buget redus.Recomand.(mai mentionez ca parerile sunt foarte impartzite,filmu poa sa-tzi placa enorm sau sa-ti para citez un amic "cea mai mare prostie").
Pentru cei care nu l-au vazut inca,pierdetzi big time(parerea mea).
Vizionare placuta.
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde cometa » Vin Noi 25, 2005 1:52 pm

Revazut a n-a oara, "The girl with the pearl earring". Unul dintre cele mai erotice filme pe care le-am vizionat, desi nu direct. Din contra, mult mai reusit indirect, decat daca iti baga sub nas o scena de amor cu cei doi. Opera lui Vermeer, "Fata cu cercelul de perla" si cum a ajuns sa o picteze. Geniala secventa in care ii "pierseaza" urechea, pt a introduce cercelul. Atata tensiune secsuala si o tandrete atat de tangibila...Si cand te gandesti ca intre ei, fizic, nu se intampla nimic secsual...Colin Firth, un Vermeer batran, Scarlett Johansson, o menajera-model tanara...un artist si muza lui. S-a spus ca filmului ii lipseste un sarut. Ca toata tensiunea si toata tandretea dintre ei ar simti nevoia unui contact direct. Din contra, zic. Ar fi dat in banalul tipar al modelului care se culca cu artistul. O opera de arta. Colorat, dinamic, viu, inocent in secsualitatea sa...
De revazut again, and again, and again...
P.S. Coloana sonora, de 10 stele...
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Vin Noi 25, 2005 2:57 pm

SENSLESS (sau parca asha se scrie..) - Belea de comedie, recomand 10/10
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde vali » Vin Noi 25, 2005 3:40 pm

Roll Bounce (2005)
Neinteresant.

The Ladies Man (2000)
Destul de simpatic la inceput, pe la jumate o da in chestii siropoase.

Lord of War (2005)
Un film bun. Nicholas Cage face un rol frumos.

Window Theory (2005)
film de mana a doua destul de bunut. multe pasarici misto in el.
some people deserve to die
vali

Mesajde maxx1nsane » Vin Noi 25, 2005 8:09 pm

SAW2 - am adormit la el :n: (promit o revizualizare)
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Cristy » Vin Noi 25, 2005 11:12 pm

Big Fish

Despre ce este filmul ? Povestea vietii unui om, o drama plina de fantezie si umor caruia numai Tim Burton putea sa-i dea viata [ vizual vorbind, scenariul fiind scris de John August, ce ulterior a facut si Charlie and the chocolate factory si Corpse bride cu Burton, dupa o carte de Daniel Wallace ] .
Distributia : Albert Finney [ Ed Bloom (Senior) ] - un actor remarcabil, dar care totusi nu a fost de nota zece aici . Versiunea mai tanara a personajului lui Finney - Ewan McGregor - care poate sa joace bine si sa spuna lucruri frumoase, atunci cand nu sunt scrise de Lucas :)) . Jessica Lange si Alison Lohman joaca rolul frumoasei sotii a lui Ed . Printre altii : Helena Bonham Carter ( da, logodnica lui Burton ) , Danny DeVito , Deep Roy ( Oompa Loompa man :D ) si multi alti actori minunati ce dau viata unor personaje pe cat de excentrice, pe atat de adorabile . Filmul nu se merita pierdut, e un must-see pentru persoanele ce iubesc o poveste buna, spusa frumos si nu numai - 9/10 - Burton does it again :)

Bend it like Beckham

Un film oarecum tipic de maturizare, in care fotbalul este ingredientul principal [ principalul motiv pentru care am vazut eu filmul - Keira Knightley :drool: ] . Este amuzant ? da ; cliseat ? nu se poate altfel in ziua de azi ; merita vazut ? am unele dubii, in special cele legate de muzica - alternanta muzicii indiene cu cea pop - sunt mai multe melodii de la Mel C si Posh Spice pe acolo, si cliseul cu muzica emotionanta la pian, slow si apoi fast-forward, dar sa trecem peste - merita vazut, daca n-ai ce face mai bun - 6/10

Old School

O comedie tipica pentru 'frat pack', la care nu cred ca am ras decat de 2 ori ... urasc intreg 'frat pack'-ul ( Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn, in mod special Ben Stiller ) si 'slap pack'-ul ( Adam Sandler & Rob Schneider ) si genul lor de umor de prost gust . 2/10 si asta datorita lui Elisha Cuthbert
Moved away.
Cristy

Mesajde Titina » Vin Noi 25, 2005 11:17 pm

Spun – un film in general numai despre drogatzi…vrea sa fie comedie cred,e adevarat,k is unele faze kre te fac sa rad,da pan-la urma la sfarshit te pun pe ganduri… orikum in mare,nu prea interesant filmul.. 5/10
Titina
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Noi 25, 2005 11:43 pm

la indemnul divershilor apropiatzi, care au ramas placut impresionatzi de aceasta pelicula moderna, acest horror de mare succes, aceasta remarcabila idee, am cazut de acord, io cu mine, cum ca ar cam fi cazul sa vad shi eu mult discutatul, SAW, ca prea ma simtzeam stinghera la coada la tacamuri, cand pensionarele povesteau febrile filmul shi io nu pricepeam. 'ai de capu' meu ! foarte, foarte, foarte prost ! sinistru de prost.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Nu-mi vine a crede !!!!!!!!??????

Mesajde chumpi » Sâm Noi 26, 2005 1:30 am

Crist1na scrie:"Crash "e o porcarie, m-am plictisit, de aia i-am dat 1/10, dar recunosc ca e singurul film in care Sandra Bullock primeste un rol decent.

"A History Of Violence "1/10, starring: Viggo Mortensen, Maria Bello etc

Film despre un om cu dubla identitate, plin de dialoguri care ocupa 80% din film, putina bataie pt. efect , multe scene de sex care nu isi au rost, o tampenie. Il prefer pe Viggo in Lord Of The Rings.

..de-abia astept sa vad "Corpse Bride" vineri.

Nu ma asteptam ca toata lumea sa inteleaga Crash in adevarata lui genialitate, nu ca sa-mi atribui mie nu stiu ce mari merite intelectuale...dar fato, sincer "Corpse Bride" chiar ca este de tine...sunt convins ca ala nu are cum sa te dezamageasca... sa ma intelegi mai bine (caci vad ca filmul chiar a trecut brutal p langa tine) => Crash nu este doar un film...este un fenomen care integreaza perfect trairi, prejudecati, frustrari, deceptii, compromisuri, ipocrizii...este o carte, un teatru, un colt de umanitate... Am mai spus o data...cred ca tot p'aici prin forum...ca este drept ca nu se pot discuta prea multe in privinta gusturilor dupa cum o stim cu totii...dar credeti-ma ca "bunul gust" sau lipsa lui este de discutat !!! Crash este, inainte de a fi un film, o lectie de viata...cineva spunea ca "nicaieri nu poti gasi indicatoare ale vietii"...crash este unul ! Nu poti sa nu ramai impresionat cand vezi viata pe ecran....nu stiu ce sa mai spun...as vb la infinit despre Crash... 10/10 !!! Impecabil !
chumpi
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Sâm Noi 26, 2005 8:11 pm

harry potter IV 8,8/10
I , II , III au fost mai bune, dar in IV apar dragoni din romania si elevi din bulgaria :zambet:
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde MiG29 » Dum Noi 27, 2005 2:14 am

revazut Fargo.Genial.Yah:P
Buscemi bun ca de obicei, scenariu aproape perfect, William H. Macy interesant iar Marge & Norm excelenti. Fratii Coen RULZ! 8,5/10.
si daca tot suntem la fratii Coen, am vazut si Intolerable Cruelty, unte m-am convins ca George Clooney stie sa juace (daca mai era cazu dupa O Brother where art thou...).Pacat insa, filmu nu m-a convins. Etan si Joel ar trebui sa se ocupe de ce stiu ei mai bine si sa lase deoparte comedioarele romantice usor siropoase. 7/10 ptr Geofrey Rush.
In fine, un film monumental, cu un actor impecabil, e vorba One Flew over The Cuckoos Nest, cu un Jack Nicholson de zile mari (Oscar absolut meritat, probabil ca pe vremea aia nu se dadeau pe pile ca acuma). Omu asta te pune pe ganduri.Cel mai bun film al lu Forman (mda, sunt un icnorant jtiu, da Hair sucks!). 9/10 (cred ca ie al doilea film caruia ii dau nota asta:D)
MiG29

Mesajde gabuba » Dum Noi 27, 2005 11:36 am

iata un subiect pe care n-am mai scris de mult.
nu stiu daca am zis pe topicul asta, daca ma repet, scuze.

Balanta - Pintilie - '92
- unu' din cele mai bune filme romanesti pe care le-am vazut. Filmu asta e unu' din motivele pentru ca ii iubesc pe Maia Morgenstern si Razvan Vasilescu. Sunt cateva scene in filmul asta care mi-au ramas adanc in memorie. 8/10 - pentru osteneala, pentru talent, pentru umor, pentru firesc.

Cel mai iubit dintre pamanteni
- Cu Stefan Iordache, aceeasi Maia, Mariana Mihut, Rebenciuc. Povestea intelectualului cu viata f*tuta in timpul comunismului. Un film la care am tresarit pe alocuri, dar mereu mi-am spus "hai dom'le, ca n-o fi nici dreacu asta chiar atat de negru". Am avut sentimentu' ca e pe alocuri usor tras de par. Ma rog, ii dau 6.5/10.

Nu puteam rata ocazia de a vedea si a patra parte din filmul care a distrus seria de carti a copilariei mele: harry potter. Anume
Harry Potter si pocalul de foc - in minte mi se zbate intrebarea : pe baiatu' asta il obliga cineva ca cu fiecare film sa joace mai lamentabil? mai patetic? mai jalnic? pe cuvant, cum sa iti cap ce-i cadea lui, cum sa-l arda de c*r dragonu', cum sa mai ai putin sa mori muscat de cap de mort, ala, si tu sa ai aceeasi expresie schimonosita si privire crispata si vorba balbaita, ce vezi doamne, ar trebui sa tradeze neputinta, pe care o joci de la inceputul filmului?
Nasol. Au mai masacrat o carte. Efectele sunt de carton, actorii parca joaca intr-un sitcom televizat pentru copii. Mi-a fost data senzatia ca nu prea e luat in serios. Dar , in fine, are si partile lui bune filmu'. De coregrafie, de imagine, de cateva replici ale unor diversi. si cam atat. Ii dau 4/10 - pentru ca nu-nteleg unde s-a dus bujetu' ala fabulos, pentru nesimtire si totusi nu-i dau 2 ca e un film totusi muncit.

Memento - din 2000 - zilele relatate incoerent ca-n mintea unui tanar care nu isi poate mentine amintiri recente. recente insemnand de cand a suferit un accident. merita. - 7.5/10

nu stiu daca am zis de pe aici de 'being john malkovich', daca da, scuze ca ma repet, insa e genial. n-as putea sa-i dau o nota.

nocturna scrie:la indemnul divershilor apropiatzi, care au ramas placut impresionatzi de aceasta pelicula moderna, acest horror de mare succes, aceasta remarcabila idee, am cazut de acord, io cu mine, cum ca ar cam fi cazul sa vad shi eu mult discutatul, SAW, ca prea ma simtzeam stinghera la coada la tacamuri, cand pensionarele povesteau febrile filmul shi io nu pricepeam. 'ai de capu' meu ! foarte, foarte, foarte prost ! sinistru de prost.

da' ce-ai draga de esti asa intrigata? :D

mie mi-a placut. e drept, nu stiu daca saw II a fost la fel de incitant ca primul, insa cu siguranta a fost interesant.
idei multe si bune, scenariu reusit. prezenta 'scenica' decenta, realizare decenta.
n-am nimic impotriva. i-as da asa un 7, pentru ca e ca o privire ascutita in ceafa umanitatii care ii sugereaza (ei, umanitatii) sa-si traiasca si pretuiasca dreacu' viata aia si fara sa vina unu' care sa-i mutileze.

da, bine, nocturnai nu i-a placut nici Fight Club pe motiv ca e prea multa violenta si ca asta urmareste sa promoveze, deci... :D

am uitat sa zic de moartea lu conu lazarescu - este ingrozitor de deprimant, de trist, de real. filmul asta ar trebui sa-i loveasca in moalele capului pe boii astia din sistemu' sanitar, care, ma-ntreb oare , dupa vizionarea filmului, au fost macar pusi pe ganduri? sau au zis ca-i vorba de altii, nu despre ei?
filmu asta ar trebui sa fie o lectie pentru cinematografia romaneasca in general, prin toate premiile pe care le-a luat. multi au zis ca e prea simplu, ca asta nu e film.
da, e jucat atat de veridic incat ai putea spune ca uiti ca aia din film interpreteaza. da oare nu-i asta indealu' cinematografic? sa uiti ca aia de-i vezi pe ecran interpreteaza?
luminita gheorghiu (asistenta de pe salvare) e ACTRITA, fiscuteanu (bolnavu) face un ROL, iar toti ceilalti incepand de la vecini au aparitii convingatoare.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Dum Noi 27, 2005 5:08 pm

gabitzule, fanatismul, nu violentza, iera vorba despre fanatism.

da, scenariul la SAW a fost reushit, pentru shaptishpe ani. altfel, practic inexistent. :D harry pocker shi pietrele filosofale muult peste. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 27, 2005 10:56 pm

gabuba scrie:Harry Potter si pocalul de foc - Ii dau 4/10 - pentru ca nu-nteleg unde s-a dus bujetu' ala fabulos, pentru nesimtire si totusi nu-i dau 2 ca e un film totusi muncit.

Well, se pare ca inocentza si copilaria s-au sfarshit cu totul pt. Gabubi :D
Harry Potter! Voal al uitarii... :)

Io am vazut un film de mare angajament actoricesc, regizoral si ce plm mai contine un film.
The 40 Year Old Virgin - 4.5/10. Imbecilitatea americana la puterea a 10-a. Nu l-am vazut pe tot.

+

Sin City filmul care a salvat ziua si caruia ii dau un 7.5/10 pt. ca e altceva, pt. ca imi aduce aminte de jocul "Max Payne" si pt. ca Bruce Willis ii rupe pe toti in bucatzele~p
Ah...si pt. Alexis Bledel cunoscuta publicului larg ca Rory din Gilmore Girls :D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Noi 27, 2005 11:02 pm

nocturna scrie:gabitzule, fanatismul, nu violentza, iera vorba despre fanatism.

da, sigur ca n-ai zis tu de violenta, sigur ca de fanatism vorbeai. sigur. dar si asa fiind, fanatism la ...ce? cu ce ocazie? ai?

da, scenariul la SAW a fost reushit, pentru shaptishpe ani. altfel, practic inexistent. :D harry pocker shi pietrele filosofale muult peste. ~p

da, bre, asa-i, la rasturnari spectaculoase de cuvinte priceputi estem cu totii. in rest afirmatiile neargumentate cu final de tenta umoristica=0.
s-a terminat cu caterinca :smash: :D

vazui ca dadui la memento doar 7.5. as modifica dar n-am cum, deci zic aici : memento - 8/10. nah.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Dum Noi 27, 2005 11:02 pm

love din cate tipe mijtou iera in filmu ala tu ai gasit-o pe cia mai najpa~p

finali am vazut si eo Troy.Slabut.Noroc cu scenariu lu Homer ala batranu, ca altfel iera si mai slabutz. Peter O`Toole a inbatranit si a inceput sa juace in filme dastea....6/10
MiG29

Mesajde bhuttu » Dum Noi 27, 2005 11:49 pm

Migule, tu ai gusturi cretine si la filme, vad, nu numai la fotbal. Troy ala e o bijuterie si mai multe nu.

In alta ordine de idei, am fost si io azi sa vad Femeia Visurilor, ultimul film al lui Dan Pita. Ma asteptam sa fie o imbecilitate totala dar, destul de ciudat, nu e chiar asa. Mai multe nu va zic si nici nu-l notez. Am io motivele mele. Da' duceti-va si vedeti-l.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film