Da ce stiu eu????Stau doar in Balta-Alba.Dar nu va lasati pacaliti de nume.

Initial trimis de ganja^^^
Ai incercat sa zici ceva?Nu s-ar zice!
Initial trimis de ganja^^^
Ueeeiiiiii!Ce bine ca am aflat ca sunt nume de pictori , ca sa mor de stiam!Se mai culturalizeaza omul cand vorbeste cu d-astia ca tine!
Ce inseamna Pantelimonul si Salajanul pentru mine? Aproape 0!Inseamna EXACT cat orice cartier din tara asta! Dar din pacate au fost ridicate la rang de "stat in stat" de catre niste baietzei de baietzei , care ofticatzi ca nu s-au nascut in getto-urile americane s-au gandit sa-si ridice propriul cartier la acel rang!
Cat despre ce e hip-hopul pentru mine? Nu cred ca as putea sa-ti explic tie , si chiar daca as vrea nu cred ca as gasi cuvintele potrivite , pentru ca este mult prea mult! Ca sa incerc sa explic , citez un rapper roman , pentru ca mie personal mi-a ramas in minte acest raspuns , si cred ca se potriveste aici: "Hip-hopul este o balustrada de care te tii in incercarea de a urca treptele catre supra-egoul tau , este un lift care te ridica in clipele in care esti deprimat..."
PACE!
Initial trimis de vali
viata e dura
Initial trimis de Angelove
Cum sunt hip-hoperii in realitate???Fara body-guarzi.))))))
Da ce stiu eu????Stau doar in Balta-Alba.Dar nu va lasati pacaliti de nume.))))
Initial trimis de Dacian
AM AJUNS LA COCLUZIA CA ITI TREBUIE MULTA SCOALA SA INTELEGI FENOMENUL[HIP HOP],DECI IN FINAL SI LA URMA URMEI VREAU SA LE TRANSMIT CELOR CARE NU INTELEG CA e problemaPREA DIFICILA PENTRU INCOMPETENTI CA EI
DACIAN
Initial trimis de Angelove
Cum sunt hip-hoperii in realitate???Fara body-guarzi.:)))))))
Da ce stiu eu????Stau doar in Balta-Alba.Dar nu va lasati pacaliti de nume.:)))))
Initial trimis de popalin
la familia e o trupa care nu stie decat sa copieze,sa copieze si iar sa copieze."unii nu inteleg" este o dovada de plagiat nesimtit,daca pot sa spun asa.dupa ce ca e copiata linia melodica,mai e copiat si textul.si multe altele.se vede ca baietii sunt fani inraiti 2pac,nwa,xzibit,dre,nas si multi altii.se vede din textele lor.la o emisiune la b1v au spus ca ei nu fac muzica care sa nu fie data la radio,ei vor ca melodiilee lor sa fie ascultate de toti.deci fac totul sa fie COMERCIAL.deci sunt de cacat.deci sunt la fel ca n&D.
pantelimon a fost un sfant,proroc,sau mai stiu eu,da nu despre asta vreau sa vorbesc,chestia ca daca esti din salajan sau pantelimon nu crezi ca te va face mai baiat(nu ma refer la tine),ci la altu de pe acest forum,care se simte, nu conteaza ce cartier e,peste tot sunt shi bulangii,shi baieti de treaba,de tot feluInitial trimis de Angelove
Da!Multi inteleg hip-hopul gresit!
Ce e pt tine hip -hopul ganja???Si din ce crezi ca se inspira cei care au scris versurile???
Sunt unii care cand spun Salajan se gandesc la ceva....... smecher.Ca wow salajan si nu mai stiu ce si la fel spun si de Pantelimon.Dar Salajan si banuiesc ca si Pantelimon sunt doar nume de pictori......
Initial trimis de original
popalin: am sa ma fac ca nu am citit mesajul tau citat de neamtzu. ASTA nu e mentalitatea care tre sa o aibe un hh-er. Daca nu vrei ca muzica ta sa nu fie ascultata de lume, atunci pentru ce pula mea o faci sa o asculti tu cu ai tai??? Un artist face arta de dragul de a arata lumii ce poate sa faca. Crezi ca VD nu ar vrea sa auda muzica sa la radio? iti spun eu ca vrea....sorry daca te-am trezit dintr-un vis frumos.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator