Cine i-a vazut vreodata pe cei de la La Familia sau alte trupe?

ce-a fost pe Muzici o data

Cine i-a vazut vreodata pe cei de la La Familia sau alte trupe?

Mesajde Angelove » Joi Sep 13, 2001 7:16 am

Cum sunt hip-hoperii in realitate???Fara body-guarzi.:)))))))
Da ce stiu eu????Stau doar in Balta-Alba.Dar nu va lasati pacaliti de nume.:)))))
Angelove
Junior Member

Mesajde Suryia » Joi Sep 13, 2001 11:15 pm

Ai incercat sa zici ceva?Nu s-ar zice!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

cand sunt dezbracati

Mesajde Vizitator » Vin Sep 14, 2001 2:34 am

cand sunt dezbracati, toti sunt la fel

de obicei sunt stresati de tot felul de bulangii care cica sa autointituleaza fani. in sua, chestia asta se numeste "stalking" adica hartuire
Vizitator

Mesajde Angelove » Vin Sep 14, 2001 6:48 am

Initial trimis de ganja^^^
Ai incercat sa zici ceva?Nu s-ar zice!

Da!Multi inteleg hip-hopul gresit!
Ce e pt tine hip -hopul ganja???Si din ce crezi ca se inspira cei care au scris versurile???
Sunt unii care cand spun Salajan se gandesc la ceva....... smecher.Ca wow salajan si nu mai stiu ce si la fel spun si de Pantelimon.Dar Salajan si banuiesc ca si Pantelimon sunt doar nume de pictori......
Angelove
Junior Member

Ntz...

Mesajde Suryia » Dum Sep 16, 2001 12:09 am

Ueeeiiiiii!Ce bine ca am aflat ca sunt nume de pictori , ca sa mor de stiam!Se mai culturalizeaza omul cand vorbeste cu d-astia ca tine!
Ce inseamna Pantelimonul si Salajanul pentru mine? Aproape 0!Inseamna EXACT cat orice cartier din tara asta! Dar din pacate au fost ridicate la rang de "stat in stat" de catre niste baietzei de baietzei , care ofticatzi ca nu s-au nascut in getto-urile americane s-au gandit sa-si ridice propriul cartier la acel rang!
Cat despre ce e hip-hopul pentru mine? Nu cred ca as putea sa-ti explic tie , si chiar daca as vrea nu cred ca as gasi cuvintele potrivite , pentru ca este mult prea mult! Ca sa incerc sa explic , citez un rapper roman , pentru ca mie personal mi-a ramas in minte acest raspuns , si cred ca se potriveste aici: "Hip-hopul este o balustrada de care te tii in incercarea de a urca treptele catre supra-egoul tau , este un lift care te ridica in clipele in care esti deprimat..."

PACE!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Re: Ntz...

Mesajde Angelove » Dum Sep 16, 2001 12:45 pm

Initial trimis de ganja^^^
Ueeeiiiiii!Ce bine ca am aflat ca sunt nume de pictori , ca sa mor de stiam!Se mai culturalizeaza omul cand vorbeste cu d-astia ca tine!
Ce inseamna Pantelimonul si Salajanul pentru mine? Aproape 0!Inseamna EXACT cat orice cartier din tara asta! Dar din pacate au fost ridicate la rang de "stat in stat" de catre niste baietzei de baietzei , care ofticatzi ca nu s-au nascut in getto-urile americane s-au gandit sa-si ridice propriul cartier la acel rang!
Cat despre ce e hip-hopul pentru mine? Nu cred ca as putea sa-ti explic tie , si chiar daca as vrea nu cred ca as gasi cuvintele potrivite , pentru ca este mult prea mult! Ca sa incerc sa explic , citez un rapper roman , pentru ca mie personal mi-a ramas in minte acest raspuns , si cred ca se potriveste aici: "Hip-hopul este o balustrada de care te tii in incercarea de a urca treptele catre supra-egoul tau , este un lift care te ridica in clipele in care esti deprimat..."

PACE!

Bine zici ofticati.Dar au dreptate intr-o singura privinta.Versurile sunt din viata reala.Viata unui om de rand nu a unui senator sau alt bogatas......
Angelove
Junior Member

viata e dura

Mesajde Vizitator » Lun Sep 17, 2001 4:57 pm

viata e dura
Vizitator

Re: viata e dura

Mesajde Angelove » Lun Sep 17, 2001 7:23 pm

Initial trimis de vali
viata e dura

vali tre sa iti dau dreptate
Angelove
Junior Member

Re: Cine i-a vazut vreodata pe cei de la La Familia sau alte trupe?

Mesajde Vizitator » Vin Sep 21, 2001 11:18 pm

Initial trimis de Angelove
Da ce stiu eu????Stau doar in Balta-Alba.Dar nu va lasati pacaliti de nume.:)))))
Vizitator

fraieri sunt ce-i ce nu inteleg hip hopul

Mesajde Dacian » Joi Oct 11, 2001 1:36 am

AM AJUNS LA COCLUZIA CA ITI TREBUIE MULTA SCOALA SA INTELEGI FENOMENUL[HIP HOP],DECI IN FINAL SI LA URMA URMEI VREAU SA LE TRANSMIT CELOR CARE NU INTELEG CA e problemaPREA DIFICILA PENTRU INCOMPETENTI CA EI

DACIAN
Dacian

Re: fraieri sunt ce-i ce nu inteleg hip hopul

Mesajde Angelove » Joi Oct 11, 2001 9:06 am

Initial trimis de Dacian
AM AJUNS LA COCLUZIA CA ITI TREBUIE MULTA SCOALA SA INTELEGI FENOMENUL[HIP HOP],DECI IN FINAL SI LA URMA URMEI VREAU SA LE TRANSMIT CELOR CARE NU INTELEG CA e problemaPREA DIFICILA PENTRU INCOMPETENTI CA EI

DACIAN

Wow dacian....cineva care gandeste ca mine!
Sa stii ca te aprob in toate privintele...
Angelove
Junior Member

Re: Cine i-a vazut vreodata pe cei de la La Familia sau alte trupe?

Mesajde Rolf » Joi Oct 11, 2001 9:20 am

Io l-am vazut pe Vexxatu de 2 ori si pe Rimaru de tz ori (prin ASE). Nu i-am vazut niciodata cu bodigai si mi s-au parut ca toata lumea. Deci in realitate astia 2 sunt normali. Vexxatu era pe o terasa la niste beri (Neptun, 1 mai 199x). E cam pirpiriu.
A, i-am vazut o data pe plaja si pe Paraziti, cu inca 2 tovarasi si fo 3 fete. Ei erau putin exhibitionisti, dar nu intreceau masura: au tras fo 20 beri (toti) in 2 ore si au stat numai in picioare (Tenie si BIP, restu stateau ca la plaja).
A fost unu in RACLA pe albumu cu cintaretii de rap, DJ Dox. Pe asta il stiam dintr-un bar de pe linga PRO TV. Punea acolo in fiecare joi numai HH cu sculele lui. Asta era acum 2 ani, inainte de RACLA (iti dai seama surpriza cind l-am vazut apoi in trupa), si a fost combinat putin pe atunci si cu Marijuana (daca tiu minte bine - mai venea si ea pe acolo sa-l viziteze). Dox punea muzica misto pe acolo, numai underground sub Wu Tang (pentru el erau comerciali si astia - si sunt intr-adevar), si cu ocazia aia am auzit multe originale dupa care au furat ai nostri angro (negativ intreg copiat si schimbata doar vocea). Marijuana era cam exaltata si avea neste idei pe care le credeam bune doar de scena. Asta m-a facut sa cred ca poate multi cintareti de rapa chiar cred in unele din versurile lor care noua ni se par exagerate.
Sper ca am satisfacut o parte din curiozitati, chit ca nu am avut onoarea si cu trupe de gangsteri, pe care personal nu le inghit.
Rolf
Junior Member

Mesajde Old_Scoica » Mie Aug 14, 2002 3:01 pm

bah.suntetzi cam aieriani.sa stitzi ca eu, la mamaia, cand am iesit de al o wxp. de reptile am dat nas in nas(adica mam lovit de burta lui) cu tatae. si nu avea bodygarzi si nici extra figurantzi.ma asteptam al o palma sau ceva , dar miam cerut scuze si ``i-am ceru un autograf``. normal ca nu mi-a dat: ``ne-avand timp``.si pe la familia i-am vazut de 3 ori in concert si o data intr-o terasa. la o bere.asa ca fratzilor, .........................
Old_Scoica
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Aug 16, 2002 7:25 pm

subiect de cacat.....

DACIAN,invata ba sa scrii
bravo baixule!
marian jan

Mesajde cutuma© » Vin Aug 16, 2002 8:31 pm

Faza tare, acum un an, eram cu nishte prieteni pe undeva pe la Romana, in fatza noastra Puya cu un tovarash shi cu o tipa. Nefiind eu fan La Familia nici nu l-am bagat in seama. Imi atrage totushi cineva atentzia shi il vad cum intra la Castel parca. Deschide puya usha, intra, intra shi tovarashul lui shi inchide usha exact in fatza tipei. A tras saraca de usha aia pana a deschis-o shi a intrat shi ea de i-au sarit capacele. Ce sa zic, nishte gentlemeni.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde marian jan » Sâm Aug 17, 2002 10:52 am

la familia e o trupa care nu stie decat sa copieze,sa copieze si iar sa copieze."unii nu inteleg" este o dovada de plagiat nesimtit,daca pot sa spun asa.dupa ce ca e copiata linia melodica,mai e copiat si textul.si multe altele.se vede ca baietii sunt fani inraiti 2pac,nwa,xzibit,dre,nas si multi altii.se vede din textele lor.la o emisiune la b1v au spus ca ei nu fac muzica care sa nu fie data la radio,ei vor ca melodiilee lor sa fie ascultate de toti.deci fac totul sa fie COMERCIAL.deci sunt de cacat.deci sunt la fel ca n&D.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde sica » Joi Sep 12, 2002 10:51 pm

hai laso pulii ba ca fac oricum treaba baietsii...da in deosebi puya, e cel mai tare ash spune da putsini sunt de aceeashi parere. da, ce se mai aude de la familia? vor mai scoate ceva? shi mai exista trupa sau s-a desfiintsat? voi ashtia din bucureshti auzitsi mai multe despre ei...
sica
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Sep 12, 2002 10:59 pm

shtii care e porecla lui Puya...itzi dau un indiciu, e legata de originalitatea lui.

cutuma©

alo? alo? alo?

Mesajde ckride » Joi Sep 12, 2002 11:05 pm

Initial trimis de popalin
la familia e o trupa care nu stie decat sa copieze,sa copieze si iar sa copieze."unii nu inteleg" este o dovada de plagiat nesimtit,daca pot sa spun asa.dupa ce ca e copiata linia melodica,mai e copiat si textul.si multe altele.se vede ca baietii sunt fani inraiti 2pac,nwa,xzibit,dre,nas si multi altii.se vede din textele lor.la o emisiune la b1v au spus ca ei nu fac muzica care sa nu fie data la radio,ei vor ca melodiilee lor sa fie ascultate de toti.deci fac totul sa fie COMERCIAL.deci sunt de cacat.deci sunt la fel ca n&D.

alo? NENEA? e cineva acasa? ah... esti incuiat la minte exact cum banuiam...

offtopic, asta e viata
ckride
Junior Member

.....

Mesajde n3aGabitz » Joi Sep 12, 2002 11:10 pm

popalin: am sa ma fac ca nu am citit mesajul tau citat de neamtzu. ASTA nu e mentalitatea care tre sa o aibe un hh-er. Daca nu vrei ca muzica ta sa nu fie ascultata de lume, atunci pentru ce pula mea o faci sa o asculti tu cu ai tai??? Un artist face arta de dragul de a arata lumii ce poate sa faca. Crezi ca VD nu ar vrea sa auda muzica sa la radio? iti spun eu ca vrea....sorry daca te-am trezit dintr-un vis frumos.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Sep 12, 2002 11:13 pm

VD shi-ar fi dorit shi un videoclip dar nu a fost de acord sa-shi compromita stilul pt a realiza asta. A tzinut sa nu ishi dezamageasca fanii pt k ei sunt mai importantzi decat orice.

cutuma©

Mesajde wclan » Vin Sep 13, 2002 1:13 pm

Da!Multi inteleg hip-hopul gresit!
Ce e pt tine hip -hopul ganja???Si din ce crezi ca se inspira cei care au scris versurile???
Sunt unii care cand spun Salajan se gandesc la ceva....... smecher.Ca wow salajan si nu mai stiu ce si la fel spun si de Pantelimon.Dar Salajan si banuiesc ca si Pantelimon sunt doar nume de pictori......
pantelimon a fost un sfant,proroc,sau mai stiu eu,da nu despre asta vreau sa vorbesc,chestia ca daca esti din salajan sau pantelimon nu crezi ca te va face mai baiat(nu ma refer la tine),ci la altu de pe acest forum,care se simte, nu conteaza ce cartier e,peste tot sunt shi bulangii,shi baieti de treaba,de tot felu
wclan
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Sep 14, 2002 5:56 am

Puya : prin cartier si odata la mare cand era "mort" si aproape il lua briza din cauza celor 13 kile ale lui.

Sisu: de asta am dat cand ii duceam bere la kil unui prieten internat la dezintoxicare. (Animalu, pentru cine frecventeaza galeria stelei. ).

Vexx+ Brugner: am invatat in acelasi liceu. Tabere, beri etc...mult prea multe ipostaze ca sa le insir aici
Dupa ce am terminat ne-am avzut mai rar.

L- doctor de la CTC. Tot din liceu. Ne aveam asa de hai noroc. Mai mic cu 2 ani ca mine parca. (K gula corecteaza-ma daca gresesc.)

K-gula : (personal) de vara asta. Baiat de nota 10 fara nici cea mai mica sau falsa exagerare.

Mafia tot de prin cartier din vedere. Tot din vedere(concerte sau facut cunostinta prin terte perosane) si altii ale caror nume de scena nu le stiu sau nu mi le aduc aminte.
Aliosha

Patron al hip-hop`ului vreau sa te intreb ceva... ZBORI?

Mesajde K_mine_0 » Dum Sep 15, 2002 5:51 pm

Urechi mari mai ai fratelo. Iti mai pui si poza aia cu muianu tau de elefant. Crezi ca daca esti in America esti mare cacat. nu dau 2 bani pe tine rapanosule, ti`as taia urechile alea cu drujba. pentru toti care se cred mafioti din tara asta le zic sa isi mai ridice pantalonii din vine si sa nu se mai creada negri. SANTEM ROMANI, SI CIORDITORI. nu hip`hoperi , rapperi si pula mea. Si eu ascult rap dar ma respect , am vreo 2 maimute in cartier care umbla cu pantalonii in vine si in uscati ca gardu. IN rest toate bune si sa ne vedem toti acolo unde e bine.
K_mine_0

Ureche sugeo, esti cel mai enervant si increzut de aici

Mesajde K_mine_0 » Dum Sep 15, 2002 5:54 pm

Initial trimis de original
popalin: am sa ma fac ca nu am citit mesajul tau citat de neamtzu. ASTA nu e mentalitatea care tre sa o aibe un hh-er. Daca nu vrei ca muzica ta sa nu fie ascultata de lume, atunci pentru ce pula mea o faci sa o asculti tu cu ai tai??? Un artist face arta de dragul de a arata lumii ce poate sa faca. Crezi ca VD nu ar vrea sa auda muzica sa la radio? iti spun eu ca vrea....sorry daca te-am trezit dintr-un vis frumos.

Patron al hip-hop`ului vreau sa te intreb ceva... ZBORI?
Urechi mari mai ai fratelo. Iti mai pui si poza aia cu muianu tau de elefant. Crezi ca daca esti in America esti mare cacat. nu dau 2 bani pe tine rapanosule, ti`as taia urechile alea cu drujba. pentru toti care se cred mafioti din tara asta le zic sa isi mai ridice pantalonii din vine si sa nu se mai creada negri. SANTEM ROMANI, SI CIORDITORI. nu hip`hoperi , rapperi si pula mea. Si eu ascult rap dar ma respect , am vreo 2 maimute in cartier care umbla cu pantalonii in vine si in uscati ca gardu. IN rest toate bune si sa ne vedem toti acolo unde e bine.
K_mine_0

Mesajde marian jan » Lun Sep 16, 2002 10:40 pm

da,original,asta e parerea mea si mi-o mentin.stai si gandeste si tu mai mult.ramai cu adrian copilu minune daca,crezi ca asta e muzica si cu la familia daca tu crezi ca asta e hh.
neamtzule,discutiile cu tine nu isi mai au rostul.
bravo baixule!
marian jan

...

Mesajde n3aGabitz » Mar Sep 17, 2002 2:04 am

popalin: frate faci ce vrei.....daca preferi sa vezi numai drept asta e alegerea ta. pace
n3aGabitz
Junior Member

Blablabla!

Mesajde rap_t_one » Vin Sep 27, 2002 11:57 am

In primu rand ala cu k_mine_0 :
d-abia ai trei mesaje trase prin pizda matii shi vi shi te iei de urechile lu original!
cu ce ai venit nou in discutie?
crezi ca eshti singurul care a observat ca nea gabitz are urechile mari?
asha e omu'! parca toti tre sa fim cu vrea pula ta!
itzi zic eu ceva ! du-te shi ciordeshte tu shi lasa p'altzi sa traiasca k sa faca ceva !
in rest nu shtiu ... paote shi zona in care stau nu e favorabila sa cunosc "somitatzile" rapului....ii shtiu p'ai mei (gangsta de gangsta;P ) shi imi e de ajuns! ash vrea sa-l cunosc pe k-gula....baiat de treaba imi pare!:o
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

think goose

Mesajde toxxica » Mar Oct 01, 2002 7:09 pm

topicu asta e ceva de genu "cine cunoaste mai multe vedete"?
si apropos zicea unu,chiar nu retin cine, ca iti tre liceu or smtg k sa intelegi hiphopul .. eu raman la ideea ca iti tre cultura sau mai bine zis iti tre pasiune pt intelege hh.. poate gresesc anyway era doar o remarca
word

P.S: eu o stiu pe ganja^^^ !!!!!!!!!! :))))
toxxica
Junior Member

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Mesajde rthodox » Mar Oct 01, 2002 8:42 pm

eu zic ca e nevoie de un cel putin un MBA (in State), iar doctoratul este obptzional, tzinandu-se cont de faptul ca armata se va face doar cu mercenari - ale dreaq Dacii! Eu prefer jocul de canastah in locul castravetzilor muratzi.

p.s. - sunt multi Hiphop-eri cu facultati si colegii care nu inteleg ce este Hiphop-ul desi sunt implicati direct, iar pe de alta parte sunt unii care nu au decat gimnaziul si l-au inteles dintotdeauna (la Hiphop mah refer). Educatia, cultura si stimularea inteligentei contribuie la creatia Hiphop de calitate, insa fara suflet nu te poti apropia, iar sufletul nu se preda in scoala!!!
rthodox
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica