kant emir scrie:bah marcuzzzo, h'AI satz spui io uo treaba: am optservat io (cu simtzurile mele) un anume soi de manifestare a prostiei omenesti, shanume cameleonizmu stramutatului
sa tzi-l descriu: moldoveanul (tzaranul prost originar din satucul din Moldova nuastra, nu cea de peste Prut) nostru, can se carabanejte din Moldoviuara lui materna si se aciuiejte prin alte coltzuri de Romanie, se "orienteaza", optserva cu atentzie cum se puarta si cum vorovejte localnicu, invatza iute graiul si il folosejte apoi cu maaaaare asiduitate - casa nu vaza lumia ca iel ie moldovian, sa nu-l cunuasca dupa linba si accentu cel "dulce"]specific[/I] casa se inden tifice, ie universala)
SOD scrie:...a dracu ba oameni, vati nascut in puf de pinguin voi astia din capitala ba!
loveshti in totzi. nu-i frumos, nu?
asa cum sunt ei (cu cazul particular al demigrantului, exemplificat prin acel cameleonizm despre care am vorbit)nu cunoashte origini, granitze, teritoriu, natzie, picior de plai, gura de rai, varsta, apartenentza politica, culoare a shosetelor, marca de tzigari etc
marcuzzzo scrie:deci: sunt suparat ca o maimuta! se zice la noi in Italia...
..eu m-am nascut la Milano...
(bah, din cata italiana, multa de altfel stiu yo, se spune corect ce me ne frega a me, ori tu, ca honoris causa ce esti, ar trebui sa stii atata lucru) si mai ales dupa ce am vazut asta ->de cluj vii...szep varos koloszvar! am ajus la singura concluzie care puate fii adevarata: Ramazotti e ungur, plecat de ceva vreme in Italia (nu se jtie inca daca pe cont propiu, la cules de ridichi sau impreuna cu familia in cautarea unui trai mai bun) de aici si greselile de limba romana, ca doar deh, se jtie cat de bine vorbeste ungurimea romaneste, da' shi alea de italianamarcuzzzo scrie:che mi frega a me!
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori