ciao

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Apr 01, 2006 12:45 pm

tu dice esti invizibilos? sa stii ca si daca imi scrii in italiana si inteleg tot (si vbesc italiana la fel de bine ca tine, yo tot in romana iti raspund :D) da oricum, multam de sfat...is la al treilea ceai pe ziua de azi si niji un efect :nimic: puate mai incolo, inainte sa intru in coma
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Sâm Apr 01, 2006 12:46 pm

nici tu crezi ca sunt italian???
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Apr 01, 2006 12:49 pm

pai mai, nu ti-am tot zis ca inteleg/vbesc f bine italiana vietii? si lucrez in italiana si am facut scoala in italiana...sa ma ...in e ea de italiana, ca deja is satula! ma duare stmacuuuuuuuuu
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Sâm Apr 01, 2006 12:51 pm

lucrezi in italia?

pai! n-ai scris ca esti la cluj acum? oricum unde te-ai gasit locul de munca? ca vin la tine si ne combinam (glumesc) :x
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Apr 01, 2006 1:00 pm

yo te cred, mah, ca yo's mai credula de felu meu, nu pt ca ai fi tu foarte convingator :D nu lucrez in ITALIA, lucrez in ITALIANA...dej...nu ne putem combina :D
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Sâm Apr 01, 2006 1:11 pm

adica?

in ce domeniu lucrezi?...eu cand lucram la ambasada in ro,eram frant de oboseala la sfarsitul saptamanii! putin lipsea ca mi se construia un cort in mijlocul biroului. :a:
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Sâm Apr 01, 2006 1:15 pm

yo zis sa punem punct chatului aci, bine? :D
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Sâm Apr 01, 2006 1:20 pm

:nu: ............
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Apr 01, 2006 1:24 pm

kant emir scrie:bah marcuzzzo, h'AI satz spui io uo treaba: am optservat io (cu simtzurile mele) un anume soi de manifestare a prostiei omenesti, shanume cameleonizmu stramutatului
sa tzi-l descriu: moldoveanul (tzaranul prost originar din satucul din Moldova nuastra, nu cea de peste Prut) nostru, can se carabanejte din Moldoviuara lui materna si se aciuiejte prin alte coltzuri de Romanie, se "orienteaza", optserva cu atentzie cum se puarta si cum vorovejte localnicu, invatza iute graiul si il folosejte apoi cu maaaaare asiduitate - casa nu vaza lumia ca iel ie moldovian, sa nu-l cunuasca dupa linba si accentu cel "dulce"]specific[/I] casa se inden tifice, ie universala)

bre cantemire, da de supt poti so sugi? asa, ca in moldova, hotarat si voiniceste? a dracu ba oameni, vati nascut in puf de pinguin voi astia din capitala ba!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde kant emir » Sâm Apr 01, 2006 1:51 pm

SOD scrie:...a dracu ba oameni, vati nascut in puf de pinguin voi astia din capitala ba!

te cam pripesti cu suptu, voinicule, te cam pripesti!
tot ce am spus este adevarat - te caci pe tine inutil daca nu vrei sa recunosti ca moldovenii au fost si sunt cei mai stramutabili (vesca pe vremea lu ceshcutza capitala Moldovei nu era nici targu Iasilor si nici cetatea Sucevei, ci Brasovul! casa nu mai zic de Timisoara si de celelate centre pe care le-a industrializat cu anasana raposatul), tot asa cum te-ai ofusca din cale afara cand tzi-ar spune careva (roman sau alta natzie) ca in Ro shoselele sunt najpa si politicienii corupti. Am cunoscut personal asemenea personaje, oameni care se rusinau de originea lor de moldoveni saraci (ca daca ar fi fost bogatzi, n-ar fi ajuns sa-si caute norocul atat de departe da vetrele lor) si incercau sa se camufleze (repet, in primul rand prin particularitatile respectivului grai) in tzarani localnici.
Banuiesc io ca ai facut si tu armata - acolo se vad cel mai bine particularitatile moldovenilor, oltenilor, ardelenilor, bucurestenilor sau ale cui mai vrei tu; n-ai amintiri concludente? ca io am cu gramada!

iara daca te intereseaza cu adevarat (poate iti foloseste la ceva, nu stiu, zic si eu!) din care parte a tarii provin, sau unde locuiesc - nu e nici o problema, numa pe privat sa fie.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde nocturna » Sâm Apr 01, 2006 1:59 pm

kantemire, io intzeleg problema altfel, shi ma scuzatzi ca intervin: prostia nu cunoashte origini, granitze, teritoriu, natzie, picior de plai, gura de rai, varsta, apartenentza politica, culoare a shosetelor, marca de tzigari etc. shi atunci cand tu faci afirmatzii generalizatoare, bazate probabil pe diverse experientze personale, dar nu concludente pentru un intreg, shi loveshti categoric intr-o zona, loveshti in totzi. nu-i frumos, nu?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde kant emir » Sâm Apr 01, 2006 2:41 pm

loveshti in totzi. nu-i frumos, nu?

aplicatzi (si tu, si SOD) prezumtzia nepotrivita: daca eu am omis sa precizez ca unii, moldoveni, o mica parte dintre moldoveni, un insignifiant procent din populatzia Tzarii Moldovei si blablabla (ce naiba, era destul de evident - grosul populatziei a ramas, oricum, pe loc, populand orasele din imediata vecinatate, nu? deci de astia n-am zis nimic!), se poate presupune ca nu v-atzi gandit decat ca io n-am alta treaba decat sa ma apuc sa jignesc (da' nu oricum, ci global!) pe toti moldovenii. Nu, n-am facut asta, ci m-am legat doar de prostii aia care:
nu cunoashte origini, granitze, teritoriu, natzie, picior de plai, gura de rai, varsta, apartenentza politica, culoare a shosetelor, marca de tzigari etc
asa cum sunt ei (cu cazul particular al demigrantului, exemplificat prin acel cameleonizm despre care am vorbit)
daca v-ati fi ostenit sa comparatzi postul asta (care a reusit sa va capteze atentia, dadada! si numai pentru ca vi s-a parut voua ca ar cam fi momentul sa ma tragetzi de maneca!) cu restul activitatii mele de pe acest forum (si vreau sa zic ca, asa caterincos cum sunt eu, nu obisnuiesc sa jignesc, nici individul nici categoria careia ii apartine, ba chiar mai trag si eu de maneca pe cate unul care intrece masura!) poate ca nu v-ati mai fi pripit; doar asa, ca user si atitudine
deci mersi de atentie, da' nu era neaparat necesar
(sau - marog - continuati!)
kant emir

Mesajde marcuzzzo » Sâm Apr 01, 2006 5:32 pm

uite unde am ajuuuuuns!!! ~p ~p ~p ~p
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Apr 01, 2006 7:54 pm

shanume unde ai ajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuns? in Italia, treaba care (presupun io) te face sa te simti pur (si poate ca si simplu), ieuropean sadea? religia nu tz-ai schimbat-o? ca puate ie freuna mai breaza - sam dai de stire, ca io patzii ca Baruch
kant emir

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 2:46 am

asa si sa revenim la cele ce ne doare-cum se dice La Piovra la italiana?Si Corrado Katana m-ar mai interesaRe ca-i greu de pronuntat la romaneste.i-auzi i-auzi Brasovu capitala Moldovei :D
edit ca iar is prost crescut:ciao la baietii si fetele care este sau nu la doctoranzii care este in orase mici sau mari din Italia sau Romania,sau Peru,Olanda,Belgia,Slovenia,Ungaria,Atlantida,Tutankamon,Qutzelquatl,Krakatit,Gondor,Mordor,Arakis,Berlin,Terminus,Trantor,Xanadu si ce-am uitat sa scriu p-aici.
ma hazardez si la a estima ora raspunsului- [12:18].+ -30' zic io.
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 10:40 am

porcaccia la miseria,ieri sera ha perso il Milan...sono incazzato come una scimmia!
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Apr 02, 2006 10:43 am

incoherent scrie:Mordor
mordooooor :rulz:

marcuzzo, shi io sunt incantata ca o cizma... :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 10:46 am

scimmia= maimuta
stivale= cizma

deci: sunt suparat ca o maimuta! se zice la noi in Italia...
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 10:56 am

sunt foarte suparat si io ca mi-am ratat estimarea,p-orma ma lamuresti si pe mine cu o chestie te rog-adica la noi in Italia inseamna ce?ca te identifici cu oaminii aia?da iei se identifiCA cu matale?unde-i oraselu cela?mie mi-e dor de Napoli,in special de San Giorgio da slabe shanse sa mai ajung curand p-acolo.Da mie-mi place si la noi,unde se zice "vanat de furie","vanata" la feminin.vanata e o planta de culoare nedefinita.ca si rosia,da rosia e o leguma,contrar unor pareri ce ar da-o de fruct.
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Apr 02, 2006 11:06 am

marcuzzzo scrie:deci: sunt suparat ca o maimuta! se zice la noi in Italia...

deci: la vooooi in Italia! ooooof, viatza taaaaaaa
deci: cine te-a invatzat pe tine romanejte, italian suparat (ca o maimutza nebatuta)? pentru ca: "orb pe orb povatzuind..." (firejte ca tot "deci:", numa ca dac-l puneam inainte de "pentru", mai loai o paosa de respirat]patlageaua rosie[/I], cealalta ie patlageaua vanata
kant emir

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 11:10 am

las kant emir chestiile astea de detaliu,italiana,italiana,cum e-n italiana ~p
incoherent
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 11:14 am

se identifica cu noi italienii...:-)

oricum ai dreptate, in afara de hotii; Napoli e un oras minunat
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 11:17 am

emir ..eu m-am nascut la Milano... la spital Regina Elena acum 27 ani
mama mea e tot milanese si taica-meu s-a nascut la Canosa di Puglia (Bari)
si a emigrat spre nordul italiei la frumoasa varsta de 5 ani cu parintii sai.
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 11:28 am

asa si pe un forum romanesc te afli ca exercitu este?io nici de trafic n-am avut o parere prea buna.
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Apr 02, 2006 11:33 am

..eu m-am nascut la Milano...

nu te cred: faci greseli de exprimare (nu doar de limba!) inadmisibile pentru orice om care a trecut prin scoala, nu mai zic de un filolog sau chiar un doctorand in filologie; in plus, daca AI fi cu adevarat un italian (filolog, nah!) care iubeste limba romaneasca, nu te-AI m'AI cufuri atata pe tine cu limba cea italiana (pai daca tot ar fi evident pentru toti ca nu ejt roman, la ce sa m'AI epatezi ashea, la fro 3-5 posturi cu unu in italiana? si nu pen'ca n'Ai sti sa spui - vorba vine, ca nu spui nimic - in romaneste, ca doar te repezi sa si traduci tot, in urmatoru post)
in concluzie ("deci:", dupa parerea mea): esti un demigrant dintre cei multzi (atentzie, sensibililor SOD si nocturna: nu includ in demigrantzi pe totz romanii care si-au cautat norocul aiurea, ci numa pe cei cazutz in cap, care se rusineaza de originea lor si se dau de-a dura cu noua lor patrie - care este - ofcors ca ubi bene)
kant emir

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 11:35 am

la napoli,milano,roma....uf!...soseaua de centura sau autostrada sunt mereu aglomerate....nu ma vorbi despre chestia asta..., cand ma intorc acasa deseara,fac o ora de autostrada inainte de ajunge..mi-e pana peste cap!
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 11:37 am

hai bre nu fi rautacist :D io te cred marcuzzo.sa faci o vizita pe la brasov si-ti arat io locuri frumoase si fete vesele.da tu platesti da? :D
incoherent
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 11:41 am

o madonna!...emir, se vuoi ti posso scrivere anche un'intera poesia in italiano.O forse vuoi che metta nel post tre o quattro discussioni in italiano?

dai,dimmi...di cosa vuoi parlare?? di calcio? (sono ancora incazzato perchí¨ ieri sera ha perso il Milan)

vuoi che parliamo del tempo e delle previsioni meteorologiche???
com'í¨ adesso in romania? piove? c'í¨ il sole?? qui a Opera í¨ nuvoloso,la temperatura í¨ di circa 12 c°..e c'í¨ un pí² di nebbia..

oppure vuoi che parli di economia? spero che Berlusconi vinca le elezioni perchí¨ senno siamo nella merda? Prodi vuole alzare il cuneo fiscale di 5 punti,il che andrí  ad influire del 27% sulle tasche di noi poverelli...

ti basta o vuoi qualche altra lezioncina di Italiano prima di credermi??
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Dum Apr 02, 2006 11:48 am

Am citit si re-re-citit posturile lu Ramazotti si am ajuns la concluzia ca trec de partea lui Kantemiru definitiv :D dupa ce am vazut asta ->
marcuzzzo scrie:che mi frega a me!
(bah, din cata italiana, multa de altfel stiu yo, se spune corect ce me ne frega a me, ori tu, ca honoris causa ce esti, ar trebui sa stii atata lucru) si mai ales dupa ce am vazut asta ->de cluj vii...szep varos koloszvar! am ajus la singura concluzie care puate fii adevarata: Ramazotti e ungur, plecat de ceva vreme in Italia (nu se jtie inca daca pe cont propiu, la cules de ridichi sau impreuna cu familia in cautarea unui trai mai bun) de aici si greselile de limba romana, ca doar deh, se jtie cat de bine vorbeste ungurimea romaneste, da' shi alea de italiana :D In speranta ca teoria conspiratiei pe care am fabricat-o yo aci nu e complet pe langa (caz in care revin cu un al doilea lighian de scuze, pe langa ale lui kant emir) te las, mercuzzzzzo, sa ne scanezi actele matele :D multumesc .
P.S. later edit adik...shi yo pot scrie cu succes un text luuuunnnggg in italiana, fara niji o greseala si cu toate verbele frumos concordate, da de asta, tot Teodora ma chiama, shi tot romanca is...intelegi?
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 11:49 am

incoherent....eu cunosc foarte bine Brasovul, nevastica mea era chiar Brasoveanca!! :-) , am fost de mai multe ori acolo...biserica neagra, la poiana...eh da...cred ca, din punctul de vedere a frumosetei,Brasov e orasul cel mai frumos din Romania!!!
marcuzzzo
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii