Ma-nerveaza ca-i asa, dar imi place munca mea!!

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde Djinn » Mar Mar 28, 2006 12:51 pm

nebemeie, incerci sa ma induci in oroare? :D nu reiese de nicaieri ca si matale activezi tot p-acolo, adica esti gigolo ~p ai putea avea doar tangentze sau exprima fro opinie de dinafara.... si oricum nu zici nicaierea i love it/i hate it si de ce.

So.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nbm » Mar Mar 28, 2006 12:57 pm

bre, eu te credeam fata desteapta... :D

nu-mi sta in fire sa vorbesc despre ce nu stiu.
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Mar Mar 28, 2006 12:58 pm

hahaha, flufanelo, esti si tu manipulata ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Mar Mar 28, 2006 1:00 pm

taci tu, din ultima declaratie reiese ca ie gigolo :??: acush ii dau pm sa aflu tarifu, si poate are reduceri pentru colegele de fc ~p
Djinn

Mesajde kant emir » Mar Mar 28, 2006 1:14 pm

poate are reduceri pentru colegele de fc

io creca numa pentru clientele fidele
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde stefan » Mar Mar 28, 2006 7:46 pm

kant emir scrie:ceeeeee antipaaaaaaaatic so facut si ista! duamne, noroc ca nu ie moderator p'aci, cam dadea si iel frun avert!

Da, noroc că nu e fane online să citească şi să-ntrebe: kant emire, ne pui la incercare? :D

Copilaşii tatii, acu că v-aţi manipulat, putem reveni ontopic?

Şi acu să zic şi eu ceva ontopic: nu ştiu caţi oameni pot spune că au o vocaţie, că "s-au născut ca să facă X". Eu cel puţin consider că dacă nu existau calculatoare, mai mult ca sigur găseam altceva. Nu pot să zic că am visat să fac asta, sau că e perfect pentru bine. Sunt destule chestii care nu-mi plac in domeniu, dar deh, presupun că se compensează, mai ales că poţi găsi relativ uşor un job pe domeniul ăsta afară, vorbind numai engleza.

In plus, depinde şi cu cine lucrezi. In Romania eram 6 oameni intr-o cameră, şi totul era destul de uşor, ne inţelegeam, era foarte relaxant. Aici suntem vreo 30-40, din care 75% sunt imbecili care nu ştiu cum să se eschiveze de la treabă, şi cu care in plus nici nu te prea poţi inţelege.

Şi depinde şi de ce ai de făcut. Domeniul dezvoltării software cuprinde incă, slavă Domnului, chestii destul de diverse. O parte din satisfacţie e că rezolvi nişte probleme complicate, care-ţi pun mintea la contribuţie cat de cat, şi inveţi cate ceva, dar asta cred că se aplică şi pentru alte job-uri. Pe de altă parte, nu ştiu cate alte meserii necesită "depanare" in aşa mare măsură - statistic, petreci mai mult timp căutand bug-uri in ce ai făcut decat practic scriind codul. Şi credeţi-mă, cateodată nu e plăcut deloc.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mar 28, 2006 8:08 pm

bre pana acum numa de la flufi am smuls ceva de doamneajuta, sar peste meseriile "avantajate" de ziaristi, actori sau ce naiba mai zicetz voi acolosha, eu stiu ca imi placea ce faceam, mi s-a facut sila si mi-a luat mult sa ma hotarasc sa ma kish pe el de salar bun. ei bine, nu imi pare rau nici o secunda.

astea cu "m-am nascut pentreu a face x" sunt chestii mai complexe si au multe aspecte. parerea mea.

iar cei ce zic ca pot munci numai din pasiune fara sa ii intereseze partea materiala sa refuze salariul, tzualele, bijuurile, makina, casa, catzelu si pisoiu' si asa o sa demonstreze ceva.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Mie Mar 29, 2006 11:10 am

[quote="stefan"]O parte din satisfacţ]
mie cred ca asta-mi lipseste. Ma plictisesc de moarte, simt ca ma plafonez si-mi vine sa ma urc pe pereti. Deci giobu asta plictisitor ie de vina ca m-am inscris io la master (n-am avut ce face :D ). Si cand ma gandesc ce entuziasta eram la inceput, de se uita shefu la mine cu duioasa intelegere si-mi explica parinteste ca "las' ca vezi tu mai incolo..." ~p cata dreptate a avut...

Sa-mi bag ce n-am daca soarta asta nu-i afurisita, cu o mana-ti da si cu alta-ti ia. Fericiti ai de la au pe toate, dar numarul lor e mic si majoritatea suntem noi. Zi-le, gaga :D

(Oricum trebi de sila in asemeni companii cum fuse la matale am auzit carca - pcr-ul e in floare si la privat, nu numa la stat. Uite-asa se pierd oameni valabili, din interesu unora si prostia crasa a altora care au tupeul de a se intitula cu stupida emfaza "manageri").
Djinn

Mesajde nae cinefil » Mie Mar 29, 2006 11:46 am

bre, vaz c-atz dat-o shi pe treburi serioase!

ontopicí£ind, imi place munca mea mai mult decat imi displace, deci trag concluzia ca e bine. in sensu ca-mi place ca, deshi munca in general de birou, nu te transforma in leguma automatizata/plafonata. ca sa te mentzii tre sa cetejti ce mai apare nou in domeniu(shi slava domnului, este ce:)), sa te batzi pentru opiniile tale(chiar daca sunt, vorba unui fost prof den fac." unice in doctrina, dar se vor impune cu fortza evidentzei")
imi place ca nu implica program fix, ca e ca-n cartzile den colectzia enigma, unte o chestie mica-o virgula, un cuvant interpretat alfel(un miros de migdale amare, o jumatate de amprenta in cartzile den colecztia amintita) pot duce la un final fericit.

ce nu-mi place? ca uneori toate cele de mai sus sunt impotriva mea shi-atunci mai shi pierd :)
bine, ar mai fi fabtul ca sunt nevoit sa mai lucrez shi cu uoameni care nu-ntzeleg ce le spui nici daca le desenezi, dar care nici nu vor sa-tz dea ascultare shi multe altele, da` amu tocma am fo` chemat de unul dintre ei, ashea ca inchei brusc postul!
;)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde pacha » Vin Mar 31, 2006 1:29 pm

nae cinefil--ar mai fi fabtul ca sunt nevoit sa mai lucrez shi cu uoameni care nu-ntzeleg ce le spui nici daca le desenezi, dar care nici nu vor sa-tz dea ascultare shi multe altele, da` amu tocma am fo` chemat de unul dintre ei, ashea ca inchei brusc postul!

Adica nu pricepe ca tu ai treba pe forum? :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 31, 2006 2:03 pm

Citind acum mai multa vreme un post d'a lu gaga, in care se lauda ca are net la serviciu si sta toata ziua pe net si mai e si platita pentru asta...eu am avut un vis. Sa gasesc si eu un astfel de job. Am vrut sa fiu precum gaga :p Sa am net la munca si sa pot sta pe forum de la serviciu. De 1 an de zile am un astfel de job. E drept ca nu pot sta tot timpul pe net, ca mai e si de lucru...dar ma simt foarte bine in momentele libere. Am forum :)
Nu pot spune ca fac din placere ceea ce fac, dar nici nu imi displace. Inainte imi placea ceea ce faceam, dar cand vroiam sa beau o bere ma cinstea Wild Rose :) Acum e bine. Beau cehesti cam in fiecare seara, fac saptamanal un plin de benzina, mi-am luat pantofi de lac...si mai ales am facut o gramada de excursii, ceea ce mi-am dorit intotdeauna.
Concluzionand despre munca mea...as putea spune ca imbin utilul cu placutul. Iar un mare plus e ca nu incep disc de dimineata programul. Ziua e mult mai vesela cand te trezesti la 9:15 :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde pacha » Vin Mar 31, 2006 2:57 pm

Un offtopic:
OM-Ziua e mult mai vesela cand te trezesti la 9:15 :)

Mah oameni buni,pe vremea bietului odios incepeam ziua de munca la 6,50.La ora 15 eram acasa si aveam toata ziua inainte sa fac ce dracu voiam (si nici asa nu-mi ajungea).
Acum cu programele acestea noi totul este dat peste cap.Pana ajungi acasa ti-a pierit cheful.Nu e cazul meu dar ma incurca programul sotiei ca dracu.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Djinn » Vin Mar 31, 2006 3:03 pm

si io-s de acord cu pacha la faza asta, chit ca-s somnorila si dimineata abea ma scol... dar are dreptate.
Djinn

Mesajde piskeshu » Vin Mar 31, 2006 3:20 pm

Io nu-s de acord. Pana pe la 10 nu-s in stare sa fac nimica.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Djinn » Vin Mar 31, 2006 3:27 pm

Pai da, si ce daca ? :D
Djinn

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 31, 2006 4:01 pm

fluffy & pacha...dar cei care incep munca de dimineatza...pe dupa-amiaza sunt deja obositi si fara chef, astfel incat nu le mai ramane decat sa mearga acasa si ori sa stea molesiti ori sa dorma. deci pierdere de timp. oricum..la 23 esti in pat ca a doua zi te trezesti devreme.
pe cand asa, incepand programul mai tarziu, nu iti este somn toata ziua...si poti sta lejer pana la 2-3 AM. nu stai cu gandu ca a doua zi te trezesti la 6, ca la 7:30 esti la munca.
eu dimineatza ma trezesc de buna voie si mai petrec 1 ora placuta pana ma imbrac si plec spre munca.
acum depinde de fiecare. dar pentru mine ca incep tarziu...e un mare +
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Mar 31, 2006 4:07 pm

Oribilul Mosh scrie:nu iti este somn toata ziua...si poti sta lejer pana la 2-3 AM.

treaba ie ca mie imi este somn toata ziua oricum :D de fapt, se poate sa fie din cauza ca dorm prea mult.
Djinn

Mesajde mindrulita » Vin Apr 07, 2006 11:54 am

bre, incepuse frumoooos subiectu' ! v-ati lasat pe-o coasta acuma, vreti program de la 9 si ceva, unde va treziti voi ?
eu vreau de la 11, [-o sa-mi fac tabieturile, am mai imbanitrinit oleaca si mi-am ridicat pretentiile personale, dar unde gasesti asa boiereala ? numai daca-ti faci job al tau sa nu te-ntrebe nimeni, asa-mi trebuie daca am ajuns sa aleg ceea ce-mi place... :n:

ca sa lamuresc lumea pe-acisilea, nu va obosesc sa mai faceti alte presupuneri, va zic de-a dreptul ca io fac parte din categoria computatoristi in dtp, pre-press si alte minuni ale revolutiei tipografice postdecembriste, v-am dat pe spate nu ? daca nu v-ati prins inca, atunci cind luati in mina o RePublik sa va ginditi la aia care dau din degete la tastaturi in tipografii !

n-am ce face, la mine se imbina perfect “moartea pasiuniiâ€Â
mindrulita
Junior Member

Anterior

Înapoi la Politica