si apoi mai sunt filmele lui CHAPLIN
aaa... mi-am amintit... bai, cine a vazut VIRIDIANA?!(bunuel)zi si mie o parere...
weird,nu? k il am de muuult timp da tot timpul am zis k neahh,lasa ma uit la altceva shi nu m-am mai uitat la asta...pana azi knd am zis sa-l vad shi io...eram printre putinele pers kre nu vazusera nici Saw 1 kred
) shi kiar mi-a placut ! Mai scary un pik k alte filme horror vzte, dar in final fff mishto.Ideea mi se pare geniala orikum, iar fatza aluia... (cu vocea lui John park), "mask" aia
) e super sexy
) lol, kiar mai tare k fatza lui Chucky
8.5/10
Dar ideea filmului...nu prea am prins-o,kiar incepusem sa ma uit kt mai are, ma pliktisisem de moarte...Mediterraneo - vazut a treia oara - am ras la fel de mult ca prima oara si-mi vine sa ma mai uit inca o data chiar acuma
10/10

shi am zis sa ma uit shi io la el dak tot il am,sa vad cum e...hm,e asha shi-asha,o comedie km simpla,cu un subiect km banal mi se pare...da` orikum...merge intr-un fel,da kred k m-ar pliktisi a doua oara sa ma uit la el 6/10catharsis scrie:legaturi bolnavicioase - un film de dragoste dintre doua fete, in care mai apare si relatia uneia cu fratele ei. in sfarsit vad un film romanesc la nivelul la ce se face afara, incepand de la imagine, cinematografie si terminand cu coloana sonora (aici il astept pe bhuttu sa comenteze ce nu e in regula, dar eu cand ma uit la un film nu am ochi de tehnician sa vad toate defectele). ce e de reprosat e ca e cam cuminte, avand in vedere subiectul tratat. 8/10
si amu-s la tema 'iubire', asa s-o nimerit toate ultimele...
o comedie tare simpatica e 'SECRETUL DIN SANTA VITORIA' cu anthony quinn, un actor genial!m-am indragostit de el cand am vazut "ZORBA"
e cel putin superficiala. "Secretul din Santa Vitoria" e genul acela de "comedie" care iti lasa un zimbet pe fata dar si un nod in git la final. ca si "Ora 25" si ca de altfel multe din filmele lui anthony quinn.o comedie tare simpatica
.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator