H.B.O.

sub lumina lanternei magice

Mesajde Vizitator » Joi Mar 28, 2002 9:24 am

Initial trimis de Aliosha
[b]Snatch
L-am vazut de n ori. Prea tare !
[/B]

l-am vazut la hbo shi mi l-am luat shi pe cd, dupa care l-a mai vazut de 2 ori. e superb filmul. richie rulzzz
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 28, 2002 6:30 pm

Vali..daca ai vazut Snatch pe HBO...eu sunt cel mai mare dobitoc de pe forumul asta...si putetzi sa va pishatzi cu totzii in gura mea !
Premiera pe HBO...este in MAI !!!!!

....................
Pt. Mirela....HBO in Romania se paote vedea contra sumei de 4,20 $/luna ! Eu sunt abonat legal de 3 ani ! Sunt foarte multumit !
Pe langa..calitatea exceptionala pe care o receptionez la HBO....am primit in decursul anilor...sapunuri Camay,sampoane,parfumuri Adidas ,spayuri Adidas.....si multe alte lucruri necesare ! :D

Aliosha....este doar inciudat pe mine ! Tre' sa va spun ca el in timpul filmelor statea cu surubelnitza sa regleze decodorul !
D'asta este Romania unde este...datorita unor oameni precum ALIOSHA ....care fura statul roman ...si au decodoare pirat de HBO !
Eee...in Canada de ce nu itzi pui decodor pirat de HBO ????
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mar 28, 2002 7:59 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Aliosha....este doar inciudat pe mine ! Tre' sa va spun ca el in timpul filmelor statea cu surubelnitza sa regleze decodorul !
D'asta este Romania unde este...datorita unor oameni precum ALIOSHA ....care fura statul roman ...si au decodoare pirat de HBO !
Eee...in Canada de ce nu itzi pui decodor pirat de HBO ???? [/B]

;n
Da ma recunosc. Datorita unor lichele ca mine se duce tara asta de rapa. Tocmai ca sa demonstrez prezenta constiintei am plecat ca poate asa mai e o sansa pentru cei care vor sa faca cu adevarat treaba in Romania (si care evident platesc HBO-ul lunar).
"Against modern football."
Aliosha

Culmea!

Mesajde Rolf » Vin Mar 29, 2002 10:36 am

La mine in cartier HBO costa 80.000 lei/luna. In plus, n-am de ce sa dau banii astia ca il prind bine fara decodor, nu stiu prin ce miracol?! O avea teveu' meu vreun tuner super-puternic, vreun decodor intern, ceva.....
Rolf
Junior Member

Mesajde onk » Vin Mar 29, 2002 3:52 pm

am avut un grundigh vechi, mare shi nashpa, da la care hbo se vedea fara decodor, foarte clar, si am mai auzit faza asta si la altii, cu tv-uri vechi
alo, domnii cu electronica la baza, explicatzi...
onk

Mesajde Rolf » Vin Mar 29, 2002 3:58 pm

Io tomna, la un teveu din 90 (Saba) il prind binisor, iar pe un Thomon cumparat acu 3 saptamini il vad aproape lacrima.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 10, 2002 10:40 am

Si pt. ca unii dintre noi..se plang ca nu mai sunt filme bune la tv...sa va zic ce programeaza HBO-ul in week end !

Sambata..la 20...For Love Or Country : The Arturo Sandoval Story . Un film biografic..despre un cubanez. Premiul Emmy pt. cea mai buna muzica. Cu Andy Garcia,Mia Maestro & Gloria Estefan. Filmul este despre un cubanez. Mai multe nu stiu nici eu..astept sa-l vad.

Tot sambata..putetzi (re)vedea un film de nota 10 : The Green Mile. De la ora 16:55

Duminica..premiera se numeste Ed TV . Comedie cu Matthew McConaughey,Woody Harrelson si Jenna Elfman.

A...si sa nu uit...sambata dimineatza..la 10:30....un film de animatzie cu totul si cu totul special ! The Iron Giant . Eu l-am vazut...si mi-a placut mult !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

in zona mea e 4 $,da',zau ca merita!

Mesajde Joao » Mie Apr 10, 2002 9:53 pm

Va recomand the kid,e luna asta,e baza totala filmul!
cand e snatch,ca-l vazui azi pe cd,dar vreau sa-l vad si la tv!
oricum,lunile astea in afara de green mile,au avut numai premiere de kkt(legea pamntului sa zicemca nu,da' in rest.......)
Joao
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Apr 11, 2002 12:03 pm

Iar revin cu uimire: in ce zona zici Joao ca HBO e 4 USD? Si la Moshu in Titan e 4, numa la mine e 80.000, adica sub 3. De fapt la mine cablul costa 120.000/luna si HBO inca 80.000, total 200.000/luna. La voi cit e cablul?
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 11, 2002 6:15 pm

Snatch..este in mai la HBO ! O sa anuntz ..exact ..la vremea respectiva !

In afara de The Kid..eu zic ca merita sa vedetzi si Ed TV,Perfect Storm ,Keeping The Faith (Preotul,rabinul si fata...tradus la noi) ....si romanticul Autumn in New York..cu Richard Gere & Winona Ryder !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 27, 2002 3:25 pm

Pe 31 mai,ora 21:35.....HBO..ofera in premiera in Romania ,filmul Requiem For A Dream . Sa ma uit ? O fi ceva de capul lui ?
Oribilul Mosh
Junior Member

he

Mesajde Joao » Sâm Apr 27, 2002 4:02 pm

Snatch..este in mai la HBO ! O sa anuntz ..exact ..la vremea respectiva !

In afara de The Kid..eu zic ca merita sa vedetzi si Ed TV,Perfect Storm ,Keeping The Faith (Preotul,rabinul si fata...tradus la noi) ....si romanticul Autumn in New York..cu Richard Gere & Winona Ryder !

ai moshule faci baza de mine cu the kid?
oricum,si sper sa nu-mi zici ca si aici facem doar avampremiere,am vazut crime in vis-----2 stele.patetic,desi avea o distributi buna,ideea era super rasuflata.
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 27, 2002 4:23 pm

Aici vorbim despre HBO...orice dau ei !
Eu nu am vazut Crime in vis ! Astept in seara asta...Tibul din fundu' gradinii ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 27, 2002 5:18 pm

Pe 31 mai,ora 21:35.....HBO..ofera in premiera in Romania ,filmul [B]Requiem For A Dream . Sa ma uit ? O fi ceva de capul lui ? [/B]

Daaaaaaaaaaaa
Trebuie neaparat sa il vezi. Mie mi-a placut foarte mult. Mi-a lasat o senzatie... Si coloana sonora este extraordinara.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 27, 2002 11:50 pm

Ok ! Pentru cei cativa oameni interesatzi sa facem o mica prezentare a lunii mai ,la HBO !

In afara de Requiem For A Dream..pe care de'abia astept sa il vad...mai avem :

1.Snatch
2.American Psycho
3.Before Night Falls (film despre un poet cubanez homosexual)
4.The Contender (thriller politic)
5.Dolce Farniente (un film in regia lui Nae Caramfil)
6.Coyote Ugly

Cam astea ar fi titlurile importante din mai !
Oribilul Mosh
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Dum Apr 28, 2002 10:56 am

ala cu trinul din fundul curtii mi s-a parut o porcarie,nu am avut rabdare sa-l vad pana la sfarsit.oricum trebuia sa plec,dar am plecat cu bucurie.
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 29, 2002 5:47 pm

Baaaa...mi-au dat cadou astia de la HBO ! Sunt in culmea fericirii !

Iata ce contine cadoul :
1 punga de cafea Jacobs Merido
1 coicolata Poiana cu whisky
1 cutie de Schusardine

Sunt foarte bucuros ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Apr 29, 2002 8:17 pm

Sapun sau sampon nu ti-au mai dat anul asta?
Aliosha

bine ca-mi adusasi aminte

Mesajde Joao » Lun Apr 29, 2002 9:35 pm

tre sa-l platesc si io,voiam s-o trimit pe cumnata-mea,dar daca-i de cadou ma duc eu!

revazui the kid,iar rasai de ma sparsai! e mortal grasul ala mic!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 30, 2002 7:34 am

Nu,Aliosha..nu mi-au mai dat sampon ! Au vazut ca am inceput sa ma spal...si au incetat cu apropourile subtile !
Ciocolata Poiana...e cu Irish Whisky ! Am mancat-o aseara....cu de 3 ori mai mare pofta...decat daca ash fi cumparat-o eu ! :p
Susardinele..o sa le maninc in Duminica Pastelui...cand ma imbrac la pantaloni de shtofa si camase de matase ! :p
Iar cafeaua i-am dat-o lu tata....ca eu nu beau asa ceva ! I-am zis ca i-am cumparat-o de la Mega....cu 50 000 ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Apr 30, 2002 10:52 am

Uite intimplare cu HBO: ma hotarasc sa ma abonez si io cinstit, 80.000 lei pe luna (la RCS) nu e cine stie ce, e cit un bilet la film.... asa ca ma duc unde platesc cablul. Aia ma trimit la alta adresa, si cica sa-mi iau cu mine si tot felu de acte de'ale casei. String din dinti si sunt hotarit sa infrunt si birocratia asta (am mai avut belele si cu internetu, si cu cablu cind am stat in chirie, si cu legitimatia de Hollywood etc.... peste tot trebe actele casei si proprietaru in carne si oase, n-ai voie sa stai intr-un loc si sa ai in buletin alta adresa... ma rog). Ma duc la sediul RCS din Vitan. Stau la coada. Imi vine rindu: 'vreau si io sa ma abonez la HBO!' raspunsul senin: 'n-avem decodoare!' 'Pai io vreau sa ma abonez! Cind o sa aveti sau cum facem?' 'Nu stim cind o sa avem..' la care ii raspund 'deci ma sfatuiti sa imi iau decodor pirat'. 'pai.......' Asa ca acum sunt abonat prin grija piratilor si am acces la to'felu' de filme.... da am ratat ciocolatile...

Deci inteleg ca vine American Psycho, de care mai vorbiram pe aici...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 30, 2002 4:14 pm

RTC ,aia sau cum le zice..nu sunt seriosi !
Eu sunt abonat Astral..si sunt foarte multumit ! E HBO 4,2 USD....dar merita !
Da,Rolf..vine American Pycho...de'abia astept sa-l vad
Si bineinteles....Recviem pentru un vis !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 04, 2002 12:26 pm

Tre' sa mentionez faptul ca...mai exista un HBO-maniac , in afara mea !
Si anume..Joao ! Incredibil...dar ,observ ca nici el nu pierde nici un film la HBO ! Ba mai mult...le urmareste si in reluare !

Si..bai Aliosha...Joao are HBO pe corecte ! (ca tot te intrebai tu..daca mai e cineva in afara de mine)

Joao...ce ne facem..ca in seara asta suntem la biserica si pierdem The Contender cu Joan Allen,Gary Oldman si Jeff Bridges ?

PS : maine la ora 20:00 , Coyote Ugly
Oribilul Mosh
Junior Member

sezi mereu moshule!

Mesajde Joao » Sâm Mai 04, 2002 1:36 pm

Tre' sa mentionez faptul ca...mai exista un HBO-maniac , in afara mea !
Si anume..Joao ! Incredibil...dar ,observ ca nici el nu pierde nici un film la HBO ! Ba mai mult...le urmareste si in reluare !

Si..bai Aliosha...Joao are HBO pe corecte ! (ca tot te intrebai tu..daca mai e cineva in afara de mine)

Joao...ce ne facem..ca in seara asta suntem la biserica si pierdem The Contender cu Joan Allen,Gary Oldman si Jeff Bridges ?

PS : maine la ora 20:00 , Coyote Ugly

ca de-aia exista reluarea,sa vad ce pierd in premiera sau ce merita revazut!
Joao
Junior Member

ATENTZIE !

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 23, 2002 7:36 pm

9 iunie 2002....in direct numai pe frecventza HBO.....Lennox Lewis vs. Mike Tyson . De la 4 dimineatza.

Meci pentru titlul mondial al supergreilor profesionisti !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 28, 2002 1:11 am

= HBO - Iulie 2002 =

Iata ce filme interesante putetzi urmari :

1.Being John Malkovich , cu John Cusack,Cameron Diaz si John Malkovick
2.American Pie , un film pe care il astept de multa vreme. sper sa fie ceva de capul sau
3.28 Days , cu Sandra Bullock,Viggo Mortensen
4.The Patriot , cu Mel Gibson
5.Breackfast of champhions , cu Bruce Willis.Albert Finney,Nick Nolte

.....si multe alte filme.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Vin Iul 12, 2002 7:08 pm

Hai, ca m-am trezit si eu, dupa aproape o luna... Uite filme foarte bune: A noua poarta si Good Will Hunting. Merita sa fie vazute!:a
Kayla

HBO

Mesajde Seth2 » Lun Aug 05, 2002 10:30 pm

Ok... so... Eu is mai nou pe aici si de-abea acuma am vazut ce era legat de HBO... De pe cele doua pagini am ales de la Oribilul Mosh , daca tot el era cel care a initiat treaba pe aici , ceea ce mi-a placut si mie... sau are si vreo legatura cu mine...

So.. de la primul post al lui...

1. Se pare ca nu numai tu ai HBo legal.. Eu sunt al doilea...
2. Concertul cu robbie Williams a fost super misto... (desi si pe mine ma enerva inainte si continua sa o faca)

3.Six Feet Under a fost serialul cel mai tare care l-am vazut in viata mea... acuma au inceput sa dea in reluare prima serie - De-abea astept cea de-a doua ! Personajele erau super inteligent create... Si situatiile in care erau ele la fel! Un serial pur si simplu perfect!)

4.Talentatul domn Ripley (fain film -> vedeti si postul care l-am plasat recent pe : "Ce filme bune ati mai vazut?")
5.The Iron Giant ... aveam de ales... temele la mate sau filmul asta... Am ales filmul.

Ce parere aveti de Six Feet Under ???
mai scrieti ceva de el... ce personaj va placea cel mai mult.. etc...
Seth2
Junior Member

Plaja

Mesajde Seth2 » Mar Aug 06, 2002 6:07 pm

Daca Oribilul Mosh tot e plecat , o sa va vorbesc eu putin de HBO in locul lui.
Sper sa nu supar pe nimeni! (Daca da... Sa imi spuneti...)
Sunt un fan HBO :p asa ca vreau san u se pierda traditia cat timp Oribilul Mosh este plecat..

So... Duminica – 11 august aveti “Plajaâ€Â
Seth2
Junior Member

Mesajde Lord Barty » Mie Aug 07, 2002 1:09 pm

Nu am citit romanul de care zici insa am vazut filmul. E un film ciudat, care nu prea stie ce vrea. Dezamagire e prea putin spus.

Respekt!
Lord Barty
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film