ciao

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 11:53 am

asta ma mai lipsea!!....:-) o romanca care ma explica gramatica limbii italiene

~p ~p ~p

se poate folosi si: "a me che me ne frega" cit si: "a me che mi frega"
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Apr 02, 2006 11:56 am

dai,dimmi...di cosa vuoi parlare??

shanume ce te face pe tine sa crezi ca tziu sa vorovesc (despre uarece, nu conteaza ce anume) cu tine?
(sono ancora incazzato perchí¨ ieri sera ha perso il Milan)

apoi da, ca asa ie demigrantu: tresa aiba si iel (ca orce localnic, no?) sinpatii politice, sportive - printre cei de acolo, ca si cei de acolo
si cu in-cazzato: daca cazzo ie ce ie, in-cazzto cum se face suparat? ejt loat in cazzo adica? ca in cazu unei mueri normale, numa suparare nu sujereaza in-cazzatura asta
p'orma:
com'í¨ adesso in romania? piove? c'í¨ il sole?? qui a Opera í¨ nuvoloso,la temperatura í¨ di circa 12 c°..e c'í¨ un pí² di nebbia..

pentru opera AI gasit majuscula, da' pentru Romania n-or mai fo'? nu ca m-as fi ofuscat, dara un doctorand in filologie...
tzest: lighenash cu lighenas, puate punem de-u giacuzi, sa-l spalam bine pe baet
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde o_tzestoasa » Dum Apr 02, 2006 11:58 am

Puate nu-s romanca, is italianca romanizata, asa cum tu esti unguro-roman-italianizat :D
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 12:02 pm

acest e permisul meu de conducere....astept cu nerabdare impresiile voastre... :-)
Fişiere ataşate
Scansione.jpg
Scansione.jpg (189.37 KiB) Vizualizat de 7854 ori
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Dum Apr 02, 2006 12:05 pm

kante mire, ii cazu de lighian cu scuze, sau sa fim rezervati? :D
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Apr 02, 2006 12:07 pm

l-ai gasit pe strada, sau l-ai ciordit in metrou - iaca!

(shinca ceva: suacra-ta nu ierea din Piatra Neamtz? nevasta cum a ajuns brasoveanca? prin cea - atentzie, carcotashi! - stramutare? s-o dus la capitala? or AI avut o gramada de neveste romance?)
kant emir

Mesajde o_tzestoasa » Dum Apr 02, 2006 12:10 pm

dej, niji o scuza, inca :D
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde pacha » Dum Apr 02, 2006 12:52 pm

marcuzo-quante volte mi ha fatto passare i dolori di stomaco?

No,non lo sapiamo.Quante volte ?

Testy,asta nu poate fi ungur,eventual o corcitura,caci acum cateva zile a facut o greseala aratandu-si talentele.Poate doar a f00tut unguroaice. :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 12:56 pm

voi sunteti chiar nebuni... ~p ~p ~p (glumesc)

e ciudat pentru voi,ca mama fostei sotiei mele e din Piatra Neamt??

si ajung: tatal sau e din Arad!

taica meu e insa din Bari dar s-a insurat cu mama mea care este din Milano..si ce? vi se pare greu de inteles?

apropo...si asta am furat?
Fişiere ataşate
Scansione0001.jpg
Scansione0001.jpg (360.66 KiB) Vizualizat de 7855 ori
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 1:04 pm

marcuzzo da de ce de fiecare data cand numesti un orash de pe nu conteaza ce meridian io tot la fotbal ma gandesc? :D ia scaneaza si certificatu de nashtere sa fim siguri :D
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 1:07 pm

si dupa tine eu merg la lucru cu certificatul de nastere in buzunar???
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde stefan » Dum Apr 02, 2006 1:11 pm

marcuzzzzo, io ti posso imparare un po din finlandese (ata ete, habar n-am să scriu italiană):

mití¤ kuulu, katso mertaa!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 1:12 pm

am si codul fiscal...speram ca va merge pentru dumnealor...
Fişiere ataşate
Scansione0002.jpg
Scansione0002.jpg (202.22 KiB) Vizualizat de 7847 ori
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Apr 02, 2006 1:15 pm

apropo...si asta am furat?

poi ie cat se puate de probabil: intr-un portofel e normal sa tzie omu mai multe acte impreuna, no? decinu! uite, pune tu niste diplome de absolvire (da' vechi: gradinitza, scoala primara gimaziu ce-o fi, max. liceu), niste poze de familie (incepand cu aia in care stateai pe burta si n-aveai nici un fildesh in gura, poze de gradinita, scoala, biserica, liceu, cununie, soacra etc), fro legitimatie de pe la ambasada din Ro unde spui ca ai lucrat si tradus, marog, trebi vechi, care sa nu poasa stea in portofelu lu omu de pe strada, da?

si, casa nu zici ca nu te previn: in actele de identitate ale unui copil adoptat (certifu de nastere si toate care urmeaza) se afla niscai inexactitati, cunoscute si acceptate de autoritati, de parintii adoptivi si, uneori, chiar si de catre copilu cu pricina: data nasterii, locul nasterii, numele parintilor; daca tzii sa ne demonstrezi ceva, fa-o in asa fel incat sa nu lasi nicio sansa carcotashului care veghiaza, da?
kant emir

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 1:22 pm

emir...ma porca miseria! sono al lavoro, secondo tí¨ vado in giro con i diplomi,con i certificati di nascita e altre stronzate del genere?

ah..gií  dimenticavo...in romania si va tutti i giorni con nel portafoglio il diploma di scuola media....ma fammi il piacere!!

vabbeh...se volete posso mettervi alcune foto che ho sul computer di quando ero in vacanza in Sardegna con la mia ex-moglie...
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Apr 02, 2006 1:24 pm

kant emir scrie:daca v-ati fi ostenit sa comparatzi postul asta [...] cu restul activitatii mele de pe acest forum (si vreau sa zic ca, asa caterincos cum sunt eu, nu obisnuiesc sa jignesc, nici individul nici categoria careia ii apartine, ba chiar mai trag si eu de maneca pe cate unul care intrece masura!)

Carturare, pai daca rascolim umpic activitatea matale de pe forum si te intorci la originile inceputului cand abia te inscrisesei, nu erai tu ala de se simtea jignit cand cineva critica un album al unei formatii care iti place tie? (Nu mai vorbim de felul in care ai reactionat...) Si atunci cum crezi ca s-a simtit SOD, care e nascut in Moldova, cand a vazut postul tau? Persoanele "de fata" se exclud si nu generalizam, nu? Cam greu o dai la intors, creca ti-a murit motoru si nu-ti mai intra servo.

De ce am bolduit chestia aia acolosa? Tema pentru acasa.
indescifrabil
cubu

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 1:31 pm

ah!...cand am deschis sala de gimnastica...a trebuit sa fac si cursul de barman...la noi in italia pentru a deschide un loc public unde poti sa iei bauturi,trebuie sa faci cursul...asta este diploma...

merge domnul???? nu l-am gasit intr-un portfoliu..
Fişiere ataşate
Scansione0003.jpg
Scansione0003.jpg (977.48 KiB) Vizualizat de 7849 ori
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 1:32 pm

marcuzzzo,totu e ok da de fapt in afara de a dovedi ca esti italian ce faci matale acilea?zi si matale o snoava un banc ceva din zona matale,mai invatam si noi cate ceva,tot e forum de aberatii si caterinci.
incoherent
Junior Member

Mesajde nocturna » Dum Apr 02, 2006 1:41 pm

deci aicea ie birou unde se da diplome false? sa fie shi la mine cam de vreo cinci asha. multzumesc.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Dum Apr 02, 2006 1:44 pm

marcu(zzz)^20o, cam jerpelita chestia alb-verde cu codu fiscal. Pe unde il tii, tati?
indescifrabil
cubu

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 1:45 pm

nocturna scrie:deci aicea ie birou unde se da diplome false? sa fie shi la mine cam de vreo cinci asha. multzumesc.

tie iti lipseste ceva in creier cred...dar nu-i vina ta...
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Apr 02, 2006 1:50 pm

shi tzie itzi lipseshte bunu simtz, shi daca mai zici ceva de nocturna s-ar putea satz lipseasca shi nishte membre aucsiliare pe care shasha nu prea le foloseshti, cum ar fi capu
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Daimon » Dum Apr 02, 2006 1:53 pm

asta e jiji2006 :D
Daimon

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 1:55 pm

Shaki scrie:shi tzie itzi lipseshte bunu simtz, shi daca mai zici ceva de nocturna s-ar putea satz lipseasca shi nishte membre aucsiliare pe care shasha nu prea le foloseshti, cum ar fi capu

si asta cine e? cel mai tare din parcare? ~p ~p ~p ~p ~p
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Apr 02, 2006 1:57 pm

cubu scrie:...(1) nu erai tu ala de se simtea jignit cand cineva critica un album al unei formatii care iti place tie? (2)(Nu mai vorbim de felul in care ai reactionat...) (3)Si atunci cum crezi ca s-a simtit SOD, care e nascut in Moldova, cand a vazut postul tau? (restu)Persoanele "de fata" se exclud si nu generalizam, nu? Cam greu o dai la intors, creca ti-a murit motoru si nu-ti mai intra servo.

De ce am bolduit chestia aia acolosa? Tema pentru acasa.

(1) - nu, tu erai ala care s-a ofuscat pentru ca eu am indrasnit (aoz! ce tupeu pe mine!) sa compar trupa Zdob si Zdub (in special pentru albumul "450 de oi") cu trupa Phoenix (tzamintejt? "curata blasfemie" zicei pe undeva)
(2) - am reactionat frumos, cinstit si deschis, m-am aparat de atacurile tale idioate (atentzie, am zis atacuri idioate si nu user idiot) si mi-am sustinut punctul de vedere, am vorbit aproape tot timpul despre muzica, pe cand tu nu ai facut altceva decat sa te legi de mine](3)[/B] - nu prea cred io ca are SOD nevoie sa-l aperi tu - da poate o satz de vreo bere (sau macar umpic de atentie!); n-am discriminat pe nimeni, niciodata (dupa nici un criteriu)
(restu) - a trecut vreun an, un an si jumatate in care nu te-am bagat in seama, m-am abtinut sa fac mijto de tine (chiar daca situatia o cerea!) doar pentru ca asa am considerat eu ca e bine si cinstit, sa nu para ca am ceva cu tine si ca iti port pica (nu, nu iti port pica; doar te dispretuiesc, pentru ca nu ai nimic interesant, esti ranchiunos si antipatic; marturisesc: am zambit, totusi, la vreo 3-4 dintre poantele tale)
si nu, nu mi-a murit motorul; ba (dupa cum vorbeam ieri cu cineva si-i ziceam ca e numa bun un scandalutz la cateva luni), daca vrei sa stii, o sa savurez cearta pe care vad ca te mananca in cur sa o initiezi
iara pentru temele tale marunte - cauta-ti lutze
kant emir

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 2:02 pm

hai omule zi si tu un banc d-ala cu sicilieni,sau cu mafioti ca uite ce rea e lumea si iei si tu ban imediat si iar raman nelamurit.un banculetz mic din zona d-acolo,cat de tampit,de fapt cat mai tampit ca alea-s faine.
{sa stii ca asa incepe un ban,am mai vazut situatii,hai zi repede te rog un banc,unu mic!!!!}
incoherent
Junior Member

Mesajde nocturna » Dum Apr 02, 2006 2:02 pm

marcutzo, te simtzi singur? te simtzi abandonat? n-ai prieteni? pana shi cei imaginari s-au saturat de tine? cautzi o relatzie in scopul de prietenie, eventual casatorie cu ciorbitza shi tocanitza calde acasa? daca da, fanclub.ro nu este locul pentru tine, incearca http://www.aman2.ro, oameni adevaratzi, relatzii de calitate! va dorim succes!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde incoherent » Dum Apr 02, 2006 2:09 pm

marcuzzo,am ajuns la pasu 2,zi te rooog un banc!!!!
incoherent
Junior Member

Mesajde marcuzzzo » Dum Apr 02, 2006 2:12 pm

incoherent scrie:hai omule zi si tu un banc d-ala cu sicilieni,sau cu mafioti ca uite ce rea e lumea si iei si tu ban imediat si iar raman nelamurit.un banculetz mic din zona d-acolo,cat de tampit,de fapt cat mai tampit ca alea-s faine.
{sa stii ca asa incepe un ban,am mai vazut situatii,hai zi repede te rog un banc,unu mic!!!!}

allora: ci sono due gay che si vanno a vedere un torneo di scherma..

uno dice all'altro: caaaro...ma che bello sport...ma perchí¨ non lo facciamo anche noi???

e l'altro: beh, ma perchí¨ non abbiamo una spada tesoro.....

"si ma possiamo usare il cazzo come spada!"

"va bene amore andiamo a casa e proviamo!..."

i due,tornano a casa, si mettono nudi e usano l'uccello come una spada

"tzack! ah!....mi hai colpito dice uno..."
"tzack! aahhh....mi hai colpito di nuovo...."

al terzo colpo di cazzo...uno dei due si mette con il culo per aria a percorina(pecorina= in romaneste stai capra, cand faci sexul)
e dice "ah...mi hai ferito mortalmente....finiscimi!!!!!!!" ~p ~p ~p ~p ~p
marcuzzzo
Junior Member

Mesajde nbm » Dum Apr 02, 2006 2:14 pm

hahahaha, amuzant
ce-ai zis tu acolo? ;)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii