se poate folosi si: "a me che me ne frega" cit si: "a me che mi frega"
dai,dimmi...di cosa vuoi parlare??
(sono ancora incazzato perchí¨ ieri sera ha perso il Milan)
com'í¨ adesso in romania? piove? c'í¨ il sole?? qui a Opera í¨ nuvoloso,la temperatura í¨ di circa 12 c°..e c'í¨ un pí² di nebbia..
apropo...si asta am furat?
kant emir scrie:daca v-ati fi ostenit sa comparatzi postul asta [...] cu restul activitatii mele de pe acest forum (si vreau sa zic ca, asa caterincos cum sunt eu, nu obisnuiesc sa jignesc, nici individul nici categoria careia ii apartine, ba chiar mai trag si eu de maneca pe cate unul care intrece masura!)
Shaki scrie:shi tzie itzi lipseshte bunu simtz, shi daca mai zici ceva de nocturna s-ar putea satz lipseasca shi nishte membre aucsiliare pe care shasha nu prea le foloseshti, cum ar fi capu
cubu scrie:...(1) nu erai tu ala de se simtea jignit cand cineva critica un album al unei formatii care iti place tie? (2)(Nu mai vorbim de felul in care ai reactionat...) (3)Si atunci cum crezi ca s-a simtit SOD, care e nascut in Moldova, cand a vazut postul tau? (restu)Persoanele "de fata" se exclud si nu generalizam, nu? Cam greu o dai la intors, creca ti-a murit motoru si nu-ti mai intra servo.
De ce am bolduit chestia aia acolosa? Tema pentru acasa.
incoherent scrie:hai omule zi si tu un banc d-ala cu sicilieni,sau cu mafioti ca uite ce rea e lumea si iei si tu ban imediat si iar raman nelamurit.un banculetz mic din zona d-acolo,cat de tampit,de fapt cat mai tampit ca alea-s faine.
{sa stii ca asa incepe un ban,am mai vazut situatii,hai zi repede te rog un banc,unu mic!!!!}
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator