threadul asta ar merge mai bine la katerinci
da, da, dati-l la nenea aiu, sa vezi ce frumos si uachesh il fac

threadul asta ar merge mai bine la katerinci
wednesday scrie:si daca poti sa-ti dau vo 9923978473 de exemple de trupe care-i fac pe him sa paleasca cu stilul lor aparte tot...asta e, nu?
shiona scrie:sunt de acord cu LeSharK
nu mi se par cine stie ce...in afara de cateva melodii "clasice" de-ale lor acre-mi plac si care sunt misto...mi se pare ca toate urmaresc aceeasi linie...sunt cam monotone...si nu ies in evidenta prin nimic nou
animaloo scrie: HIM este o formatie ce face Finlanda de ras
stilul lor se numeste 'expirat, respectiv fumat' inainte de a fi aprins. (ie un metal lalait)
HIM nu mi-a placut nici un moment. mi se pare o gluma (si una destul de proasta) de cand a aparut si pana acum.
Naiti, cam cati ani ai? de unde atata intoleranta in ceea ce priveste muzica? Doar pentu ca tie nu-ti place o formatie asta nu inseamna ca e de KKo, ci doar ca nu iti place. Aveam si eu acelasi stil in adolescenta...
Chiar face Finlanda de ras? de unde stii ai intrebat-o tu pe tanti Finalanda ce parere are? Cand spui asa ceva tre sa te bazezi pe ceva.
Nici pe mine nu ma incanta HIM, (love metal, yuk), dar de acilea pana la a zice chestiile bolduite de mai sus, stii poate sunt si persoane carora acest stil le place, din diverse motive. Il astept pe thor sa-si spuna parerea aici (din pacate o sa vina doar luni, dar sa stii naiti ca ii este dor de tine )
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori