Rapid vs. Steaua

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine credeti ca se califica in semifinalele cupei UEFA?

Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Apr 08, 2006 4:11 pm

Rapid
17
44%
Steaua
22
56%

Voturi totale : 39

Mesajde h0va » Lun Mar 20, 2006 7:36 pm

de la voi...cine are aceea experienta?

Carlos?

Cluburi la care a mai jucat:

- pana in 2001: Vilafranquense (Portugalia, Liga 4)
- 2001-02: Campomaiorense II (Portugalia, Liga 4)
- 2002-03: Amora (Portugalia, Liga 3)
- 2003-04: Felgueiras (Portugalia, Liga 2)
- 2004-05: Boavista Porto (Portugalia, Liga 1) - Unde a venit gratis in 2004, după ce evoluase la Felgueiras, in Liga Onoare..iar la boavista nu a fost permanent titular..de fapt a fost rezerva lui William Souza pt prima jumatate a turului..abea spre finalul turului a prins shi el postu de titular.

Badoi de ex are o experientza mult mai bogata decat cea a lui Dica in cupele europene, daca nu ma insheala memoria a jucat shi cu PSG shi cu Liverpool shi cu Anderlecht.

Il avem shi noi pe Moldovan cu o experientza mult peste cea a lui Radoi.

Ca sa nu mai zic de Maldarashanu, insa din pacate el nu poate juca in aceste doua partide deshi a contribuit intr'o mare masura la succesul nostru de pana acum.

Daca vrei se poate face o statistica cu numarul prezentzelor la natzionala a jucatorilor celor doua echipe..deshi daca'l punem la socoteala pe Moldovan deja nu mai are nici un farmec :)

?!
h0va

Mesajde memetshot » Lun Mar 20, 2006 7:38 pm

tata, nafara de pancu si moldovan nu avetz restu.

zimi si mie, in fiecare sezon, cam cate meciuri internationale avuratz?

si inca o cheste: dupa revolutie, nici o echipa romaneasca nu a ajuns mai departe in cupe decat steaua (asta exceptand cele doo momente cand nu a participat)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde h0va » Lun Mar 20, 2006 7:55 pm

si inca o cheste: dupa revolutie, nici o echipa romaneasca nu a ajuns mai departe in cupe decat steaua (asta exceptand cele doo momente cand nu a participat)

da bre ai dreptate, shi totushi ce legatura are asta cu actuala echipa a Stelei?

zimi si mie, in fiecare sezon, cam cate meciuri internationale avuratz?

Habar n'am da' inca odata te intreb ce legatura are cu actuala echipa a stelei in a carei componentza intra jucatori care nu au evoluat in aceste meciuri internationale? Eo zic ca de la Steaua 'nafar de Radoi shi Boshtina restu is pafarishti cu P mare cand vine vorba de experientza.. (era sa uit de Paraschiv :)))

Uite ca sa'tzi faci o idee:

in 2003/2004 in ultimul meci disputat in uefa asta era componentza lotului, in bold sunt jucatorii care astazi sunt titulari in lotul Stelei (fix 3 + Oprita care azi e rezerva):

Hamutovski
Radoi
Dumitru
Pitu
Rachită
Raducanu
Mutică
Aliută
Stoica
Bostina
Dinita
Oprita
Paraschiv
Falemi

in 2004/2005 au jucat o mare parte din jucatorii echipei actuale insa e vb de cateva meciuri bre, asha ca nuj despre ce experientza nemaipomenita vb matale..

Dorinel Munteanu
Radoi
Oprita
Ogararu
Ghionea
Bostina

Cristea
Lovin
Nicolita
Petre Marin

Dinita
Dica
Hamutovski
Ciocoiu

?!
h0va

Mesajde nae cinefil » Lun Mar 20, 2006 8:09 pm

bre, io n-am nimica cu rapidu in genere, ba chiar m-a incantat evolutzia lor nu neaparat amu, cu uiefa. plus ca, deshi nu mi se pare normal ca jucatorii sa intervina pentru antrenor pe langa patron, mi-a placut jestu lor la momentu reshpectiv.

la fel, imi place poli shi, chiar daca nu-mi place cine baga banii acolo shi nici culoarea acestora(a banilor), ma bucur ca echipa pare sa-shi fi regasit o identitate(pe care se pare ca se bat mai multzi, inclusiv italianu ala, jambon) dorita de fanii banatzeni.

shapropo de fanii banatzeni, sintagma asta ascunde diferentza dintre poli, cefere pe de-o parte shi steaua, rapid shi dinamo (nush cum ie cu sportu, da` poate ne lumineaza ochila) pe de alta parte. din diverse motive, care nu pot fi dezvoltate aci(shi nici nu-s uomu potrivit s-o faca), iechipele alea 3 au fani nu numa in bucurejti, pe cand halelalte doo se marginesc in a avea fani doar pe langa casa.
(daca va e mai comod, putetz citi suporteri in loc de fani)

sh-amu ontopicaind, am votat steaua pentru ca sunt stelist, pentru ca, vizavi de faza cu esperientza, hova exagereaza din dregoste alb-vishiniem, uitand ca in afara de esperientza egala den sezonu asta, steaua mai are ompic de anu trecut.(amu e drept ca rapidu are sezonu asta doo meciuri in plus, cu sanjulia aia, da` alea, sa-mi fie cu iertare, nu se pun decat la palmares). am votat steaua pentru ca, copil fiind shi neavand microbijti in familie, n-am prea auzit de rapid(shi nici de poli). steaua, dinamo shi craiova erau echipele care faceau furori in vremea aia.

nu contest aici istoria niciuneia din echipele enumerate, dar simpla revedere impreuna a celor care in noaptea aia din 86 i-au facut p-ai mei sa-mi dea voie sa stau treaz pana dimineatza m-a facut sa simt un fior prin tot corpu. noaptea aia in care am stat ghemuit in fatza televizorului( fotoliile, canapeaua shi toate scaunele erau ocupate de vecinii de pe scara care se stransesera aproape conspirativ la meci) am banuit-o a fi unica. shtiu ca steaua de acum e departe de steaua de atunci, dejaba urla meme sau jiji, sunt conshtient ca uefa nu-i liga, da` incep sa cred sfaramarea unor limite.

mi-aduc aminte de amza pelea, cum facea mijto de stelijti shi ma-nerva, chit ca-mi placea shi craiova maxima den perioada aia(inainte de 86, pe la-nceputul deceniului 8).

am deviat mult de la subect, da` am ramas oarecum surprins de cum atz sarit scurt unii la gatu altora. dau vina pe varsta frageda ;) totushi.

am votat cu steaua pentru toate ce le-am scris mai sus shi pentru multe altele de-atunci incoa.

sa recunoajtem, invinsa de steaua in sferturi, rapidul ar parasi cupa uefa cu fruntea sus, neinvinsa(la aggregate :) ) in Europa. Intr-adevar, acelashi lucru s-ar aplica shi Stelei, dar eu prefer sa vad prima varianta, la fel cum hova sau baixu ar prefera-o pe a doua.

Shi promit solemn ca daca s-ar intampla ca Rapidul sa mearga mai departe, sa tzin )in UEFA) la fel de mult cu ei cat ash fi tzinut shi cu Steaua.

haoleo ce post lung!?! las ca-l editez leiter daca deranjeaza.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde kant emir » Lun Mar 20, 2006 8:16 pm

io am votat cu rapizii (penca tziu cu h0va, de AIa)

(iar ca ne-microb atins de patemi, apreciez ca Steaua are mai multe shanse - numa ca am io un presimtz, ashea!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde h0va » Lun Mar 20, 2006 8:17 pm

emiru, raman dator :)

?!
h0va

Mesajde Wild Rose » Lun Mar 20, 2006 11:23 pm

h0va, o mica rugaminte. nu vorbi in necunostinta de cauza. nu d'alta da' nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata cu tine despre fotbal (sau despre orice altceva). adicalea nu vaz' de unde poti tu sa mananci cacat pe forum in legatura cu persoana mea.

eo mi-am exprimat parerea, umila ce este drept. amu 'om trai si 'om vedea ce se intampla.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde h0va » Mar Mar 21, 2006 12:13 am

poti tu sa mananci cacat pe forum in legatura cu persoana mea

rogu'te masoara'tz cuvintele ca nu se cade sa mi te adresezi ashe..mai ales ca eo n'am facut decat sa'mi exprim o parere..

?!
h0va

Mesajde kant emir » Mar Mar 21, 2006 12:15 am

shanume datzon cuada canelui:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori)
kant emir, h0va
kant emir

Mesajde Daimon » Mar Mar 21, 2006 12:27 am

==D cinefile. frumos postul tau, pt ca exista oameni ca tine si ca migu incerc sa nu exagerez si sa zic ca toti stelistii sau dinamovisti sunt $%^^%$$#$

nu ma mai bag in discutii. oricum nu vad ce relevanta au pentru meciul de peste doua saptamani rezultatele de anu trecut al uneia sau alteia din echipe.

un mic comentariu legat de faptu ca toata lumea tine cu steaua si cu dinamo... pai ce sa-i faci pana in '89 numa pe ei si pe ceausescu ii vedeai la teleu (aici e o discutie lunga, oricum s-a mai vb despre asta, nu mai insist), iar dupa aia, tre sa recunosc ca s-au miscat mai repede.
pe de alta parte mie nu-mi trebe sa tina cu POLI nea Jean din Cuca Macaii ca eu n-am tripuri cu Poli brand national, si ma enerveaza ca bergenbier e sponsor si ca echipa joaca in galben, dar asta e fucking modern football.

scuze pt offtopic
Daimon

Mesajde Shaki » Mar Mar 21, 2006 9:21 am

recunosc de pe-acu k nu-s microbista shi nici cel mai mic abar de fotbal n-am
sper totushi sa cashtige steaua, de-aia i-am shi votat
HAI STEAUA!
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

vrei sa fii miliardar?

Mesajde jeorj » Mar Mar 21, 2006 10:51 am

se pare ca cota pariurilor creste infiorator in favoarea echipelor rapid si steaua(le-am pus in ordinea asta pe motiv alfabetic nu alceva).
daca vrei sa devi miliardar si ai si un pic de noroc, pariaza pe faptul ca nicio echipa romaneasca nu va mere in semifinale:. si daca vrei sa maresti si mai mult miza precizeaza ca nici o echipa din bucuresti nu se califica mai departe.~p~p~p

serios acu, io votez rapid, pe motivu urmator: daca reuseste sa mearga mai departe(desi teoretic, dupa lojica mea, sansele sunt mai mici decat pentru steaua) si daca merge si mai departe, asta inseamna inca o echipa romaneasca cu performante internationale, adica inca o bulina frumos colorata pentru romania.
s-ar putea sa fiu sio tzara subiectiv, in sensu cacand mai bagam in seama circu asta de se numeste folbal, tineam umpic mai mult cu dinamo, ori pe vremea aia rapidu nu reprezenta freun adversar de bagat in seama, pe cand steaua.........ierea inamicu public numaru unu.

in concluzie ......hai rapiduletzu:D

ps. cel mai serios acu: ma intereseaza meciurile astea duar in masura in care pot sa aduca o lumina favorabila in imaginea romaniei in alte tari shatat.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Mar 21, 2006 12:16 pm

stiu ca o sa mi-l ridic pe baicsulica in cap, da trebe sa lamurim neste chestii.

1. rapidu e o echipa omogena in acest moment, nu datorita calitatii superioare jucatorilor si implicit jocului, ci datorita antrenorului, care a stiut sa-si stranga oamenii in jurul lui si sa-i motiveze emotional. practic, rapidu joaca pentru lucescu , ceea ce e de admirat. tuate calculele alea ale tale, bre gigica cu nustiucat virgula nustiu cate goluri marcate acasa e frectie la picior de lemn. aia e frectie. performanta rapidului e practic performanta lui lucescu.

2. steaua nu se afla in aceeasi situatie, din pacate. echipa a ajuns la performanta sferturilor avand deja 3 antrenori, cu 3 stiluri diferite. asadar, omogenitatea si loialitatea bazata pe personalitatea antrenorului cade. si iar iti zic, gigica draga, procentele alea sunt fix pula. de ce nu faci un tabel procentual si cu eficacitatea jocurilor " afara " ? stii ff bine ca steaua se mobilizeaza in momentele de criza si se culca pe-o ureche cand se crede real madrid. mobilizarea asta, dragul meu, vine taman din valoarea net superioara lotului de jucatori. asa ca gigica, pregateste-te de un usturator 1-4.

cu tuate astea, sa stii ca in acest moment ,pe mine personal putin ma intereseaza cine va merge mai departe. si stii de ce? pentru ca tu esti un suporter rapidist - rapidist, iar eu sunt un suporter stelist - roman.

am votat cu steaua, dar zic fortza rapid, fortza steaua ! luptati pentru romania, nu pentru corsicanu sau pentru mustata.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mar Mar 21, 2006 12:30 pm

cu votu lu garofitza situatia la voturi este egala 12-12
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Mar 21, 2006 12:41 pm

SOD scrie:pentru ca tu esti un suporter rapidist - rapidist

in meciul ăsta, da, recunosc. la modul general, insă, nu mai este aşa. sezonul ăsta am ţinut şi cu Steaua şi cu Dinamo, deşi nu ştiu dacă mă crezi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Mar Mar 21, 2006 12:51 pm

Wild Rose scrie:h0va, [...]. nu vorbi in necunostinta de cauza. nu d'alta da' nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata cu tine despre fotbal [...]

eo mi-am exprimat parerea, umila ce este drept.

==D
Va rog io, poate cineva s-o ambaleze frumos pe fata asta, sa mi-o trimita si mie acasa?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Aliosha » Mar Mar 21, 2006 5:48 pm

Buna ziua. Sunt unul dintre acei suporteri stelisti care la meciul cu Nationalul au fortat oficiala pentru a-l bate pe Lucescu Jr. Pacat ca nu era si ala batran langa el sa ii dam si lui cateva flegme. Arbitrajul nu vreau sa il comentez - lua-ne-am claviculele la misto - pentru ca nu de asta postez momentan pe acest thread. Dubla mansa din sferturile cupei uefa este defapt un meci intre tigani si romani. Da, h0va, pitis si vecinu meu de la 6 nu sunt tigani. Restul da. Da, banel si p Marin sunt tigani. Restul nu. Vreau pe aceasta cale sa instig la ura rasiala si sa demonstram ca noi romanii suntem stapani in tara noastra si ca disputa dintre Steaua Bucuresti si Rapid Bhratpur este transata istoric corect. Dupa cum ati invatat in clasele primare noi suntem stramosii dacilor iar ei erau albi, nu furau portofelele din autobuze si se spalau des. Deaia romanii voiau sa le frece femeile.

Va multumesc.
Forza Steaua.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde piskeshu » Mar Mar 21, 2006 6:05 pm

Aliosha scrie:Dubla mansa din sferturile cupei uefa este defapt un meci intre tigani si romani. Forza Steaua.

Nu-s de acord decat cu ultima parte, adica Forza Steaua! Trist ca gandesti asa. Eu o sa ma uit la meci.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mar Mar 21, 2006 6:26 pm

am votat si io firesc cu cine tzin apropiatzii si cu cine tzineam sio cand eram mica si faceam sport deci: "peste tot in deplasaaaareee ..."
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde piskeshu » Mar Mar 21, 2006 6:31 pm

Hova, tu ai vazut culorile diagramei de sondaj? Creca e un semn bun! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mar Mar 21, 2006 6:48 pm

aliosha - avertisment si la urmatuarea ban
sincer m-ajteptam la mai mult din parte-ti

multumesc
continuati
eyewitness

Mesajde kant emir » Mar Mar 21, 2006 6:54 pm

aliosha - avertisment

io gandeam ca e numa sarcastic (la adresa patimilor microbuase!) - tu zici ca era pe bune postu ala?
kant emir

Mesajde nocturna » Mar Mar 21, 2006 11:03 pm

h0va scrie:daca tot votatzi scrietzi shi doo randuri

bine.

HAI
STEAUA!!!

doua randuri. mi se pare ca e de ajuns. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde marian jan » Mar Mar 21, 2006 11:04 pm

logic ca am votat STEAUA.problema e ca si cred lucrul asta.si cred ca o sa fie diferenta mare.pacat de bostina si iacob,sunt preferatii mei.radoi nu putea sa se accidenteze?cred ca la un moment dat rapid o sa se piardasi atunci steaua o sa aiba timp sa dea vreo 2-3 goluri,asigurandu-si victoria.
stiti de ce mi e frica?de suporteri!ca o sa se duca toti cocalarii si analfabetii si o sa-si dea m*u unii altora si o sa se aleaga fix caca de spectacol.ca de,aia s-au chinuit sa ajunga in sferturi ca sa vina cateva mii de idioti sa se pise pe tot.mai grav e ca printre ei mai sunt si oameni respectabili(i am cam umflat)si inteligenti.vezi butu si aliosha.nu o sa inteleg niciodata fanatismu' asta al vostru.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde h0va » Mar Mar 21, 2006 11:14 pm

doua randuri. mi se pare ca e de ajuns.

iesht...iesht..ANTIPATICA!

?!
h0va

Mesajde nocturna » Mar Mar 21, 2006 11:21 pm

+ cubu transmite ca voteaza tot cu STEAUA, dar din motive tehnice de necsam net nu poate in momentul asta, dar revine imediat cu votu'-n dintzi, cum se trezeshte browsingu' la viatza. asha sa-i ajute. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Mar Mar 21, 2006 11:31 pm

Deci cubu nu transmite nimica, da? Cu votu intre molaru stang si caninu drept ma prezint si-l bag in... urna. Mai trebe sa zic Steaua? Creca nu.

Si rog pe unii sa nu mai aive initiative din astea casa afle lumile ce net am io, da? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde h0va » Mie Mar 22, 2006 12:03 am

las ca va stric eo socotelile, numa sa vaza pensionarii shi copii strazii anuntzu shi v'atz dus pe pluta cu manariile voastre cu tot :)

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Mie Mar 22, 2006 9:37 am

se pare ca steaua a loat un avantaj insurmontabil 17-13 chiar daca la rapidijti au votat si alte natii (dinamovijti, timishoreni, pandurici :D)
eyewitness

Mesajde basstard » Mie Mar 22, 2006 10:14 am

votat Steaua
motiv: nu e
human being/being human
basstard
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii