threadul asta ar merge mai bine la katerinci
da, da, dati-l la nenea aiu, sa vezi ce frumos si uachesh il fac

threadul asta ar merge mai bine la katerinci

wednesday scrie:si daca poti sa-ti dau vo 9923978473 de exemple de trupe care-i fac pe him sa paleasca cu stilul lor aparte tot...asta e, nu?

). e irelevant ce spun da ca sa nu se mai zica k HIm is singurii

I'm just glad that they are comin' in Romania!!HIM 4 ever!
shiona scrie:sunt de acord cu LeSharK
nu mi se par cine stie ce...in afara de cateva melodii "clasice" de-ale lor acre-mi plac si care sunt misto...mi se pare ca toate urmaresc aceeasi linie...sunt cam monotone...si nu ies in evidenta prin nimic nou
...chiar cand ea nu vrea asta...acu dak ma gandesc mai bine...au si dejtele astea dreptateanimaloo scrie: HIM este o formatie ce face Finlanda de ras
stilul lor se numeste 'expirat, respectiv fumat' inainte de a fi aprins. (ie un metal lalait)
HIM nu mi-a placut nici un moment. mi se pare o gluma (si una destul de proasta) de cand a aparut si pana acum.
Naiti, cam cati ani ai? de unde atata intoleranta in ceea ce priveste muzica? Doar pentu ca tie nu-ti place o formatie asta nu inseamna ca e de KKo, ci doar ca nu iti place. Aveam si eu acelasi stil in adolescenta...
Chiar face Finlanda de ras? de unde stii ai intrebat-o tu pe tanti Finalanda ce parere are? Cand spui asa ceva tre sa te bazezi pe ceva.
Nici pe mine nu ma incanta HIM, (love metal, yuk), dar de acilea pana la a zice chestiile bolduite de mai sus, stii poate sunt si persoane carora acest stil le place, din diverse motive. Il astept pe thor sa-si spuna parerea aici (din pacate o sa vina doar luni, dar sa stii naiti ca ii este dor de tine )
Am spicuit cele...14 [?!] pagini si asta doar ca sa ma asigur ca nu spun si eu ceva ce s-a mai spus de inca 50 de ori...concluzia? Sunt total de-acord.
ma rog acolo nu se critik si era pli d fani....deci exista ceva cu HIM unde nu se critik?Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator