H.I.M.

Forumul asociat fanclubului HIM

Mesajde eyewitness » Joi Dec 01, 2005 8:59 pm

threadul asta ar merge mai bine la katerinci

da, da, dati-l la nenea aiu, sa vezi ce frumos si uachesh il fac :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde white_hell » Mie Dec 14, 2005 9:38 pm

stiti unii chiar ati exagerat..daca voua nu va place HIM de ce mai postati si suparati restul fanilor cu afirmatiile voastre...
foarte bine cui ii place asta e..cui nu ii place asta e...lasati faniii HIM in pace
mie imi place trupa asta finlandeza ...au un stil mai aparte si daca nu va place asta e...oricum ar trebui sa ascultati mai mult de 1 album si apoi sa va afirmati daca va place sau nu...nu ca ati auzit de o piesa
da piesele pe finlandeza le-ati auzit aia care va sustineti mare fani?ar trebui..ca si eu cunosc o gramada care zic ca la place HIM si cand ii intreb care album le place mai mult...nush nimik...asa ca ..

Oricum ca sa se mai revina la subiect noul album Dark light este destul de dragutz...parca mai alternativ...o schimbare completa de look la Ville ..o voce mai lucrata putin..numai lucru bun iese...fanilor HIM-ascultati-l ca merita si noul clip Killing lonelinesss e chiar perfect pt piesa...n-a aparut inca numai in alte tari dar se poate downloada usor..si in legatura cu toate comentariile nu mai fiti as ade rautaciosi ca nu merita mai..fiecare cu gusturile lui...ar trebui totusi sa vedeti ce show au facut HIM la Rock am Ring sau Download Festival...piesa Soul on fire mai tare ca niciodata ....merita
white_hell
Junior Member

Mesajde wednesday » Mie Dec 14, 2005 10:00 pm

white_hell scrie:au un stil mai aparte si daca nu va place asta e...

si daca poti sa-ti dau vo 9923978473 de exemple de trupe care-i fac pe him sa paleasca cu stilul lor aparte tot...asta e, nu?
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde white_hell » Joi Dec 15, 2005 7:34 pm

wednesday scrie:si daca poti sa-ti dau vo 9923978473 de exemple de trupe care-i fac pe him sa paleasca cu stilul lor aparte tot...asta e, nu?

Pia nu ti-am cerut exemple..am afirmat doar ca au un stil mai aparte si e adevarat asta..nu prea gasesti trupe gen HIM nu?..una daca iti place ..alta e daca nu..tu postezi in subiectul asta daca iti place sau nu nu cred ca numa comentezi parerea altora...daca oamenilor le place HIM ce ai cu ei?democratia .. :calm: :)
white_hell
Junior Member

Mesajde wednesday » Joi Dec 15, 2005 8:38 pm

doar incercam sa subliniez ca voi nu prea aveti idee ce e un stil aparte...dar poate ca nu prea are sens.
wednesday

Mesajde LeSharK » Joi Dec 15, 2005 8:59 pm

HIM e o formatie foarte cheesy cu o gramada de cliseuri in muzica lor. oare alte teme muzicale nu stiu sa abordeze in afara de cele morbide intr-un mod foarte infantil?

pana la urma daca enrique iglesias ar baga ceva pian si o chitara acolo doar ca sa-si justifice cat de cat categorisirea de rock + niste versuri cu vocabularul restrans la setul de cuvinte "death, life, light, darkness, candle, reaper, funeral, crypt, cemetery, angel, fallen, resurrected, undead, blood" as jura ca este la acelasi nivel cu HIM..
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Joi Dec 15, 2005 9:56 pm

apropo de him astia, cine a auzit de seven? formatie din nush ce colt al romaniei, care tot love metal cik knta. ieseam odata de la scoala si vad cacanta astia in viking, intru frumos... biletu: 7 lei, raman masca. inainte sa inceapa claparu tot canta niste chestii dream theater.. au inceput am auzit o piesa si m-am carat (naspa :(). e irelevant ce spun da ca sa nu se mai zica k HIm is singurii :D

p.s. nu am fost nebun sa platesc biletu, am asc de afara...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Dec 15, 2005 10:45 pm

mdea, parca trebuia sa cantam cu ei odata, si nu s-a mai intamplat. ce bine.
whatever

Mesajde wednesday » Vin Dec 16, 2005 11:21 pm

they're not that baaaad :P is cheesy, dar nu chiar in stilu him...apoi solistu dudu :blush: long story...
wednesday

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Dec 17, 2005 5:49 pm

povesteste :P
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde jei ar » Mie Dec 21, 2005 11:08 am

quote:bei bei , a cam trecut perioada de "glorie" a celor de la HIM

nu dispera ca astia nu se lasa cu una, cu doua.Ultimele melodii sunt chiar ff bune.e adevarat ca nu o scoata un alt join me sau sacrament.. dar oricum eu cred ca ei sunt departe de sfarsitul povestii :)
punks not dead!
jei ar
Junior Member

Mesajde blue_wing » Mar Mar 21, 2006 2:14 pm

H.I.M. ŞI AMORPHIS LA SIBIU

H.I.M. şi Amorphis se numără printre invitaţii primei ediţii a Festivalului Artmania, care va avea loc in perioada 14-16 iulie, la Sibiu, se arată intr-un comunicat remis MEDIAFAX. Prima ediţie a Festivalului Artmania va fi dedicată Finlandei şi confluenţelor culturale cu Romania, astfel că evenimentul va aduce in faţa publicului pe unii dintre cei mai reprezentativi artişti finlandezi şi romani. Timp de trei zile, centrul istoric al Sibiului va deveni o scenă deschisă pentru evenimente culturale precum expoziţii, concerte, proiecţii de film, conferinţe şi workshop-uri, organizate atat in spaţii convenţionale, cat şi alternative. Printre artiştii care au confirmat participarea la Festivalul Artmania se numără Jan Kaila, Elina Brotherus, H.I.M şi Amorphis.

H.I.M., o formaţie cu peste patru milioane de albume vandute pană acum, a ales să includă Sibiul in cadrul turneului mondial de promovare a ultimului album, \"Dark Light\", alături de cele mai mari festivaluri europene unde va concerta in vara acestui an. Concertul va avea loc pe 15 iulie, in Piaţa Mare a Sibiului, unde H.I.M intenţionează să filmeze şi un DVD care va cuprinde atat secvenţe live din concert, cat şi imagini din Sibiu şi imprejurimi. Alături de H.I.M., tot in premieră in Romania, pe scena Festivalului Artmania vor urca cei mai de frunte reprezentanţi ai rockului finlandez - Amorphis, care revin pe scena muzicală europeană, după trei ani de absenţă, cu un nou album - \"Eclipse\". Acesta a fost cotat de criticii muzicali drept unul dintre cele mai bune materiale discografice ale genului, in 2006.

Festivalul va mai aduce şi formaţia de gotic melodic Silentivm, al cărei ultim album, \"Seducia\", lansat la sfarşitul lui ianuarie 2006, a fost bine primit de publicul din Finlanda. De asemenea, va fi prezentă şi trupa de pop-rock Carmen Gray, care tocmai a cantat in deschiderea britanicilor de la The Darkness, la concertul pe care aceştia l-au susţinut la Helsinki, la inceputul lunii. Secţiunea de arte vizuale a festivalului va oferi publicului ocazia intalnirii cu Jan Kaila, profesor doctor in arte vizuale, şeful departamentului de studii post-universitare al Academiei de Arte din Helsinki, şi Elina Brotherus, una dintre cele mai aclamate personalităţi din lumea artistică europeană.

Sursa: http://www.antena3.ro/index.php?left_choose=shbz&id=10736&ext=1

veniti? de abia astept momentu.....>:D< :) :) :) :)
"Pe buzele ei mi se naste sufletul." (L. Blaga)
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
blue_wing
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mie Mar 22, 2006 9:01 pm

ok, deci comentariu de pe linku de mai sus a unui individ:

" Cristi, Ville Valo
Deci in primul rand HIM sunt cei mai tari!!!!!Ce mai conteaza k vin ji altii!!Pe mine HIM ma intereseaza!!!Iar despre Amorphis nu am auzit!!Ji nici nu am ascultat vre_O melodie!!!O sa incerc
Postat pe: 2006-03-22 la ora 00:03 " ~p ~p ~p ~p ~p

dap deabia astept sa-i vad pe chitaristii celor 1000 de lacuri :P
o sa fiu peacolo. sper sa se faca undeva in aer liber cum a fost la apocaliptyca in peninsula aia

editez tre sa vedeti continuarea msg-ului ala:

" Irina,
;)I'm just glad that they are comin' in Romania!!HIM 4 ever!
Postat pe: 2006-03-22 la ora 13:03

Cristi, Ville Valo
Bv Irina!!!!Ejti de a mea!!!HIM este un imperiu!!!!Hai sa vb mai complex pe yahoo messenger!!!bogdanescu_cristian!!te ajtept!!! Love HIM
Postat pe: 2006-03-22 la ora 15:03

"
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde shiona » Mie Mar 22, 2006 9:46 pm

sunt de acord cu LeSharK
nu mi se par cine stie ce...in afara de cateva melodii "clasice" de-ale lor acre-mi plac si care sunt misto...mi se pare ca toate urmaresc aceeasi linie...sunt cam monotone...si nu ies in evidenta prin nimic nou
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde diablo_pECi » Mie Mar 22, 2006 11:13 pm

sa vedetz ce de sataniste suparate de 14 macsim 15 ani la him...shi aidi bre ...sa pui amorphis cu him shi poproci
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Joi Mar 23, 2006 10:15 am

asa ca iesim la agatat minore :D:
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde screenager » Joi Mar 23, 2006 8:58 pm

ca bine zice Shiona :

shiona scrie:sunt de acord cu LeSharK
nu mi se par cine stie ce...in afara de
cateva melodii "clasice" de-ale lor acre-mi plac si care sunt misto...mi se pare ca toate urmaresc aceeasi linie...sunt cam monotone...si nu ies in evidenta prin nimic nou
is there anyone here interested in extra nipples o_O
screenager
Junior Member

Mesajde shiona » Joi Mar 23, 2006 11:57 pm

no ce sa-i faci...am niste degete tare dejtepte care stiu a scrie ce gandeste a lor stapana...:P...chiar cand ea nu vrea asta...acu dak ma gandesc mai bine...au si dejtele astea dreptate
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde PaTrIcIa PaULa » Dum Apr 09, 2006 5:32 am

animaloo scrie: HIM este o formatie ce face Finlanda de ras

stilul lor se numeste 'expirat, respectiv fumat' inainte de a fi aprins. (ie un metal lalait)

HIM nu mi-a placut nici un moment. mi se pare o gluma (si una destul de proasta) de cand a aparut si pana acum.

Naiti, cam cati ani ai? de unde atata intoleranta in ceea ce priveste muzica? Doar pentu ca tie nu-ti place o formatie asta nu inseamna ca e de KKo, ci doar ca nu iti place. Aveam si eu acelasi stil in adolescenta... :)
Chiar face Finlanda de ras? de unde stii ai intrebat-o tu pe tanti Finalanda ce parere are? Cand spui asa ceva tre sa te bazezi pe ceva.
Nici pe mine nu ma incanta HIM, (love metal, yuk), dar de acilea pana la a zice chestiile bolduite de mai sus, stii poate sunt si persoane carora acest stil le place, din diverse motive. Il astept pe thor sa-si spuna parerea aici (din pacate o sa vina doar luni, dar sa stii naiti ca ii este dor de tine )

Draga memetShol tin sa te informez k pe fanii HIM ii doare fix in *** (si nici acolo)dc iti plac tie sau nu ,dar de aici, pana la afirmatia ta falsa cum k ar face Finlanda de ras sa stii k te inseli amarnic si ar trebui sa te mai informezi si tu putin asa k nu doare ,si cand o sa mai faci afirmatii de genu' asta sa stii si u ce scrii!!!o.k.?nu ne intereseaza parerea ta despre aceasta formatie si nici despre oricare alta...esti sigur genu' ala de dexacsat kr nu stie ce inseamna muzica si versuri...cum se mai zice pe la noi ...genu tau e fumat si rasfumat!!!Si acum pt toti fanii HIM d p acest site...sper k ati aflat k vin in Romania-Sibiu!pe 15 iulie...kisses
PaTrIcIa PaULa
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Apr 09, 2006 1:24 pm

PaTrIcIa PaULa, mai incet cu atacurile la persoana. Plus ca daca ai fi avut inspiratia sa te uiti mai atenta la mesajul de care te-ai legat, ai fi vazut ca NU Memetu a zis ca HIM face Finlanda de ras. Momentan ai o atentionare de la mine, la urmatoarea abatere o sa ai un avert.
whatever

Mesajde The_FrozenLord » Dum Apr 09, 2006 2:58 pm

"Originally Posted by animaloo
HIM este o formatie ce face Finlanda de r..."

"Draga memetShol tin sa te informez k pe fanii HIM ii doare fix in..."

deci asta e de departe cel mai amuzant thread din forumul rock. :n:
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Scarpa » Dum Apr 09, 2006 8:27 pm

him e GAY metal frate !!!!!
Scarpa
Junior Member

x

Mesajde PaTrIcIa PaULa » Mie Apr 12, 2006 12:01 pm

Inspiratia mea la 4 dimineata era departe....scuze pt jignirii memetshol , le redirectionez catre animal(parca asa ii zice)!
PaTrIcIa PaULa
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Apr 12, 2006 12:41 pm

haha, frumos din partea ta ca iti ceri scuze, dar stii, animaloo e nickul initial a memetului, deci tot nu e bine :D ura ta s-a revarsat asupra nocturnei, dar oricum, ramai ontopic de acumainaintebine ?
whatever

x

Mesajde PaTrIcIa PaULa » Joi Apr 13, 2006 7:49 pm

In fine....cine o fii fost , oricum nu a fost primul sau ultimul...nici nu stiu de ce am reactionat asa k de obicei nu ma intereseaza parerile altora....Acum pt fanii as vrea sa stiu dc are cineva o intrebare pt formatie k s-ar putea sa ajung in culise...la concertul de la Sibiu...adica ajung sigur!Sper sa nu vad iar cum se amesteca altii numai de dragu' de a face caterinca ..k!?
PaTrIcIa PaULa
Junior Member

Mesajde =ll=Kain » Mar Apr 18, 2006 12:16 am

kkt.... Timisoara, Sibiu, Sziget, de unde atatia bani???
cred ca dau o fuga....da sper sa aiba locuri ca pe mine ma apuca depresia dupa 2 melodii....
=ll=Kain
Junior Member

Mesajde blue_trace » Joi Apr 20, 2006 2:53 pm

:blink: Am spicuit cele...14 [?!] pagini si asta doar ca sa ma asigur ca nu spun si eu ceva ce s-a mai spus de inca 50 de ori...concluzia? Sunt total de-acord. A-)

[H.I.M. e stadiul intermediar intre adolescenta asociata cu Animal X & Co. si postadolescenta marca Dani Filth. Comentarii: useless.]
" Stop all the clocks, turn off the phone.[...] Pack out the moon and dismantle the sun"
blue_trace
Junior Member

Mesajde ralu » Mar Apr 25, 2006 5:00 pm

Parerea mea despre HIM...intr-un fel stilul lor se diferentiaza de celelalte trupe rock... Unele melodii chiar au ceva aparte ....Dar nu pot spune ca sunt cei mai buni......
ralu
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Apr 25, 2006 5:10 pm

evident ca se diferentiaza, din moment ce sunt penali
whatever

Mesajde jo_soad » Sâm Iun 17, 2006 10:50 am

tot asa ati ramas de cand am plecat d p site....motiv nu mai tzineam minte nik din contu ala....ps sunt fosta ioana4ville park asta imi era id....hihihi....auzi whatever exista undeva p sietul asta un subiect cu HIM unde nu se critica k vreau sa ma duc si eu....stiam undeva ceva cu ville dar nu mai stiu cum sa ajung acolo....:( ma rog acolo nu se critik si era pli d fani....deci exista ceva cu HIM unde nu se critik?
"our days r never coming back"..."i love u-these 3 words r the beginning of every tragedy" -Ville Valo...then....I love u Ville!!!
jo_soad
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HIM