gargara..arunca un ochi pe threadu de haleli shi zi'm cate kile de sarmale s'au pregatit in ultimile 20 de pagini.
Asta da contraargument.

hai sa fim serioshi daca nu iesht o putoare nativa potz sa'tz pregateshti/procuri mancare de calitate oriunde in lumea civilizata..
Se vede ca nu ai avut ocazia sa te delectezi cu mancarea englezeasca. In plus trebuie sa te tina buzunarul ca sa-ti procuri in lumea 'civilizata' rosii cu gust de rosii si pui cu gust de pui.
nu va mai unflatz bre atata'n pene..p'alea d'afara le doare'n cur de cum arata spre deosebire de fomistele din romania
adica femeile frumoase din Romania sunt niste fomiste? inainte de a spune tampenii si a jigni gratuit, citeste ce a scris veverita acolo: naturally beautiful girls, adica nu are nimic de a face cu ‘le pasa cum arata’, ca-s frumoase de la natura, indiferent ca se boiesc pe fata sau nu. Cand m-am intors din Anglia, pe Otopeni intorceam involuntar capul si cascam ochii dupa romance. Pentru ca diferenta e socanta. Englezoaicele sunt urate de la natura orice ai zice tu si nu ne referim la cele de prin fostele colonii, ci la alea pur sange. Oricat le-ar pasa de felul in care arata si oricat s-ar stradui, n-ar putea repara mare lucru.
3. hai lasa. Vezi ca faci o confuzie grava: masculinitatea nu e acelasi lucru cu agresivitatea, iar efeminarea barbatilor (mai ales in lumea aia civilizata la care aspiri si in care sper sa ajungi si tu) este un fapt dovedit stiintific. In ce priveste agresivitatea, crezi ca numai moldovenii sunt agresivi? Violenta in familie e o problema grava si in vest si se intalneste foarte des si intre intelectuali.
4. nu mai prezenta exemplele de parca ar fi adevaruri general valabile. crezi ca aici nu exista astfel de oameni?
5. Lasa ca mai vorbim peste cativa ani si o sa vezi ca in vest money really is an issue si o sa intelegi ce vrea sa spuna veverrita cu asta. Sa insir si eu niste exemple?
6. nici nu ma mir
deci da are dreptate asha bere nu gaseshti in uk/us, sunt convins..

8. nici nu ma mir
9. se referea la romanii din Anglia (din strainatate in general). Adica: nu te poti baza pe ambasada din tara in care esti, dar orice roman care a trecut prin situatia ta te va ajuta. asa ca exemplele tale or fi ele 'edificatoare', dar nu stiu ce cauta aici.
avetzi tendintza tembela de a generaliza judecand romanii privindu'va in oglinda sau uitandu'va la prietenii apropiatzi fara sa va datzi seama ce discrepantza exista intre voi shi ceilaltzi
Unde a generalizat veverita sau bassu sau pacha sau kant emir sau stefan sau eu? cine a generalizat??? dan eutanasistul, dar nu cred ca lui i te adresezi. eu zic ca tu generalizezi. in tot postul nu ai facut altceva decat ai generalizat si ai ignorat argumentele. Si mai zic ca esti un teribilist increzut si in postul asta ai fost si nesimtit ("tendinta tembela"). mai vezi-ti lungul nasului. parerea mea.
E treaba ta ca vrei sa parasesti tara si e foarte bine ca vrei mai mult in viata si nu te multumesti cu putin. Bine faci ca pleci si cu cat esti mai tanar cand pleci, cu atat mai bine. Eu ma bucur cand oameni ca tine pleaca in strainatate pentru ca intr-adevar contribuie la imbunatatirea imaginii tarii.
Dupa sarbatori, cand ne intorceam din Romania (unde am mancat multe-multe sarmale) am fost tare dezamagita sa vad intr-o parcare din Austria unii dintre romanii (uite ca era sa fac si eu o generalizare) care ne reprezinta in strainatate (exact asa cum i-a descris bassu) nespalati, ingramaditi in masini, imbracati in trening “de firmaâ€Â