C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde Djinn » Vin Mar 24, 2006 4:10 pm

deci io sper sa n-ai dreptate :D initial m-am gandit sa iau la rand toate zeitatile mici si mari, foste si actuale, dupe care mi-am zis ca e mai sanatos sa precizez ca fac muarte de om daca raman fara felinu pe care-l astept ca si cand de atata timp si george nu mai vine :hades:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nae cinefil » Vin Mar 24, 2006 10:56 pm

aiule, grija matale pentru mine in ceea ce privejte lostu ma coplesheshte!
tzin totush sa-tz spun ca am rostuit subtitrarea de pe softpedia(e buni shi promptz baetzii aia)!

amu am gatat de vizionat episodu! shtiu ca voi suntetz la hí£ilaltz lost shi clar ca suntetz mai cashtigatz, da` ce sa-i faci? asta-i veatza! ;) nu po` sa le ai pe toate(odata!)!

care voiam sa va zic ca maine nuapte se schinba ciasu
tot mana pesedeului sh-aiciea: schimba ciasu pe-ntunerec, sa nu vaza vulgu`!

iaodi: voinice, ejti ok?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde h0va » Vin Mar 24, 2006 11:41 pm

multzumesc de grije nene..amu o ora am revenit de la hospital, une mama mea proprie shi personala e cazata temporar..ia ie mai bine, multzumesc de intrebare shi asfel shi psihicu meu ish revine la cotele sale normale de fonctionare..momental am lasat'o balta cu mashina, mai rumeg nitzelush problema shi pana una alta im indrept atentzia catre jocala, ca mai ie nitzelush pana vine sesiunea, licentza shi alte etc-uri de acelash fel..

in rest somn de voe pana dimineatza cand cu voioshie ma voi apuca cu anbele maini de tricotat o supa pentru stimabila mea mama iar apoi voi achizitziona oareshce carnuri shi legume pentru a ne unple gheozdanelele atat io cat shi admirabilul meu tata..

iaodi, maine siara lucrez deci to'arashu cantemir o sa aiba partener de joaca..

nuapte buna bre.

?!
h0va

Mesajde kant emir » Sâm Mar 25, 2006 2:18 am

deci to'arashu cantemir o sa aiba partener de joaca..

AIa ie bun, breh! ie bun tare: ne-0m giuca, ne-0m da de-a dura
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 25, 2006 6:21 am

cam slabuta mijcarea pacilea bre kante mire. te vaz fara vlaga, fara consistenta, fara trajere. ce ti sontanplat?

in plus vaz cai lasat balta proiectu ala cu marin preda
io unu nu te mai recunosc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Sâm Mar 25, 2006 6:38 am

nam lasat balta nica (tzam mai spus ca asta nu e si nosa fie caterinca - deci rabdare! im trebe si starea si tinpu necesar)

ce ti sontanplat?

hehehe - tzam spus pe incantarea lu sufletu ca am lasat balta feceu (de fabt, l-am lasat pe vazutu lu cinei onlain - casa nu se inchida conecsiunea) si m-am plinbat prin urbea cea linijtita (la vremea dulcelui somn - nemaipomenita treaba asta: sa te mijti de ici colo, fara de tzinta or treaba; daca e cunva si ceva sursa de muzichie sublimuasa in cajti, nu mai ramane simtzurilor decat adierea vantului, mirosul padurii - atunci cand ma duca p'apruape de ia - si luminile strazilor)
kant emir

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 25, 2006 6:50 am

bre, starea o gasesti la orice supermarchet la raionu de bauturi

o sa vorbesc cu x-kranu sa apgradeze forumu ca sa fie ca la ym, cu statusuri de jenu: dorm, sunt la plinbare, ma plictisex, ma duare la salam, bizi, fac secs etc :D
eyewitness

Mesajde kant emir » Sâm Mar 25, 2006 7:13 am

sa apgradeze forumu ca sa fie ca la ym - hehehe, da! da' daca nu lasam pe huizonlain, ear im puneai nemotivat, no?

si cu starea AIa nu ie asa (adica bazandu-ma pe presupunerea ca vrei sa potzi pricepe ce emana "starea", creca tresa fie una potrivita; sau marog - posa incep prin a spune "am cosumat brendi; inainte de a incerca sa cetitz, consumatz si voi brendi sau inlocuitor conpatibil, ca alfel nu pricepetz nica*")

*in urma cu ceva vreme, eram (treaz ca uo ciocarlie) intre doi betzivani:
unu iera roman, pe la fo 60 de anisori, fara prea multa shcuala, fara sa jtie fro linba straineza, fara hobiuri, da' cu schiluri si apetituri magiore pt alcol (am satz spui aldat ce frumos se decurca cu stiuardezele) - beat clanpa, da' cu gust de vorba
cellantu iera alta natzie, vorbitor de diverse linbi (icsept romaneasca), destul de scolit, numa fro patrujde anishori pe iel, pasionat (practicant adica, nu numa telespectator) de sporturi si cate alte indeletniciri; muci si asta, si tot cu gust de vorba

io, cel treaz si intelegator-rupator si de rumaneasca, si de ce mai putea sa balmajeasca strainezu, treaz (tresa repet, casa intselegetz ca num era ushor!) si fara gust de vorba cu doi afumatz, trebea sa ezplic unuia ce manca cellant si vitzavercea: strainosu - volubil si doritor sal cunoasca mai bine peal nost', ear al nost mancator de rahat, plicticos si fara treaba (chear agasant, ca nu era genu de betziv sinpatic, ci genu de nemultzumit care are numa de inputat si reproshat orce si orcui)

si da, ii spuneam romanului ce zicea ieuropianu, da invers nu prea: ii spuneam octzidentalului cam asa: "lasa-l drec, manaca numa rahat, ie beat si vorbejte gura fara iel! nam ce satz traduc" - la care zice ala: "poi si ce? si io-s beat, deci ezceptand unele azpecte legate de cuvinte, vorbim aceeash universala linba, deci tradu inainte!"
masancur!
kant emir

Mesajde gaga » Sâm Mar 25, 2006 8:07 am

finca ca ca tu asta de comp nu se mai inchide, adicatalea funtzioneshte nonstop si lam gasit deschis in drum spre treaba aia pufuasa si adormitoare spre care mam orientat initial, io vreau ca sa va zic atata:

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu capu meuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
(nu ie de la alcol e de la psiho sinfoni aia, unfel de drim tiater de duminica spre luni cand tze lumea mai amara, sau vorba zdobilor "vai shamar de capu mieu")

siun nuapte buna pe masura
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 25, 2006 8:40 am

deci bon dimine

ajunsei la biuro
bre najpa sa conduci basculanta prin bucale cu sabia lu viteazu deasupra capului. de 3 sactamani tresa dau prioritate la pietoni pe zebra, tresa cedez trecerea la triunghiu ala galben, tresa opresc la rosu, tresa trec la verde, tresa merg supt shaizeci, tresa nu vb la celular, plm, un adevarat chin

baics, spor la jcuala azi
eyewitness

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 25, 2006 9:57 am

lalei

aiulicuţelu, mercic de urătură. plec peste vre-o 18 minute, cam aşa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Sâm Mar 25, 2006 10:52 am

deci buenos dias la evribodi !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Shaki » Sâm Mar 25, 2006 3:54 pm

bon zi
nishte felini ie la mine, cine liciteaza mai mult pe iele? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 25, 2006 8:36 pm

deci az am stat 5 ore şi 30 de minute la şcuoala. cred că o să av-em viaţă grea la examenu la manipula*rea prin mass-media.

peste vre-o 10 minute plec să mă intalnesc cu consuoarta şi după aia mergem incolonaţ la concert la Lonbelico del mondo şi la Defect. hai a-i noştrii.

* să mă scuza-ţ, da aşa se chiamă materia.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde kant emir » Dum Mar 26, 2006 1:56 am

ehehe si buhuhu! ceaci, h0vo? ca te vaz onlain - creca si daimonistu pandejte p'aci
ce-i povestea cu suporterii, ce sa intamplat iar?
kant emir

Mesajde h0va » Dum Mar 26, 2006 2:20 am

saliu nene emiru..nuj bre, eo's izolat de lume aci..

?!
h0va

Mesajde kant emir » Dum Mar 26, 2006 2:25 am

da' placa ta ce zice? ai bagat-o pre ia in conservare? curatzata, unsa, anbalata?

sau puate ca are de gand sa te puarte spre cele vejnice zapezi? or macar inntr-alta racoruasa emisfera?

iaca posna! ma tulbura gandul ca, undeva, in alta parte, padurea incepe sa se ingalbeneasca (creca ie galbena bine, deamu incepe sa se scuture); la noi nici n-au pleznit mugurii
kant emir

Mesajde h0va » Dum Mar 26, 2006 2:39 am

deci am ashezat'o la loc de taina..sta acolo shi hodineshte pana la iarna cand cu voea lu dzo am s'o duc la plimbare prin tzari straine, prin zapezi alese fara petroae, bolovani shi paltonari la capat de partie..

?!
h0va

Mesajde kant emir » Dum Mar 26, 2006 3:09 am

paltonari la capat de partie..

paltonari zici? - nam mai aozit vorba asta, da' ma distreaza (cum ie cu tsaranii cei care raman vejnic tzarani - nu s-ar libsi de pantalonii de stofa nici sa-i batz, pentru ca "asa se in braca un domn"); asta ma duce cu gandu la alte natzii de - masancur, nu poci sa zic tsarani sau ciobani, ca as jigni o sama de oamani nevinovatz - mahalagii, saracani si dobitoci, cu fetze de fetze adi cacu prostia zugravita, desenata, daltuita in trasaturile lor ce jtiu spune cu trufie: "ei si? daca ma in brac frumos, pun pariu ca ma cofunzi cu frun artist de la holiud" si aceeasi trufie apare pe mutrele lor can se inbraca frumos (costumu den poza de la nunta, asociat cu camesha alba, cravata oranj si sandale or adidash)
kant emir

Mesajde h0va » Dum Mar 26, 2006 3:27 am

nene emirule, nu ten cearca un sentiment de teama cand shtii ca ai lovit in 2 treimi din po pula tsia r0maniei?

?!
h0va

Mesajde kant emir » Dum Mar 26, 2006 3:37 am

2 treimi

eh, h0vo, discutabil (cu treimile: nus numa doo, ci doo shump ic, spre trei. chear daca multz au invatsat sasen brace de fabt, sa se camufleze, asta nu le schinba statutul de cvaziuameni, de votantz consumatori de teleproteina si inghitzitori de gogosh; eara cu teama ie asa: 's printre ai mei, june, nu-s printre straini; de le vorbesc, or num intseleg vorbele, or nui intereseaza, or nici-nici/shishi in conbinatsie cu ei si? - sau chear mai sin plu: inhatsa telecomanda si schinba canalu, ca duara nu leam ramas io singur ca vechiul - si mereu neschinbabilul - tevereu)
kant emir

Mesajde eyewitness » Dum Mar 26, 2006 5:08 am

bre kante mire, lasa taranii si schinbati ora aia
eyewitness

Mesajde kant emir » Dum Mar 26, 2006 5:17 am

io mah? sam schinb ora? da asta ceare, nare tot 60?
shapoi mae o treaba: o schinb amu casa am ce schinba la loc la tuamna? blea, io ma oruentez dupa suare, cai mai svant: can ie deo sulitza, ie vreme de culcare; can ajunge in dreptu burtzii, ie ievident ca gadila stomahu
restu nu mai conteaza

(deci posa es linijtit, serviciu de tura so predat in conditzii normale, regulamentare chear; o duminica vesela la popor, ca io es p'afara deamu si nush can ma mai intalnesc cu netu)
kant emir

Mesajde h0va » Dum Mar 26, 2006 10:51 am

orvoar shi de la mine..m'am sculat acu o iau catre casa..tresam dreg vocea ca diseara il sorcovim iar pe mirel radoi dupe ce bagam fo 3-4 buabe..

numa bine..

?!
h0va

Mesajde gaga » Dum Mar 26, 2006 12:37 pm

guzmorning, am tablou

in alta ordin de neidei butu ie taaaaaaaaaare antipaticí£. shi sai zicetz ca am jucat si la dinamo da numa unpic.
noapte buna
gaga

Mesajde nbm » Dum Mar 26, 2006 12:50 pm

ielo si de la mine
azi munci, da nu stiu daca de la birou sau de-acas...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde gaga » Dum Mar 26, 2006 1:23 pm

vaishamar de capu tau.

shaki baji okiu aici da taci? tripletelor :D
gaga

Mesajde nocturna » Dum Mar 26, 2006 2:33 pm

io mam trezit. sper ca natzi luatara toate tablourile, infometatzilor de arta ce suntetzi. :D

daca bhutu ie antipatica, antipatica ie stelista. HAI, STEAUA! sa notatzi cate beri avem de cules. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde kant emir » Dum Mar 26, 2006 7:39 pm

salute la popuare! am agiuns si noi, bine sanatosh (in caz ca va inte, ca de va duaren cot, AIa va dorim si dvs!)
kant emir

Mesajde marian jan » Dum Mar 26, 2006 7:45 pm

deci sistemu' e ticaloshit!
bravo baixule!
marian jan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare