Initial trimis de Aliosha
[b]Snatch
L-am vazut de n ori. Prea tare !
[/B]
l-am vazut la hbo shi mi l-am luat shi pe cd, dupa care l-a mai vazut de 2 ori. e superb filmul. richie rulzzz
Initial trimis de Oribilul Mosh
Aliosha....este doar inciudat pe mine ! Tre' sa va spun ca el in timpul filmelor statea cu surubelnitza sa regleze decodorul !
D'asta este Romania unde este...datorita unor oameni precum ALIOSHA ....care fura statul roman ...si au decodoare pirat de HBO !
Eee...in Canada de ce nu itzi pui decodor pirat de HBO ???? [/B]
Snatch..este in mai la HBO ! O sa anuntz ..exact ..la vremea respectiva !
In afara de The Kid..eu zic ca merita sa vedetzi si Ed TV,Perfect Storm ,Keeping The Faith (Preotul,rabinul si fata...tradus la noi) ....si romanticul Autumn in New York..cu Richard Gere & Winona Ryder !
Pe 31 mai,ora 21:35.....HBO..ofera in premiera in Romania ,filmul [B]Requiem For A Dream . Sa ma uit ? O fi ceva de capul lui ? [/B]
Tre' sa mentionez faptul ca...mai exista un HBO-maniac , in afara mea !
Si anume..Joao ! Incredibil...dar ,observ ca nici el nu pierde nici un film la HBO ! Ba mai mult...le urmareste si in reluare !
Si..bai Aliosha...Joao are HBO pe corecte ! (ca tot te intrebai tu..daca mai e cineva in afara de mine)
Joao...ce ne facem..ca in seara asta suntem la biserica si pierdem The Contender cu Joan Allen,Gary Oldman si Jeff Bridges ?
PS : maine la ora 20:00 , Coyote Ugly
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator